Lue virallinen kuvaus

Tietoja Messiah Collegesta

Messiah College on kansallisesti rankattu, yksityinen kristillinen korkeakoulu, jossa on 3 305 opiskelijaa ja jatko-opiskelijoita. Sijaitsee Mechanicsburgissa, Pa., Messiah on vain 12 kilometrin päässä valtion pääkaupungista, Harrisburgista. Kristitty kirkko on kirjoittanut College vuonna 1909. Nykyään kollegion uskon perustana on laajalti evankelinen ja siihen kuuluu opiskelijoita ja työntekijöitä useista eri nimellisarvoista ja kristinuskosta.

Identiteettilausunto

Messiah College on vapaamuurarien ja taideteollisen tiedekunnan kristillinen korkeakoulu. Korkeakoulu on sitoutunut ymmärtämään evankelista henkeä, joka juurtuu kristillisen kirkon anabaptistien, pietistien ja wesleyalaisten perinteisiin.

Toiminta-ajatus

Tavoitteenamme on kasvattaa miehiä ja naisia ​​älyllisyyden, luonteen ja kristillisen uskon kypsyydelle valmistautumisessa palvelemiseen, johtajuuteen ja sovintoon kirkossa ja yhteiskunnassa.

Motivoi yhteinen tehtävä

Lähetystyön avauspuheenvuoro - kehittää opiskelijoiden "älyllisyyttä, luonteen ja kristinuskon kypsyys" -julkaisee yhteisöllisen uskon integroitumista Messiah College -kokemuksen kaikkiin osiin. Tämä kokonaisvaltainen koulutusmalli oli perustajamme SR Smithin rohkea visio yli sata vuotta sitten ja on edelleen identiteettimme kulmakivi.

Messiaan lähetystyön, johtajuuden ja sovinnon muut keskeiset osatekijät ovat myös vahvasti juurtuneet kristillisen uskon yhteydessä. Emme vain palvele, koska se on "oikea tehtävä"; palvelemme, koska Jumala kutsuu meidät avaamaan sydämemme köyhille ja tarvitseville ja tekemään työtä oikeudenmukaisuudesta aina, kun epäoikeudenmukaisuus vallitsee. Opimme johtamaan uskoen, että Jeesus on meidän perimmäinen esimerkki johtaaksemme myötätuntoa, kunnioitusta ja rakkautta. Uskon vuoksi meidän on pakko rakentaa siltoja ymmärrystä ja rauhaa osoittaakseen Jumalan sovinnon rakkauden muiden kanssa.

Kampustamme

Keskus-Pennsylvania on helposti saavutettavissasi, sillä matka vie autolla vain 7 minuuttia. Olipa kävellä viehättävän keltaisen ratsastuskeskuksen läpi, joka kulkee kampuksen läpi kuuntelemalla luennon yhdellä korkeimmasta akateemisesta rakennuksestamme, katsomassa jalkapalloa ulkoiluurheiluympäristössämme, hymyilemään konsertti opiskelijakunnassamme, tai vain nauttia kampuksen kauneudesta, varmasti tuntuu olosi kotoisaksi.

Miksi tunnet olosi kotoisaksi?

Koska Messiaassa se on enemmän kuin kaunis kampus. Kyse on koko henkilöstön vieraanvaraisuudesta. Käy ensimmäisellä kerralla? Palataan kampukselle vanhempana vuonna? Tuo isovanhempiesi isoisänpäivään? Riippumatta siitä, mistä syystä olet aina tervetullut ystävälliset kasvot ja aidosti hyödylliset ihmiset, jotka haluavat sinulle parhaan.

Luominen intohimo yhteisölle

Kampus koostuu monipuolisesta opiskelijaryhmästä, henkilökunnasta ja tiedekunnasta. Vaikka voimme kaikki tulla eri paikoista ja taustoista, teemme sen ensisijaiseksi tavoitteeksi rohkaisemaan mielekkäitä suhteita kampusyhteisöömme kautta.

Vaikka seitsemän akateemista rakennusta, 12 asuinpaikkaa / huoneistot, kirjasto ja monet muut palvonta-, oppimis- ja opiskeluelämän omat rakennukset muodostavat fyysisen kampuksemme, on yli 3000 opiskelijaa, jotka tekevät Messiaan kampusta menestyvän - täyttäviä ystävyyssuhteita, intohimoa Kristus ja sitoutuminen akateemiseen huippuosaamiseen.

Lähellä kaikkea

Vaikka et pysty kertomaan luonnonkauniista ympäristöstämme, Messiahin kampus on vain lyhyt ajomatka lähimmältä pääkaupunkiseudulta. Harrisburgin valtion pääkaupungin keskustan ravintolat, gallerioiden museot ja urheilumahdollisuudet ovat vain 15 minuutin päässä. Ja Philadelphian, Baltimoren, Washington DC: n ja New York Cityn kiireiset kaupunkikeskukset ovat kaikki 2-3 tunnin ajomatkan päässä. Ja kun olet kokenut läheisten kaupunkien tarjoamia mahdollisuuksia, tulemme mielellämme tervetulleeksi takaisin kampuksemme toimintaan!

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Messiah College

Filosofian ja median taiteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma herättää teidät luokkahuoneesta taivekarttaan sekä elokuvan että mediataiteen kasvavaan osa-alueeseen. ... [+]

Filmi- ja mediataide Messiah Collegessa

Filosofian ja median taiteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma herättää teidät luokkahuoneesta taivekarttaan sekä elokuvan että mediataiteen kasvavaan osa-alueeseen.

Messiaan arvostettu elokuva- ja mediataideohjelma tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia harjoitteluun kaikilla mediatuotannon tasoilla ja valmistaa sinut uraan tuotannossa, käsikirjoituksessa, ohjauksessa, muokkaamisessa tai elokuvateatterissa.

Elokuva- ja mediataiteet ovat merkittäviä erottuvia

Kuten Messiah College -elokuva- ja mediataiteen pääaineena, voit:

Harjoittele digitaalisen tuotannon ja muokkauksen koulutusta, 16 mm: n elokuvatuotantoa, elokuvausta, perusohjausta, näytön kirjoittelua ja kehittyneitä elokuvantekniikoita, kuten valaistusta ja ääntä. Tutki asiakirjojen tekemistä, erikoistehosteita ja aiheita uusissa ja digitaalisissa mediassa. Kurssimme päivitetään jatkuvasti, mikä heijastaa elokuvateollisuuden uusia edistysaskeleita. Luo omat elokuvasi ajankohtaasi opiskelijaksi, jolla on mahdollisuus tarkastella sitä College-vuosikokouksessa; "Splice", vuotuinen oikeustieteellinen opiskelijaelokuvafestivaali; tai jopa esitellä paikallisia ja kansallisia festivaaleja harkittavaksi. Hyödynnä uutta 1,740 neliön jalka-media-lab-laitetta Hostetter-kappelissa, jossa on ominaisuuksia ja loputon lattianvihreä näyttö (sekä useita kannettavia vihreitä näyttöjä); valvomo; Foley-äänistudio, johon kuuluu äänipuhelin, Foley-kuopat (erilaisten materiaalien asettamista varten ja äänen luominen), suuri näyttö, mikrofonit ja tietokoneasema Pro-työkaluilla ja äänisekoittajilla; ja uusia laitteita - mukaan lukien HD-kamerat ja elokuvateatterikamerat, kuten Blackmagic ja RED Epic (sama kamera, jota käytetään elokuvassa "The Hobbit"). Opi tiedekunnan jäsenistä, jotka ovat elokuva- ja mediataiteen alan ammattilaisia. Elokuva- ja mediataiteen suurlähettiläät ... [-]
Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Bachelor of Arts (BA) viestinnän astetta Messiah Collegessa auttaa sinua lisäämään tietosi yleisessä viestintäalustassa ja joustavuutta ottamaan kursseja viestintäalueilt ... [+]

Viestintä Messiah Collegessa

Bachelor of Arts (BA) viestinnän astetta Messiah Collegessa auttaa sinua lisäämään tietosi yleisessä viestintäalustassa ja joustavuutta ottamaan kursseja viestintäalueilta, jotka kiinnostavat sinua eniten.

Oppiminen soveltamaan teorioita tehokkaasti ja eettisesti monenlaisiin viestinnän erikoispiirteisiin, sinä suoritat perustan, joka tarvitaan kommunikaatioon liittyvien työpaikkojen ylläpitämiseen tai jatkokoulutukseen jatko-opintojen avulla. Opit historian viestinnän rooliin ja tutkii teoriaa, retoriikkaa ja ihmissuhdetaitoja ja kulttuurien välistä kommunikaatiota, jolloin voit hallita erilaisia ​​viestinnän muotoja, kuten suullista, kirjallista, visuaalista ja virtuaalista. Saat myös ymmärrystä viestintäprosesseista yksilöiden, erilaisten kulttuurien ja yhteiskuntien välillä.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Kokeile luovaa energiaasi ja tarinankerrontaitojasi korkeaan vaihteeseen harjoittamalla digitaalisen median tutkintoa Messiah College -messuilla, joka on yksi Yhdysvaltoj ... [+]

Digitaalinen media Messiah Collegessa

Kokeile luovaa energiaasi ja tarinankerrontaitojasi korkeaan vaihteeseen harjoittamalla digitaalisen median tutkintoa Messiah College -messuilla, joka on yksi Yhdysvaltojen ylimmäisistä yksityisistä kristillisistä oppilaitoksista

Digitaaliset tiedotusvälineet ovat nousevaa aluetta, ja multimediatekniikan taidot, joita kehität tämän ydinkurssimme kautta, valmistautuvat vastaamaan digitaalisen median asiantuntijoiden kasvavaan kysyntään monilla eri aloilla.

Digitaaliset tiedotusvälineet tärkeimmät erot

Digitaalisen median pääaineena Messiah Collegessa voit:

Keskity tietyn digitaalisen median alueeseen, joka on kiinnostava sinulle. Ota paljon mielenkiintoisia valinnaisia ​​tai muita digitaalisia mediakursseja. Osallistu yhteistyöhenkään digitaaliseen mediahankkeeseen vanhempana vuonna. Valmistaudu uran verkko-, graafiseen, ääni- tai pelisuunnittelijaksi; videoeditori; mobiilisovellus tai peliohjelmoija; tai jumalanpalveluksen ministeri. Opiskele yhdessä Messiah Collegen 40: stä ulkomailla. Tee taitosi digitaalitekniikan, digitaalisen videokuvan ja digitaalisen äänentoiston studiomme kanssa ja työskentele uudessa Calvin ja Janet High Center for Worship and Performing Arts -työtapahtumassa, jossa on huippuluokan digitaaliset laitteet sekä kaksi iMac-labsia teatteri- ja musiikkiteknologiaan. Harjoittele taitojasi uudessa studiotilassa, johon kuuluu vihreä huone, foley-studio ja täysin varustettu valvomo. Digitaalisen median suurimpien urien vaihtoehtoja ... [-]
Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Kaikkien riippumattomien ajattelijoiden kutsuminen, jotka ovat kiinnostuneita julkisesta elämästä ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden huolta. ... [+]

Politiikka ja kansainväliset suhteet Messiah Collegessa

Kaikkien riippumattomien ajattelijoiden kutsuminen, jotka ovat kiinnostuneita julkisesta elämästä ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden huolta.

Politiikan ja kansainvälisten suhteiden päämies Messiah Collegessa, huippuluokan Pennsylvanialainen kristillinen korkeakoulu, uppoutu itsesi opiskelijoille ja tiedekunnalle, jotka ovat jännitteitä joistakin samoista asioista, jotka energisoivat teitä: poliittisia kampanjoita, vaaleja, diplomaattisuutta, kansainvälisiä asioita , kansanterveys, maahanmuutto, ympäristö ja rotuerot.

Politiikan ja kansainvälisten suhteiden pääaine tarjoaa vahvan akateemisen ohjelman, joka tekee sinut kilpailukykyiseksi työpaikka- tai grad-koulumarkkinoilla. Vaikka olette tyypillisesti ajattelemassa poliittista tiedettä urakehityksen valmistelemiseksi julkisessa toimistossa, me näemme sen kurinalaisena, joka valmistautuu perusteellisesti erilaisiin aloihin, kuten hallintoon, liike-elämään, koulutukseen, viestintään, oikeuteen ja moniin muihin.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Messiah College

Laita mielenne, sydän ja kädet toimimaan biologian pääaineena Messiah Collegessa. Biologian tutkinto-ohjelman kautta sinä ei ainoastaan ​​tutkia luomista vaan myös luojaa ... [+]

Biologia Messiah Collegessa

Laita mielenne, sydän ja kädet toimimaan biologian pääaineena Messiah Collegessa. Biologian tutkinto-ohjelman kautta sinä ei ainoastaan ​​tutkia luomista vaan myös luojaa, integroimalla biologisen tietosi kristinuskon kanssa.

Messiah College's Bachelor of Science (BS) tarjoaa biologisille kursseille vahvan perustan ja mahdollisuuden keskittyä tietylle kiinnostuksen kohteelle biolääketieteen, solujen, ekologisten, yleisten ja organismien biologisten pitoisuuksien kautta.

Biologia tärkeimmät erot

Kuten biologian päämies Messiah College, voit:

Saavuta omakohtaista kokemusta pyyhkäisyelektronimikroskoopilla, nisäkkäiden kudosviljelylaitoksilla ja molekyylibiologisilla tekniikoilla, mukaan lukien polymeraasiketjureaktio (PCR), yhdessä muiden hienostuneiden laitteiden kanssa viljelmien analysoimiseksi ja molekyylien manipuloimiseksi. Ansaitse opetuksen sertifikaatti biologiassa, jossa on vähäinen lisäkurssityö. Ota kursseja biolääketieteelliseen keskittymään, joka valmistautuu lääketieteen kouluun. Osallistu matkaopintoihin tai suunnattuihin tutkimuksiin. Osallistua tieteen ja uskon julkisiin tapahtumiin. Suorita malaria / aids-tutkimus Zambian Macha Mission -sairaalassa yhteistyössä Johns Hopkinsin kanssa. Biologian pääaineopiskelijoille ... [-]
Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Suunnittele räätälöity tutkimus neljästä pk-yritysten hallinnosta: yrittäjyys, henkilöstöhallinto, johtaminen ja teknologia sekä toiminnan johtaminen. ... [+]

Liiketalous Messiah Collegessa

Suunnittele räätälöity tutkimus neljästä pk-yritysten hallinnosta: yrittäjyys, henkilöstöhallinto, johtaminen ja teknologia sekä toiminnan johtaminen.

Messiah College -liiketoiminnan johtajana suunnittelette räätälöityjä opintojaksoja, jotka korostavat missä, miksi ja millä tavoin panette mielesi ja uskon käyttämään. Tarjoamme monia erilaisia ​​kappaleita, jotta voimme valmistautua erilaisiin ammattirooleihin ja kaikenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin ympäri maailmaa.

Liiketoiminnan hallinto tärkeimmät erot

Messiah College -yliopiston johtajana pääset seuraamaan:

Opiskelu ohjelmassa nimitettiin # 1 Best Business Degree Program vuonna 2017 Christian Universities Online. Matkustaa Eurooppaan ja Venäjälle Kansainvälisen yritysinstituutin kanssa. Liity Business Clubiin, jossa opiskelijat voivat osallistua etiikan opintojaksoon. Osallistu Messiaan omaan Impact Venture Challengeon - liiketoimintasuunnitelmakilpailuun, jonka tarkoituksena on löytää innovatiivisia ratkaisuja yhteiskunnan kannalta kriittisiin vaikutusalaan. Opi investoimaan ja ansaita voittoa Investment Clubin kautta, käytännön laboratoriokokemus, joka luo tulovirran, joka tarjoaa opiskelijoille rahoitusta. Osallistu työharjoitteluun, joka muuttaa työkokemuksia oppimismahdollisuuksiksi ja luo yhteyksiä luokkahuoneen teorian ja "reaalimaailman välillä". Valitse yksi rahoitusalan raporteista, kuten taloudellinen analyysi, henkilökohtainen taloussuunnittelu, verotus, investoinnit, taloudellinen valvonta ja taloudellinen talous. Tutkimuspalvelijan johtajuus, sukupuolen ja kulttuurien väliset erot sekä johtotehtävät johdon radalla. Ura-asetukset liiketoimintapäällikköammattilaisille ... [-]
Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Etsitkö uraa taloussuunnittelussa tai omaisuudenhoidossa, pääomasitutkimuksessa, kassassa, sijoituspankkitoiminnassa tai yritysrahoitussuunnitelmassa? Sitten rahoittaa me ... [+]

Rahoituspäällikkö Messiah Collegessa

Etsitkö uraa taloussuunnittelussa tai omaisuudenhoidossa, pääomasitutkimuksessa, kassassa, sijoituspankkitoiminnassa tai yritysrahoitussuunnitelmassa? Sitten rahoittaa merkittävä voi olla täydellinen sovi sinulle!

Messiah College, joka on yksi USA: n ylimmäisistä yksityisistä kristillisistä oppilaitoksista, rahoittama Bachelor of Science (BSc) -ammattikorkeakoulu keskittyy rahoitusteorian käytännön soveltamiseen käyttäen erottuvia, huippumodernia tekniikoita. Nämä tekniikat valmistavat ja tarjoavat sinulle ainutlaatuisen tehokkaan talouden johtajan ja vaikutuksen maailmaan Kristukselle. Ralph S. Larsen Finance Lab (elokuussa 2017!) Keskittynyt ohjelma sisältää lukuisia mahdollisuuksia käytännön yritystoimintaan ja sijoitusten hallintaan, mukaan lukien osallistuminen Student Investment Clubiin, joka ostaa ja myy aktiivisesti arvopapereita hallinnoimalla portfolio arvoltaan yli 275.000 dollaria.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Valmistaudu tulla hyväksytyksi tilintarkastajaksi; kirjoita taloudellinen, yritys-, henkilö- tai verolaskenta-ala; tai harjoittaa auditointia - kaikki kristillisessä näkö ... [+]

Kirjanpito Messiah Collegessa

Valmistaudu tulla hyväksytyksi tilintarkastajaksi; kirjoita taloudellinen, yritys-, henkilö- tai verolaskenta-ala; tai harjoittaa auditointia - kaikki kristillisessä näkökulmassa.

Kuten Messiah College kirjanpidon jatko, sinun on suuri kysyntä julkisten tilitoimistojen ja kansallisten yritysten sekä pienyritysten. Itse asiassa, kuten yli 70 prosenttia valmistuneista, saatat jopa löytää itsesi hyväksymällä työhönne tarjousta vanhempainvuoteenne.

Miksi tutkimus kirjanpito?

Kirjanpidon tärkeimpänä kehität yksilöiden ja yritysten taloudellisen kirjanpidon ylläpitämistä, tarkastusta ja tarkastamista varten tarvittavaa osaamista. Opit myös taloudellisten ja veroraporttien laatimiseen tarvittavat taidot. Avaa vain suosikki työpaikkakorttisi ja löydät pitkän luettelon työmahdollisuuksista kirjanpitäjille. Valtakunnalliset, suuret yritykset ja julkiset tilitoimistot, sekä pienyritykset ja yksityishenkilöt, kuvastavat tätä koulutettujen tilintarkastajien kysyntää.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Kansainvälinen liiketoiminnan päällikkö on suunniteltu valmistamaan sinut maailmanlaajuiseksi liiketoiminnan ammattilaiseksi. Nykyään kaikenlaiset järjestöt ovat yhä use ... [+]

Kansainvälinen liiketoiminta Messiah Collegessa

Kansainvälinen liiketoiminnan pääosa on suunniteltu valmistamaan sinut maailmanlaajuiseksi liiketoiminnan ammattilaiseksi. Nykyään kaikenlaiset organisaatiot ovat yhä useammin yhteydessä koko maailmaan. Kansainvälinen liiketoiminta on termi, jota käytetään kuvaamaan mitä tahansa organisaation toimintaa (esim. Ostaminen, myynti, vaikutus, jne.), jotka tapahtuvat kansainvälisten rajojen yli. Sovelluksia useilla teollisuudenaloilla kehität erilaisia ​​erikoisosaamisia, joita voit käyttää ja ottaa mukaan lähes kaikkialla.

Kansainvälinen liiketoiminta merkittävimmät erot

Messiah College on arvostettu johtaja korkeakouluissa globaalin ajattelutavan kehittämisessä korkeakoulututkinnon suorittaneiden keskuudessa. Kansainvälisen liiketoiminnan pääaineemme tarjoaa vertaansa vailla olevan mahdollisuuden oppilaiden valmistautumiseen menestykseen tällä alalla. Kansainvälisenä yritysmaailmana voit:... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Messiaassa saat "tehdä" markkinoinnin joustavan opetussuunnitelman avulla kirjoittamalla todellisia markkinointisuunnitelmia, tarjoamalla tutkimuspalveluja yrityksille ja ... [+]

Markkinointi Messiah Collegessa

Messiaassa saat "tehdä" markkinoinnin joustavan opetussuunnitelman avulla kirjoittamalla todellisia markkinointisuunnitelmia, tarjoamalla tutkimuspalveluja yrityksille ja osallistumalla markkinoinnin myyntikomponenttiin.

Messiah College -lehden markkinointipäällikkönä kehität kykyä käyttää kriittisiä ajattelutaitoja ja luovuuttasi valmistellaksesi markkinointiviestintäsuunnitelmia ja kehittämällä mainoskampanjoita ja tarjoamalla tutkimuspalveluja paikallisille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Kampusorganisaatiot saattavat jopa pyytää sinua käyttämään kehittyviä markkinointitaitojaan kerätä tietoa ja edistää niiden toimintaa. Opit tunnistamaan markkinointiin liittyviä eettisiä kysymyksiä ja jäsentämään henkilökohtaisia ​​vastauksia, jotka heijastavat sitoutumista kristillisiin periaatteisiin.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Haluatko soveltaa matemaattisia taitoja liiketoiminnan sovelluksiin? Aktiaattisen tiedemiespäällikkönä Messiah Collegessa valmistaudut työskentelyyn vakuutusmatemaattisen ... [+]

Vakuutusmatemaattiset tieteet Messiah Collegessa

Haluatko soveltaa matemaattisia taitoja liiketoiminnan sovelluksiin? Aktiaattisen tiedemiespäällikkönä Messiah Collegessa valmistaudut työskentelyyn vakuutusmatemaattisen tieteen alalla yhdistelemällä usko ja kurinpidollinen asiantuntemus ainutlaatuisissa ja haastavissa tavoissa.

Yhdysvaltojen huippukokouksessa toimiva Messiah College, vakuutusmatemaattiset tieteet (Bachelor of Science) tarjoaa matemaattisesti lahjakkaita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita yrityssovelluksista työskentelemään vakuutusmatemaattisen tieteen alalla. Löydä keinoja hallita riskejä yhdistämällä voimakkaat analyyttiset taidot, liike-elämän tietämys ja ihmisen käyttäytymisen ymmärtäminen. Opiskelija osaa läpäistä kaksi ammatillista tenttiä kurssialueilla ja saada kolme mahdollista VEE-hyvitystä (Verification by Educational Experience) . Tämä ohjelma haastaa opiskelijat ajattelemaan, miten heidän työnsä voivat palvella kuningaskuntaa, kun he tulevat vakuutusmatemaattiselle kentälle.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Jos ajattelevat luovasti ja kriittisesti monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi, ja nautit vain työskentelemästä teknologian kanssa, Messiah Collegen tietokone- ja tiet ... [+]

Tietojenkäsittely ja informaatio Messiah Collegessa

Jos ajattelevat luovasti ja kriittisesti monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi, ja nautit vain työskentelemästä teknologian kanssa, Messiah Collegen tietokone- ja tietotalouden pääosa saattaa olla sinulle sopiva.

Tietotekniikan ja tietojenkäsittelytieteen tutkinnon kvantitatiivisten, teknisten ajattelijoiden kysyntä on vahva ja kasvaa edelleen. Tietotekniikan ja informaatiotutkimuksen kandidaatin tutkinto-ohjelmassa käsitellään tietokoneohjelmiin, tietokantoihin, järjestelmien analysointiin ja suunnittelusovelluksiin liittyviä osaamisia kehittääksesi teknisiä taitoja, joita tarvitset työpaikan hankkimiseen tietojenkäsittelytieteessä.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Messiah College

Ryhdy teknisesti pätevälle ja tehokkaalle analyyttiselle ajattelijalle, joka luo reaalimaailman teknisiä ratkaisuja huipputason ABET-akkreditoidun tekniikan Bachelor of S ... [+]

Tekniikka Messiah Collegessa

Ryhdy teknisesti pätevälle ja tehokkaalle analyyttiselle ajattelijalle, joka luo reaalimaailman teknisiä ratkaisuja huipputason ABET-akkreditoidun tekniikan Bachelor of Science (BSE) -ohjelmassa.

Messias on maan ainoa yksityinen kristillinen korkeakoulu, jolla on ABET-akkreditoidut perustutkinto-ohjelmat, jotka tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän kuudesta erilaisesta konetekniikan pitoisuudesta. Voit päättää keskittyä biolääketieteelliseen tekniikkaan, maa- ja vesirakennustekniikkaan, tietotekniikkaan, sähkötekniikkaan, ympäristötekniikkaan tai koneenrakennukseen. Viimeksi kuluneiden viiden vuoden ajan Messiah College on sijoittunut USA: n Yhdysvaltain uutis- ja maailmanraportin parhaaksi perushuollon ohjelmaksi. Vuoden 2017 rankingissa Messias oli # 55: sta 200 ohjelmasta kansallisesti.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Messiah Collegein biokemian tutkinto valmistelee sinulle erilaisia ​​jännittäviä uran, kuten lääketieteen, apteekkikentät, liitännäisalueet, rikostekniset tieteet, labora ... [+]

Biokemia Messiah Collegessa

Messiah Collegein biokemian tutkinto valmistelee sinulle erilaisia ​​jännittäviä uran, kuten lääketieteen, apteekkikentät, liitännäisalueet, rikostekniset tieteet, laboratoriotyöt, tutkimukset ja paljon muuta. Jos olet kiinnostunut urakehityksestä näillä alueilla, niin Messiah Collegen biokemian pääosa sopii hyvin college-kokemukselle.

Kuten American Chemical Society on hyväksynyt, osasto tarjoaa tiukan koulutuksen kaikilla kemian ja biokemian aloilla. Se tarjoaa sinulle henkisen, kokeellisen ja viestintätaidon, joka on välttämätön tieteellisen ammattihenkilön valmistamiseksi.

Biokemia tärkeimmät erot

Kuten biokemian päämies Messiah College, voit:... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Messiaan korkeatasoinen opetuslaboratorio ja tutkimuslaatusteknologia ja -laitteet houkuttelevat joitakin valtakunnan kirkkaimpia nuoria miehiä ja naisia. ... [+]

Kemia Messiah Collegessa

Messiaan korkeatasoinen opetuslaboratorio ja tutkimuslaatusteknologia ja -laitteet houkuttelevat joitakin valtakunnan kirkkaimpia nuoria miehiä ja naisia.

Tutki ympäröivää maailmaa ja oppii lisää itsestäsi ja Luojasi. Messiah College -keskuksen kemian päällikkö, joka on yksi Yhdysvaltojen ylimmäisistä yksityisistä kristillisistä oppilaitoksista, kiinnittää erityistä huomiota tieteen tietämyksen ja menetelmien integroimiseen siihen, mitä kristinusko opettaa meistä ihmisistä ja heidän roolistaan ​​maailmankaikkeudessa. Usein nimeltään "keskeinen tiede" kemia luottaa voimakkaasti matematiikan ja fysiikan teoriaan ja ilmoittaa sitten erilaisista aloista kuten ekologia, maatalous, lääketiede, molekyylibiologia, genetiikka, geologia ja elintarviketieteet.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Jos musiikin soittaminen tai laulaminen yleisölle on urasuunnitelma, niin Messiah Collegen tunnetun musiikkiohjelman musiikin suoritustaso on varmasti askel oikeaan suunt ... [+]

Musiikkiesitys Messiah Collegessa

Oletko valmis menestymään menestyksekkääksi musiikkiesittelijältä?

Jos musiikin soittaminen tai laulaminen yleisölle on urasuunnitelma, niin Messiah Collegen tunnetun musiikkiohjelman musiikin suoritustaso on varmasti askel oikeaan suuntaan. Messiassa kehität teknistä osaamista erinomaisella musiikkitehtäväsi - instrumentaalilla tai äänellä - ja hankkimalla käytännöllisiä, henkilökohtaisia ​​ja yrittäjätaitoja, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkään musiikkiuran aikana 2000-luvulla.

Musiikkisuoritusominaisuudet ovat erottuvia

Kuten Messiah College, musiikkitehtävä pääsi, voit:

Täydellinen työselostus, johon sisältyy lisätutkintoja yksityiselle opiskelulle valitulla välineellä. Saat instrumentoidun opetuksen pedagogista ja kirjallisuudesta. Suorita kaksi täydellistä kappaletta, rakentaa vahvan ohjelmistokokonaisuuden ja saada tärkeän vaiheittaisen kokemuksen. Suorita erilaisissa oppilaitoksissa, kuten tuuliyhdistys, konserttikuoro, sinfoniaorkesteri, jazzyhtye, sinfoniset tuulet, oopperamessut ja kamarimusiikkiyhtyeet. Ura-asetukset musiikkisuoritusosastolle ... [-]
Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Kun sinulla on Bachelor of Arts (BA) tai Bachelor of Science (BS) psykologian koulutus Messiah College, top yksityinen kristillinen college Yhdysvalloissa, olet valmis ps ... [+]

Psykologia Messiah Collegessa

Kun sinulla on Bachelor of Arts (BA) tai Bachelor of Science (BS) psykologian koulutus Messiah College, top yksityinen kristillinen college Yhdysvalloissa, olet valmis psykologian uran tai työskennellä kohti maisterin tutkintoa. Harjoittelessasi psykologian kandidaatin tutkintoa voit myös valita alaikäisen, harjoittaa kaksoisopetusta, opiskella ulkomailla tai suorittaa useita harjoittelujaksoja.

Psykologian pääaineena valitset Bachelor of Artsin tai Bachelor of Science psykologian koulutusohjelmasta. BA valmistelee sinut psykologian alkuopetuksille ja grad-koululle. Voit myös lisätä kliinisen keskittymän BA-tutkintoosi, jotta voit valmistautua neuvonantajaksi tai käytännön neuvontapsykologiaksi. BS-tutkinto saattaa olla oikea valinta sinulle, jos olet kiinnostunut työskentelemään psykologian alalla, jolla on voimakkaampi paino tieteeseen ja matematiikkaan.... [-]

Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Messiah College

Kehitä luovia taitoja valmistellessasi jännittävää uraa taiteilijana akkreditoidussa ohjelmassamme! ... [+]

Studio Art (BA tai BFA) Messiah Collegessa

Kehitä luovia taitoja valmistellessasi jännittävää uraa taiteilijana akkreditoidussa ohjelmassamme!

Taiteen kandidaatti (BA) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kokea laajaa taiteenopetusta korostaen kuvataiteen tutkimusta. Taiteen kandidaatti (BFA) on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat maksimoida studioimpeytensä erityisesti niille, jotka tutkivat jatko-opintoja. Vaikka se säilyttää suuren osan BA: n taiteiden laaja-alaisuudesta, sen painopiste on studiokäytännössä ja -teoriana.

Studio-taide tärkeimmät erot

Kuten Studio Art -messuilla Messiah Collegessa, voit:

Opettele tunnetuista taiteilijoista vierailevien taiteilijoiden ja luennoitsijoiden kautta joka puolipuoliskolla. Opiskele tiedekunnan kanssa, jotka harjoittavat taiteilijoita, ja he ovat työskennelleet näyttelyissä ja julkaisuissa eri puolilla maata ja ympäri maailmaa sekä taidehistorioitsija, joka on työskennellyt suurissa museoissa ja julkaissut laajasti. Näytä mainoksesi alueellisesti. Näytä teoksesi vuosittain tutkittavassa opiskelutäyttelyssä. Ole valmis jatko-opiskelijoille (BFA-ohjelma). Onko sinulla mahdollisuus osallistua harjoitteluun. Osallistu osastosi kunniatohtoriin ja / tai itsenäiseen opiskeluun. mahdollisuuksia syvälliseen tutkimukseen ja opiskeluun. Rakenna vankka luova teos valmistellessasi kapteenin vanhempi taidenäyttelyä. Vanhempana on oma studiotila Frey Hallin vanhimmissa studiossa. Ota vuosittainen kenttätutkimus suuriin Yhdysvaltain kaupunkiin tutustuviin museoihin ja gallerioihin. Uravalinnat studioalan ammattilaisille ... [-]
Yhdysvallat Mechanicsburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

A falcon's eye view of Messiah College

2017 Move-In Day at Messiah College