Erskine College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus, joka sopii

Erskine palkitsee akateemista kurinalaisuutta ja kristillistä aitoutta yhtenä vanhimmista ja arvostetuimmista kirkkoon liittyvistä taidekorkeakouluista etelässä. Valmistuneet johtavat yrityksiä, vaikuttavat ammattialoihin ja tekevät merkityksensä kulttuurillemme monella muulla tavalla.

129324_1.jpg

Jokainen Erskinen 19 tutkinto-ohjelmaa voidaan räätälöidä työskentelemällä tiedekunnan kanssa luomaan opintojakso, joka sopii henkilökohtaisiin ja uran etuihin. Puolivuotiset opiskelumahdollisuudet ulkomailla ovat saatavilla myös Skotlannissa, Englannissa, Ranskassa tai Meksikossa. Erskine ottaa myös akateemista tukea perinteisestä tutorointilaboratoriosta ja sijoittaa sen luokkiin ja ikäisensä keskuudessa innovatiivisen ohjelman avulla, joka käyttää vertaisyhteistyötä ja tutkimusryhmiä kurssin sisällön vahvistamiseksi ja hyvien opintotapojen mallintamiseksi.

Miksi Erskine?

Oppimisen historia

Koska Erskine College perusti vuonna 1839 Associate Reformed Presbyterian (ARP) -kirkon, se on sitoutunut periaatteeseen, jonka mukaan tosiasiat ja arvot - oppiminen ja usko - ovat erottamattomia. Tämän perustan avulla Erskine on sitoutunut kehittämään koko ihmistä elinikäisenä oppijana ja kannustamaan oppilaita miettimään kriittisesti akateemisia opintojaan, ja mielet ja sydämet ovat totuuden edessä.

Opiskelijapaino

Jokainen Erskinen 19 tutkinto-ohjelmaa voidaan räätälöidä työskentelemällä tiedekunnan kanssa luomaan opintojakso, joka sopii henkilökohtaisiin ja uran etuihin. Kaikki opettajasi opettavat teidän luokkasi, ei opetusavustajia. Ja saat paljon aikaa näihin professoreihin, koska opiskelija-tiedekunnan suhde on 11: 1 ja lähes kaikissa luokissa on vähemmän kuin 25 opiskelijaa.

Tärkeintä on, että Erskinen tiedekunta vie aikaa todella tuntemaan sinut ja työntää sinut loistamaan sekä henkilökohtaisesti että akateemisesti kohti kasvua koko ihmisenä.

Kohde: Due West

Erskine College sijaitsee historiallisessa Due Westissä, Abbeville County, South Carolina. 1200-luvun väkiluku ja 90 hehtaarin kampus, jossa opiskelijakunta on hieman alle 800, Due West on hiljainen college-kaupunki, joka on täydellinen opiskeluun. Erskine-kampuksella on paljon tekemistä urheilusta taiteeseen, mutta vain 30 minuutin ajomatkan päässä on paljon ostosmahdollisuuksia, historiallisia nähtävyyksiä ja useita virkistysalueita, jotka tarjoavat veneilyä, kalastusta, vaellusta, ratsastusta ratsastus ja maastopyöräily.

129271_IMG_1142.jpg

Institutionaalinen toiminta-ajatus

Erskine College on kunniaksi Jumalaa kristillisenä akateemisena yhteisönä, jossa opiskelijat ovat valmiita kukoistamaan koko ihmisenä elämää palvelemalla harjoittelemalla perustutkintoa ja jatko-teologista koulutusta.

College Mission (Yliopistojen ohjelmat)

Erskine College -koulutuksen tehtävänä on antaa opiskelijoille mahdollisuus kukoistaa tarjoamalla erinomaista vapaiden taiteiden opetusta Kristuksessa keskitetyssä ympäristössä, jossa oppiminen ja raamatullinen totuus on integroitu koko ihmisen kehittämiseen.

Seminaariopetus (jatko-ohjelmat)

Erskinen teologinen seminaari tukee Jumalan tehtävää maailmassa kouluttamalla raamatullisesti uudistetusta näkökulmasta henkilöitä, jotka palvelevat kristillisessä kirkossa.

129269_IMG_4260.jpg

Sijainti

Erskine College sijaitsee Nest Westin akateemisessa kylässä, 1200 asukkaan kaupungissa, joka sijaitsee historiallisessa Abbeville County, Etelä-Carolinassa, alueella, jossa on runsaasti siirtomaa, vallankumouksellinen sota ja sisällissodan historia. Kaupunki ja korkeakoulu, jossa on useita antebellum-rakennuksia, on listattu kansalliseen historiallisten paikkojen rekisteriin. Vuosittainen kevätjuhla tuo suuren määrän matkailijoita jakamaan läänin kulttuurista ja historiallista perintöä.

West länteen, kun se sijaitsee lähellä useita järviä ja virkistysalueita ja helpon pääsyn Interstate Routes 26 ja 85, tarjoaa rauhallisen ja hiljaisen ilmapiirin opiskeluun. Läheisyyttä lentoasemakeskuksiin ja kulttuurikeskuksiin edustavat Atlantan, Charlotten, Kolumbian ja Greenvillen kaupungit, joista kaikki ovat yhden tai kahden tunnin ajomatkan päässä. Pienemmät kaupungit, kuten Greenwood ja Anderson, ovat noin 20 mailin päässä ja tarjoavat monia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.129327_8.jpg

Asuinympäristö

Erskinen tilava 90 hehtaarin kampus tarjoaa sekä klassisia että moderneja mukavuuksia. Erskine-rakennuksen allekirjoituspylväitä täydentävät huippuluokan tieteen laitos sekä uusi musiikin ja matematiikan koulutuskompleksi. Keskeisellä paikalla kampuksella on Bowien taidekeskus, moderni museo ja galleria. Galloway Aktiviteettikeskuksessa on kaksi kuntosalia, racquetball-kenttiä, aerobic- / painotila, kiipeilyseinä ja urheilukoulutus. Kirjastoyhdistykset, jotka ovat yhtä vanhoja kuin korkeakoulu, sijaitsevat kampuksella. Opiskelijat syövät palkitussa kahvilassa ja kampuskahviloissa.

129270_DSC00518.jpg

opetussuunnitelma

Erskinessa opettajia opettavat professorit, ei jatko-opiskelijat, ja opetussuunnitelma perustuu vapaiden taiteiden perinteisiin. Erskine on noin mentorointi- ja relaatiokoulutuksesta, jonka tarkoituksena on edistää suuruutta, parantaa akateemista kasvua ja valmistella huomisen johtajia. Erskine on sitoutunut tarjoamaan kokonaisvaltaisen opetuskokemuksen koko henkilön kehittämiseksi.

Erskinen tiedekunnan jäsenet jakavat elämäänsä ja haastavat opiskelijat erinomaisesti kaikilla elämänalueilla. Erskine on sitoutunut kouluttamaan seuraavan sukupolven elinikäistä oppijaa, joka vaikuttaa heidän perheisiinsä, yhteisöihinsä, maahan ja maailmaan.

Yleisurheilu

Korkeakoulu ylläpitää hyviä ja monipuolisia virkistys- ja urheilulajeja. Korkeakoulu rohkaisee kaikkien opiskelijoiden urheilutoimintaa uskomaan, että osallistuminen urheiluun interollegiate-, intramural- tai vapaa-ajan apuvälineissä yksilön yleiseen henkilökohtaiseen kehitykseen.

Erskine kilpailee interollegiate-tasolla National Collegiate Athletic Associationin (NCAA) II jäsenenä ja konferenssin Carolinasin jäsenenä. Lisäksi liittyminen National Christian College Athletic Associationin (NCCAA) -ryhmään tuotin kaksi kansallista mestaruusryhmää viime vuonna, Miesten golf- ja naisten softball.

Kollegio käsittelee 15 ryhmäkeskusta: miesten ja naisten koripalloa, miesten ja naisten maastohiihtoa, miesten ja naisten golfia, miesten ja naisten jalkapalloa, miesten ja naisten tennistä, baseballia, jalkapalloa, softballia, lentopalloa ja naisten lacrosseja.129329_12.jpg

Taloudellinen tuki

Erskine-koulutus on kokemus, jonka arvoa ei voida helposti mitata dollareissa. Yli 90 prosenttia opiskelijoistamme saa taloudellista tukea. Perinteisten taloudellisten tukilähteiden, kuten liittovaltion ja valtiontuen, lisäksi Erskine tarjoaa erilaisia apurahoja opiskelijoille, jotka osoittavat akateemista kykyä ja jotka rikastuttavat Erskine-yhteisöä. Erskine kutsuu oppilaita ja heidän perheitään tulemaan osaksi perhettään ja on sitoutunut työskentelemään heidän kanssaan investoimalla Erskine-kokemukseen.

129267_DSC_4803.jpg

Sijainnit

Due West

Osoite
2 Washington St
SC 29639 Due West, Etelä-Carolina, Yhdysvallat