Lawrence University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Top sijoittuneet yksityiset asuinpaikkakunnat

Lawrence University on korkealuokkainen yksityinen asuinpaikkakorkeakoulu ja musiikin konservatorio, joka on omistettu yksinomaan perustutkintoon. Lawrence-yhteisö on Wisconsinin osavaltiossa, Wisconsinin osavaltiossa, jossa on 15% 1500-opiskelijastaan yli 50 maasta Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja se on yksi kansainvälisesti monipuolisimmista maista. Ylpeä jäsen muutoksista, jotka muuttavat elää organisaatiota, Lawrence on omistanut sitoutuneen oppimisen lähestymistavan, joka kehittää kykyjä, jotka arvostavat korkeakoulut ja työnantajat.

Nopeat faktat

Yksilöllinen 9–1 oppilaan ja tiedekunnan välinen suhde vastaa erittäin yksilöllistä oppimiskokemusta.

Osallistui 99% Lawrence-opiskelijoista Opiskelijat ovat täysin mukana työssä, tutkijakoulussa tai muodollisessa jatko-opetuksessa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Edullinen Lawrence on sitoutunut auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan. Kansainväliset opiskelija-apurahat ja tarpeeseen perustuva apu ovat kaikkien opiskelijoiden käytettävissä.

Tervetuloa On-campus-asuntoon taataan turvallisessa ja kattavassa yhteisössä.

http://tour.lawrence.edu/

ohjelmat

  • Ammattikorkeakoulu 44 opiskelualueella
  • Musiikin kandidaatti, jossa on neljä suurta yhtiötä ja kaksi painopistealuetta
  • 5-vuotinen taiteellinen kandidaatti ja musiikin kandidaatti

Harjoittelu Lawrencessa

Harjoittelu edellyttää haastavaa ja mielekästä henkilökohtaista oppimiskokemusta tiedekuntien ja luokkakokojen kanssa keskimäärin 15 opiskelijaa. Nämä aktiiviset taidot tutkia, keskustella, tutkia ja luoda, valmistavat sinua mukautumaan ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Lawrencessa 1500 oppilastamme tulevat maailman suurimmista kaupungeista ja pienimmistä kaupungeista muodostamaan yhtenäinen asuinalue ystävälliseen ja turvalliseen kaupunkiin. Lawrence-opiskelijat ovat akateemisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti monipuolisia. Ne ovat älykkäitä, ystävällisiä ja menestyvät yhteistyössä.

Tärkeimmän kampuksen ulkopuolella Lawrence tarjoaa kampuskokemuksia rauhallisella 441 hehtaarin Bjorklunden-kampuksella, vain 160 kilometrin päässä Appletonista koilliseen ja Lontoon keskustaan, joka sijaitsee Lontoon Yhdistyneen kuningaskunnan sydämessä, joka on yksi maailman jännittävimmistä maailman kaupungeista.

Ystävällinen kampus tervetullessa kaupungissa

Appleton, Wisconsin on vilkas kaupunki, joka on 74 000, joka on osa paikallista aluetta, jossa asuu yli 230 000 ihmistä. Tämän alueen kulttuurinen ja kaupallinen sydän, Appleton, ilmestyy säännöllisesti Yhdysvaltojen kaupunkeihin, jotka ovat turvallisimpia ja joilla on korkein elämänlaatu.

Appleton

Sen sekoitus kosmopoliittisesta luonnollisesta tekee Appletonista todellisen helmi - ja paikan, joka usein yllättää kävijämme New Yorkin, Chicagon, Los Angelesin ja Denverin kaltaisista paikoista, jotka odottivat jotain aivan muuta kuin koillis-Wisconsinin kaupunki.

Tietoa henkilöstä Appleton

Appleton on 73 000 asukasta (neljännesmiljoonan metron alueella) osa yksi nopeimmin kasvavista metropolialueista Keskilännessä. Alueen koko, kulttuurinen monimutkaisuus ja yritysten laajuus antavat sinulle runsaasti mahdollisuuksia työharjoitteluun, tutkimushankkeisiin, kansalaisyhteiskuntaan ja yhteisöpalveluihin.

Voit tulla tänne.

ATW (Appletonin lentokenttä) on vain 6 kilometrin päässä kampuksesta. Se palvelee Appletonia liittymällä suurten lentoyhtiöiden suuriin keskittimiin: United / Continental (Chicago O'Haren kautta); ja Delta (Detroit, Minneapolis ja Atlanta).

Tietoja kyseisestä säästä ...

Hyvä, myönnämme, että se voi tulla kylmäksi (keskimääräinen tammikuun korkea / matala: 24 ° F / 7 ° F), ja se lunta (noin 4 metriä talvella). Mutta tiedämme myös, miten käsitellä sitä (pukeutua kerroksittain). Talven tulo: kevät on mahtava. Fall on myös melko upea.

Mene ulos)!

Juoksu, vaellus, pyöräily, soutu, istuminen. Jos teet jotakin näistä asioista - ja sinulla on hyvät mahdollisuudet tehdä ainakin yksi niistä - sinulla on runsaasti ulkoilupaikkoja, joita voit tehdä kaikkialla alueella: High Cliff State Parkista Lake Winnebagossa 10 kilometriä kampuksesta, pohjoiseen virtaavaan Fox Riveriin, joka kulkee Lawrencen reunalla, kymmeniin puistoihin kahden kilometrin säteellä kampuksesta.

Ja jos olet baseball-fani, voit saada Milwaukee Brewers -luokan A-sivuryhmän, Wisconsin Timber Rattlersin Time Warner Fieldissä, vain 6 kilometrin päässä kampuksesta.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicagossa on Magnificent Mile. Appletonissa on College Avenue, jossa on huimaava valikoima ravintoloita (viiden tähden ruokailusta myöhään yön pizzaan), joukko suuria kahviloita ja kymmeniä myymälöitä. Kaikki se on aivan oven ulkopuolella Lawrencessa. Ja jos tarvitset lisää ostoksia, tarvitset vain Fox River Mall -ostoskeskuksen, vain 5 kilometrin päässä kampuksesta.

Näytä Lawrence-ID-kortti näillä yrityksillä lunastamaan tarjouksia ja alennuksia

Broadway on College

Puolen kilometrin päässä kampuksesta, Fox Cities Performing Arts Center tuo viihdemaailman Appletoniin. Tämä 45 miljoonan dollarin koruistuin on 2100 (jossa "huonoin paikka talossa" tuskin 100 metrin päässä näyttämöltä). Appleton - ei Milwaukee tai Madison - on isännöinyt Wisconsinin ensi-iltoja The Lion King ja Wicked.

Pikku Apple on enemmän sähköä kuin Big Apple?

20. elokuuta 1882 Appletonista tuli ensimmäinen kaupunki, joka tuotti sähköä kaupallisesti. (Kaksi viikkoa myöhemmin New York Citystä tuli toinen kaupunki.)

Sijainnit

Appleton

Osoite
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Yhdysvallat