Lue virallinen kuvaus

Hope College on nelivuotinen taiteiden korkeakoulu, jossa akateeminen huippuosaaminen ja vilkas kristillinen usko yhdistyvät tukevaan ja vieraanvarainen yhteisö.

Hopein kampus sijaitsee kätevästi keskustan keskustassa , vain kilometrin päässä Michigan-järvestä. Olemme olleet osa tätä yhteisöä yli 150 vuotta, kasvaneet 10 opiskelijasta 1862 opiskelevalle yli 3 300 opiskelijalle kampuksella.

Hope College on alusta asti katsonut tulevaisuutta. Tässä historiallinen arkkitehtuuri sopii mukavasti maailmanluokan mukavuuksiin: Vanha Vleck-talo, joka on rakennettu vuonna 1857, on vain korttelin päässä Pelletron-hiukkaskiihdyttimestä.

Sitoutumisemme kristilliseen perintöömme (perustettu yhteistyössä Amerikan uudistetun kirkon kanssa) osoittaa meidät syvimmälle akateemisten ja elämättömien sitoutumisten suhteen.

Tämä harvinainen syvän juurien yhdistelmä ja tiukka valmistautuminen huomispäivään antaa Hope- opiskelijoille mahdollisuuden mennä maailmaan ja vaikuttaa heidän yhteisöihinsä.

Luokka 2017:

 • 94% oli työvoimasta tai tutkijakoulusta kuuden kuukauden kuluessa
 • 86% kokopäivätyössä työskentelevistä työskentelee heidän ammattialansa alueella
 • 96% osallistui kokemukselliseen oppimiseen
 • 57 prosentilla oli vähintään yksi harjoittelupaikka
 • 55%: lla oli kampuskoulutuskokemus

Nimi ja tiiviste ovat peräisin pastori Albertus C. Van Raalte, joka sanoi koulun josta tulisi Hope: ”Tämä on minun ankkuri toivoa näille ihmisille tulevaisuudessa.” Van Raalte mukana perustamassa Hope College Philip Phelps Jr., joka oli sen ensimmäinen presidentti.

Tämä symboliikka seuraa Hebrealaisten 6:19 kieltä: "Meillä on tämä toivo, sielun varma ankkuri." Mottomme, joka on otettu Psalmilta 42: 5, kaikuilee tunteita: Spera in Deo (Hope in God).

Tunnustettu huippuosaamista varten:

Amerikan huippukokoukset (Forbes)

 • Princeton Review
 • Fiske-opas oppilaitoksille
 • Carnegie-säätiö opetuksen edistämiseksi
 • Kaikki amerikkalaiset korkeakoulut: konservatiivien, vanhanaikainen liberaalien ja uskonpuolten huippuopistot
 • Opiskelijoiden asettaminen ensin: miten oppilaitokset kehittävät oppilaita tarkoituksellisesti
 • Insider's Guide to Colleges
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Hope College

Aasian-opinto-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää aasialaista kulttuuriaan, historiaansa ja ajatteluaan tietoa, jotta heistä tulee maailmanlaaj ... [+]

Aasian-opinto-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää aasialaista kulttuuriaan, historiaansa ja ajatteluaan tietoa, jotta heistä tulee maailmanlaajuisesti integroidun maailman kansalaisten tietoisempia ja reagoivia.

Sen tavoitteena on laajentaa opiskelijan tärkeintä opinto-ohjelmaa lisäämällä globaali ja vertaileva näkökulma kaikkiin taiteen, humanististen ja yhteiskuntatieteiden tutkimuksen osa-alueisiin.

Alaikäinen auttaa myös valmistamaan opiskelijoita, jotka haluavat uraa kansainvälisissä asioissa, kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kansainvälisessä oikeudessa.

Aasian tutkintojen vähimmäismäärä koostuu seuraavista:

20 luotto tuntiaYksi vuosi vieraiden kielten opinnoistaUlkomailla opiskelu (suositellaan)Koulutusohjelma... [-]
Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Hope College Chemistry on kansainvälisesti tunnustettu huippuosaamisesta, perustutkimuksesta ja loppututkinnon suorittaneiden suorituksista. ... [+]

Hope College Chemistry on kansainvälisesti tunnustettu huippuosaamisesta, perustutkimuksesta ja loppututkinnon suorittaneiden suorituksista.

Toivottavasti saat mahdollisuuden harjoittaa kemian, biokemian ja molekyylibiologian kursseja ja tehdä reaalimaailmallisia tutkimuksia palkittujen tiedekuntien kanssa. Opiskelijana voit nauttia pienistä luokkakokoista ja uusimmista tiloista ja liittyä onnistuneiden alumnien joukkoon, kun olet valmis.

Kemia

Tarjoamme ACS-sertifioidun kemian pääaineen, jossa valinnainen painotus biokemiaan (BS), kemian pääaineeseen (BS tai BA), kemianopetuksen pääaineisiin ja pieniin ja kemiallisiin pieniin vaihtoehtoihin. Halusitko harjoitella tohtorintutkintoa, lääketieteellistä koulutusta ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöä, koulutusta tai työtä kemianteollisuudessa, ohjelmamme valmistautuu menestykseen.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Olipa kyseessä suuri tai pienikokoinen tanssi, saat intensiivisen opetuksen ja koulutuksen, säännöllisen osallistumisen esityksiin ja loputtomiin mahdollisuuksiin tutkia ... [+]

Kansallisesti akkreditoitu tanssiohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua jokaiseen tärkeään tanssitekniikkaan.

Olipa kyseessä suuri tai pienikokoinen tanssi, saat intensiivisen opetuksen ja koulutuksen, säännöllisen osallistumisen esityksiin ja loputtomiin mahdollisuuksiin tutkia elämää kaikkiin osiin tähtitaidottomien tanssiohjelmien rinnalla.

Opiskelijamme kehittyvät taiteellisesti, älyllisesti, fyysisesti ja henkisesti. Hope-tanssiohjelma korostaa tiukkuutta ja aktiivisuutta ja kukoistaa taiteen vapausympäristössä. Se on tasapainoinen tasapaino, joka tarjoaa perustan teoreettisille ja teknisille tanssitutkimuksille, ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia pyrkiä, unelmia ja saavuttaa.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Jos päätät tulla opettajaksi, luultavasti tuntuu, että sinun on tehtäväsi auttaa tekemään ero. Osastomme auttaa sinua tekemään nämä unelmat todellisuudeksi opettajan sert ... [+]

Jos päätät tulla opettajaksi, luultavasti tuntuu, että sinun on tehtäväsi auttaa tekemään ero. Osastomme auttaa sinua tekemään nämä unelmat todellisuudeksi opettajan sertifiointiohjelmamme avulla.

Opetusministeriö on kansallisesti akkreditoitu ammatillinen sertifiointiohjelma, mikä tarkoittaa, että valmistut valmiiksi aloittaaksesi urasi. Opettajankoulutusohjelman kolmen tason kautta saat arvokkaan luokkahuoneen kokemuksen, mukaan lukien opiskelijoiden opettamisen, ja ansaitset sertifikaatin opettamalla peruskouluissa tai lukioluokissa. Useimmat opiskelijat suorittivat neljä vuotta.

Koulutusohjelmat

Ansaitse tutkinto ja sertifikaatti opettamaan perus- tai keskiasteen tasolla.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Ammattitaidon ammattikäytäntö vaatii käsitystä analyyttisistä menetelmistä, suunnittelutekniikoista, yhteiskunnallisista ja taloudellisista vaikutuksista sekä arvostukses ... [+]

Tarjoamme opiskelijoille vankan perustan tekniikalle ja sen taustalla olevalle matematiikalle ja tieteenalalle vapaakoulutuksen puitteissa.

Ammattitaidon ammattikäytäntö vaatii käsitystä analyyttisistä menetelmistä, suunnittelutekniikoista, yhteiskunnallisista ja taloudellisista vaikutuksista sekä arvostuksesta kulttuuri- ja humanistisiin perinteisiin. ABET-akkreditoitu ohjelma tukee näitä tarpeita tarjoamalla jokaiselle insinööriopiskelijalle mahdollisuuden hankkia laaja mutta yksilöllinen tekninen ja liberaali koulutus.

Opetussuunnitelman ytimessä on matematiikan, fysiikan ja tekniikan kursseja, jotka edistävät analyyttisiä ja suunnittelutaitoja, joita voidaan soveltaa erilaisiin tekniikan aloihin. Valinnaiset kurssit, suunnitteluprojektit ja perustutkimusmahdollisuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa tiettyjä kiinnostavia alueita.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Hope-englantilaiset opiskelijat sukeltavat kaikenlaiseen kirjallisuuteen ja oppivat parantamaan kirjoitustaan ​​käsityön päälliköiden kanssa. Kokoonpanon, luovan kirjoitt ... [+]

Olemme yhteistyöyhteisö, jossa opiskelijat ja tiedekunta haastavat toisiaan älyllisesti ja luovasti.

Hope-englantilaiset opiskelijat sukeltavat kaikenlaiseen kirjallisuuteen ja oppivat parantamaan kirjoitustaan ​​käsityön päälliköiden kanssa. Kokoonpanon, luovan kirjoittamisen ja kirjallisuusluokkien kautta opiskelijat tulevat taiteellisemmiksi stipendinsa puolesta ja osaavat luovuuttaan.

Pienet luokat ja yksi-one-yhteistyö luovat ympäristöä, joka on sekä vaativa että rohkaiseva. Tarjoamme laajan valikoiman ainutlaatuisia kursseja, joita opettavat professorit, jotka rakastavat sitä, mitä he tekevät, ja ottavat iloa edistääkseen oppilaitaan älyllisesti, henkisesti ja sosiaalisesti. Osa osastomme on paljon enemmän kuin luokka- ja yksittäiskursseissa käytetty aika.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Historioitsijat ovat yhteiskunnan tarinoita - ja sen tärkeimpiä kriitikkoja. He pyrkivät löytämään totuuden menneisyydestä ja kiinnittämään erityistä huomiota ihmiskokemu ... [+]

Historioitsijat ovat yhteiskunnan tarinoita - ja sen tärkeimpiä kriitikkoja. He pyrkivät löytämään totuuden menneisyydestä ja kiinnittämään erityistä huomiota ihmiskokemuksen monimuotoisuuteen.

Hope-historian opiskelijat edistävät menneisyyden syventämistä tiukan kurssin avulla ensiluokkaisilla opettajilla. Voit odottaa opettajiesi tuntevan sinut nimesi mukaan, ja voit kehittää sinulle parhaan oppimiskokemuksen - työskentele yhden tai useamman tiedekunnan kanssa tutkimushankkeestasi, joka perustuu etuun tai arvokkaita työpaikkataitoja paikallisen harjoittelun kautta.

Valmistamme tutkijoistamme johtajuudesta ja palvelusta globaalissa yhteiskunnassa kampuskoulutuksen mahdollisuuksien ja täydentävien kampuskoulutusohjelmien kautta.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Tapaa matemaattisen löytämisen kauneus ja matematiikan voima kuvaamaan maailmaa. ... [+]

Tapaa matemaattisen löytämisen kauneus ja matematiikan voima kuvaamaan maailmaa.

Matematiikan osastolla sinua kehitetään tukevassa oppilaiden yhteisössä, kun kehität:

Kriittiset ajattelutaidotOngelmanratkaisukykyMäärällinen ja looginen päättelykykyTekninen kirjoitusosaaminen

Monipuolinen opiskelijaväestömme sisältää matematiikan lajeja, tulevia kouluttajia ja muiden tieteenalojen suuria opiskelijoita, ja opinto-ohjelma on merkityksellinen, haastava ja kokemuksellinen.

Koulutusohjelmat

Ammattikorkeakouluopiskelijamme oppivat matematiikkaa sekä laajuudessaan että syvällisesti ja ovat valmiita valmistuneeseen kouluun, opetukseen tai työpaikkaan. Matematiikan pääaineen opiskelijat voivat valita jonkin seuraavista pääohjelmista:... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Musiikki on kieli, joka kommunikoi kaikkien kanssa - lavalla, luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Meidän tehtävämme on edistää intohimoa musiikille, joka puhuu maailmall ... [+]

Musiikki on kieli, joka kommunikoi kaikkien kanssa - lavalla, luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Meidän tehtävämme on edistää intohimoa musiikille, joka puhuu maailmalle.

Ohjelmamme on tunnustettu painottaen hyvin monipuolisten muusikoiden kouluttamista, jotka tekevät eron yhteisöissään, olivatpa he sitten esiintyjiä, opettajia tai ihmisiä, jotka haluavat vain jakaa musiikkia maailman kanssa.

Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde 11: 1, opiskelijat saavat henkilökohtaista huomiota opinnoissaan, ominaisuus ainutlaatuinen osasto tämän kaliiperi.

Koulutusohjelmat

Osastomme tarjoaa useita ammatillisia tutkintoja omien kiinnostuksesi mukaan, jotka kaikki rakentuvat sitoutumuksemme liberaalitieteisiin.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Hope College neurotieteen ohjelma on ainutlaatuinen. Monitieteinen ydin, se on avoin kaikille suurille opiskelijoille ja sisältää kursseja biologia, kemia, tekniikka, mat ... [+]

Alaikäinen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden eri tieteenalojen opiskelijoille tutkimaan ihmisen aivojen ja hermoston monimutkaisuutta.

Hope College neurotieteen ohjelma on ainutlaatuinen. Monitieteinen ydin, se on avoin kaikille suurille opiskelijoille ja sisältää kursseja biologia, kemia, tekniikka, matematiikka, hoitotyö, filosofia ja psykologia.

Neurotieteen alaikäinen on suunniteltu edistämään löytö- ja tutkimuspohjaista oppimista, minkä vuoksi tutkimus on keskeinen osa ohjelmaa, mukaan lukien vuosittain toteutettava kapteeniprojekti. Tällöin alaikäinen on täydellinen biologia-, kemia- tai psykologiammaryhmille, jotka ovat kiinnostuneita jatko-opiskelusta neurotieteessä ja täydentävät monia muita opinto-ohjelmia, tietojenkäsittelytiede ja terveystieteet taiteeseen.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Hopeissa psykologian opiskelijat sukeltavat etupäässä ihmisen mielen ja käyttäytymisen tutkimiseen. Informaation ylittäessä harjoitamme muodostumista integroidulla tietee ... [+]

Palkittu tiedekunta, huipputason tilat ja monipuoliset tutkimusmahdollisuudet Hopein psykologian osasto valmistautuu erilaisiin puheluihin ja urasuunnitteluun.

Hopeissa psykologian opiskelijat sukeltavat etupäässä ihmisen mielen ja käyttäytymisen tutkimiseen. Informaation ylittäessä harjoitamme muodostumista integroidulla tieteellisellä tutkimuksella, kenttäkokemuksella, perspektiivillä ja uskon sitoutumisella.

Kasvatamme:

Tieto psykologian pääalueillaTieteellinen tutkimus taitoKriittinen ajattelu ja viestintätaidotPalveluopiskelu ja kenttäkokemusEettinen ja moraalinen sitoutuminen sosiaaliseen vastuuseen monimuotoisessa maailmassaAmmatillinen kehitysSitoutuminen uskoon ja oppimiseen... [-]
Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Sosiologit ja sosiaalityöntekijät omistautuvat ymmärtämään ja auttamaan ihmisiä. Sosiologia ja sosiaalinen työ täydentävät toisiaan: sosiologiopinnot tutkivat ymmärtämään ... [+]

Sosiologit ja sosiaalityöntekijät omistautuvat ymmärtämään ja auttamaan ihmisiä.

Sosiologia ja sosiaalinen työ täydentävät toisiaan: sosiologiopinnot tutkivat ymmärtämään, miten ihmiset liittyvät toisiinsa, kun taas sosiaalityön pääaineet korostavat elämän muuttamista ja parantamista niin, että ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Sosiologia

Oletko kiehtonut ihmiskäyttäytymisestä ja yhteiskunnasta ja haluat ymmärtää, mikä ajaa ihmisiä? Sosiologiammattilaiset ovat kiinnostuneita maailmasta - ja sen ihmisistä - ympärillämme. Sosiologian tutkinnoilla voit aloittaa muutoksen ylhäältä alaspäin ja ymmärtämällä politiikan kysymyksiä ja tapoja, joilla he vaikuttavat yksilöihin ja yhteiskuntiin kokonaisuutena, pystyt paremmin ymmärtämään itsesi.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Haluatko oppia käyttämään luovia ja teknisiä taitojasi ratkaisemaan monenlaisia ​​ongelmia ja vaikuttamaan maailmaan? Jos näin on, tietotekniikan opiskelu Hope College on ... [+]

Haluatko oppia käyttämään luovia ja teknisiä taitojasi ratkaisemaan monenlaisia ​​ongelmia ja vaikuttamaan maailmaan? Jos näin on, tietotekniikan opiskelu Hope College on sinua varten.

Sitoutunut tiedekunta on omistautunut kehittämään opiskelijoita, joilla on syvällinen tietämys ratkaista haastavimmat tekniset ongelmat samalla kun heillä on myös laaja tietämyskanta, jota edistävät taiteenopetusta ja jota teollisuus ja tutkijakoulut etsivät.

Koulutusfilosofian avainkomponentti on auttaa opiskelijoita tulemaan ammattilaisiksi valmiiksi sopeutumaan teknologian maailman nopeaan muutosprosessiin ja antamalla heille vahvan perustan kurinalaisuuden kestäville perusperiaatteille.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Uskomme, että oppilaat oppivat tiede parhaiten tekemällä tieteen. Toivottavasti tarjoamme uusia ja mielenkiintoisia tapoja tehdä biologiaa, ei vain oppia siitä. ... [+]

Uskomme, että oppilaat oppivat tiede parhaiten tekemällä tieteen. Toivottavasti tarjoamme uusia ja mielenkiintoisia tapoja tehdä biologiaa, ei vain oppia siitä.

Biologian osasto esittelee sinulle elämää koskevan tietämyksen laajan laajuuden ja tutkii tieteellistä tutkimusta.

Jätät osastomme:

Valmistettu töihin tai jatko-opintoihin mistä tahansa biologian osa-alueista tai terveydenhuollon ammateistaVarustettu luomaan ja viestimään tietosi elävältä maailmaltaSopeutumaan jatkuvasti muuttuville aloille biologiaan - ja työmarkkinoihin

Osastomme tavoitteena on olla tunnustettu laajalti opiskelijoiden ja tiedemiehien ensisijaiseksi perustutkimusohjelmaksi, ja tiedekunta ja henkilökunta tuottavat uutta tietoa opintojaksomme osalta.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Kutsumme oppilaitamme osallistumaan aitoon kristilliseen vapaiden taiteiden koulutukseen, joka muuttaa talouden ja liiketoiminnan odotukset. Uskomme, että tämä on paras v ... [+]

Autenttinen, tarkka ja seurauksellinen kristillinen taiteenopetus taloudessa ja liiketoiminnassa.

Kutsumme oppilaitamme osallistumaan aitoon kristilliseen vapaiden taiteiden koulutukseen, joka muuttaa talouden ja liiketoiminnan odotukset. Uskomme, että tämä on paras valmistautuminen liiketoiminnan, teollisuuden ja talouspolitiikan vaikuttamiseen ja muuttamiseen nykyisessä dynaamisessa, vaativassa ja monimutkaisessa maailmassa.

Tarjoamme tiukan keskittymän talouden ja liiketoiminnan perusteisiin sopivalla erikoistumisella, oikeaan aikaan ja oikeisiin syihin. Varmistamme, että opiskelijat ymmärtävät liiketoiminta- ja taloustieteiden teoreettisia ja sovellettuja käsitteitä analysoivan, ongelmanratkaisu- ja luovien kykyjen muokkaamisessa. Tarjoamme mahdollisuuksia tutkia painopistealueita suurten yhtiöiden ja kappaleiden kanssa tavalla, joka ei pakota vääriä kiireellisyyttä erikoistua liian aikaisin koulutukseen.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Kuten fysiikan pääaineena tai pienenä, huomaat, että voit osallistua tutkimusohjelmiimme jo alusta alkaen. Jopa ennen kuin ilmoittaudut fysiikan opiskelijoiksi, sinulla o ... [+]

Liity mukaan kysymyksiin ja tutkimaan vastauksia ikäihmisiin kysymyksiin: "Miksi se toimii?"

Kuten fysiikan pääaineena tai pienenä, huomaat, että voit osallistua tutkimusohjelmiimme jo alusta alkaen. Jopa ennen kuin ilmoittaudut fysiikan opiskelijoiksi, sinulla on mahdollisuuksia osallistua tutkimusohjelmiimme. Kun olet opiskelija kurssissamme, kuuntelemme sitä, mitä haluat oppia, suunnittelemalla valitsemasi valinnaisia ​​vaihtoehtoja etusi perusteella.

Koulutusohjelmat

Hope-fysiikan tutkinto luo vahvan taidon ja tutkimuspohjaisen tutkimuksen perustan, joka avaa mahdollisuutesi monenlaisiin ura- ja loppututkintoihin.

Riippumatta siitä, mitä koulutusohjelmaa valitset, fysiikan osasto tarjoaa mahdollisuuden oppia pienestä, tiiviistä tiedekunnasta, joka tekee yhteistyötä yhdessä usein. Kanssamme luodessamme uutta tietämystä fysiikasta joka kerta, kun astut laboratorioksi tiedekunnan esimiehen kanssa. Sinulla on mahdollisuus valita omat valittavat ja veistää tutkinto, joka sopii mitä haluat oppia.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Kansainväliset opinnot on tarkoitettu opiskelijoille, jotka aikovat harjoittaa ammattia, jossa kansainvälinen painopiste on erityisen arvokas. Se valmistautuu palvelemaan ... [+]

Kansainväliset opinnot on tarkoitettu opiskelijoille, jotka aikovat harjoittaa ammattia, jossa kansainvälinen painopiste on erityisen arvokas.

Se valmistautuu palvelemaan ja menestymään globaalissa yhteiskunnassa ja uralla esim. Liike-elämässä, taloudessa, hallituksessa ja kansalaisjärjestöissä, laissa, historiassa, sosiologiassa ja taiteissa.

Hopein tavanomaisten yleissivistävien koulutusvaatimusten lisäksi kansainväliset opinnot koostuvat seuraavista:

36 luotto tuntiaKaksi vuotta modernia vieraan kielen opiskeluunLukuvuoden tai vuosittain kansainvälinen off-campus -opinto-ohjelmaKoulutusohjelmat

Kansainvälisten opintojen pääaineena on yksiköiden välinen ohjelma, joka koostuu eri yksiköiden hyvityksistä.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hope College

Autamme oppilaita paremmin ymmärtämään laitoksia, jotka muokkaavat ja toteuttavat yleistä politiikkaa - yhteiskunnassamme ja yhä monimutkaisemmassa ja itsenäisemmässä maa ... [+]

Autamme oppilaita paremmin ymmärtämään laitoksia, jotka muokkaavat ja toteuttavat yleistä politiikkaa - yhteiskunnassamme ja yhä monimutkaisemmassa ja itsenäisemmässä maailmassa.

Valtiotieteiden laitos tarjoaa tiivistä tutkimusta, jossa yhdistyvät erinomainen ja tiukka luokkaopetusta käytännön, kokemuksellisilla oppimismahdollisuuksilla.

Valmistamme ylioppipipäämme tekemään poliittisen tiedekoulutuksensa monin eri tavoin ja asetuksin joko jatko-opinnoissa tai lakikoulussa tai siirtymässä suoraan mielekkääseen työllistymiseen hallituksessa ja politiikassa.

Koulutusohjelmat

Suurimmilla ja kahdella alaikäisellä on erillinen kappale opiskelijoille, jotka harjoittavat opettajan sertifiointia poliittisissa tai yhteiskuntatieteissä.... [-]

Yhdysvallat Holland
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi