Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Muskingum yliopisto

"Generations opiskelijat ovat joutuneet oikeassa paikassa Muskingum College löytää ja avata tiet ymmärrystä ja osaamista. Olen aina uskonut, että New Concord ja Muskingum ovat maailmankaikkeuden keskus, koska jos saat alku täällä, voit mennä minne tahansa. "John Glenn, luokka '43 Yhdysvaltain senaattori, Astronaut Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1837, Muskingum on yhteisö oppijoille - Ihmiset oppiminen ja muiden ihmisten kanssa. Muskingum n tehtävänä on kouluttaa "koko henkilö" - älyllisesti, henkisesti, sosiaalisesti ja fyysisesti - ja se tekee niin tapaamalla opiskelijat kun niitä koulutus- jatkumo, ja auttamalla nämä opiskelijat edetä niiden suurin mahdollinen.

Muskingum huippuosaamista mitataan merkittävimmin alumnien, jotka ovat palvelleet maailman toimitusjohtajan suuryritysten, keskeiset tiedotusvälineet lukuja, tutkijat, kouluttajat, kansalais- ja uskonnollisia johtajia ja vanhempina ja ystäviä.

Lue, mitä muut, kuten Harvard Business Review ja Ohio säätiö riippumattomia yliopistoissa, on sanottavaa Muskingum alumni.

Kutsumme sinut oppimaan lisää tästä hyvin erityinen paikka.

Tehtävä

Tehtävänä Muskingum yliopisto on tarjota laadukkaita akateemisia ohjelmia taiteet ja tieteet asettamisessa asuin-, yhteiskoulu, kirkollisia college ja yhteydessä huolehtiva yhteisö, jossa yksittäiset täyttäminen on kannustettava ja ihmisarvoa kunnioitetaan. Sen ensisijaisena tarkoituksena on kehittää-älyllisesti, henkisesti, sosiaalisesti ja fyysisesti koko henkilöt, edistämällä kriittistä ajattelua, positiivisia erityistoimia, eettistä herkkyyttä ja henkistä kasvua, jotta ne voivat johtaa ammatillisesti tuottavaa, henkilökohtaisesti täyttävä ja sosiaalisesti vastuullista elämää.

Sijainti

Muskingum yliopisto, joka sijaitsee itään Keski Ohio, pääsee helposti suuria itä-länsi ja pohjoinen-etelä-moottoriteitä. Kylä New Concord, Muskingum kotikaupunki, sijaitsee Yhdysvaltain 22 ja 40, pitkin Interstate 70, 115 kilometriä länteen Pittsburgh ja 70 kilometriä itään Columbus. Yhdysvaltain Interstates 77 ja 70 leikkaavat kymmenen kilometriä itään New Concord lähellä Cambridge; Zanesville on kuusitoista kilometriä länteen.

historia

Muskingum yliopisto on perinteikäs, sen ylpeä perintö päästä takaisin alkupuoliskolla yhdeksästoista luvulla, kun Ohio oli lapsentilassaan ja umpivaunua toivat Jännitystä uudisasukkaita länteen yli vastikään valmistunut National Highway kautta New Concord. Yliopiston intialainen nimi, joskus mispronounced ja usein kirjoitettu väärin, on ylpeyden aihe niille, jotka vaalivat historiaa että värikäs osa rajalla America "kuin Alleghenies." Ensimmäisenä puolen vuosisadan Muskingum kiinni koulutuksen malleja klassisen kollegion ajan. Vuonna 1854 naiset otettiin tasavertaisesti miesten kanssa. Kansalaissodan jälkeen tasaista nousua alkoi kiihdyttää kunnes rajalla klassisen kollegion alle sata opiskelijaa on kehittynyt moderni taiteet ja tieteet college noin 1900 jatko koululaisten, jossa 225 eekkerin kampuksella.

Kun Franklin College, tärkeä oppilaitos presbyteerikirkolta 19th century, suljettu 1927, alumnien rullat tuli Muskingum.

Tammikuussa 2000, Dr. Anne C. Steele tuli Muskingum yliopiston 20. presidentti. Muskingum muuttunut sopimuslii- tilan college yliopistoon 2009.

