Lue virallinen kuvaus

Top sijoittuneet yksityiset asuinpaikkakunnat

Lawrence University on korkealuokkainen yksityinen asuinpaikkakorkeakoulu ja musiikin konservatorio, joka on omistettu yksinomaan perustutkintoon. Lawrence-yhteisö on Wisconsinin osavaltiossa, Wisconsinin osavaltiossa, jossa on 15% 1500-opiskelijastaan yli 50 maasta Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja se on yksi kansainvälisesti monipuolisimmista maista. Ylpeä jäsen muutoksista, jotka muuttavat elää organisaatiota, Lawrence on omistanut sitoutuneen oppimisen lähestymistavan, joka kehittää kykyjä, jotka arvostavat korkeakoulut ja työnantajat.

Nopeat faktat

Yksilöllinen 9–1 oppilaan ja tiedekunnan välinen suhde vastaa erittäin yksilöllistä oppimiskokemusta.

Osallistui 99% Lawrence-opiskelijoista Opiskelijat ovat täysin mukana työssä, tutkijakoulussa tai muodollisessa jatko-opetuksessa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Edullinen Lawrence on sitoutunut auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan. Kansainväliset opiskelija-apurahat ja tarpeeseen perustuva apu ovat kaikkien opiskelijoiden käytettävissä.

Tervetuloa On-campus-asuntoon taataan turvallisessa ja kattavassa yhteisössä.

http://tour.lawrence.edu/

ohjelmat

  • Ammattikorkeakoulu 44 opiskelualueella
  • Musiikin kandidaatti, jossa on neljä suurta yhtiötä ja kaksi painopistealuetta
  • 5-vuotinen taiteellinen kandidaatti ja musiikin kandidaatti

Harjoittelu Lawrencessa

Harjoittelu edellyttää haastavaa ja mielekästä henkilökohtaista oppimiskokemusta tiedekuntien ja luokkakokojen kanssa keskimäärin 15 opiskelijaa. Nämä aktiiviset taidot tutkia, keskustella, tutkia ja luoda, valmistavat sinua mukautumaan ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Lawrencessa 1500 oppilastamme tulevat maailman suurimmista kaupungeista ja pienimmistä kaupungeista muodostamaan yhtenäinen asuinalue ystävälliseen ja turvalliseen kaupunkiin. Lawrence-opiskelijat ovat akateemisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti monipuolisia. Ne ovat älykkäitä, ystävällisiä ja menestyvät yhteistyössä.

Tärkeimmän kampuksen ulkopuolella Lawrence tarjoaa kampuskokemuksia rauhallisella 441 hehtaarin Bjorklunden-kampuksella, vain 160 kilometrin päässä Appletonista koilliseen ja Lontoon keskustaan, joka sijaitsee Lontoon Yhdistyneen kuningaskunnan sydämessä, joka on yksi maailman jännittävimmistä maailman kaupungeista.

Ystävällinen kampus tervetullessa kaupungissa

Appleton, Wisconsin on vilkas kaupunki, joka on 74 000, joka on osa paikallista aluetta, jossa asuu yli 230 000 ihmistä. Tämän alueen kulttuurinen ja kaupallinen sydän, Appleton, ilmestyy säännöllisesti Yhdysvaltojen kaupunkeihin, jotka ovat turvallisimpia ja joilla on korkein elämänlaatu.

Appleton

Sen sekoitus kosmopoliittisesta luonnollisesta tekee Appletonista todellisen helmi - ja paikan, joka usein yllättää kävijämme New Yorkin, Chicagon, Los Angelesin ja Denverin kaltaisista paikoista, jotka odottivat jotain aivan muuta kuin koillis-Wisconsinin kaupunki.

Tietoa henkilöstä Appleton

Appleton on 73 000 asukasta (neljännesmiljoonan metron alueella) osa yksi nopeimmin kasvavista metropolialueista Keskilännessä. Alueen koko, kulttuurinen monimutkaisuus ja yritysten laajuus antavat sinulle runsaasti mahdollisuuksia työharjoitteluun, tutkimushankkeisiin, kansalaisyhteiskuntaan ja yhteisöpalveluihin.

Voit tulla tänne.

ATW (Appletonin lentokenttä) on vain 6 kilometrin päässä kampuksesta. Se palvelee Appletonia liittymällä suurten lentoyhtiöiden suuriin keskittimiin: United / Continental (Chicago O'Haren kautta); ja Delta (Detroit, Minneapolis ja Atlanta).

Tietoja kyseisestä säästä ...

Hyvä, myönnämme, että se voi tulla kylmäksi (keskimääräinen tammikuun korkea / matala: 24 ° F / 7 ° F), ja se lunta (noin 4 metriä talvella). Mutta tiedämme myös, miten käsitellä sitä (pukeutua kerroksittain). Talven tulo: kevät on mahtava. Fall on myös melko upea.

Mene ulos)!

Juoksu, vaellus, pyöräily, soutu, istuminen. Jos teet jotakin näistä asioista - ja sinulla on hyvät mahdollisuudet tehdä ainakin yksi niistä - sinulla on runsaasti ulkoilupaikkoja, joita voit tehdä kaikkialla alueella: High Cliff State Parkista Lake Winnebagossa 10 kilometriä kampuksesta, pohjoiseen virtaavaan Fox Riveriin, joka kulkee Lawrencen reunalla, kymmeniin puistoihin kahden kilometrin säteellä kampuksesta.

Ja jos olet baseball-fani, voit saada Milwaukee Brewers -luokan A-sivuryhmän, Wisconsin Timber Rattlersin Time Warner Fieldissä, vain 6 kilometrin päässä kampuksesta.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicagossa on Magnificent Mile. Appletonissa on College Avenue, jossa on huimaava valikoima ravintoloita (viiden tähden ruokailusta myöhään yön pizzaan), joukko suuria kahviloita ja kymmeniä myymälöitä. Kaikki se on aivan oven ulkopuolella Lawrencessa. Ja jos tarvitset lisää ostoksia, tarvitset vain Fox River Mall -ostoskeskuksen, vain 5 kilometrin päässä kampuksesta.

Näytä Lawrence-ID-kortti näillä yrityksillä lunastamaan tarjouksia ja alennuksia

Broadway on College

Puolen kilometrin päässä kampuksesta, Fox Cities Performing Arts Center tuo viihdemaailman Appletoniin. Tämä 45 miljoonan dollarin koruistuin on 2100 (jossa "huonoin paikka talossa" tuskin 100 metrin päässä näyttämöltä). Appleton - ei Milwaukee tai Madison - on isännöinyt Wisconsinin ensi-iltoja The Lion King ja Wicked.

Pikku Apple on enemmän sähköä kuin Big Apple?

20. elokuuta 1882 Appletonista tuli ensimmäinen kaupunki, joka tuotti sähköä kaupallisesti. (Kaksi viikkoa myöhemmin New York Citystä tuli toinen kaupunki.)

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Lawrence University

Globaalitutkimuksissa tutkimme monenlaisia kulttuurisia, poliittisia, uskonnollisia, taloudellisia ja ympäristökysymyksiä, jotka syntyvät, kun ajattelemme maailmaa toisii ... [+]

Noin

Globaalitutkimukset globaaleissa tutkimuksissa tutkimme monenlaisia kulttuurisia, poliittisia, uskonnollisia, taloudellisia ja ympäristökysymyksiä, jotka syntyvät, kun ajattelemme maailmaa toisiinsa liittyvänä kokonaisuutena. Tämä monitieteinen päähenkilö antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä kysymyksiä, jotka eivät rajoitu yhteen maahan tai alueeseen, vaan miettiä kysymyksiäsi globaalista näkökulmasta yhdessä neljästä kappaleesta: kansalliset ja identiteetit, globaalit kaupungit, inhimillinen turvallisuus, taide ja vaihto.

Global Studies –sarjassa on neljä kappaletta, joista saat lisätietoja kustakin kappaleesta napsauttamalla alla olevaa laatikkoa:

Kansakuntien ja identiteettien seuranta.... [-]
Yhdysvallat Appleton
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lawrence University

Lawrence University konservatorio palvelee noin 350 erittäin sitoutunutta, innostunutta ja intohimoista opiskelijaa. Kolme astetta, neljä suurta yhtiötä, kaksi painopiste ... [+]

Noin

B.Mus. tutkinnon avulla voit keskittyä ensisijaisesti musiikkiin ammatillisessa koulutusohjelmassa, joka perustuu vapaan koulutuksen periaatteisiin. Voit olla merkittävä esityksessä, musiikinopetuksessa tai teoriassa / kokoonpanossa. Noin kaksi kolmasosaa luokista tulee musiikkiin, mukaan lukien oppitunteja, luokkia, kuten musiikkiteoriaa ja -historiaa, sekä yhtyeitä, kun taas muut kuin musiikkiluokat muodostavat opintojen jäljellä olevan kolmanneksen. Tämän seurauksena saat hyvin pyöreän koulutuksen sekä laadukasta musiikillista opetusta, joka valmistaa sinut hyvin 2000-luvun elämän haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Lawrence University konservatorio palvelee noin 350 erittäin sitoutunutta, innostunutta ja intohimoista opiskelijaa. Kolme astetta, neljä suurta yhtiötä, kaksi painopistealuetta, kaksi alaikäistä, kaksikymmentäkuusi studiota ja yhdeksän suurta yhtyeitä ovat monin tavoin veistämässä musiikkielämää Lawrencessa.... [-]

Yhdysvallat Appleton
Request Info
Englanti
Full-time
4 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lawrence University

Elokuvatutkimukset pitävät videomateriaalia kaikissa muodoissaan ja alustoiltaan elintärkeinä taidemuotoina ja kulttuurinäköinä, joita voidaan tarkasti analysoida. Tutust ... [+]

Noin

Elokuvatutkimukset pitävät videomateriaalia kaikissa muodoissaan ja alustoiltaan elintärkeinä taidemuotoina ja kulttuurinäköinä, joita voidaan tarkasti analysoida. Tutustu videon historiaan, analyysiin ja tulkintaan modernin kulttuurin keskeisenä muotona.

Kehitetään teoriaa ja kritiikkiä liikkuvista kuvista, jotta saataisiin aikaan syvempi nautinnon taso tutkittaessa teknisiä, tyylillisiä ja retorisia laitteita, joita elokuvat käyttävät luomaan ja välittämään merkitystä. Sinulla on myös mahdollisuus luoda ja esitellä omaa taidetta huippuluokan elokuvastudiossa.

Saatat nauttia elokuvatutkimuksista, jos olet kiinnostunut:Edustukset ja identiteetin tutkimukset elokuvissa ja muissa visuaalisen median piirissäKirjoittamalla omia skriptejä tai kuvaamalla omia YouTube-videoitaTarinankerronta ja luova kirjoittaminenYhteisön taideSaksalaisen ekspressionismin ja viidennen sukupolven kiinalaisen elokuvan elokuvan globaali kieli Yhdysvaltain lohkareille ja paljon muutaAntropologia ja visuaalinen kulttuuriMainonta ja markkinointiLawrentianit yhdistävät toisinaan elokuvatutkimuksia ...AntropologiaTaidehistoriaEnglanti ja luova kirjoittaminenKieli (kieletMusiikin suorituskykyStudio-taideTeatteriElämä Lawrencen jälkeen... [-]
Yhdysvallat Appleton
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lawrence University

Lawrence University fysiikan osasto tarjoaa yhden maan johtavista perustutkinto-fysiikan ohjelmista, joissa on fysiikan ohjelmien leveys ja syvyys, jota ei usein nähty pe ... [+]

Noin

Lawrence University fysiikan osasto tarjoaa yhden maan johtavista perustutkinto-fysiikan ohjelmista, joissa on fysiikan ohjelmien leveys ja syvyys, jota ei usein nähty perusasteen tasolla.

Opit fysiikan käytännön kautta ohjelman, jossa on vuorovaikutus luokkien ja opetussuunnitelmien välillä, kaikki yhteistyöympäristössä, joka keskittyy opiskelijoiden menestykseen. Voit saavuttaa menestyksen allekirjoitusohjelmien kautta, jotka liittyvät tiedekunnan osaamisen alueisiin, yhdessä opetussuunnitelman alussa tehtyjen tutkijakoulutusten kanssa ja saavuttaa kypsymisen tutkimusyhteisöissä ja Senior Experience -hankkeissa.

Saatat nauttia tästä, jos olet kiinnostunut ...Ymmärtää universumia säätelevät lait: jättiläisistä tähdistä subatomisiin hiukkasiinTieteellisen tutkimuksen tekeminen ja fyysisen maailman tutkiminenMaailman suurten tutkijoiden, kuten Marie Curie tai Albert Einstein, jalanjäljissäTyöskentele vaikutusvaltaisilla toimialoilla, kuten energia, ilma ja avaruus... [-]
Yhdysvallat Appleton
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lawrence University

Lawrencen psykologian opetussuunnitelma on tasapainoinen, jotta se edustaisi psykologian ydinalueiden laajuutta, mukaan lukien kliininen, kognitiivinen, kehitys, terveys, ... [+]

Noin

Psykologia on mielen ja käyttäytymisen tiede.

Lawrencen psykologian opetussuunnitelma on tasapainoinen, jotta se edustaisi psykologian ydinalueiden laajuutta, mukaan lukien kliininen, kognitiivinen, kehitys, terveys, neurotiede, persoonallisuus ja sosiaalipsykologia. Psykologian osasto tarjoaa myös perusteellisen tutkimuksen erityisistä aiheista, kuten psykofarmakologiasta, musiikista, kielestä, psykopatologiasta, nuoren kehityksestä, ennakkoluuloista ja tunteista.

Saatat nauttia tästä, jos olet kiinnostunut

Miten aivot toimivatMiten ihmiset ylläpitävät sosiaalisia suhteitaMiten ihmiset ajattelevat, muistavat, ratkaisevat ongelmia ja luovatMiten mieli muodostaa käyttäytymistä ja miten käyttäytyminen muodostaa aivotMiten mielenterveyshäiriöt kehittyvät ja niitä hoidetaan parhaitenIhmiset ostavat tottumuksetYksilöllinen sosiaalinen käyttäytyminen ryhmässäMiten lääkkeet ja kemikaalit vaikuttavat käyttäytymiseenElämän parantaminen yksilöllisesti (esim. Psykopatologian hoitaminen) ja kollektiivisesti (esim. Suurten sosiaalisten ongelmien ratkaiseminen)... [-]
Yhdysvallat Appleton
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lawrence University

Taloustieteilijät rakentavat malleja ja analysoivat tietoja ymmärtääkseen, miten ihmiset tekevät valintoja ja miten talous toimii. ... [+]

Noin

Taloustieteilijät rakentavat malleja ja analysoivat tietoja ymmärtääkseen, miten ihmiset tekevät valintoja ja miten talous toimii.

Monet talouden alikentät kattavat monenlaisia aiheita, ja hallitusten sekä liike-elämän ja muiden organisaatioiden päättäjät käyttävät taloustieteen välineitä päätöksenteonsa tiedottamiseksi.

Saatat nauttia tästä, jos olet kiinnostunutYmmärtäminen, miten sosiaalitieteilijät lähestyvät ihmisen käyttäytymistäTyöpaikat liike-, rahoitus-, konsultointi-, laki-, kansanterveys-, julkinen palvelu-, koulutusAbstraktin mallinnusosaamisen kehittäminen ajattelun rakentamiseksiKvantitatiivisten päättelytaitojen kehittäminen tietojen kokoamiseen, rakenteeseen ja analysointiinTutkitaan, miten markkinat toimivat ja miksi se on tärkeääTutki, miksi jotkut maat ovat rikkaita, mutta useimmat eivätYrittäjyyden roolien tutkiminenLawrentianit yhdistävät toisinaan taloustieteenMatematiikkaHallitusInnovaatioPsykologiaMusiikin suorituskykyVieraat kieletKansainväliset opinnotYmpäristötutkimuksetKiinalaiset tutkimuksetVenäjän tutkimuksetGlobaalit tutkimuksetElämä Lawrencen jälkeen... [-]
Yhdysvallat Appleton
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Lawrence University

Lawrence University

Osoite
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Yhdysvallat