Lue virallinen kuvaus

Greenville College perustettiin vuonna 1892, jonka Free Methodist Church, jonka tarkoituksena on tarjota erottuva, Kristus-keskeinen Korkeakouluopetuksen miehille ja naisille. College ensimmäinen presidentti, Wilson T. Hogue, käytetty motto "koulutusta merkki" kuvaamaan college tarkoitus. Sen tehtävänä 120 vuotta myöhemmin - valtuuttamisesta opiskelijoiden elämään luonne ja palvelun - kaikuja tähän tarkoitukseen.

Tehtävämme:

Greenville College annetaan opiskelijoita elämään luonnetta ja palvelun kautta muuttaa Kristus-keskeinen koulutuksen taiteet, tieteet, ja ammattiopinnot.

Visiomme:

Greenville College uskoo, että Jumala loi jokaisen meidän opiskelijoiden yksikäsitteisesti muokkaavat maailmaa! Siksi me

Tarjoavat muutosjohtaminen Kristus-keskeinen kasvatuksellinen kokemus, joka antaa, rikastaa, ja kestää Keskity kehitystä koko henkilö jotta jokainen opiskelija viihtyy hengellisesti, älyllisesti, emotionaalisesti, relationally, ja fyysisesti Innostaa oppilaita omaksumaan Jumalan Call Anna työmme jumalanpalvelus ja tervetuloa läsnäolo ylösnousseen Kristuksen täyttää meidät, varustaa meidät, ja lähetä meille

Perusarvot:

Kristuskeskeinen Koulutus

Greenville poliisiakatemian juuret ovat kristillinen opisto liikkeen yhdeksästoista-luvun Amerikassa, joka oli huolissaan tarjota koulutusta keskitetty vaikutuksia elämän, kuoleman ja ylösnousemuksen Kristuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että taustalla Jumalan työn Kristuksessa - teoilla luomisen, lunastus ja restaurointi - kehykset opetuksen yhteydessä sekä sisään ja ulos luokkahuoneessa. Se ehdottaa myös, että koulutus ei ole koskaan sen itsensä vuoksi, vaan nähdään osana suurempaa taipumista luomisjärjestystä takaisin Jumalan ja Jumalan tarkoituksiin ja Jeesuksen Kristuksen kautta.

Avoin ja kutsuva yhteisö

Greenville College tunnustetaan ja on tyytyväinen jokainen keskeisenä osana suurempaa ryhmää - ryhmä, joka rakastaa, kunnioittaa ja tukee jäseniään. Vaikka yhteisö kannattaa tietyt vaatimukset jäsenilleen, se myös arvostaa jokaisen yksilön identiteetin ja pyrkii avoimuuden suhteen jokaisen tausta ja kokemukset. Viljeleminen ympäristö tyytyväinen mielipiteiden moninaisuuden ja perinteet, Greenville College edistää ennakkoluulottomuutta ja aito toimia vieraanvaraisuuden keskuudestaan ​​opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan.

Kokonaisvaltainen Opetus

Greenville College tavoitteena on helpottaa muutosta opiskelijoiden kautta opetuksen. Noudattamalla Raamatun kehotusta rakastaa Herraa koko sydämestämme, mieli, sielu ja voimaa, tiedekunnan ottaa tämän toimeksiannon luokkahuoneeseen kuin he opettavat sydämestä istuttaa Kristuksen kaltainen hahmo opiskelijoille. Ne pyrkivät antamaan arvovaltainen ja nykyaikainen tietoa kuria mielen sekä innostaa intohimo niiden opiskelijoiden valittu kutsumus.

Global Awareness

Greenville College haastaa opiskelijoiden ja opettajakunnan osoittaa tietoisuutta, herkkyys ja kyky vastata erot kulttuureissa, sosiaaliset käytännöt ja uskontoja. Tämä tarkoittaa myös sitä, me innokkaasti tunnustaa keskinäinen Jumalan kansan. Lisäksi Greenville College korostaa sen yhteisön tarve tavoittaa muita kulttuureja ja kansakuntia, jotta voidaan puuttua maailman ongelmiin.

Luova ja kriittinen ajattelijat

Pohjalta perusta taiteet, Greenville College malleja ja edistää luovaa ja kriittistä lähestymistapaa ideoita ja haasteita. Kautta akateemisesti tiukka opetussuunnitelma, tiedekunnan kannustaa alkuperäinen ja mielikuvituksellinen ajattelu taas arvostetaan kurinalainen ja perusteltu analyysi.

Luonne ja palvelut

Greenville College haastaa opiskelijat tietää itse, tunnistaa identiteettiään itsensä löytämisen, ja kehittää erityisiä kykyjä he ovat saaneet Jumalan. Pyrimme istuttaa opiskelijoille taitoja itsetutkiskelun, joiden avulla ne voivat jatkuvasti arvioida niiden luonnetta ja kehittää syvä tietoisuus siitä, kuinka he voivat katsoa itsensä ulkopuolelta ja tarpeisiin muita. Opiskelijat parhaiten toteuttaa mahdollisuuksiaan elinikäisen käytännössä palvella muita.

Opiskelijat Life Yksi ikimuistoisimmista puolia college kokemus elää kauniilla 50 hehtaarin kampuksella. Greenville kampuksella sijaitsee sydämessä Greenville, Illinois, kaunis kaupunki 7000 ihmistä sijaitsee 45 mailia / 72 kilometrin päässä St. Louis ja pääsee helposti I-70, I-55, I-64, ja I-57 . Ainutlaatuinen sijainti antaa arvokasta mahdollisuuksia Outreach, hauska, käytännön oppimiseen, ja kansalaistoiminnan sitoutumista.

Meidän Residence Life-ohjelma on rakennettu yhteisiin usko Kristukseen, kunnioitus, luottamus, ystävyys ja tiimityötä. Jokainen mukava Residence Hall henkilökuntaan Residence Hall Team, johon kuuluu koordinaattori Residence Education (CRE) ja Student Resident papit (RCS). Sinulta ympäröi viisas, myötätuntoinen ihmisiä, jotka ovat täällä tarjota ohjausta, opastusta ja tukea. Erilaisia ​​sosiaalisia ja koulutusohjelmia on suunniteltu kunkin sali, lattiasta puolueiden ja "Roomerit Night Out" Brother-sisko lattia toimintaa ja raamatuntutkisteluja. Voit osallistua meidän Mentoriohjelman, rikastaa uskomme perustuvia ohjelmia, ja tutkia pitkän aikavälin tavoitteita meidän ura sijoitus ohjelma.

Perustutkintoa, Graduate ja online-ohjelmat Greenville College tarjoaa laatua vapaiden taiteiden opetusta yli 1600 opiskelijaa. Tarjoamme yli 50 perustutkintoa suuret yhtiöt sekä aikuisten ja jatko-ohjelmia saatavilla verkossa tai kumppanuus paikoissa. Ansioituneen opetusohjelmia, huolehtiva tiedekunta, ja aito kristillinen yhteisö muuttavat elämää opiskelijoita ympäri maailmaa.

Tule mukaan! Tarjoamme yli 50 opiskelijajärjestöt, kuten palvelu- ja sosiaaliset klubit, yhtyeet, opiskelija hallitus, virkamatkat seurat, suorituskyky ryhmiä, ja opiskelija julkaisuja. Greenville on jopa oma opiskelija-run radioasema, WGRN 89,5 FM.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Greenville University

Tietokone- ja tietojärjestelmien tärkeimmät auttavat valmistelemaan opiskelijoita toimimaan tietotekniikan ammattilaisina maailmassa, jota teknologia muuttaa jatkuvasti. ... [+]

Tietokone- ja tietojärjestelmien tärkeimmät auttavat valmistelemaan opiskelijoita toimimaan tietotekniikan ammattilaisina maailmassa, jota teknologia muuttaa jatkuvasti. Tämä valmistelu sisältää analyyttisen ja kriittisen ajattelun taitojen kehittämisen sekä kyvyn työskennellä ja kommunikoida muiden kanssa monimutkaisissa projekteissa. Opiskelija oppii sisällyttämään oivalluksia tietojenkäsittely- ja tietojärjestelmistä peräisin olevaan Jumalan luomiseen heidän kristillisen ymmärryksensä kanssa maailmasta ja esittämään itsensä moraalisiksi ja vastuullisiksi kristillisiksi ammattilaisiksi ja palvelijoiksi.

Tietokone- ja tietojärjestelmien pääpaino korostaa tietojärjestelmien teoreettista perustaa, jonka avulla he voivat elinikäisinä oppijoina pysyä mukana nopeasti muuttuvassa teknologiassa uransa aikana. Opiskelija oppii myös tekniset taidot, jotka ovat välttämättömiä aloittaakseen tiedon ammattilaisiksi valmistumisen jälkeen. Opiskelijat, jotka suorittavat tietotekniikan ja tietojärjestelmien suuret osaajat, voivat odottaa lähtötason ammatillista asemaa tai pääsyä tutkijakouluun valmistumisen jälkeen.... [-]

Yhdysvallat greenville
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
Greenville University

Digital Media major valmistaa oppilaita tulemaan sisällöntuottajiksi maailmassa, jota teknologia muodostaa jatkuvasti. Valmistukseen kuuluu analyyttisten ja kriittisten a ... [+]

Digital Media Major valmistaa opiskelijoita tulemaan sisällöntuottajiksi maailmassa, jota teknologia muodostaa jatkuvasti. Tämä valmistelu sisältää analyyttisten ja kriittisten ajattelutaitojen viljelyn sekä kykyä työskennellä ja kommunikoida muiden kanssa monimutkaisista monitieteellisistä projekteista, jotka yhdistävät digitaalisen musiikin, digitaalisen taiteen, web-pohjaisten teknologioiden ja tietokoneohjelmointitaitojen.

Opiskelija oppii integroimaan kristillisen maailman näkemyksensä digitaalisen sisällön paljastetun luovan prosessin laajentamiseksi, esittämällä itsensä moraaliseksi ja vastuulliseksi kristilliseksi ammattilaiseksi. Digitaalisen median pääpaino korostaa laaja-alaista, teoreettista ymmärrystä toimitustyökaluista, joiden avulla he voivat elinikäisen oppijan tavoin pysyä nopeana muuttuvana teknologiana uransa aikana. Opiskelija oppii myös tarvittavat tekniset taidot aloitettavaksi sisällöntuottajiksi valmistumisen jälkeen. Opiskelijat, jotka suorittavat digitaalisen median pääaineen menestyksekkäästi, voivat odottaa saavansa tutkintoon johtavan ammattipätevyyden tai tutkinnon suorittaneen tutkinnon suorittamisen.... [-]

Yhdysvallat greenville
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Greenville University

Kaksoistutkinto-ohjelma on 2 astetta: GC: n fysiikan tai kemian taiteiden kandidaatti ja kumppanuuskoulun tekninen insinööri. Meidän teknillisen kaksoistutkinto-opiskelij ... [+]

Suunnittelu 3-2 Kaksinkertainen koulutusohjelma

Yhdysvaltain työministeriön tilastojen mukaan suunnittelun on tarkoitus olla yksi viidestä työllisyysalasta seuraavalle vuosikymmenelle. Jos olet valmis kirjoittamalla kirjallisesti, viestinnän, matematiikan ja tieteen korkeakoulututkinnon, sinun pitäisi olla valmis siirtymään korkeakoulutason kursseihin. Sinun täytyy opiskella paljon, mutta jotain mitä kannattaa tehdä vaatii jonkin verran vaivaa. Takaisinmaksu tapahtuu urakehityksessä. Insinööriammattilaiset sijoittavat ylimpään 15 prosenttiin 250 työntyypistä.

Kaksinkertainen tutkinto Illinoisin yliopistossa Urbana-Champaignissa

UIUC: n tekniikan koulu on yleisesti ottaen 6-lukua Yhdysvalloissa Yhdysvaltain uutisten ja maailman raportin mukaan. Dual Degree (3-2) -ohjelma johtaa fysiikan, kemian tai biologian kandidaatin tutkintoon Greenville Collegesta ja UIUC: n Bachelor of Science in Engineering -ohjelmasta.... [-]

Yhdysvallat greenville
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Greenville University

Musiikki-liiketoiminnan pääaine on musiikin ja liiketoiminnan ristipsykologinen opetussuunnitelma, jossa keskitytään valmistamaan opiskelijoita toimimaan johtajana, johta ... [+]

Musiikki-liiketoiminnan pääaine on musiikin ja liiketoiminnan ristipsykologinen opetussuunnitelma, jossa keskitytään valmistamaan opiskelijoita toimimaan johtajana, johtajana ja järjestelmänvalvojana kaikilla musiikkiteollisuuden aloilla. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tiivistä opiskelua ja ammatillista osaamista taiteilijoiden ja tapahtumien hallintaan, tuotantoon, julkaisemiseen, jakeluun, vähittäismyyntiin, varaamiseen ja kiertueeseen.

Opinnäytetyössä keskitytään levy-yhtiöiden ja musiikin julkaisutoiminnan oikeudellisiin näkökohtiin, kuten rahoitusjärjestelyihin, tuotanto- ja hallintasopimuksiin, lisensointiin, teollis- ja tekijänoikeuslainsäädäntöön ja teollisuuden etiikkaan. Perus-musiikkiteorian opiskelu ja osallistuminen yhtyeihin opettaa oppilaan arvioimaan laadullisesti taiteilijan musiikkia ja muodostaa sanaston, joka on välttämätöntä kommunikoida tämän alan ammattilaisten kanssa. Opiskelija kehittää kriittisiä ja analyyttisiä ajattelutaitoja käytännön kokemusten kautta ja urapolkuhankkeisiin, kuten harjoitteluun ja harjoitteluun Blackroom Recordsissa. Opiskelijat osallistuvat musiikki- ja viihdeteollisuuden opiskelijaliittoon (MEISA) , joka on alan keskittymä, joka mahdollistaa opiskelijoiden vuorovaikutuksen musiikkialan ammattilaisten kanssa foorumeilla, seminaareilla ja paneeleilla, jotka käsittelevät nykyisiä musiikkiteollisuuden kysymyksiä.... [-]

Yhdysvallat greenville
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Greenville University

Fysiikka kurinalaisena on keskeinen kaikilla luonnontieteillä. Sen sovellukset ovat ilmeisiä kaikissa nykyisessä yhteiskunnassa tapahtuvassa teknologisessa kehityksessä. ... [+]

Fysiikka kurinalaisena on keskeinen kaikilla luonnontieteillä. Sen sovellukset ovat ilmeisiä kaikissa nykyisessä yhteiskunnassa tapahtuvassa teknologisessa kehityksessä.

Opiskelijat löytävät fysiikan suuren erinomaisen valmistelun jatko-opiskelijoille tai sertifikaation suorittamiseksi keskiasteen ja toisen asteen opetuksessa.

Fysiikka on luonnontieteitä, jotka pyrkivät selittämään asian ja energian hyvin perusteellisesti. Matematiikka on alan ensisijainen kieli kommunikoimaan käsitteitä, jotka kuvaavat laadullisesti ja kvantitatiivisesti luonnollisia ilmiöitä, jotka eivät ole ainoastaan ​​vastuussa fysikaalisista vaan myös kemiallisista ja biologisista prosesseista.... [-]

Yhdysvallat greenville
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Transfer Student

I will be bold

Together at GU

Men's Soccer

Men's Volleyball