Presbyterian Heritage

  1. maaliskuuta 1837 valtion lainsäätäjä myönsi ryhmä New Concord kansalaisten charter perustaa college kylässä. Koska yhteisö oli ratkaistu pääosin maatilalla ihmisten Scotch-irlantilaista syntyperää, hallitseva uskonto oli Presbyterian. Vuonna 1877 Muskingum alettiin yhdistää synodin Ohio Yhdistyneiden Presbyterian Church. Kun sulautuminen Presbyterian ja United Presbyterian kirkot 1958, Muskingum alettiin yhdistää vasta perustettu United presbyteerikirkolta Yhdysvalloissa. Vuonna 1983, että kirkko sulautui presbyteerikirkolta Yhdysvalloissa muodostamaan presbyteerikirkolta (USA). Muskingum suora kuuluminen on kolmen valtion kirkolliskokous Covenant.

Akkreditointi

Muskingum yliopisto on jatkuvasti akkreditoitu vuodesta 1919 vuoteen Higher Learning komissio North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa(Uudistettu vuonna 2013), ja on lupa, ja saa säännöllistä reauthorization alkaen, Ohio hallituksen Regents myöntää sen astetta. Ohjelman Kemian on hyväksynyt American Chemical Society. Muskingum yliopisto on täysin hyväksytty opettajien koulutuksen Ohio Department of Education ja on akkreditoitu Valtion akkreditointi opettajankoulutuslaitos (NCATE). Muskingum kuuluu Interstate Certification Compact joka tarjoaa vertailukelpoiset koulutuksen sertifiointi lukuisissa muissa valtioissa kuten, Pennsylvania, New Yorkin ja New Jerseyn ovat mukana. Muskingum omistaa jäsenyydet American neuvoston Koulutus, neuvosto Advancement ja tukea koulutusta, neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja Association of Independent Yliopistot. Muskingum yliopisto on akkreditoitu institutionaalista jäsen National Association of Schools of Music, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Yliopisto on myös jäsen Ohio Elinkeinoelämän Opettajankoulutuksen Organization (OCTEO).

HLC Akkreditointi 2012

Yhdenvertaisuuslain Statement

Muskingum Yliopisto ei syrjitä rodun, ihonvärin, uskonnon, sukupuolen, kansallisen tai etnisen alkuperän, iän, vammaisuuden, fyysinen haaste, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen, sosioekonominen asema tai poliittisen, vuonna ottamista tai pääsy, tai hoitoon tai työhön sen koulutuksen ohjelmiin ja toimiin, mukaan lukien oikeudet ja etuoikeudet, koulutuspolitiikan, stipendi ja laina-ohjelmia, urheilulajien ja koulun hallinnoima ohjelmia. Henkilöstöjohtaja, Compliance koordinaattori on nimetty koordinoimaan akatemian noudattamista syrjimättömyyden vaatimukset § 504 Rehabilitation Act 1973, IX osaston Koulutus tarkistukset 1972 ja ikäsyrjintää Act 1975, joissa kielletään syrjintä perusteella vamma, rotu, sukupuoli ja ikä, vastaavasti. Henkilöstöjohtaja, Montgomery Hall, voi ottaa yhteyttä osoitteessa (740) 826-8114.

ACADEMICS

Klo Muskingum, akateemisten ohjelmien taiteet ja tieteet ovat keskeisiä missiomme: "kehittää - älyllisesti, henkisesti, sosiaalisesti ja fyysisesti - koko henkilöt." Muskingum luokkahuoneet, laboratoriot, kliininen sivustoja, harjoittelupaikkoja, kenttä mainospaikkoja, harjoitus, teatterit, galleriat, pelikenttiä ja yhteiset alueet ovat kaikki paikkoja, joissa opiskelijat työskentelevät taitava tutkija-opettajat hioa henkisten kykyjen, laajentaa kulttuurista näkökulmia ja kehittää elämää -Pitkä tottumukset oppimiseen, palvelu ja johtajuutta.

Esittely akateemisen tiedon Muskingum sivusto on rakennettu siten, että tarpeisiin tietyille yliopiston opiskelijoille. Käytä tämän sivun linkit tutkia kaikkia mahdollisuuksia oppimiseen että Muskingum akateemisen ohjelmat tarjoavat.

Perinteiset Perustutkinto-ohjelmat

Opiskelijoille jatkaa ensimmäinen ylioppilastutkinnon tutkinto (syöttämällä ensimmäisen vuoden ja siirto opiskelijat), jotka aikovat ottaa suurimman osan luokkien päivällä.

PLUS-ohjelma

Suunniteltu tarjoamaan jäsenneltyä akateemista apua opiskelijoille, joilla on diagnosoitu oppimisen eroja. Plus -ohjelmassa opiskelijat harjoittaa perinteistä perustutkintoa akateeminen ohjelma saadessaan oppimisen tukea. Linkki ohjaa kävijöitä PLUS ohjelma internetsivustojen.

Muskingum Adult Program (MAP)

Ylioppilastutkinnon tutkinto-ohjelma on suunniteltu ensisijaisesti aikuisopiskelijoille, jotka ovat ansainneet merkittävä määrä akateemisia luottoa kohti kandidaatin tutkinnon, mutta joiden työ- tai henkilökohtaisia ​​aikatauluja vaatia, että he ottavat luokat iltaisin tai viikonloppuisin.

Jatko-ohjelmia

Käsittää Master of Arts in Education, Master of Arts Opetus, Master of Information strategian Systems and Technology, and Education Specialist jatko-ohjelmia. Opiskelijat ylioppilastutkinnon astetta, jotka etsivät uusia opettajan lisenssiä olisi myös seuraa tätä linkkiä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Muskingum University

Kolme opiskelijaa ovat tavallisesti kirjanpidon tiedekunnan opiskelija avustajia. Opiskelija avustajat grade kotitehtäviä, kopioida luokan monisteita, määräajoin tutor op ... [+]

Opiskelijoille Harjoittelupaikkoja

Esimerkkejä viime harjoittelupaikkoja Kirjanpito opiskelijoille ovat:

Holbrook ja manter, CPA (Henkilöstö Tilintarkastaja) - Neeman Medical International (Asia) Ltd (Henkilöstö tilintarkastaja) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Henkilöstö Tilintarkastaja) - Valtion Tilintarkastaja Ohion (Audit Fellowship Intern) Työllisyys

Kolme opiskelijaa ovat tavallisesti kirjanpidon tiedekunnan opiskelija avustajia. Opiskelija avustajat grade kotitehtäviä, kopioida luokan monisteita, määräajoin tutor opiskelijat ja tarjota muita hallinnollista apua.

Uramahdollisuudet Kirjanpito Majors Julkinen kirjanpito - konsernitaloudelle - hallitus - Koulutus - Voittoa Jos Viimeaikaiset Kirjanpito Merkittävät päässä Muskingum työskentelevät: Ernst & Young - PricewaterhouseCoopers - Ohio State Tilintarkastajien Office - Rea ja Associates - Crowe, Chizek ja Company Jatko-ohjelmia ... [-]
Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Business Management Core vaatimukset (30 luotto tuntia) ... [+]

Business Management (48 lukukausi tuntia suuri)

Business Management Core vaatimukset (30 luotto tuntia)

ACCT 201 Financial Accounting (3) ACCT 202 Sisäinen laskenta (3) BUSI 321 Organisaation hallinta (3) BUSI 360 Business Law (3) BUSI 414 Liiketoiminnan etiikka (3) BUSI 420 Information Systems Business (3) ECON 215 periaatteet Microeconomics (3) ECON 216 periaatteet Makrotaloustiede (3) ECON 325 Tilastot (3)

Valitse yksi seuraavista:

COMM 355 Yhteisöviestintä (3) ENGL 202 Business Writing (3)

Business Management vaatimukset (18 luotto tuntia)

BUSI 318 Johto Finance (3) BUSI 326 Taloudellinen analyysi & Investment (3) ... [-]
Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Ohjelma helpottaa ymmärrystä materiaalien ympärillämme ja muutokset niihin tehdään tarjoamalla opiskelijoille tietoa he tarvitsevat ymmärrystä arjen kokemusten ja ympäris ... [+]

Muskingum yliopiston kemian laitosLaboratoriossa intensiivinen neuvonta ohjelma on sertifioitu American Chemical Society vuodesta 1966. Ohjelma helpottaa ymmärrystä materiaalien ympärillämme ja muutokset niihin tehdään tarjoamalla opiskelijoille tietoa he tarvitsevat ymmärrystä arjen kokemusten ja ympäristö- ja taloudelliset näkökohdat.

Opiskelijoille Harjoittelupaikkoja

Useimmat kemia suuret yhtiöt hakevat NSF tukema tutkimus Elämyksiä OpiskelijatSekä muiden tutkimuksen harjoittelupaikkoja eri yliopistoissa ympäri maata. Kaikki nämä harjoittelupaikkoja liity alkuperäiseen tutkimukseen kemiallinen ongelma. Pari esimerkkiä yliopistojen, jossa opiskelijat ovat työskennelleet parin viime vuoden aikana ovat Bowling Green State University ja University of Oregon.... [-]

Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Muskingum yliopisto tarjoaa opiskelijoille vankka tekninen koulutus, joka sisältää aiheita useista kehittyvillä aloilla, kuten web-työkalu kehittäminen, verkko ja langato ... [+]

Muskingum yliopisto tarjoaa opiskelijoille vankka tekninen koulutus, joka sisältää aiheita useista kehittyvillä aloilla, kuten web-työkalu kehittäminen, verkko ja langaton viestintä, animoitua grafiikkaa, keinotekoisen elämän, ja robotiikka. Samalla, osasto tiedekunnan mielestä taiteet laitoksen pitäisi olla erityinen tehtävä, joka sisältää keskusteluja vaikutuksista tämän tekniikan yhteiskunnassamme ja ympäri maailmaa.

Opiskelijoille Harjoittelupaikkoja

Viimeaikaiset harjoittelupaikkoja tietojenkäsittelytieteen opiskelijat ovat:

Battelle Labs Datatel IBM NASA tutkimus

Lisäksi harjoittelupaikkoja, opiskelijat yleensä osallistua tutkimukseen yhteydessä kaksi kurssia-cpsc 400: Ohjelmointi Projektit ja cpsc 495: Computer Science seminaari.... [-]

Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Taloudelliset voimat vaikuttavat kaikkiin henkilöihin monin tavoin. Ohjaus Näiden voimien riippuu ymmärtämistä, saatu tutkimuksen taloustieteen. ... [+]

Taloudelliset voimat vaikuttavat kaikkiin henkilöihin monin tavoin. Ohjaus Näiden voimien riippuu ymmärtämistä, saatu tutkimuksen taloustieteen.

Aiheeseen liittyvät koulutusalat kirjanpito BUSINESS kansainvälisen liiketoiminnan Mission Statement

Tehtävänä kansantaloustiede, laskentatoimi ja Business osasto on auttaa tuottamaan monipuolinen jäsenten liike, jotka ymmärtävät tarvetta voiton jakautumisesta rajoitteet ammattietiikan, oikeudellisia käyttäytymistä, ja riski. Kaikki neljä suurten yhtiöiden osastoltamme (kansantaloustiede, laskentatoimi, kirjanpito-Public, ja Business) on suunniteltu antamaan tarvittavat työkalut valmistuneista menestyä sekä kaupankäynnin maailmassa ja tutkinto-ohjelmia. Pyrimme haastamaan oppilaita objektiivisesti analysoida taloudellisten olosuhteiden, rakentaa toteuttamiskelpoisia ja eettisiä vaihtoehtoja, ja tehdä asianmukaiset päätökset, jotka tasapainottavat hyvinvointi yritys, kokonaisvaikutus yhteiskuntaan.... [-]

Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Tehtävänä Environmental Science ohjelman Muskingum yliopistossa on esitellä opiskelijoita vaaliminen ja ajatuksia herättävä akateemista ja tutkimuksen kokemus, joka edist ... [+]

Tehtävänä Environmental Science ohjelman Muskingum yliopistossa on esitellä opiskelijoita vaaliminen ja ajatuksia herättävä akateemista ja tutkimuksen kokemus, joka edistää elinikäistä ja aito kiinnostus suhde ihmisen ja luonnon maan.

Opiskelijoille Harjoittelupaikkoja

Viimeaikaiset harjoittelupaikkoja Environmental Science opiskelijoille ovat:

NSF sponsoroima tutkimus Opiskelijat (REU) Ohjelmat - Muskingum opiskelijat ovat osallistuneet eri REU ohjelmia eri yliopistoissa opiskelevat ympäristökysymyksiin. Esimerkkejä ovat yksi opiskelija, joka opiskeli Furman yliopistossa osana Basin Tutkimusohjelma ja toinen, jotka osallistuivat yliopiston Delaware REU ohjelman seuranta vesinäytteitä Chesapeake Bayn alueella.... [-]

Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

International Business merkittävä klo Muskingum yliopisto tarjoaa opiskelijoille joukko osaamista, joita tarvitaan menestyksen nykypäivän globaalissa taloudessa yhdistämä ... [+]

International Business merkittävä klo Muskingum yliopisto tarjoaa opiskelijoille joukko osaamista, joita tarvitaan menestyksen nykypäivän globaalissa taloudessa yhdistämällä kursseja eri tieteenaloilla. Opiskelijat oppivat kieltä ja perusperiaatteet liiketoiminta, kirjanpito ja taloustiede; hankkia monikulttuurista tietoisuutta ja viestintätaidot maailman kielellä (Englanti ei-äidinkielenään puhuville); ja saada kansainvälistä näkökulmaa läpi kursseista poliittisen tieteen, historian ja muilla aloilla.

Aiheeseen liittyvät koulutusalat kirjanpito BUSINESS taloustiede ranskalainen Saksan kieli Kansainväliset asiat espanjalainen Opiskelijoille tutkimus ... [-]
Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Business Management-ohjelma on täysin integroitu ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoille sekä monitahoinen säätiö luokkahuoneessa ja mahdollisuus erityistä o ... [+]

Business Management-ohjelma on täysin integroitu ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoille sekä monitahoinen säätiö luokkahuoneessa ja mahdollisuus erityistä off-kampuksella harjoittelupaikkoja liikemaailmassa. Opiskelijat jätä valmis opiskeluun taloustieteen, liiketoiminnan tai oikeuden välittömään osallistumiseen yritysmaailmassa.

Opiskelijoille Harjoittelupaikkoja

Viimeaikaiset harjoittelupaikkoja Liiketalouden opiskelijat ovat:

Resource Systems (New Concord, OH) Empower Media Marketing (Cincinnati, OH) Historiallinen Roscoe Village (Coshocton, OH) Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH) Cincinnati Swarm (Professional Arena Football) Washington Group (Cleveland, OH) tutkimus ... [-]
Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Math ohjelma Muskingum yliopistossa tarkoituksena kuvata matematiikan yleismaailmallinen kieli luovan ja kriittisen ajattelun ja vastaamaan tarpeisiin, jotka aikovat opet ... [+]

Math ohjelma Muskingum yliopistossa tarkoituksena kuvata matematiikan yleismaailmallinen kieli luovan ja kriittisen ajattelun ja vastaamaan tarpeisiin, jotka aikovat opettaa, tehdä jatko työtä matematiikan, ja uraa, jotka luottavat huomattavasti kun matematiikka.

Opiskelijoille tutkimus

Ensisijainen mahdollisuus opiskelija tutkimus on MATH 495: Matematiikka seminaari. Lisäksi opiskelijat joskus työskennellä yhden-on-one tiedekunnan jäsentä suunnattu tutkimus tilanteissa tutkimusaiheita.

Honoraries

Opiskelevat matematiikan Muskingum on mahdollisuus liittyä Ohio Zeta luku Kappa Mu Epsilon Matematiikka kunniapuheenjohtaja. KME on erikoistunut kunnia yhteiskunnan kanssa luvuissa korkeakouluissa ja yliopistoissa, jotka tarjoavat vahvan matematiikan ohjelma. Luvuissa "jäsenet valitaan opiskelijat matematiikan tai läheisesti liittyvien alojen, jotka saavuttavat akateemista eroa. Noin kuusikymmentätuhatta opiskelijoita on aloitettu vuodesta KME perustettiin vuonna 1930.... [-]

Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Muskingum University

Engineering Science on nykyaikainen, monialainen tekniikan ohjelma on suunniteltu välisen kuilun tieteellinen löytö ja tuotannon uusia teknologioita. ... [+]

Engineering Science on moderni, monitieteinen tekniikan ohjelma on suunniteltu välisen kuilun tieteellinen löytö ja tuotannon uusia teknologioita. Yhdistämällä laajan pohjan tekniikan, matematiikan, luonnontieteiden ja taiteet käytännön kokemusta suunnittelussa, toteuttamisessa, ja raportointi reaalimaailman hankkeita, insinööri Science sopii hyvin vastaamaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja mahdollisuuksiin tekniikan ja tieteeseen liittyvien uran aloilla.

Akkreditointi

ABETThe Engineering Science ohjelma on akkreditoitu Engineering akkreditointi komissio ABET

Mission Statement

Tutkinnon Engineering Science, fysiikka ja fysiikan Koulutusohjelmat tarjoamia Fysiikan & Engineering Muskingum Yliopisto... [-]

Yhdysvallat Uusi Concord
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi