Erskine College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Erskine College on valmistellut opiskelijoita oppimiseen, palvelemiseen ja johtamiseen yli 180 vuoden ajan. Kristillisenä taiteiden korkeakouluna koulutamme opiskelijoita uraan, mutta mikä tärkeintä, valmistelemme sinua elämäsi kutsumukseen.

Tiukat, henkilökohtaiset tutkijat

Erskine tarjoaa sinulle henkilökohtaisen kokemuksen. 19 pääaineen ja 27 alaikäisen kanssa tiedekuntamme voi auttaa sinua mukauttamaan henkilökohtaisen ja urasi tavoitteisiin sopivan opintojakson. Luokat ovat pieniä, joten professorit tuntevat opiskelijansa ja pyrkivät rakentamaan mentorointisuhteita heidän kanssaan. Minkä tahansa mahdollisuuden etsitkin - tutkimusprojektit, harjoittelupaikat, harjoittelut, lähetysmatkat tai ulkomailla opiskeltavat kokemukset - voit olla varma, että professorit haluavat nähdä sinun onnistuvan.

129324_1.jpg

Valmistautunut elämään

Erskine valmistaa opiskelijoita sekä työvoimaan että jatko-opintoihin. Tutkijakouluun hakevista 98% hyväksytään valitsemaansa ohjelmaan.

Miksi Erskine?

Vahva yhteisö

Erskine tarjoaa yli 25 opiskelijaorganisaatiota täydentämään akateemista kokemusta. Voit liittyä kirjallisuusseuraan, joka on jollain tavalla samanlainen kuin veljeys tai seurakunta. Saatat päätyä yhteen useista salaseuroista. Voit myös osallistua johtajuuteen asuinelämän, opiskelijahallinnon tai muiden opiskelijajärjestöjen kautta. Sukupolvien ajan Erskinessä sosiaalinen elämä on keskittynyt vahvojen, elinikäisten ystävyyssuhteiden vaalimiseen. Se on pieni koulun valtava etu.

129271_IMG_1142.jpg

Kilpaile yleisurheilu

Erskine tarjoaa 23 urheilulajia ja kilpailee kaksoiskierroksilla yliopistojen välisellä tasolla National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II: n jäsenenä Conference Carolinasin jäsenenä ja National Christian College Athletics Associationin (NCCAA) jäsenenä. Olemme sitoutuneet opiskelija-urheilijoiden kasvuun ja kehitykseen. Haluamme heidän olevan kilpailukykyisiä sekä luokkahuoneessa että pelikentällä.

141092_Soccer.jpg

Aito kristinusko

Usko ja oppiminen on integroitu Erskinen luokkahuoneeseen, ja me asetamme opiskelijoiden hengellisen kasvun ja kehityksen etusijalle. Opiskelijat voivat hyödyntää raamatuntutkisteluja, palvontaa, stipenditapahtumia ja retriittejä, joita sponsoroivat kampuksen ministeriöryhmät, mukaan lukien baptistikollegiaaliset ministeriöt (BCM), kristittyjen urheilijoiden apuraha (FCA) ja reformoidun yliopiston apuraha (RUF).

129327_8.jpg

Opiskelijaelämä

Erskinen tilava 90 hehtaarin kampus tarjoaa sekä klassisia että moderneja mukavuuksia. Gallowayn aktiviteettikeskuksessa on kaksi kuntosalia, mailapallokentät, aerobic- / painohuone, kiipeilyseinä ja urheilullinen harjoittelupaikka.

Sisäinen urheilu

Opiskelijoiden sisäisen harjoittelijan johdolla tarjoamme useita yhteistyössä järjestettyjä sisäisiä urheilulajeja niille, joilla on kilpailuhenki, mutta jotka haluavat myös pitää hauskaa. Tarjous sisältää urheilulajeja, kuten dodgeball, ultimate frisbee, lentopallo ja paljon muuta.

129270_DSC00518.jpg

Kampusaktiviteetit

Opiskelijat ovat tervetulleita nauttimaan hauskanpidosta koko kampuksen aktiviteeteillemme, jonka Erskinen aktiviteettilautakunta ja ylioppilashallituksen yhdistys ovat tuoneet sinulle. Trivia-illoista ja päivittäistavarakaupasta bingoihin suurempiin tapahtumiin, kuten Fall Fest, Campus Life Office tarjoaa sinulle jotain nautittavaa.

129329_12.jpg

Edullinen koulutus

Erskine Financial Aid -henkilöstö työskentelee erikseen jokaisen perheen kanssa tarjotakseen rahoitussuunnitelman korkeakoulun kohtuuhintaisuudesta. Suurin osa Erskinen opiskelijoista saa jonkinlaista taloudellista apua liittovaltion, osavaltion ja instituutioiden avun lähteistä. Ansiopohjaiset akateemisten, yleisurheilun, draaman ja musiikin apurahat jaetaan vuosittain.

129267_DSC_4803.jpg

Sijainnit

Due West

Osoite
2 Washington St
SC 29639 Due West, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin