Florida State University, College of Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa FSU: sta

Yksi kansakunnan eliititutkimusyliopistoista, Florida State University, säilyttää, laajentaa ja levittää tieteen, teknologian, taiteen, humanististen tieteiden ja ammattien tietämystä, samalla kun se käsittää oppimisfilosofian, joka on juurtunut vapaiden taiteiden ja kriittisen ajattelun perinteisiin.

FSU: n vieraanvarainen kampus sijaitsee Floridan vanhimmalla jatkuvalla korkea-asteen koulutuskeskuksella yhteisössä, joka edistää ilmaista kyselyä ja käsittää monimuotoisuuden sekä mestaruuden yleisurheilun ja erinomaisen sijainnin valtion pääoman sydämessä.

Nopeat faktat

 • Perustettiin vuonna 1851; vanhin jatkuva korkea-asteen koulutuspaikka Floridassa
 • Carnegie-luokitus: "Tohtorikorkeakoulut: Korkein tutkimustoiminta"
 • 41 900 opiskelijaa jokaisesta Floridan läänistä ja 132 maasta
 • Hyväksytty fuksiprofiili vuodelle 2018:
  • Syksy: 4,3 keskimääräinen GPA; 30 keskimääräistä ACT-yhdistelmäpistettä; 1340 keskimääräinen SAT-pisteet
  • Kesä: 4,0 keskimääräinen GPA; 27 keskimääräinen ACT-yhdistelmäpiste; 1250 keskimääräistä SAT-pistemäärää
 • 94%: n retentioaste freshmenille; Valmistumisaste 68,4% neljän vuoden kuluessa
 • 22: 1 tiedekunta / opiskelija-suhde
 • 384 rakennusta 1633 eekkeriä; Tallahassee on 485 hehtaarin pääkampus
 • 2,360 perinteistä tiedekuntaa; on mukana 6 Nobel-palkintoa
 • 14 079 työntekijää
 • Toimintabudjetti on 1,712,841,231 dollaria
 • 210 miljoonaa dollaria sopimuksissa ja apurahoissa, joita tiedekunta toi markkinoille vuosina 2016-17
 • 301 tutkinto-ohjelmaa: kandidaatin, maisterin, tohtorin, asiantuntijan, ammattilaisen

Tietoa opetuskollegiosta

Perustettu vuonna 1905, Florida State University College of Education on vanhin koulutuksen College Floridassa, joka on tarjonnut koulutuksen parhaiten ja kirkkain jo yli vuosisadan. Historiaamme ympäröi Tallahassee, ja olemme ylpeitä perinnöstä ja siitä, miten erinomaiset alumnit ovat tehneet kaikkialla maailmassa.

Kuten meidän aikamme on rakennettu, keskitymme edelleen tulevaisuuden näkemykseemme. Joka päivä tiedekunta ja opiskelijat työskentelevät kohti uutta kenttää koulutuksen alalla. Innovatiivisten opetusmenetelmien toteuttamisesta koulutuspolitiikkaan ja -lainsäädäntöön vaikuttamalla tiedekuntamme ja heidän tutkimustaan ovat tulevaisuuden koulutus.

Olemme ylpeitä siitä, että yli 50 maassa on opiskelijoita, jotka kutsuvat FSU: n koulutuskoulun "kotiin". Opiskelijat eri puolilta maailmaa etsivät FSU: n koulutuskorkeakoulua osallistumaan kehittyneeseen tutkimukseen, työskentelevät rinnakkain koulutuksen alan edelläkävijöiden kanssa ja ansaitsevat tutkinnon, joka valmistaa heidät täysin lähtemään takaisin maailmaan ja kouluttaa huomisen johtajia. Sen lisäksi, että annat sinulle maailmanluokan koulutuksen, teemme sinut myös osaksi läheistä perhettä - opiskelijat, jotka jakavat intohimon tehdä vaikutusta - opiskelijat, jotka jakavat kokemuksia kanssasi ja tulevat elinikäisiksi ystäviksi ja ikäisensä.

TILAT

Koulutuksen kollegion innovaatio ja progressiivinen ympäristö ovat esimerkkejä opiskelijoiden käytettävissä olevasta teknologiasta ja palveluista. Merkittävin on kivirakennus, jossa on luokkahuoneita ja lab-alueita, jotka on varustettu uusimmalla teknologialla ja multimedialaitteilla opetuksen ja oppimisen tehostamiseksi. Lue lisää ja ota virtuaalikierros: https://education.fsu.edu/about/facilities.

TALLAHASSEEN KAUPUNKI

Kaunis ja viehättävä pääkaupunkikaupunki on runsaasti opetuksen opiskelijoiden mahdollisuuksia - hallituksen harjoittelusta ja lainsäädännöllisistä aloitteista kulttuuritapahtumiin, ostos-, ruokailu- ja ulkoilutoimintaan. Lisätietoja: https://education.fsu.edu/about/tallahassee.

Sijainnit

Tallahassee

Osoite
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: