Lue virallinen kuvaus

Make School koulukasvatus antavat sinulle mahdollisuuden menestyä 21. vuosisadalla

Valmistimme koulutuksemme nykyaikaisen tutkimuksellisen pedagogian ympärille, yhdistelemällä laaja-alaista ja laskentakoulutusta, jonka tarkoituksena on innostaa seuraavan sukupolven päättäjiä, ajattelijoita ja johtajia.

Koulutuksemme on tarkoitus olla

sitouttaminen

Uskomme oppimisen olevan innoittavaa, hauskaa ja syvästi henkilökohtaista. Koulutuksen perusta on sinun suhteesi valmentajasi kanssa, joka pyrkii ymmärtämään henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita auttaakseen navigoimaan matkalle yliopiston kautta. Valmentaja on ystäväsi, mentori ja tukijärjestelmäsi. Uskomme, että päätöksenteko on paras tapa oppia. Omat luokat on suunniteltu harjoituksiin ja projekteihin, ja ne toimivat rakennustelineinä laajemmille henkilökohtaisille projekteille, jotka rakentavat salkkusi.

COLLABORATIVE

Yhteisö on koulutuksemme ytimessä, ja oppilaat tukevat toisiaan luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Opiskelijat palvelevat yhteisöä opettajien avustajina, asuneita neuvonantajia, opintoneuvoston edustajia, ohjelmistoinfrastruktuurin rakentajia ja ystäviä. Rakennat suuria projekteja tiimien kanssa, kokevat luovuuden ja haasteen tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Sosiaalikasvatus on välttämätöntä hahmosi kehitykselle, ja se antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa ja menestyä ammattimaailmassa.

ASIAA

Suunnittelimme opetussuunnitelmamme teknologiateollisuuden perustajien, insinöörien ja tuotekehitysteollisuuden asiantuntijoiden panoksella ja ylläpidämme vahvoja kumppanuuksia teknisten yritysten ja yrityshautomoiden kanssa varmistaaksemme, että koulutuksemme pysyy merkityksellisinä. Jokainen luokka korostaa oppimasi aiheen "miksi", joka perustuu kurssin ja ohjelmatason tavoitteisiin, jotka tukevat urasi tavoitteita. Sinua arvioidaan kokonaisvaltaisilla osuuksilla, jotta oppimistasi ja edistystäsi verrataan laajaan joukkoon kovia taitoja ja luonteenpiirteitä, joita yritykset käyttävät määritelläkseen menestyksen työpaikalla.

Tavoitteenamme on innostaa valmistajien mentaliteetti opiskelijoihimme

  • EMPATHY AND KINDNESS
  • VAHVUUS KÄYTTÄÄ
  • KASVU MINDSET
  • ANALYYTTINEN ARVIOINTI
  • TIETOTEKNIIKKA
  • LUOMINEN ONGELMIEN RATKAISEMINEN
  • kekseliäisyyttä
  • SELF JA PEER -OHJELMA
  • ILMAINEN VIESTINTÄ

Koulutuksemme on rakennettu neljään kulmakiviin

CHARACTER KEHITTÄMINEN

Modernit järjestöt odottavat ihmisten viemästä itsensä kokonaan työhön, joten odotamme, että työskentelet koko itsesi koulussa. Johtajia ei määritellä heidän älykkyytensä tai taitonsa perusteella, vaan heidän karkeutensa, joustavuutensa, rohkeutensa, empaattisuutensa, kelvollisuutensa ja ystävällisyytensä perusteella. Sinun tulee työskennellä luonnosten avulla valmennuksen, vierailevien puhujien, keskustelujen ja ryhmäprojektien avulla, joiden avulla voit ymmärtää henkilökohtaista kehitystäsi ja suhtautua muihin.

LIBERAL EDUCATION

Laaja-alainen koulutus auttaa selvittämään maailmankuvaasi ja ymmärtämään teknologian vaikutuksia ja riskejä nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa. Sinä ja kollegasi navigoivat keskusteluja sukupuolesta, rodusta ja etiikasta, joka nykyisin on teknologiateollisuudessa. Otat luokat kirjoittamiseen, muotoiluun, henkilökohtaiseen rahoitukseen ja talouteen auttaaksesi sinua kehittämään onnistuneeksi ammattimaiseksi ja sitoutuneeksi kansalaiseksi.

CS TEORIA

Tietojenkäsittelytieteen perusteet ovat ratkaisevia sen ymmärtämisessä, miten tietojenkäsittely on kehittynyt ja mitä tulevaisuus on. Tietorakenteiden, algoritmien, koneen oppimisen ja keinotekoisen älykkyyden luokkien avulla luodaan kriittinen ajattelu ja luovat ongelmanratkaisukeinot, jotka ovat välttämättömiä sopeutumaan pitkällä uralla nopeasti muuttuvassa teknologiateollisuudessa. Kehität kykyä arkkitehtuuriohjelmistoihin monimutkaisten reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi.

OHJELMISTOTUOTANTO

Käytännön kokemus reaaliaikaisten ohjelmistojen rakentamisessa ja toimittamisessa käyttämään alan standardityökaluja ja yhteistyömenetelmiä antaa sinulle mahdollisuuden varmistaa ja onnistua ensimmäisessä työpaikassa valmistumisen jälkeen. Valitse tekninen keskittyminen mobiili- ja verkkokehityksen välillä ja oppia nykyaikaisia ​​kieliä ja kehyksiä kysyntään työnantajien kanssa. Tulet työvoimaan tietävän, miten kommunikoida sidosryhmien kanssa ja suunnitella upeita tuotteita.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Make School

Make School uudistaa korkeakoulutusta 2000-luvulla. Painopisteemme on varmistaa nykyaikaisen koulutuksen merkitys ja kaikkien taustojen opiskelijoiden saatavuus. Opiskeli ... [+]

Make School uudistaa korkeakoulutusta 2000-luvulla. Painopisteemme on varmistaa nykyaikaisen koulutuksen merkitys ja kaikkien taustojen opiskelijoiden saatavuus.

Opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkinnon sovellettuun tietojenkäsittelytieteen opiskeluun taiteen, tietojenkäsittelyteoriaan ja tuotekehitykseen. Tuloksemme ovat samanlaiset kuin Stanfordin ja MIT: n kaltaiset koulut, joiden alumnit työskentelevät esimerkiksi Facebookissa, Google-, Apple- ja Y Combinator -yrityksissä.

Opiskelija voi suorittaa 2 vuoden opinnot ja maksaa lukukausimaksua tulotasosopimusten kautta prosenttiosuutena palkastaan, kun he ovat palkanneet. Tarjoamme myös pienituloisille opiskelijoille elatusapua, joka auttaa heidän elinkustannustensa kattamiseen. 45% opiskelijoistamme on aliedustettuina väestöopiskelijoina, kun taas 66% on alhaisen tulotason perheistä.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Elokuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi