Florida College of Integrative Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja FCIM: stä

Olipa kiinnostunut integroivasta lääketieteen urasta tai olemassa olevan lääketieteellisen käytännön laajentamisesta, Florida College of Integrative Medicine (FCIM) tarjoaa ainutlaatuisen ohjelman, joka yhdistää itämaisen lääketieteen opetukset ja tekniikat länsimaisen lääketieteen perustamiseen. FCIM on ainutlaatuinen siinä mielessä, että tämä tietämyksen integrointi osoitetaan johdonmukaisesti koko opetussuunnitelmassamme, joka valmistelee paremmin valmistuneet täyttämään Amerikan nopeasti kehittyvän terveydenhuollon maiseman muuttuvat vaatimukset.

Itä-lääketieteen opetusten ja länsimaisen lääketieteen tehokkaaseen integrointiin keskittyneenä laitoksena FCIM pyrkii antamaan menestyksekkään tutkinnon suorittaneillemme - joista jokaisella on sekä kandidaatin tutkinto terveydenhuollon opinnoissa että maisterin tutkinto itämaissa lääketieteessä - ainutlaatuinen reuna, joka täyttää Amerikan kehittyvän terveydenhuollon toimitusjärjestelmän muuttuvat vaatimukset.

Historia

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) on yksi vanhimmista akupunktiokouluista Amerikassa. Vuonna 1990 perustettu FCIM oli ensimmäinen akupunktio- ja itätautilääketieteen (ACAOM) akkreditoiman Floridan koulu, jonka Floridan itsenäisen koulutuksen toimikunta oli lisensoinut.

Vuodesta 1990 lähtien FCIM on edistänyt erinomaista mainetta yhtenä Amerikan johtavista Oriental Medicine -laitoksista, erityisesti Floridan osavaltiossa ja Yhdysvaltojen kaakkoisosissa. Vuonna 1997 FCIM aloitti kansainvälisten opiskelijoiden ottamisen ja on jo tuottanut menestyksekkäitä tutkintoja maista kuten Australiasta, Englannista, Venäjältä, Koreasta, Vietnamista, Filippiineistä, Turkista, Iranista, Intiasta, Kiinasta ja Taiwanista.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Itä-lääketieteen ohjelman tehtävä

Toimintaperiaatteemme

FCIM: n tehtävänä on tarjota kattava koulutus perinteisen kiinalaisen lääketieteen periaatteissa, käsitteissä ja käytännöissä, joiden tarkoituksena on kouluttaa yksittäistä opiskelijaa koulutetuksi ja lisensoiduksi terveydenhuollon ammattilaiseksi, joka tarjoaa akupunktio-diagnoosia ja hoitoa, kasviperäisiä lääkkeitä sekä täydentäviä hoitoja ja diagnostiikkaa tekniikat terveyden edistämiseksi, ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi sekä tautien ehkäisemiseksi.

Itä-lääketieteen ohjelman tehtävä ja filosofia

Oriental Medicine -ohjelman tehtävänä on tarjota kattavaa opetusta itämaisen lääketieteen perusaiheista ja -käytännöistä samalla kun varmistetaan, että valmistuneet ovat perehtyneet asiaankuuluviin länsimaisen lääketieteen käsitteisiin ja teknologioihin.

Länsi-lääketieteen integrointi itämaiseen lääketieteelliseen ohjelmaan parantaa opiskelijoiden ja valmistuneiden antaman itävaltalaisen hoidon laatua. Tiukka opetussuunnitelma on sekä laaja että syvällinen, ja sen tarkoituksena on edistää opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista kasvua auttamalla heitä kehittämään vastuullista itsenäistä arviointia ja tarjoamaan tehokkaan hoidon.

Tehtävämme on kaikkien opetustoimintamme ja ohjelmistojemme kulmakivi, ja se ilmenee yksiselitteisesti julkaisuissamme, ottamisprosesseissamme, luokkahuoneessa, kliinisissä menettelyissä, tiedekunnan valinnoissa ja jatkokoulutusohjelmissa. Perustuu maailmankatsomukseen, joka kattaa harmonian ja tasapainon ylläpitämisen jokaisen yksilön kehossa, ja kehitimme edistämään ammatillisia terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat taitavia akupunktion diagnosoinnissa ja itämaisen lääketieteen hoidossa, sekä täydentäviä hoitoja ja diagnostisia tekniikoita, jotka kaikki ovat terveyden edistäminen, ylläpito ja palauttaminen sekä tautien ehkäiseminen.116953_116878_image.png

Sijainnit

Orlando

Osoite
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Orlando, Florida, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: