Millikin University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Millikin!

Millikin on itsenäinen, neljä vuotta yliopistossa, joka on yksityisesti rahoitettu ja on ilmoittautuminen noin 2200 opiskelijaa perinteisten ja ei-perinteisten ja jatko tutkinto-ohjelmia. Kaupungissa Decatur, Illinois, tulet nopeasti huomaamaan, että allekirjoitus Millikin koulutus on ainutlaatuinen kokemus haluamme kutsua Suorituskyky Oppiminen.

Sen perustamisesta lähtien yli 110 vuotta sitten, Millikin on toiminut filosofia on tarjota koulutusta, joka yhdistää teoriaa ja käytäntöä. Vaikka tämä oli radikaali ajatus tuolloin tiedämme tänään, että käytäntö ei riitä.

Nykypäivän opiskelijat tulee suorittaa tietonsa, jotta todella valmistautumaan menestyksekkään uran yliopiston jälkeen. Kautta kuulijan kokemuksia kuten harjoittelupaikkoja, co-opetus, käynnissä liike, esitellään tutkimuksen asiantuntijoita, ja suorittaa edessä yleisöille - opiskelijoiden löytää uusia tapoja elää omaa oppimistaan ​​ja osakseen kovasta työstä.

Lopputulos:

Millikin opiskelijaa kokemusta ja luottamusta menestyä. Vuonna 2014, 96% valmistuneista sai työ- tai pääsy valmistua tai ammattikouluja kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Tehtävä

Toteuttamaan lupauksensa koulutuksen Millikin yliopisto on ollut uskollinen perustamisestaan ​​visio 100 vuotta. Opiskelijamme oppivat kautta reaalimaailman hankkeita, jotka vahvistavat yhtä kokemuksia, auttaa kehittämään käytännön taitoja ja express yliopiston vastuulla yhteisölle. He oppivat näkemään yhteyksiä muiden tieteenalojen osoittaa monimuotoisuuden inhimillisen kokemuksen, vuorovaikutus teknologian ja yhteiskunnan ... Ja he oppia itselleen ja muille, kehittää erilaisuuden kunnioittaminen ja ihmisarvoa kaikille.

Tällä Millikin, me valmistaa opiskelijoita:

Ammatillinen menestys Demokraattisen kansalaisuuden globaalissa ympäristössä Henkilökohtaisen elämän merkityksen ja arvon

Visiomme

Millikin yliopisto on kansallinen johtaja Performance Oppiminen

Arvomme

Klo Millikin, arvostamme:

Sitoutuminen löytö tiedon Kansalaiskeskustelu Passion ja innostusta Ihmisarvo ja yksilön kunnioittaminen Monipuolinen ja osallistava yhteisö Rehellisyys ja vastuu Advancement suurempaa hyvää

Kuka oli James Millikin?

James Millikin syntyi kymmenen kilometrin, Washington County, Pennsylvania, 02 elokuu 1827, mukaan Dr. Albert Reynoldsin Taylorin tutkimus, jossa todettiin huomattavaa epävarmuutta tarkat päivämäärät. Hän oli poika Abel ja Nancy (Van Dyke) Millikin, kohtalaisen varakas maanviljelijä Länsi Pennsylvaniassa. Hänen isoisänsä tuli Irlannista Scotch-Irlannin Presbyterian vuonna 1771. Hänen äitinsä oli Hollannin alkuperä, joiden esi-isät tulivat Amerikkaan seitsemästoista luvulla. James Millikin myöhemmin nimetä Van Dyke Street Luoteis Decatur hänen kunniakseen noin 1880.

Vähän on todella tiedetään hänen lapsuudestaan. Koska maatilan poika, James auttanut karjat härkien New Yorkiin. Syksyllä 1846 hän kirjoitti ylioppilaaksi vuonna Washington College (nyt Washington ja Jefferson College), Washington, Pennsylvania. Se oli opiskellessaan Washington että hän teki lupauksen perustaa laitoksen oppimisen, jos koskaan hän pystyivät, sopimaan nuoriso ammateissa.

Uistin länteen nimeltään James, ja vuonna 1849 hän mukana isänsä lampaita ajaa Indiana ja uudelleen 1850 Danville, Illinois. Talvella 1850, hän oli Wabash College, vaikka tiedot ovat epäselvää, mitä hän opiskeli, tai kuinka kauan. Palatakseni Pennsylvania vuonna 1851 enemmän lampaita, hän taas ajoi heidät Danville kumppanin nimeltä McFarland.

Aikana 1850-luvulla, James jatkoi kasvuaan hänen lampaita ja raavaita. Hän vuokrasi monet tilat laiduntamiseen ja oli nimeltään "karjaa kuningas Prairie valtion." Hän myös alkoi ostaa kiinteistöjä, joista suurin osa tulee julkisuuteen.

Vuonna 1856 James Millikin saapui Decatur, jossa hän jatkoi hänen karjan ja kiinteistöjen asioidessaan. Tammikuun 1. päivänä 1857 hän meni naimisiin Anna Bernice Aston, tytär pastori Samuel M. Aston, pastori Cumberland Presbyterian Church Siionin vuorella vuodesta 1855. Mr. Aston oli pastori presbyteerikirkolta Ten Mile, Pennsylvania, kun James oli hänen varhaisessa teini-iässä, ja Anna ja hänen sisarensa Nancy oli koulutettu Washington Nainen seminaarin Washington.

James Millikin tuli pankkitoiminnan vuonna 1860, asettamalla hänen aluksella J. Millikin & Co. edessä rakennuksen, joka oli aiemmin kotiin Railroad Bank, joka oli äskettäin epäonnistunut. Hän vähitellen vähentänyt hänen kotieläintuotannolle ja omisti etuja kiinteistö- ja pankki-, joidenkin investointeja paikallisen teollisuuden. Hän auttoi järjestämiseen unionin Iron Works, toimii sen puheenjohtaja, sekä Decatur Coal Company. Hänen pankki tuli suurin pankkilaitoksen Illinois nurkalla. Vuonna 1897, hän uudelleen hänen pankin Millikin keskuspankin Decatur.

Hän palveli eri lautakuntien kaupunkiin, kuten jäseneksi hallintoneuvoston ja Alderman. Vaikka hän juoksi valtion senaattori, epäluottamus pankkien oli merkittävä Lähi West voitti hänet.

Vuonna 1876 hän rakensi talon Pine ja West Main Streets Decatur. Seuraavat perustamista yliopiston, Mr. Millikin jatkoi hänen pankkitoiminnan kuolemaansa asti 2. maaliskuuta 1909 Orlando, Florida.

Rouva Millikin kuoli 29 heinäkuu 1913. Kaupunkiin Decatur hän jätti aikaisin lahjoitus, Anna B. Millikin Home ikäiset naiset, jotka oli järjestetty vuonna 1879 kuin Tyttöjen Industrial School Old Ladies 'Home. Hänen tahtonsa, hän määräsi hänet kotiin ja paljon olla koti Decatur Art Institute omistama yliopisto ja hallinnoivat yhdessä yliopiston ja kansalaisten Decatur. Hän oli osallistunut valinnassa yliopiston värejä ja puheenjohtajana toimi naisten Hall osa rakennuksen komitean jälkeen 07 heinäkuu 1908. Tiedekunnan komitea ja hallituksen Managers myöhemmin nimetä tämän makuusalissa Aston Hall perheelleen. Millikins kuoli kysymys, lisäksi hyväntekeväisyys lahjoja kaupunkiin Decatur.

Millikin visio

Mitä James Millikin visioi kun hän perusti Millikin vuonna 1901 oli ainutlaatuinen: yliopisto, joka kattaisi "käytännön" puolella oppimisen yhdessä "kirjallisuuden ja klassisen;" ja samalla sidoksissa Presbyterian Church, se ei olisi suppeasti "lahkojen" ja pidettäisiin avoinna kaikille.

Tuloksena on yksi maan ensimmäinen pieni, kattava yliopistojen että, vuosisataa myöhemmin, on kolme ammattikoulut ja yksi taiteet ja tieteet; monipuolinen yliopistossa, jossa ohjelmat klassisen musiikin vie huippuosaamista kanssa laskentatoimen ja terveystieteissä.

Sitoutuminen Monimuotoisuus

Millikin yliopisto on sitoutunut luomaan kampuksen kulttuuri, joka kunnioittaa ja arvostaa monimuotoisuutta. Klo Millikin, monimuotoisuus nähdään laajasti, muun muassa rodun, etnisen alkuperän, sosioekonominen asema, sukupuoli, vammaisuus, kansallisen alkuperän, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen ja iän.

Rekrytoimalla monipuolinen opiskelijoiden, henkilöstön, tiedekunnan ja ylläpitäjät ja luomalla ympäristö, joka arvostaa monimuotoisuutta, Millikin pyrkii tarjoamaan mukana oppimisen yhteisö, jossa monimuotoisuus parantaa koko oppimiskokemus. Millikin on sitoutunut:

Luominen monipuolinen kampuksella väestö, Edistää kampuksen ilmapiiri, jossa monimuotoisuus on arvostettu, ja Tuottaa kampuksen oppimisen yhteisö, joka pitää erilaisuutta.

Millikin jatkuvasti kehittää politiikkoja ja menettelyjä ja osoittaa resurssit tavalla sopusoinnussa näiden sitoumusten. Se on politiikkaa Millikin yliopiston tarjoajille yhtäläiset mahdollisuudet kaikkien henkilöiden eroa tai rotuun, etniseen alkuperään, sosioekonominen asema, sukupuoli, vammaisuus, kansallisen alkuperän, uskonnon, sukupuolisen suuntautumisen tai iän.

Millikin. Jossa opiskelijat viihtyvät.

Intohimomme voi olla erilainen, mutta tavoitteemme ovat samat: akateeminen menestys, ura valmistelu, ja henkilökohtaista kasvua. Millikin tarjoaa tarvittavat työkalut menestyä kaikilla näillä aloilla.

Ilmeisesti tutkijat ovat keskeisessä asemassa college kokemus, mutta college on niin paljon enemmän. Ymmärrämme, että sinulla on tarpeet ja edut, jotka ulottuvat luokkahuoneen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan tukevan ympäristön, jonka avulla voit keskittyä siihen, mikä on tärkeää.

Asumisesta opiskelijajärjestöt, ja pilkata haastatteluja sisäiset urheilujoukkueiden, Millikin on vaihtoehtoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Sijainnit

Decatur

Osoite
1184 W. Main St.

62522 Decatur, Illinois, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin