Lue virallinen kuvaus

Noin

Sijaitsee Erie, Pennsylvania, kukkulalla näkymät Lake Erie, meidän 75 hehtaarin kampuksella on tunnettu yksi kauneimmista alueella. Englantilaisen goottilaisen arkkitehtuurin elementtejä kuljetetaan koko vanhan tärkeimmän, akateemisen rakennuksen ja opiskelija-asuntolaitoksen.

Tartu tilaisuuteen.

Palvelun, vieraanvaraisuuden ja yrittäjyyden ideaaleihin perustuva Mercyhurst-koulutus kannustaa kehittämään elinikäisiä intohimoja ja sitoutumista suurempaan maailmaan. Innoittamana motto, "Carpe Diem", tiedekuntamme ja opiskelijat ottavat vastaan innovaatioita ja johtajuutta palveluksessa, koska ne vaikuttavat portteissamme ja ympäri maailmaa.

Tehtävä

Usko ja palvelu Mercy-yliopistossa

"Meidän aikamme naisten ja miesten iloa ja toivoa, surua ja ahdistusta, erityisesti köyhiä tai vaivautuneita, ovat myös Kristuksen seuraajien ilo ja toivo, suru ja ahdistus. Mikään ei todellakaan ihmistä kykene löytämään kaiun sydämessään… Siksi kristityt pitävät tunteen syvään solidaarisuuteen ihmiskunnan ja sen historian kanssa. " (Gaudium et Spes, esite 1)

Tällaiset unelmat ja todellisuudet liittyvät kaikkiin katolisiin yliopistoihin. He pyytävät erityisesti Mercy-yliopistoja, jotka ovat perustaneet Mercy-sisaret, jotka ovat tehneet elämänsä ja työskentelevät palvelemaan köyhiä, sairaita ja kouluttamattomia. Gaudium et Spesissa ilmaistu inspiraatio on siis identiteettimme ja tehtävän ytimessä. Mercyhurst-koulutuksen tavoitteena on saada opiskelijat mukaan elämään ja luoda johtajia oikeuteen ja palveluun. Aikana, jolloin yhteiskunta muuttuu ja haaste on suuri, tämä inspiraatio selventää näkemyksemme katolisen armoyliopistomme erityisluonteesta.

Inspiraatiomme johtaa meidät opiskeluaiheisiin ja ajaa näkökulmamme oppimiseen, tutkimukseen ja tieteellisiin pyrkimyksiin. Tällainen inspiraation perusta on monien akateemisten ja palveluohjelmien sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ulottuvuus. Tällainen inspiraatio ohjaa yliopiston tavoitteita. Haluamme jakaa tämän inspiraation niille, jotka tulevat läpi porttimme, etsivät akateemista huippuosaamista, ammattitaitoa ja tulevaisuuden täynnä toivoa.

Näkemyksemme

Mercyhurst University pyrkii olemaan johtava korkeakoulu, joka yhdistää huippuosaamisen vapaiden taiteiden, ammatillisten ja uramahdollisuuksien ohjelmiin ja palveluihin alueellisille ja maailman yhteisöille.

Toimintaperiaatteemme

Katolisen identiteettinsä ja Mercy-perintönsä mukaisesti Mercyhurst University kouluttaa naisia ja miehiä kulttuurissa, jossa usko ja syy kukoistavat yhdessä, jossa vapaan taiteen kauneus ja voima yhdistyvät arvostamaan työn arvokkuutta ja sitoutumista toisten palvelemiseen. Yliopistoyhteisö on luottavainen oppilas-tiedekunnan joukkovelkakirjojensa vahvuudelle, jonka innoittamana on sellaisten opiskelijoiden kuva, joiden valinnat elämässä ja työssä auttavat heitä toteuttamaan arjen ja hengellisiä arvoja, jotka on sisällytetty jokapäiväiseen todellisuuteen ja johtamaan palvelua kohti oikeudenmukainen maailma.

Perusarvot

Me olemme:

 • Sosiaalisesti armollinen, - Mercy palauttaa ihmisarvon, laajentaa sosiaalisia suhteitamme ja antaa meille mahdollisuuden tavata myötätuntoa toisia kohtaan.
 • Maailmanlaajuisesti vastuullinen, - Globalisaatio haastaa meidät oppimaan, miten maapallon voimavaroja hoidetaan viisaasti ja toimia solidaarisina sen eri kansojen kanssa.
 • Myötätuntoisesti vieraanvarainen, - Mercy-vieraanvaraisuus alkaa omahyväksynnästä, toivoo eri uskontojen, etnisten ja kulttuuriperinteiden kansoja ja rakentaa näin yhteisöjä, jotka ylittävät pelkän suvaitsevaisuuden.
 • Älyllisesti luovaa, - Antelias, kiinnostava ja kriittinen mielentila, joka tukee akateemisen yhteisön sisällä ilmeneviä huippuosaamispyrkimyksiä, rohkaisee meitä elinikäisessä etsinnässä, mikä on totta, hyvää ja kaunista.
 • Heijastavat tietoisuutta, - Kristillisessä ympäristössämme rohkaistaan itseään heijastamaan ja miettimään ihmisen käyttäytymistä, edistetään mielen, ruumiin ja hengen tasapainoa ja lopulta tarjoamme mahdollisuuden kehittää moraalista kompassia koskemattomuuteen.
 • Palvelun suurlähettiläät.

Ottaa yhteyttä

Vuonna 2008 perustettu lähetystoiminnan integrointitoimisto avustaa Mercyhurst University edistämään ja integroimalla yliopiston opetustehtävää sekä katolisen identiteetin ja armoiden sisarien perintöä koskevia uskomuksia ja arvoja, jotka ovat edustettuina lähetysasiakirjassa ja ytimessä toimielimen arvot. Toimiston työ on monipuolinen, mutta se kohdistuu pääasiassa kaikkien yliopistoyhteisön jäsenten kouluttamiseen ja kannustamiseen oppilaista huolehtimaan Mercyhurstin tehtävistä. Siten sillä on erityistä huolta katolisista ja sponsoroivista Sister of Mercy -perinteistä ja palvelusta.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Nopeat faktat

 • Mercyhurst on neljän vuoden katolinen, vapaiden taiteiden yliopisto, jonka perustivat Mercy-sisaret vuonna 1926
 • Mercyhurstille myönnettiin yliopiston asema vuonna 2012
 • Yliopistossa on yli 59 perustutkintoa (67 keskittymää), 10 tutkintoa ja 12 jatko-opintotodistusta
 • Mercyhurst University on 24 vaihtelevaa urheilulajia, ja Lakersin kenttäjoukkueet ovat 12 naisten urheilua ja 12 miesten urheilua. Kaksi ohjelmaa kilpailevat NCAA-osaston I tasolla (miesten ja naisten jääkiekko), ja 21 ryhmää osallistuu Division II -vaiheeseen. Naisten keilailu tulee Mercyhurstin 25. lajin urheilulajiksi 2019-20
 • Mercyhurstin tärkein 75 hehtaarin kampus sijaitsee Erie, Pennsylvania., Valtion ainoa satamakaupunki; kampus on noin 100 kilometrin päässä Clevelandista, Ohioista ja Buffalosta, New Yorkista ja 130 kilometriä Pittsburghista Pennsylvaniasta pohjoiseen
 • Akkreditointi: Pennsylvanian opetusministeriö; Sosiaalityön koulutusneuvosto; Hospitality Administration -ohjelmien akkreditointikomitea; Tanssikoulujen liitto; National Athletic Trainers Association; Amerikkalainen fysioterapiayhdistys; Musiikkikoulujen liitto; ja Collegiate Business Educatorsin kansainvälinen yleiskokous
 • Kokopäiväiset jatko-opiskelijat: 300
 • Keskimääräinen luokka: 20; Kaikkia kursseja opettaa tiedekunta, ei jatko- tai opetusavustajia

Yliopiston profiili

 • 41% miespuolinen, 59% naispuolinen
 • Noin 40% opiskelijoista tunnistaa katolisen; erilaisia muita uskonnollisia perinteitä on edustettuina
 • Keskimääräinen GPA: 3.41
 • Keski 50% SAT: 1170
 • Keskimääräinen 50% ACT: 24
 • Maantieteellinen jakauma: Pennsylvania, New York, Ohio, 41 muuta valtiota ja 46 maata

Hauskoja faktoja

 • Kun äiti Borgia Egan halusi rakentaa kollegansa, isä Garson kehotti häntä rakentamaan sen "kukkulalle" ja "lähellä vettä". Kun rakennettu, Mercyhurst istui Erien suurimmalla kukkulalla, josta on näkymät Erie-järvelle. Yliopiston nimen "Hurst" osa kunnioittaa "metsäistä aluetta kukkulalla", jossa Mercyhurst löysi kotinsa.
 • Grotto nimettiin ja mallinnettiin Grotton jälkeen Notre Damen yliopistossa. Luola rakennettiin suuren masennuksen huipulle, työttömät työläiset, jotka työskentelivät isä Sullivanin kanssa rakentaakseen luolan kiitos päivittäisestä keitto-keittiöstä, sisaret juoksivat köyhien ja töiden ulkopuolella.
 • Kappeli-aula on saanut monia kuuluisia kävijöitä, kuten Von Trapp -perhe ja Eleanor Roosevelt.
 • Ensimmäinen mies, joka valmistui Mercyhurst Collegeista, oli Daniel Burke. Tänään hän on yliopiston taidekoulun jäsen.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Mercyhurst University

Ole osa maailman suurinta ja nopeimmin kasvavaa teollisuutta! Vierailu- ja matkailualaa pidetään maailman suurimpana toimialana, ja sen odotetaan lähitulevaisuudessa kasv ... [+]

Bachelor of Arts in Hospitality ManagementPalvelu ja innovaatio ravintola-alalla.

Ole osa maailman suurinta ja nopeimmin kasvavaa teollisuutta! Vierailu- ja matkailualaa pidetään maailman suurimpana toimialana, ja sen odotetaan lähitulevaisuudessa kasvavan kaksinkertaisesti. Tämän kasvun myötä on hyvät mahdollisuudet päästä tähän nopeatempoiselle ja jännittävälle alalle johtotasolla. The Statler Hospitality Management -yksikkö tarjoaa vahvan johtajuuden säätiön hotellin johtamisessa, tapahtumien hallinnassa sekä ruoan ja juomien hoidossa. Statler Department of Hospitality Management on lähes 100 prosentin uran sijoittelu, globaalit harjoittelut, ulkomailla opiskelumahdollisuudet ja yksi suurimmista, aktiivisimmista alumniverkostoista vieraanvaraisuuden alalla.... [-]

Yhdysvallat Erie
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mercyhurst University

Emme opeta vain opiskelijoita olemaan vahvoja johtajia, vaan myös tehokkaita johtajia. Koska johtajat vaikuttavat kaikkiin nykyaikaisen organisaatioelämän näkökohtiin, va ... [+]

Emme opeta vain opiskelijoita olemaan vahvoja johtajia, vaan myös tehokkaita johtajia. Koska johtajat vaikuttavat kaikkiin nykyaikaisen organisaatioelämän näkökohtiin, valmistelemme opiskelijoille monipuolisen opetussuunnitelman, joka koostuu laajasta katsauksesta johtamisstrategiaan ja spesifikaatioihin johdon roolista, tehtävistä ja käytännöistä organisaatiossa. Opetamme pyrkivät johtajat kuinka ohjata yritystä kohti tavoitteitaan, hallita ihmisiä ja sopivia resursseja tehokkaasti.

Jotta menestyvät johtajat, opiskelijoiden on myös opittava integroimaan johdonmukaisesti visio, taidot, kokemus ja johtaminen johtamistyyliin. Valmistuneet tämän ohjelman voi löytää uran monilla aloilla, mukaan lukien pankki, konsultointi tai terveydenhuolto. Toiset huomaavat olevansa hyvin valmistautuneita jatkamaan MBA-ohjelmaa tai ilmoittautumaan organisaation johtamisen jatko-ohjelmaan.... [-]

Yhdysvallat Erie
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Mercyhurst University

Mercyhurstin tietoturvaohjelmat ovat ainoa kansakunta, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa kaksoismerkintää älykkyystutkimusten avulla. Cyber Securityn tä ... [+]

Tieteellinen kandidaatti tietoturvaanDigitaaliselle aikakaudelle asetettu vaatimus.

Korkean profiilin kotimaiset ja maailmanlaajuiset tietoverkkohyökkäykset ovat tehneet yksityisen sektorin ja hallituksen päätöksentekijät tuskallisen tietoisiksi hyvin koulutettujen tietoturva-alan ammattilaisten tarpeesta. Vastauksena tähän kasvavaan tarpeeseen tekniikan ja tekniikan akkreditointilautakunta (ABET) on perustanut ensimmäiset perustutkimussuunnitelmat tietoverkkoturvallisuudelle, kun taas kansallisen turvallisuusviraston ja sisäisen turvallisuuden laitos on kehittänyt tietoverkkoturvallisuustodistuksen.

Mercyhurst University kandidaatin ohjelma on yksi ensimmäisistä itsenäisistä ohjelmista, jotka noudattavat molempia ohjeita. Mercyhurst on jo kotoisin yhdelle kansakunnan arvostetuimmista tiedusteluohjelmista, ja sillä on nyt mahdollisuus hyödyntää kokemuksiamme, tiedekuntamme asiantuntemusta, huippuluokan resursseja ja alan yhteyksiä, jotta voidaan tarjota vertaansa vailla oleva verkkokoulutus perustutkinto-tasolla.... [-]

Yhdysvallat Erie
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Mercyhurst University - Welcome to Mercyhurst!

Carpe Diem at Mercyhurst

Osoite
501 East 38th Street
16546 Erie, Pennsylvania, Yhdysvallat