Glenville State College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Glenville State College, usein kutsutaan Lighthouse on the Hill, on West Virginia: n ainoa keskeisellä paikalla julkista college.

Perustettu vuonna 1872 tarjoamaan opetusta ja käytännön yhteisiä koulun opettajien luonnontieteiden opetuksen, Glenville State College on ylittänyt alkuperäisen tehtävänsä, ja tällä hetkellä valmentaa uran opetus, liike, maavarojen, musiikki, taiteet, tieteet, rikosoikeuden ja ihmisten palvelut.

Jossa ilmoittautuminen noin 1800 opiskelijaa, college ylpeilee keskimääräinen ryhmäkoko on 15. College ilmoittautuminen koostuu opiskelijoista 24 valtiota ja 3 maita, ja ylpeänä sisältää monia ensimmäisen sukupolven ja vähemmistö opiskelijoista.

Missiomme

Glenville State College tarjoaa perinteet laadukkaan koulutuksen avulla innovaatioiden suunnittelu, toimitus, ja ohjelmien arviointi ja palveluiden, työvoiman kehittäminen, ja kattavia opiskelijapalveluista; yhteisö aktiivisen oppijoiden omistettu elinikäiseen oppimiseen, tehokas opetus, soveltava apuraha, luovaa toimintaa, ja palvelu; johtajuutta, joka edistää huippuosaamista oppimiseen, opetukseen, kulttuuri- elinvoimaa, ja taloudellisen kehityksen maailmanlaajuinen yhteisö.

Filosofia & Core Values

Glenville State College on perustettu vuonna 1872 ja tarkoituksena on tarjota laadukkaita koulutusmahdollisuuksia kansalaisille West Virginia. Alun perin perustettiin opettajan college, Glenville State College on edelleen johtava valmistelussa luokanopettajaa. Yhdessä korostetaan opettaja valmisteluun, college on vastannut tarpeita Länsi-Virginia ja on kehittänyt uusia ohjelmia eri alueilla. College on sitoutunut kuusi perusarvoja: opiskelija-centered, yhteisö, rehellisyys, perinne, johtajuus ja perhe.

Student-Centered

Opiskelijan tulee ensin Glenville valtion ja meidän organisaation prosesseja ja päätöksiä ohjaavat mikä on paras oppilas. Pyrimme poistamaan esteet ja parantaa oppimiskokemus, ja jokainen tiedekuntien ja henkilöstön jäsen ja ylläpitäjä on henkilökohtaisesti sitoutunut palvelemaan opiskelijoille tehokkaita ja toimivia keinoja riippumatta kenelle, milloin ja missä.

Yhteisö

Olemme yhteisö oppijoille, jotka arvostavat meidän yhtenäinen suhteita toisiinsa. Haemme osallisuutta kuuntelemalla ja yhteistyötä. Olemme yhteisesti tukea kaikkina aikoina avoin viestintä ja työskentelemme tiiminä kampuksella, missä työmme vie meidät, ja yhteisöissä, joissa elämme ja palvelemme.

Integrity

Olemme aina totuudenmukaisia, eettisiä ja vastuullisia mistäkin sanomme me teemme. Osoitamme avoimia luottamusta, kunnioitusta monimuotoisuutta ja oikeudenmukaisuuden kaikessa mitä teemme. Olemme reagoiva, johdonmukainen ja sitoutunut jatkuvaan parantamiseen kaikilla alueilla.

Perinne

Olemme ylpeitä rikas tarjota laadukkaita koulutusmahdollisuuksia ja arvo koulutuksessa luoda tulevaisuuden. Pidämme perinteitä keinona juhlimme menneisyyden saavutuksia ja luoda perustan vastata uusiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin alati muuttuvassa maailmassa.

johto

Myönnämme vakava velvollisuus johtaa. Olemme valmistautua yhteiskuntamme johtajat, jotka ovat harkittuja, tuottavia, jotka harjoittavat, ja reagoiva kansalaisia. Olemme jatkuvasti edistää innovointia, joka rikastuttaa oppimisympäristöjä, ja me osoitamme huippuosaamista kautta koulutusohjelmien ja palveluja.

Perhe

Olemme vahva perheen heijastuu meidän huolehtiva, huolenpitoa ja merkitty ystävällisyys, joka erottaa meidät muista. Meidän pitää kulttuuria kunnioittavan toisiaan ja meidän monimuotoisuuteen, samalla tukevat yksilöinä ja tiiminä. Olemme aktiivisesti kommunikoida ja osallistua meidän suurperhe, ovatko ne vanhempia, alumneja tai muita ystäviä meidän laitokselle.

Sijainnit

charleston

Osoite
200 High Street
26351 charleston, Länsi-Virginia, Yhdysvallat