Maryville College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Maryville College

Maryville College sijaitsee ihanteellisella paikalla Maryville, Tenn., Great Smoky Mountainsin kansallispuiston ja Knoxville, valtion kolmanneksi suurin kaupunki. Tunnettu tarjoamaan opiskelijoilleen tiukka ja erittäin henkilökohtainen kokemus, Maryville College on kansallisesti arvostettu korkeakouluopetus, joka menestyksekkäästi liittyy taiteen ja ammatillisen valmistautumisen kanssa yhteistyössä muiden kanssa. Vuonna 1819 perustettu Maryville on Etelä-12: n vanhin korkeakoulu ja ylläpitää jäsenyyttä Presbyterian kirkossa (USA). Syksyn 2016 lukukauden kokonaismäärä on 1,198.

Tehtävänanto

Maryville College valmistelee opiskelijoita kansalaisuuden ja johtajuuden eloina, kun haastamme jokaisen etsimään totuutta, kasvamaan viisaudessa, tekemällä oikeudenmukaista työtä ja luovuttamalla luovuuteen ja palveluun elämää maailman kansoille.

Identity Statement

Maryville College on perustutkinto, liberaali taiteet, uskonnollinen asumisyhteisö ja oppiminen, joka juurtuu presbyteeriseen / uudistettuun perinteeseen, joka palvelee kaiken ikäisiä ja tausta-aineita.

Lauselma tarkoituksesta

Maryville College on liberaali taiteet, kirkon aiheeseen liittyvä korkeakoulu. Se pyrkii olemaan kaikenikäisten aikuisten vapautuksen ja kasvun väline. Opetussuunnitelma vahvistaa korkeakoulujen jatkuvaa arvoa humanistisissa tieteissä, tiedeissä ja taiteissa. Kapean erikoistumisen välttämiseksi kollegio pyrkii lisäämään uramahdollisuuksia ja kehittämään todellisen henkivakuutuksen.

Opettajankoulutus pyrkii edistämään tarkoituksellista tutkimusta, kannustamaan analyyttistä ajattelua ja tehokasta ilmaisua, edistämään syrjivää esteettistä makua ja terveydentilaa, tarjoamaan mahdollisuuksia kehittää henkilökohtaisia ​​arvoja ja kehittää syvästi huolta ihmisistä, jotka johtavat rakentavaan toimintaan. Presbyterian / uudistetun perinteen johtajat perustivat Maryville College vapaaehtoisen liiton Yhdysvaltain Presbyterian kirkkoon. Vapauteen ja herkkyyteen ilmenevässä ilmapiirissä Maryville College todistaa Jumalan ilmoituksen Jeesuksessa Kristuksessa, joka haastaa kaikki ihmiset etsimään totuutta, tekemään oikeudenmukaisuutta, kehittämään viisautta ja rakastamaan ihmisiä. Jatkamalla tätä elintärkeää uskoa, kollegia uskoo, että sen täytyy kuunnella tarkkaavaisesti ja nöyrästi kaikkia ihmisääntä, jotta se voi kuulla Jumalan kutsun riippumatta siitä, kuinka Jumala voi puhua.

Maryville College on pohjimmiltaan oppimisympäristö. Tämä yhteisö sisältää henkilöitä, joilla on erilaisia ​​etuja, taustoja, uskomuksia ja kansallisuuksia. Tiedekunta, kuten tietämyksen säilyttämiseen ja edistämiseen sitoutuneiden tutkijoiden ryhmä, korostaa tehokasta opetusta ja rohkaisee tukihankkeita opiskelijoiden kanssa. Opiskelijoita haastetaan kasvattamaan akateemista osaamista, henkilökohtaista ja sosiaalista kypsyyttä sekä hengellistä erottelua ja sitoutumista. Tällaisessa avoimuuden ja huolehtimisen ilmapiirissä syntyy kestäviä ystävyyssuhteita. Kautta huolehtimalla toisista kampuksella ja sen ulkopuolella, jakamalla aitoa huolta maailmalle ja työskentelemällä akatemian tavoitteiden saavuttamiseksi, johtajat, hallinto, henkilökunta, tiedekunta ja opiskelijat pyrkivät rakentamaan ja vahvistamaan ihmisyhteisöä.

Käyttötarkoitus, hyväksytty huhtikuu 1980

Visio monimuotoisuudesta

Maryville College Statement of Purpose luo sitoutumisen monimuotoisuuteen:

" Maryville College on pohjimmiltaan oppimisympäristö. Tämä yhteisö sisältää henkilöitä, joilla on erilaisia ​​etuja, taustoja, uskomuksia ja kansallisuuksia. "

Collegella on erinomainen historia, jonka mukaan monimuotoisuus on tärkeä korkeakoulututkinnon kannalta. Ensimmäinen nainen, joka valmistui yliopistosta Tennesseessä, sai Maryville College -tutkinnon. Kollegio oli ensimmäisten joukossa kouluttamaan afrikkalais-amerikkalaisia ​​ja johti 1800-luvun loppupuolella pyrkimyksiä rotuun integroitumisen ylläpitämiseksi valtion korkeakoulussa. Collegessa on muita pitkäaikaisia ​​sitoutumisia monimuotoisuuteen, johon sisältyy kansainvälinen koulutus, puututaan kuurojen yhteisöön liittyviin huolenaiheisiin ja Etelä-Appalachian opiskelijoiden koulutukseen. Maryville College tunnustaa myös 2000-luvun alkupuolella mahdollisuuden käsitellä monimuotoisuuden uusia ja jatkuvia haasteita paikallisissa, kansallisissa ja globaaleissa ympäristöissä. Näihin haasteisiin kuuluvat rotu- ja kulttuurikysymykset, sukupuoleen liittyvät kysymykset ja ihmisen seksuaalisuus, vuoropuhelu ja konflikti uskonnollisissa uskonnoissa ja niiden välissä sekä kollegion tiedekunnan, henkilöstön ja opiskelijoiden moninaisuus.

Monipuolisen koulutusyhteisön läsnäolo tarjoaa mahdollisuuksia sitoutua demokraattiseen kansalaisuuteen. Altistuminen muiden ideoille, kulttuureille ja arvoille mahdollistaa sen, että kaikki oppimisympäristön jäsenet voivat kasvaa älyllisesti, henkisesti ja emotionaalisesti. Monimuotoisuus lisää oppimista, koska se tunnistaa kaikkien yksilöiden luontaisen arvon. Se motivoi oppijoiden näkemään lähi- ja kaukana olevien kulttuurien saavutukset ja perinteet, ymmärtämään entistä paremmin oman perinteensa ja kehittämään suurempaa itsetietoisuutta. Yhtä tärkeä, monimuotoisuus helpottaa kriittistä tutkimusta historioista, oletuksista ja käyttäytymisistä, jotka palvelevat syrjäyttää jotkut paikallisten ja globaalien yhteisöjen jäsenet. Siten monimuotoisuus rohkaisee oppilaita kehittämään älyllistä ketteryyttä ja herkkyyttä tarkastella pitkään muita oletettuja oletuksia huolellisesti kuuntelemalla tai havaitsemalla eri todellisuuden ilmaisua. Vaikka tällainen tutkimus saattaa paljastaa ristiriitoja ja herättää voimakkaita tunteita, vuoropuhelu, jota monimuotoisuus edistää, voi laajentaa kriittistä ajattelua, myötätuntoa ja nöyryyttä.

Maryville College pyrkii tarjoamaan turvallisen ja kansalaisympäristön, joka rohkaisee tietoisuutta, uteliaisuutta ja kunnioitusta niille, joiden näkemykset ja kokemukset ovat peräisin erilaisista perinteistä. Korkeakoulu pyrkii edistämään kulttuurien välistä yhteistyötä ja kutsumaan uusia ääniä oppimisyhteisön laajentamiseksi. Tunnustetaan, että kriittinen sitoutuminen monimuotoisuuteen vaatii henkilökohtaista kokemusta, tiedekuntaa, henkilökuntaa ja opiskelijoita kannustetaan tutkimaan monimuotoisuutta opetussuunnitelmissa ja opetusohjelmissa, kun he oppivat ja juhlivat monipuolisia inhimillisiä lahjoja. Yhteisön jäsenet, jotka ovat sidoksissa eri ryhmiin saadakseen tukea, lisäämään tietämystä, saamaan uusia näkökulmia ja avaamaan tilaisuuden ikkunat sosiaalisen toiminnan kautta. Suunnittelulla Maryville College -yhteisöön liittyminen luo vuorovaikutusta erilaisten ihmisten, näkökulmien ja ideoiden kanssa.

Syrjinnän vastainen lausunto

Maryville College ei syrji rodun, värin, sukupuolen, etnisen tai kansallisen alkuperän, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, iän, vammaisuuden tai poliittisten uskomusten perusteella koulutusmahdollisuuksia ja etuja.

Sijainnit

Maryville

Osoite
502 E. Lamar Alexander Pkwy
37804 Maryville, Tennessee, Yhdysvallat