Northeastern State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

Kun kirjoitat Northeastern State Universityn Tahlequah kampus, kivetty kävelytie johtavat Muskogee Avenue vie polulle, joka ilmentää historian ja kulttuuriperinnön NSU. Vuodesta pronssi veistos Sequoyah, totesi 19th century Cherokee diplomaatti ja luoja Cherokee syllabary, että kellotorni seminaarin Hall joka on symboli tämän toimielimen, te osallistuu hyvin ainutlaatuinen kokemus.

Back in 1846, Northeastern State University perustettiin Cherokee Kansallisen Female Seminary. Tämä historiallinen yhteys Cherokee Nation ja Intian alueelta tehdä Northeastern vanhin korkeakoulun oppimisen Oklahoma.

Meidän historia valtion laitos alkoi 6. maaliskuuta 1909 Oklahoma lainsäätäjä osti Nainen Seminary ja loi Northeastern State Normal School, jossa ensimmäiset luokat pidettiin 14 syyskuu 1909. Vuosikymmen myöhemmin, NSNS muuttuu Northeastern State Opettajan College tarjoaa nelivuotisen opetussuunnitelma johtaa kandidaatin tutkinnon. Oklahoma lainsäätäjä valtuutetaan nimi muutetaan NSTC Northeastern State College vuonna 1939. Olemme tuli virallisesti kutsutaan Northeastern State University vuonna 1985.

Tänään Oklahoma neljänneksi suurin julkinen neljän vuoden laitos ja yksi kuudesta alueellisten laitosten säätelee alueellinen yliopiston System of Oklahoma aluksella. Yliopisto tarjoaa oppimisen napa Koillis Oklahoma muodostuu kolmella kampuksella - pääkampuksesta Tahlequah ja sivuliikkeen kampuksilla Muskogee ja Broken Arrow - jotka yhdessä palvelevat lähes 9000 opiskelijoille vuosittain.

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Perustuu rikas koulutus perintöä Cherokee Nation, kampukset Northeastern State University tarjota monimuotoisten elinikäisen oppimisen kautta laajan valikoiman perustutkintoa, jatko, ja ammatillinen tohtorin tutkinto-ohjelmia. Jossa suuria odotuksia opiskelija menestys yliopisto tarjoaa laadukkaan opetuksen, haastava opetussuunnitelmien, tutkimus- ja akateemista toimintaa, mukaansatempaava oppimismahdollisuuksia, ja palvelu paikallisille ja ammattiyhteisöjen. Toimielimen omistautunut tiedekunnan ja henkilökunta tarjoaa palvelukeskeisen, kannustava oppimisympäristö, jossa opiskelijat valmistautua saavuttaa ammatillista ja henkilökohtaista menestystä monikulttuurisessa ja globaalissa yhteiskunnassa.

Kohdennettu ajatus

Me valtuuttaa opiskelijat, opettajat, henkilökunta ja yhteisöä saavuttamaan täyden henkisen ja inhimillisiä voimavaroja luomalla ja laajentamalla oppimisen kulttuuria, löytö, ja monimuotoisuus.

Visio

Northeastern State University muovaa tulevaisuuden sen alueen koulutus- kumppani valinta, asettaa standardi huippuosaamisen palvelemalla henkinen, kulttuurinen, sosiaalinen ja taloudellinen tarpeet yliopiston erilaisia ​​yhteisöjä.

Arvot

Eheys

NSU mallit eheys eettisen ja henkisen käyttäytymistä ja käytännöt edistämällä rehellisyys, ihmisarvoa ja vastuullisuutta.

yhteistyö

NSU harjoittaa yhteistyötä kumppanuuksien kautta luoda oppimismahdollisuuksia ja edistää koulutuksellista ja taloudellista menestystä.

LUOVUUS

NSU etenee luovuus kautta etsintä, innovaatio, luetteloinnin ja henkinen vapaus.

johto

NSU inspiroi johdon kautta sitoutumisensa valmistella ja palvella muita.

Excellence

NSU pyrkii huippuosaamista jatkuvasti parantamaan yksilöinä ja yhteisönä.

viestintä

NSU kannattaa viestinnän vapaan tiedonkulun ja ideoita.

Monimuotoisuus

NSU arvostaa monimuotoisuutta ja vaikutusmahdollisuuksien edistämällä yksilöiden oikeuksien ja yhtäläiset mahdollisuudet koulutukseen ja rikastamiseen kokemuksia kunnioittaen kulttuurierot ja varmistetaan yhtäläiset mahdollisuudet.

NSU at a Glance

Rekisteröinti

  • Kokopäiväinen Part Time koko

    Opiskelija 5001 2043 7045

    Graduate 477 755 1231

    koko 5478 2798 8276

Avaaminen käyttöönottoraportti Fall 2015

Koulutusohjelmat

54 Opiskelijakirjasto ohjelmia / suuret yhtiöt
24 Jatko-ohjelmat

Avaaminen käyttöönottoraportti Fall 2015

opiskelija Profiili

62,7% Naiset
37,3% Men
91,9% Oklahoma Asukkaat
6,4% Muut Yhdysvallat ja alueiden
50,6% White
19,3% American Indian / Alaska Native
15,7% Kaksi tai enemmän rotuja
4,0% Afrikkalainen American / Musta
1,7% Tuntematon
4,8% Hispanic
2,0% Aasian
1,7% Ulkomainen ulkomaalainen
0,1% Native Hawaiian / Tyynenmeren Islander

Avaaminen käyttöönottoraportti Fall 2015

Suosituin Fields of Study

Perusopetus
biologia
kirjanpito
liike
psykologia
rikosoikeus
Varhaiskasvatus

Tiedekunta

51% Naiset
49% Miehet
19% Vähemmistön
53% Kun suurimmassa määrin kentässä

Ryhmäkoko

84% Alemmat luokat, joissa on vähemmän kuin 30 opiskelijaa
97% Alemmat luokat, joissa on alle 50 opiskelijaa

Kotelo

65% New fuksi elää kampuksella
18% Kaikki undergrads elää kampuksella

Sijainnit

Tahlequah

Northeastern State University Tahlequah

Osoite
2400 W. Shawnee
74401 Tahlequah, Oklahoma, Yhdysvallat
Puhelin
+1 918-456-5511

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin