Northeastern Illinois University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aloita Northeastern

Suorita tavoitteesi huipputason tiedekuntien ja pienikokoisten luokkien avulla.

Löydä Koillisosassa kutsuva ja monipuolinen tutkijayhteisö, joka suhtautuu koulutukseensa yhtä vakavasti kuin sinäkin.

Vuonna 1867 perustettu Northeastern houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa. 67 hehtaarin pääkampuksemme Chicagossa on vieraanvarainen ja turvallinen yhteisö 8 100 opiskelijalle. Tarjoamme opiskelijoillemme laatua koskevia valintoja tarjoamalla yli 80 taiteen ja tieteen, koulutuksen ja liiketoiminnan perus- ja jatko-ohjelmaa.

Tehtävä

Northeastern Illinois University , joka on julkinen kattava yliopisto, jolla on toimipisteitä kaikkialla Chicagossa, tarjoaa poikkeuksellisen ympäristön oppimiseen, opettamiseen ja stipendeihin. Valmistamme monipuolisen opiskelijayhteisön johtajuudelle ja palvelulle alueellamme ja laajemmassa monikulttuurisessa maailmassa.

Näkemys

Northeastern Illinois University on johtava pääkaupunkiseudun yliopistojen joukossa, ja se tunnetaan omistautumisestaan kaupunkialueelleen, ohjelmiensa laadusta, tutkinnon suorittaneiden menestykseen ja oppimisympäristön monimuotoisuuteen.

arvot

Northeastern Illinois University on sitoutunut joukkoon jaettuja arvoja, jotka yhdessä ohjaavat toimintaamme ja vuorovaikutustamme työskennellessämme yhdessä valmistaessamme tutkinnon suorittaneita vastuuseen kansalaisuuteen. Uskomme, että demokratialle on kriittisen tärkeää luoda tila, jossa sitoutuminen näihin arvoihin johtaa kukoistavaan koulutusyhteisöön, joka muuttaa kaikkien elämän. Kun arvioimme nykyhetkeä ja katsomme tulevaisuuteen, nämä arvot toimivat osoituskiviä suunnitellessaan, kuinka saavutamme parhaiten meille uskotun koulutusoperaation.

eheys

NEIU on vastuussa niille, joita palvelemme, ja niille, joilta saamme tukea. Olemme sitoutuneet rehellisyyteen, kunnioitukseen ja avoimuuteen sanoissamme ja toiminnassamme. Tältä osin pyrimme olemaan hyvä resursseja käyttäjille, joille on uskottu käytettävä. Tämä sisältää inhimilliset, fyysiset, verotukselliset ja ympäristövarat.

erinomaisuus

Pyrkiessään ja sitoutuessamme huippuosaamiseen arvostamme oppimisen ja opettamisen, stipendin ja palvelun korkeaa laatua. Arvostamme mahdollisuuksia ja kokemuksia, jotka tukevat henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä kaikille yhteisömme jäsenille. Kaikessa sanomme ja teemme, olemme sitoutuneet huippuosaamisen prosesseihin ja tuotteisiin.

Pääsy tilaisuuteen

NEIU arvostaa pääsyä mahdollisuuteen; arvostamme vieraanvaraista ympäristöä, joka tarjoaa asianmukaista tukea ja rohkaisee molemminpuolista vastuuta oppimisesta ja siihen sitoutumista.

monimuotoisuus

NEIU arvostaa laajan joukon opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan osallistumista yliopiston elämään. Juhlimme ja vaalimme globaaleja näkökulmia. Kannustamme ideoiden avointa ja kunnioittavaa ilmaisua sekä ajatusten, kokemusten ja mielipiteiden eroja.

Yhteisö

NEIU tuntee erityisen velvollisuuden tarjota ympäristö, joka on tukeva, vaaliminen ja osallistava. Tällaiselle ympäristölle on ominaista kohteliaisuus, inhimillisyyden ja sitoutumisen edistäminen sekä yhteisöllisyyden luominen osallisuuden, keskinäisen kunnioituksen ja vaikutusmahdollisuuksien kautta. NEIU arvostaa pääkaupunkiseudumme oppimisen laboratorioksi, ja edistämme oppimista, tutkimusta ja palvelualan kumppanuuksia koko tällä dynaamisella alueella yleisen edun edistämiseksi.

Voimaantuminen oppimisen kautta

NEIU on omistautunut luomaan kulttuurin, joka tarjoaa elinikäisen oppimisen mahdollisuudet kaikille yliopistoyhteisön jäsenille. Olemme erityisen sitoutuneita muuttamaan opiskelijoiden elämää osallistumalla heihin koulutuskokemukseen, joka antaa heille valmiudet suorittaa valmiudet ja tiedot tullakseen tehokkaiksi johtajiksi ja kansalaisiksi henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässään.

Yliopistoamme yhdellä silmäyksellä131245_about_graphics-02.png

Sijainnit

Chicago

NEIU

Osoite
5500 N. St. Louis Ave.
Chicago, IL 60625

60625 Chicago, Illinois, Yhdysvallat
Puhelin
+1 773-583-4050