Lakeland University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 150 vuotta sitten, saksalainen maahanmuuttajien leikata puita, tyhjennetään maa ja rakensi ensimmäisen rakennukset Lakeland kampuksella. Ei ollut sähköä, ei juoksevaa vettä eikä jalkapallojoukkue - vain yhteensä omistautuminen korkeamman tason koulutusta. Sitoutuminen ja henki nämä pysyviä ihmistä elää at Lakeland vuonna elintärkeä ja kasvava kampuksella akateemista huippuosaamista ja sähköinen hengessä, joka ajaa ohjelmia korkeammalle tasolle. Tänään, Lakeland College on kandidaatin ja maisterin tutkinto-myöntämistä taiteet laitos liittyvät United Church of Christ lähes 3500 opiskelijaa (900 perinteinen opiskelijaa ja 2600 iltaisin, viikonloppuisin ja online-opiskelijat) 24 maasta, 10 kampuksella asuinpaikka hallit ja yli 30 suurta yhtiötä, mukaan lukien uusin opetusohjelmia: ilmailu, viestintä ja hoitotyössä.

Lisäksi meillä on ilta, viikonloppu ja online-keskukset Milwaukee, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Cities, Green Bay ja kahden vuoden kansainvälinen kampuksella Tokio, Japani. Sitoutumisemme koulutukseen paljon muutakin luokkahuoneessa, kun tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden tehdä eroa ja auttaa muita. Lakeland opiskelijat johtavat puhelun puhtaamman ympäristön, älykkäämpi kierrätys, joka tarjoaa suojaa ja ruokaa köyhille ja torjunnan syöpää ja muita sairauksia. Yhdyskuntapalvelu on osa DNA Lakeland opiskelijoille.

Meidän opiskelija-urheilijat ovat voimaksi kanssa, koska meidän miesten ja naisten joukkueet ja yksilöt kilpailevat NCAA Division III baseball, koripallo, hiihto, jalkapallo, golf, jalkapallo, softball, tennis, yleisurheilu, lentopallo ja paini.

Onko sinulla mitä se tekee Muskie?

Paras tapa todella selvittää asia on käydä tärkein Lakeland College kampuksella tai keskustan lähellä sinua. Valitse Preview päivän päivämäärä ja ilmoittautua ylimääräisiä istuntoja muiden lukiolaiset. Tai valitse toinen päivä, joka toimii paremmin sinulle, ja me perustaa aikataulu, joka sisältää asioita mieluiten haluaisit nähdä ja tehdä. Voit ottaa yhteyttä Lakeland Opiskelijaksi klo 800-242-3347.

Sitten näet, mitä merkitsee olla iso kala!

Sijainnit

Plymouth

Osoite
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Plymouth, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin