Lincoln Memorial University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa LMU: sta

Kansakuntamme rakas 16. presidentti Abraham Lincoln oli naapurimaiden Kentuckyn kotoisin. Mutta et ehkä tiedä, että hän kuvitteli "suuren yliopiston tämän alueen ihmisille" täällä Cumberland Gapissa. Sata neljäkymmentä vuotta myöhemmin Lincoln Memorial University on tämän vision perijä, ja olemme ylpeitä siitä, että käytämme hänen nimeään ja omaksua hänen perintönsä.

LMU: n pääkampus Harrogatessa, Tennessee, on sekä luonnonkaunis että historiallinen. Noin 55 mailia pohjoiseen Knoxville, Tennessee, olemme täysin valmiita tarjoamaan vapaan taiteen koulutus. Pääasiallinen kampus, joka on täynnä asuinopiskelijoita ja 11 laajennettua sivustoa ympäröivillä alueilla, LMU tarjoaa opetuskokemuksia elämääsi varten. Yli 30 akateemista päätoimittajaa, jotka vaihtelevat kirjanpidosta luontoon ja kalastusbiologiaan, ovat menestyksesi ulottuvillasi.

Tärkeintä on, että LMU on läheinen, täynnä ihmisiä, jotka hoitavat. Opiskelijat voivat odottaa henkilökohtaista huomiota keskimäärin 13-luokalla. LMU: ssa opiskelijat rakentavat suhteita, jotka kestävät, ja oppivat oppitunteja, joita he kantavat elämään.

perintö

Lincoln Memorial University nousi rakkaudesta ja kunnioituksesta Abraham Lincolnille ja tänään kunnioittaa hänen nimeään, arvojaan ja henkeään. Kuten legenda menee, vuonna 1863 Lincoln ehdotti kenraali OO Howardille, unionin armeijan upseerille, että kun sisällissota päättyi, hän toivoi kenraali Howardin tekevän jotain tämän alueen uskollisille ihmisille.

1800-luvun lopulla eversti AA Arthur, englantilaisen yrityksen järjestäjä, osti alueen, jossa Lincoln Memorial University sijaitsee. Hänen yritys rakensi 700 huonetta käsittävän hotellin, "The Four Seasons", sairaalan, majatalon, sanitaarion ja muita pienempiä rakennuksia. Teitä laitettiin ja tontit istutettiin runsaasti pensaita ja puita. Vuonna 1895 yhtiö joutui luopumaan hankkeestaan, kun taloudellinen paniikki pyyhkäisi Englantiin.

Congregationalistin ministeri Reverend AA Myers tuli Cumberland Gapiin vuonna 1888. Hän onnistui avaamaan Harrow-koulun, joka perustettiin tarjoamaan peruskoulutusta vuoriston nuorille. Harrowin koulun vierailulla alueella, jossa esiteltiin useita luentoja, kenraali OO Howard muisti sitoutumisensa täyttämään Lincolnin pyynnön ja hän liittyi Reverend Myersiin, MF Overtoniin, CF Eageriin, AB Kestersoniin ja M. Arthuriin Lincoln Memorial University perustamisessa Lincoln Memorial University . Ryhmä, yhdessä Robert F. Pattersonin, konfederaation veteraanin, kanssa tuli hallituksen jäseneksi ja hankki Four Seasons -omaisuuden. Lincolnin syntymäpäivän kunniaksi Tennesseen osavaltio tilasi laitoksen 12. helmikuuta 1897 Lincoln Memorial University .

Siitä lähtien Lincoln Memorial University on pyrkinyt tarjoamaan koulutusmahdollisuuksia, kehittämään yhteisön johtajuutta ja laajentamaan taloudellisia ja sosiaalisia voimiaan alueellaan. Yli 700 alumnia on tullut lääketieteelliseen tai oikeudelliseen käytäntöön Appalachin yhteisöissä. Toinen 3 000 on tullut ammatillisiksi opettajiksi, jotka palvelevat perusopetuksen opetuksesta yliopistojen puheenjohtajiin. Kaksikymmentäviisi valmistuneita ovat julkaisseet laajalti tunnustettuja kirjoja, draamaa ja musiikkikoostumuksia. Jesse Stuart on yksi tällainen tekijä; hänen eri teoksensa on käännetty seitsemälle kielelle.

Missio ja tarkoitus

Lincoln Memorial University on kattava arvopohjainen oppimisyhteisö, jonka tehtävänä on tarjota laadukkaita opetuskokemuksia perustutkinto-, jatko- ja ammattitasolla. Yliopisto pyrkii antamaan opiskelijoille perustan tuottavammalle elämälle tukemalla Abraham Lincolnin elämän periaatteita: omistautumista yksilönvapauteen, vastuuseen ja parannukseen; kansalaisuuden kunnioittaminen; korkean moraalisen ja eettisen standardin sisäisen arvon tunnustaminen; ja usko henkilökohtaiseen Jumalaan

Vaikka yliopisto on ensisijaisesti sitoutunut opetukseen, se tukee tutkimusta ja palvelua. Yliopiston opetussuunnitelma ja sitoutuminen laadukkaaseen opetukseen kaikilla tasoilla perustuvat uskomuksiin, että tutkinnon suorittaneiden on pystyttävä kommunikoimaan selkeästi ja tehokkaasti nopeasti ja jatkuvasti laajenevan viestintäteknologian aikakaudella. on ymmärrettävä ja ymmärrettävä eri tapoja, joilla tulemme tuntemaan itsemme ja ympärillämme olevan maailman, ja niiden on voitava käyttää tietoon perustuvia päätöksiä

Yliopisto uskoo, että yksi merkityksellisen olemassaolon tärkeimmistä kulmakivistä on palvelu ihmiskunnalle. Tekemällä opetus-, palvelu- ja tutkimusmahdollisuudet opiskelijoille, Lincoln Memorial University pyrkii parantamaan palvelemaansa opiskelijoiden elämää. Yliopisto säilyttää sitoutumisensa Appalachin alueen ihmisten ja yhteisöjen elämää rikastuttamaan koko valtion, kansakunnan ja monien muiden maiden opiskelijoita.

Sijainnit

Harrogate

Lincoln Memorial University

Puhelin
423.869.3611 | 800.325.0900