George Mason University - Undergraduate Programs

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Masonista

Mason on nuori yliopisto, joka on lyhyessä ajassa tehnyt vaikuttavia askeleita kokoa, tasoa ja vaikutusta kohtaan. Tänään, kuten Virginian suurin julkinen tutkimusyliopisto, asetamme vertailukohtana rohkealle, edistykselliselle koulutukselle, joka palvelee opiskelijoiden ja yhteisöjen tarpeita. Tätä tarkoitusta varten meillä on 10 koulua ja oppilaitosta, jotka ovat eri aihealueita.

George Mason: Patriotism Personified.

George Mason, jolle yliopistomme on nimetty, oli yksi Yhdysvaltain suurimmista perustajajäsistä. Mason laati Virginia-julistuksen oikeuksista, josta tuli esimerkki Yhdysvaltojen perustuslain ensimmäisistä 10 tarkistuksesta, joka tunnetaan nimellä Bill of Rights.

Olemme Virginia. Mutta me palvelemme maailmaa.

Mason on sitoutunut luomaan oikeudenmukaisemman, vapaamman ja vauraimman maailman. Yhdessä maailman tärkeimmistä poliittisista, taloudellisista ja älyllisistä keskuksista olemme hyväksyneet vastuumme palvella toisia: auttakaa oppilaita menestymään, rikastamaan yhteisön elämää ja auttamaan ratkaisemaan eräitä maailman monimutkaisimmista maailmanlaajuisista ongelmista. aikamme.

Sijainnit

Fairfax

Osoite
4400 University Drive
22030 Fairfax, Virginia, Yhdysvallat

Washington

Osoite
Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin