Lue virallinen kuvaus

historia

Kun kirjoitat Northeastern State Universityn Tahlequah kampus, kivetty kävelytie johtavat Muskogee Avenue vie polulle, joka ilmentää historian ja kulttuuriperinnön NSU. Vuodesta pronssi veistos Sequoyah, totesi 19th century Cherokee diplomaatti ja luoja Cherokee syllabary, että kellotorni seminaarin Hall joka on symboli tämän toimielimen, te osallistuu hyvin ainutlaatuinen kokemus.

Back in 1846, Northeastern State University perustettiin Cherokee Kansallisen Female Seminary. Tämä historiallinen yhteys Cherokee Nation ja Intian alueelta tehdä Northeastern vanhin korkeakoulun oppimisen Oklahoma.

Meidän historia valtion laitos alkoi 6. maaliskuuta 1909 Oklahoma lainsäätäjä osti Nainen Seminary ja loi Northeastern State Normal School, jossa ensimmäiset luokat pidettiin 14 syyskuu 1909. Vuosikymmen myöhemmin, NSNS muuttuu Northeastern State Opettajan College tarjoaa nelivuotisen opetussuunnitelma johtaa kandidaatin tutkinnon. Oklahoma lainsäätäjä valtuutetaan nimi muutetaan NSTC Northeastern State College vuonna 1939. Olemme tuli virallisesti kutsutaan Northeastern State University vuonna 1985.

Tänään Oklahoma neljänneksi suurin julkinen neljän vuoden laitos ja yksi kuudesta alueellisten laitosten säätelee alueellinen yliopiston System of Oklahoma aluksella. Yliopisto tarjoaa oppimisen napa Koillis Oklahoma muodostuu kolmella kampuksella - pääkampuksesta Tahlequah ja sivuliikkeen kampuksilla Muskogee ja Broken Arrow - jotka yhdessä palvelevat lähes 9000 opiskelijoille vuosittain.

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Perustuu rikas koulutus perintöä Cherokee Nation, kampukset Northeastern State University tarjota monimuotoisten elinikäisen oppimisen kautta laajan valikoiman perustutkintoa, jatko, ja ammatillinen tohtorin tutkinto-ohjelmia. Jossa suuria odotuksia opiskelija menestys yliopisto tarjoaa laadukkaan opetuksen, haastava opetussuunnitelmien, tutkimus- ja akateemista toimintaa, mukaansatempaava oppimismahdollisuuksia, ja palvelu paikallisille ja ammattiyhteisöjen. Toimielimen omistautunut tiedekunnan ja henkilökunta tarjoaa palvelukeskeisen, kannustava oppimisympäristö, jossa opiskelijat valmistautua saavuttaa ammatillista ja henkilökohtaista menestystä monikulttuurisessa ja globaalissa yhteiskunnassa.

Kohdennettu ajatus

Me valtuuttaa opiskelijat, opettajat, henkilökunta ja yhteisöä saavuttamaan täyden henkisen ja inhimillisiä voimavaroja luomalla ja laajentamalla oppimisen kulttuuria, löytö, ja monimuotoisuus.

Visio

Northeastern State University muovaa tulevaisuuden sen alueen koulutus- kumppani valinta, asettaa standardi huippuosaamisen palvelemalla henkinen, kulttuurinen, sosiaalinen ja taloudellinen tarpeet yliopiston erilaisia ​​yhteisöjä.

Arvot

Eheys

NSU mallit eheys eettisen ja henkisen käyttäytymistä ja käytännöt edistämällä rehellisyys, ihmisarvoa ja vastuullisuutta.

yhteistyö

NSU harjoittaa yhteistyötä kumppanuuksien kautta luoda oppimismahdollisuuksia ja edistää koulutuksellista ja taloudellista menestystä.

LUOVUUS

NSU etenee luovuus kautta etsintä, innovaatio, luetteloinnin ja henkinen vapaus.

johto

NSU inspiroi johdon kautta sitoutumisensa valmistella ja palvella muita.

Excellence

NSU pyrkii huippuosaamista jatkuvasti parantamaan yksilöinä ja yhteisönä.

viestintä

NSU kannattaa viestinnän vapaan tiedonkulun ja ideoita.

Monimuotoisuus

NSU arvostaa monimuotoisuutta ja vaikutusmahdollisuuksien edistämällä yksilöiden oikeuksien ja yhtäläiset mahdollisuudet koulutukseen ja rikastamiseen kokemuksia kunnioittaen kulttuurierot ja varmistetaan yhtäläiset mahdollisuudet.

NSU at a Glance

Rekisteröinti

  • Kokopäiväinen Part Time koko

    Opiskelija 5001 2043 7045

    Graduate 477 755 1231

    koko 5478 2798 8276

Avaaminen käyttöönottoraportti Fall 2015

Koulutusohjelmat

54 Opiskelijakirjasto ohjelmia / suuret yhtiöt
24 Jatko-ohjelmat

Avaaminen käyttöönottoraportti Fall 2015

opiskelija Profiili

62,7% Naiset
37,3% Men
91,9% Oklahoma Asukkaat
6,4% Muut Yhdysvallat ja alueiden
50,6% White
19,3% American Indian / Alaska Native
15,7% Kaksi tai enemmän rotuja
4,0% Afrikkalainen American / Musta
1,7% Tuntematon
4,8% Hispanic
2,0% Aasian
1,7% Ulkomainen ulkomaalainen
0,1% Native Hawaiian / Tyynenmeren Islander

Avaaminen käyttöönottoraportti Fall 2015

Suosituin Fields of Study

Perusopetus
biologia
kirjanpito
liike
psykologia
rikosoikeus
Varhaiskasvatus

Tiedekunta

51% Naiset
49% Miehet
19% Vähemmistön
53% Kun suurimmassa määrin kentässä

Ryhmäkoko

84% Alemmat luokat, joissa on vähemmän kuin 30 opiskelijaa
97% Alemmat luokat, joissa on alle 50 opiskelijaa

Kotelo

65% New fuksi elää kampuksella
18% Kaikki undergrads elää kampuksella
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Northeastern State University

Business Administration merkittävä tarjoaa monipuolisen taustan eri tieteenalojen tarpeen menestystä toimialalla. Opiskelijat, jotka haluavat säilyttää vaihtoehtoja ja tu ... [+]

Business Administration merkittävä tarjoaa monipuolisen taustan eri tieteenalojen tarpeen menestystä toimialalla. Opiskelijat, jotka haluavat säilyttää vaihtoehtoja ja tutkia monia puolia liiketoiminnan pitäisi valita pääaineenaan Business Administration.

Bachelor of Business Administration tutkinto Business Administration tarjoaa eniten joustavuutta valita kursseja kaikilla toimintayksiköiden liiketoiminta. Ohjauksessa tiedekunnan neuvonantajana, voit määrittää ohjelman, joka täyttää yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.

Mitä voin tehdä pääaineenaan Business Administration?

Ammattialoja

Yleinen johtaminen Myynnin johto Human Resource Management Policy Development Omaisuudenhoito Kaupallinen pankki Management Operations Management Operations Research analyysi: Tuotannon hallinta: Materiaalien hallinta: Itsenäinen ammatinharjoittaminen Industrial Sales Asiakaspalvelu Commercial Banking Real Estate / Property Management ... [-]
Yhdysvallat Tahlequah Muskogee Katkennut nuoli
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Northeastern State University

Kirjanpitolain tärkeä on tarkoitettu henkilölle, joka on analyyttinen ja pyrkii uran, joka voi haarautua lähes mihin tahansa toimialalle. Kaksi painopistealueita tämän su ... [+]

Kirjanpitolain tärkeä on tarkoitettu henkilölle, joka on analyyttinen ja pyrkii uran, joka voi haarautua lähes mihin tahansa toimialalle. Kaksi painopistealueita tämän suuren lyijy valmistuneet kohti KHT (CPA) lisenssiä tai Certified laskentatoimi (CMA) sertifiointi.

CPA pyrkii uran julkisen kirjanpidon uran saatavilla tilintarkastus, konsultointi, tai veron valmistelu. Osavaltiossa Oklahoma, mahdollisille CPAs oltava 150 tuntia akateemisen luotto ennen istunnon tarkasteluun.

CMA pyrkii uran yrityssektorilla tarjoavat liittyviä palveluja yritys, mukaan lukien kehittäminen tilinpäätöksen, kustannusten ja toiminnan. Yhä suurempi osa ajasta vietetään arviointiin ja analyysiin taloudelliset tiedot.... [-]

Yhdysvallat Tahlequah Muskogee Katkennut nuoli
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeastern State University

Kun ihmiset kuulevat sanan markkinointi, he automaattisesti ajattelevat mainonnan ja myynnin, mutta markkinointi on paljon muutakin. Marketing alkaa sinusta. Sinä olet ku ... [+]

Kun ihmiset kuulevat sanan markkinointi, he automaattisesti ajattelevat mainonnan ja myynnin, mutta markkinointi on paljon muutakin. Marketing alkaa sinusta. Sinä olet kuluttaja, ja olet haluaa ja tarvitsee. Marketing hakeutuu kuluttaja haluaa ja tarvitsee kehittää tuotteita, jotka täyttävät nämä tarpeet. Sitten, ja vasta sitten, tee mainontaa ja myyntiä anna kuvan, ja että sen tarkoituksena on tiedottaa teille, kuluttaja, tuotteen tai palvelun, joka voi tarpeitasi tai tyydyttää haluaa.

Ja vielä lisää. Business-to-business markkinointi voi toimia suuressa mittakaavassa. B2B markkinoija voi auttaa tarjoamaan paperiliittimet toimistoon tarjonnan tallentaa, jetliners lentoyhtiölle tai voimalaitoksen kansa.... [-]

Yhdysvallat Tahlequah Muskogee Katkennut nuoli
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeastern State University

Kaikki Varhaiskasvatus suurten tulee suorittaa 4 x 12 vaatimukset. Opiskelija suorittaa 12 tuntia 4 aloilla: Communication Arts, Social Sciences, Math ja Science. Kussa ... [+]

Smart Choice on malli kehittämä Northeastern State University. Ainutlaatuinen sekoitettu Neliväritunnus ja Smart Choice iskulause edustaa sitoutumista NSU ja osallistuvan kahden vuoden korkeakouluissa auttaa opiskelijoita tekemään saumatonta siirtymistä ansaita osakkuusyrityksen määrin saavuttaa neljän vuoden tutkinto ohjelmaan heidän valintansa.

Opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa kandidaatin Varhaiskasvatuksen on täytettävä seuraavat vaatimukset: Opiskelija on suorittanut vähintään 45 tuntia ja on 2,75 yleinen keskiarvolla; Kaikkia mahdollisia opettajankoulutus suuret yhtiöt on osoitettava todentaminen, että ne ovat toteuttaneet tai on rekisteröitynyt, Oklahoma General Education Test (OGET), kun he alkavat luokkia NSU Professional Education järjestyksessä. Opiskelija voi suorittaa joko Associate of Science tai Arts Degree. Niiden Associate tutkinto, opiskelijoiden tulee täyttää vaaditut edellytykset pääaineen.... [-]

Yhdysvallat Tahlequah Muskogee Katkennut nuoli
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeastern State University

Valtiovarainvaliokunta tärkeä on jaettu kahteen painopistealueet: Financial Management Painopiste ja Financial Planning Emphasis. ... [+]

Valtiovarainvaliokunta tärkeä on jaettu kahteen painopistealueet: Financial Management Painopiste ja Financial Planning Emphasis.

Financial Management Painopiste

Talousohjauksen Painopiste valmistaa opiskelijoita suorittamaan tehokkaasti erilaisissa taloushallinnon toimintaa. Tutkinnon voi uraa pienten yritysten, yritysten taloushallinnon, pankki-, vakuutus-, investointien hallinta, kiinteistöjen ja kiinnitys yritykset. Harjoitustyö liittyy tutkimuksen rahoitusvälineiden rahoituskäytäntöihin, rakenne ja toiminnot rahoituslaitosten, oikeudellinen ja taloudellinen konteksti, jossa taloudellista toimintaa harjoitetaan, sijoitustutkimuksen, salkunhoito, liiketoiminnan ennustamista, ja taloudellinen analyysi.... [-]

Yhdysvallat Tahlequah Muskogee Katkennut nuoli
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeastern State University

Tarjotaan tradenomi tai kandidaatin of Technology, Supply Chain Management valmentaa dynaaminen asema nopeasti muuttuvassa maailmantaloudessa. ... [+]

Tarjotaan tradenomi tai kandidaatin of Technology, Supply Chain Management valmentaa dynaaminen asema nopeasti muuttuvassa maailmantaloudessa.

Jossa vastuut vaihtelevat ostavat raaka-aineista jakeluun lopputuotteita, toimitusketjun johtajien on hallita kustannuksia ja parantaa laatua samalla varma, mitä he tekevät on kannattavaa. Ja ne täytyy pystyä toimimaan kaikenlaisia ​​eri osastojen organisaatiossa sekä eri organisaatioiden ulkopuolella.

Monet organisaatiot ovat juuri nyt opetella kriittinen hyvä toimitusketjun hallinta on ja he muokkaamisella löytää koulutettuja ammattilaisia ​​valvomaan, mitä on yhä tärkeä osa liiketoimintaa.

Ja siellä me tulemme.... [-]

Yhdysvallat Tahlequah Muskogee Katkennut nuoli
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeastern State University

Environmental, Health and Safety Management suuri on monitieteinen ohjelma on suunniteltu halutaan valmistautua ammatillisen uran eri aloilla, mukaan lukien, mutta ei raj ... [+]

Environmental, Health and Safety Management suuri on monitieteinen ohjelma on suunniteltu halutaan valmistautua ammatillisen uran eri aloilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen: liittovaltion, valtion, paikallisten ja heimojen hallitukset, konsultointi, teollisuuden ja muiden yksityisomistuksessa yritykset . Työllistymismahdollisuuksia olemassa valmistus, tuotanto, terveydenhuolto, vakuutus, yleisen turvallisuuden, lainvalvonnan, rakentaminen, julkiset ja yksityiset laitokset, viestintä, ja kuljetusalalla. Bureau of Labor Statistics arvioi noin 20%: n kasvu työmahdollisuuksia tällä alalla seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Mikä on Environmental, Health and Safety ammattilainen? Vaikka se on usein helpompi määritellä rooli asianajajan, lääkäri tai opettaja; toiminnon ympäristön, terveyden ja turvallisuuden ammattilainen suorittaa on aivan yhtä tärkeää yhteiskunnalle. Koska ympäristön, terveyden ja turvallisuuden ammattilainen kuuluu suojella Amerikan työvoiman yleisön ja ympäristön vamman, sairauden ja vahinkoa. Tämän aikakauden teknologian ja tieteen edistyksen, ympäristön, terveyden ja turvallisuuden hallinta on tullut yksi haastavimmista ja palkitseva ura vaihtoehtoja.... [-]

Yhdysvallat Tahlequah Muskogee Katkennut nuoli
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi