Nueta Hidatsa Sahnish College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nueta Hidatsa Sahnish College myönnettiin pysyvää hyväksymistä 12. heinäkuuta 2006 jonka komissio Korkea-asteen oppilaitosten pohjoisen Keski liitto yliopistoissa ja kouluissa.

Yleistä

Nueta Hidatsa Sahnish College (NHSC) on tribally vuokraama Kolme Affiliated heimot Fort Berthold varaukseen päämaja New Town, Pohjois-Dakota. NHSC on tribally ohjataan hallituksen, jotka koostuvat seitsemän jäsentä, jotka kuuden segmentin neuvoston jäsenet ja yksi heimojen puheenjohtaja. Alkuperäiseltä nimeltään Fort Berthold Community College, se perustettiin 02 toukokuu 1973, koska virasto, joka vastaa korkeakoulutuksen Fort Berthold varaus. 27. maaliskuuta 2015 Kolmen Affiliated heimojen Business Council allekirjoittivat päätöslauselman nimen muuttamista college Nueta Hidatsa Sahnish College. Kolme Affiliated Tribes vahvisti käsite, paikallisia korkeakoulu tarvittiin kouluttaa heimojen jäseniä ja toimimaan myönteinen vaikutus pitämään Tribal kulttuureista. Johtoryhmä nimitettiin valvomaan ensivaiheen toimintoihin kollegion. Tämä komitea korvattiin valintaa hallituksen vuonna 1974.

Ensimmäinen luokat tarjotaan NHSC olivat laajennuksen perusteella on koordinoida akkreditoitu instituutioita. Artikulaatio tehdyt sopimukset alussa olivat University of Mary, Bismarck, ND; Minot State College, Minot, ND; ja University of North Dakota, Williston keskus, Williston, ND. Opiskelu eteni kehittää pitkän aikavälin suunnittelua malleja. Tämä suunnittelu johti kehittämiseen kehyksen toteuttamiseksi tehtävä ja tavoitteet kollegion, ja myös parantamaan koulutuksen ja ammatillisen palveluja yhteisöissä koko varaus.

Nueta Hidatsa Sahnish College myönnettiin akkreditointi 12. helmikuuta 1988 kautta North Central Association of kouluissa ja oppilaitoksissa. 12. heinäkuuta 2006 Nueta Hidatsa Sahnish College myönnettiin jatkettiin 10 vuotta akkreditoinnin kautta Higher Learning komissio (HLC) ja isännöi seuraavan vahvistettiin akkreditoinnin vierailun 2017-18. College on myös yksi kolmenkymmenen neljä heimojen korkeakouluissa myönnetään 1994 maa myöntää Toimielin tila. Nueta Hidatsa Sahnish College on myös jäsenenä American Indian Korkeakoulujen Consortium (AIHEC). 25. helmikuuta 2011 HLC institutionaalisten Toimet neuvosto (IAC) äänesti laajentaa poliisiakatemian Akkreditointi sisällyttää kandidaatin tutkinnot peruskoulutusta ja ympäristötieteiden laitos, ja Bachelor of Arts Native American Studies, joten NHSC neljän vuoden Institution.

Opetustarkoituksiin Filosofia

Uskomme, että Nueta Hidatsa Sahnish College pyrkii: Paranna elämänlaatua Mandan, Hidatsa ja Arikara Nation

Tarjoaa mahdollisuuksia parantaa taloudellista hyvinvointia ja elämänlaatua. 10 Käynnistää ja toteuttaa uusia tai innovatiivisia ideoita hyödyksi Tribe, mukaan lukien johdon ja koulutus.

Rakentaa positiivinen vahva identiteetti Kolme Affiliated heimojen

Rakentaja ihmiset ja yhteisöt Mandan, Hidatsa ja Arikara Nation Integroi Kolme Affiliated heimojen kulttuuria, perinteitä ja kieltä, kaikissa akateemisen ja sosiaaliseen toimintaan valtuuttamisesta ihmisiä. Paikka, jossa kaikki ihmiset tulevat ensin heidän koulutustarpeita.

Vakuutus globaalien kansalaisuuden tarjoamalla tarvittavaa koulutusta ja johtajuutta

Hyödynnä taiteen tekniikka tuottaa kursseja. Valmistaudu maailmanlaajuisesti käsitellä vaikutuksia muihin kulttuureihin, taloudet, ympäristöjä ja toimia. Kehittää ja hyödyntää olemassa olevia resursseja kehittää edelleen henkilöstön / tiedekunnan ja hallitukselle.

Kehittää taloudellisesti vahva instituutio, joka täyttää tarpeet opiskelijoiden tarjoamalla turvallisen oppimisympäristön, joka edistää monimuotoisuutta ja asiaa opetussuunnitelma / ohjelmia.

Tarjota huolehtiva ja vaaliminen ilmapiiri, joka täyttää kaikkien opiskelijoiden. Hyödynnä useita opetus- menetelmiä ja tekniikoita eri oppimistyylejä. Tarjoa itsensä kehittämisen mahdollisuuksia säilyttäen kulttuuria Mandan, Hidatsa ja Arikara Nation. Valitse ja kehittää tiedekunnan jotka uskovat visio ja missio College. Antaa jatkuvaa arviointia

Opetusmenetelmät / Opetussuunnitelma / yhteisön tarpeet ja suuntaukset määrittää kurssin ja ohjelman tarjonta, virkistys, urheilu, lastenhoito, opiskelija-asunnoista.

Kannustaa tarve ilmaista tietoon mielipiteensä tehdä myönteistä muutosta. Ryhdy johtaja keskuudessa tribally ohjattu oppilaitokset, tarjoamaan korkealaatuisia kulttuurin, akateeminen, ja opiskelijapalvelut.

Tehtävä

Nueta Hidatsa Sahnish akatemia tarjoaa Quality Cultural, akateeminen, ja ammatillisen koulutuksen palvelut Mandan, Hidatsa ja Arikara Nation

Visio

Mandan, Hidatsa ja Arikara Nation Nueta Hidatsa Sahnish College: dynaaminen läsnäolo, joka säilyttää menneisyytemme ja valmistaa meitä tulevaisuuteen

Arvot

Nueta Hidatsa Sahnish poliisiakatemian arvot on esitetty kautta maan Lodge, joka on yhteinen koti Nueta, Hidatsa, ja Sahnish ihmiset. Unity, joka avain arvo, sijaitsee keskustassa (palo kuoppaan), joka muun arvojen rakentaa noin. Henkisyys, Ihmiset, kulttuuri ja tulevaisuus ovat neljällä alalla edustaa neljä virkaa. Ulompi kaksitoista viestit ovat arvoja jokaisen neljän aloilla.

Akateeminen vapaus

Nueta Hidatsa Sahnish College on sitoutunut henkistä ajattelun ja harjoittamisesta. College kannustaa tiedekunnan esitellä oppilaille laaja ja monipuolinen näkökulmia ja tutkimusta. Osana opiston intiaani perinne, se kirjataan tiettyjä oppeja ilmaistaan ​​osana opetussuunnitelmaa ja ovat hyväksyttäviä aina soveltaa. Kaikkina aikoina, tiedekunnan jäsenet olisi käytettävä tervettä harkintaa, kunnioittaa muiden oikeuksia ilmaista ajatuksia ja mielipiteitä ja varmistaa, että samoja vapautta laajennetaan opiskelijoille ja kollegoille.

Opiskelijaksi tiedot ja säännöt

Opiskelijaksi:

Nueta Hidatsa Sahnish College on sitoutunut noudattamaan avoimien ovien maahanpääsypolitiikkoja. Henkilöä, joka on valmistunut akkreditoitu lukion tai jolla on hänen Yleistä Koulutus Development (GED®) todistus voidaan hyväksyä NHSC. Sisäänpääsy NHSC ei takaa pääsy mihinkään tiettyyn opinnot. Jotkut ohjelmat ovat vaatimuksia pidemmälle standardi college tunnustukset, jotka on täytettävä.

Menettely:

Seuraavat kohteet tarvitaan ottamisesta NHSC:

Hakemus Opiskelijaksi Virallinen jäljennös lukion selostukset tai GED todistus tai GED transkriptio Täydellinen ilmainen sovellus Federal Student Aid (FAFSA) Kopio ajokortti, valtion tunnus, tai sosiaaliturvakortin Kaikki intiaani opiskelijoiden liittovaltion tunnustettu heimon on esitettävä virallinen tarkastus heimojen ilmoittautuminen Tarvittaessa intiaani opiskelijoita ei ilmoittautunut liittovaltion tunnustettu heimon on esitettävä virallinen tarkastus heimojen ilmoittautuminen toinen vanhemmista Opiskelijalla on oltava virallinen yhteistyö y opintosuoritusotteensa (t) aikaisemmin osallistunut College (t) lähetetään suoraan kirjaamoon osoitteessa NHSC Uudet ja siirto-opiskelijaksi on otettava tentti ja lähetä testaus pisteet sijoittaminen Matematiikka ja Englanti Dual luotto opiskelijoiden on toimitettava Du l Luotto muodossa saamansa lukion kunkin kurssin Muut kuin Yhdysvaltain kansalaisten on toimitettava asiakirjat sen varmistamiseksi, että ne ovat oikeutettuja kansalaisuutta

Se on vastuu opiskelijan varmistaa kaikki asiakirjat on vastaanotettu. Hold sijoitetaan opiskelijan akateeminen ennätys, jos kaikki dokumentaatiota ole hänen / hänen tiedosto lopussa ensimmäisen 6 viikon lukukauden. Opiskelija ei saa rekisteröidä uudelleen, kunnes kaikki asiakirjat on toimitettu. Taloudellinen tuki voitaisiin myös viivästyä, jos asiakirjoja ei toimitettu ennen rahoituseriä tuen maksamisen.

Rahoitusasioita ja säännöt

Nueta Hidatsa Sahnish College toimiston Opintotuki avustaa opiskelijoille turvata asianmukaiset resurssit osallistua NHSC. Erilaisia ​​ohjelmia saatavilla Kaikkien opiskelijoiden pitäisi hakea opintotukea.

Tyypit Opintotuki Saatavilla

477 demonstraatiohanke

American Indian College Fund: www.collegefund.org
North Dakota Opintotuki apuraha (yleishyödyllisten sosiaalipalvelujen)
Kolme Affiliated Tribes Higher Education Program
Kolme Affiliated Tribes Työpaikan Partnership Act (477)
Veteraani hyödyt
Ammatillinen kuntoutus
IV osasto rahastojen Ansaittu ja Kertymätön

Muita Apurahat ovat saatavilla Nueta Hidatsa Sahnish College.

Sijainnit

Uusi kaupunki

Osoite
Nueta Hidatsa Sahnish College
PO Box 490/220 8th Ave N

58763 Uusi kaupunki, Pohjois-Dakota, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin