Globe Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiedämme oppimiskokemus on sinulle tärkeää. Joten haluamme tietää joitakin ominaisuuksia, etuja ja hyötyjä opetuksen Globe Institute of Technology:

Asiaa Business, Terveydenhuolto ja teknologiaohjelmien vastaamaan tarpeita ja mahdollisuuksia

Meidän todistus ohjelmia ja koulutusohjelmat New Yorkissa on rakennettu laaja pohja tietämyksen fromthe liikkeenjohdon ja tietotekniikan aloilla. On dynaaminen, akkreditoitu programsthat lumoaa ja innostaa sinua.

Taloudellinen tuki

Kaikkien pitäisi saada koulutusta he haluavat ja tarvitsevat. Yhdessä Globe Institute of Technology haluaa nähdä sinua saavuttamaan tulevaisuuden suunnitelmia. Voimme tarjota taloudellista tukea opiskelijoille, jotka qualify.Our rahoitustukea joukkue toimivat voit määrittää oman parhaat vaihtoehdot parempi kokemus.

Arvokkaita ura advisement palvelut

Kaikkien pitäisi saada koulutusta he haluavat ja tarvitsevat. Yhdessä Globe Institute of Technology haluaa nähdä sinua saavuttamaan tulevaisuuden suunnitelmia. Voimme tarjota taloudellista tukea opiskelijoille, jotka qualify.Our rahoitustukea joukkue toimivat voit määrittää oman parhaat vaihtoehdot parempi kokemus.

Globe Institute of Technology on akkreditoitu, erikoistunut korkeakoulu tarjoaa ylioppilastutkinnon, osakkuusyritys, ja todistus ohjelmia yritysten ja tietotekniikan.

Tehtävänä Globe Institute of Technology on tarjota koulutusta opiskelijoille erilaisista taustoista, mukaan lukien ne, jotka ovat perinteisesti aliedustettuina korkeakoulutuksessa ja valmistaa opiskelijoita markkinoiden valmis tarvittavat taidot menestyksekkään uran maahantuloa, kehittämiseen ja edistämiseen.

Globe Institute of Technology pyrkii saavuttamaan tehtävänsä edistämällä opiskelijan oppiminen ympäristö korostaa keskinäistä kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta, tukevasta tiedekuntien ja henkilöstön ja huipputeknologiaa.

Tukeminen Tavoitteet

Tarjota opiskelija-centered oppimisympäristö, jossa käsitellään ainutlaatuisia yksilöiden eri taustoista, kykyjä, ja iät ja heijastaa monimuotoisuutta opiston sijainti Istuttaa vahva yhteisöllisyyden tunnetta ja arvostusta ja kunnioitusta monikulttuurisuuden, moniarvoisuuden, monimuotoisuuden ja koulutuksen, joka tarjoaa pohjan menestykselle yhteisön ja ura Parantaa opiskelijoiden henkistä, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua tarjoamalla dynaaminen yleisen koulutusohjelma Tarjota kursseja ja erilaisia ​​tukipalveluja vastaamaan yksilöllisiä tarpeita opiskelijat, jotka eivät ole akateemisesti valmiita opistotason työ Tarjota kattavia opiskelijapalveluja suunniteltu tarjoamaan mahdollisuuksia henkilökohtaiseen rikastamiseen, parantaa opiskelijoiden johtamistaitoja ja edistää suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä maailmasta, jossa elämme Ylläpitää avointa maahanpääsypolitiikkoja ja edullinen opetusta ja minimoida sosiaaliset ja taloudelliset esteet koulutusmahdollisuuksia Kehittää yhteyksiä alikehittyneillä ja tarjoaa pääsyn ohjelmia ja palveluja kehittämällä joustavia aikataulujen ja jakelujärjestelmiä Edistää ilmapiiri akateemisen vapauden, joka edistää henkistä tutkimus ja monimuotoisuus ajatuksen ja keskustelua Tarjota mahdollisuudet uralla liikkuvuuden ja henkilökohtaisen elämän tarjoamalla yksittäisiä kursseja luotto ja ei-luotto jatkokoulutukseen Käyttää arvioinnin käytännöt, jotka ylläpitää ja parantaa standardeja opiskelija saavutus, opetuksen, ohjelman laatu, resurssit ja palvelut ja jotka tukevat ammatillista kasvua ja henkilöstön kehittämiseen Käyttää strategisen suunnittelun ja tulosten arvioinnin vakuuttaa akatemian taloudellisen riippumattomuuden ja säätää asianmukaisista priorisoinnin ja resurssien

Sijainnit

New York

Globe Institute Of Technology

Osoite
500 7th Avenue New York
NY 10018

10018 New York, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 212-349-4330