North Central College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

North Central College

North Central tarjoaa vuonna 1861 perustetun 2900 opiskelijaa ja tarjoaa turvallisen, edullisen, käytännönläheisen kampus-pohjaisen amerikkalaisen yliopistokokemuksen erinomaisella paikalla. Ura-keskittyvä taidealan koulutus - jolla on erityisiä vahvuuksia liike-elämässä, globaaleissa tutkimuksissa ja STEM-kentissä - tarjoaa kriittisiä ajattelu- ja viestintätaitoja, syvällistä osaamista ja elämäntaitoja pienissä, tiedekunnan opetuksissa ja käytännön kokemuksissa Naperville / Chicago , Illinois. Kandidaatin tutkinto North Centralista on ensimmäinen askel haastavaan, täyttävään uraan.

Ihanteellinen sijainti

Vain 45 kilometriä länteen Chicagon keskustassa, Illinois, North Centralin perinteinen 69 hehtaarin kampus sijaitsee Napervillen turvallisen, ystävällisen kaupungin sydämessä. Pankit, kaupat, ravintolat, puistot ja historialliset nähtävyydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Lähiliikenteen rautatieasemalla vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kampuksesta voit helposti matkustaa Chicagossa (30 minuutin junamatkan) kulttuuritapahtumien, luokkatarjojen, harjoittelupaikkojen tai vain hauskan päivän tutustumiseen kaupunkiin. Olemme myös vain 30 minuutin päässä Chicago O'Haren kansainväliseltä lentokentältä (ORD), mikä tekee matkasta erittäin kätevän.

Erinomainen käytännön kokemus mahdollisuuksista

Osallistuminen sellaisiin opiskelijajärjestöihin, kuten Yhdistyneiden Kansakuntien malli, itsenäisten tutkimushankkeiden toteuttaminen ja harjoittelujaksojen osallistuminen ovat erinomaisia ​​tapoja soveltaa oppimista luokkahuoneessa ja saada kokemuksia, jotka asettavat sinut eroon toverista. Pohjois-Pohjola lähettää säännöllisesti opiskelijoita alueellisiin ja kansallisiin konferensseihin tutkimustyönsä esittämiseksi. Ja koska Chicagon alueella asuu yrityksiä ja tutkimuslaitoksia ympäri maailmaa, opiskelijoiden ei tarvitse matkustaa kauas löytää kesäharjoitteluja.

85098_Cornerstone.jpg

Kansallisesti tunnustettu tuki kansainvälisille opiskelijoille ja ohjelmille

Pohjois-Keski oli yksi maan viidestä laitoksesta, joka sai senaattori Paul Simon -palkinnon kampuksen kansainvälistymisestä vuonna 2015. Tämä palkinto tunnustaa yliopistot, jotka ovat edistyneet merkittävästi kohti kokonaisvaltaista kansainvälistymistä. Se, mikä tarkoittaa sinua, on, että tiimimme täällä tukee sinua - lentokentän pick-upista suuntautumiseen ja valmistumiseen - ja sen jälkeen! Yhdistämme sinut paikallisen ystävyyssuhteen, opiskelijoiden mentorin, ohjaajien ja toimistojen välillä kampuksella, kuten hyvinvointikeskuksessa ja Global Education -yksikössä. Monet henkilökunnastamme ovat asuneet ja opiskellut ulkomailla, joten tiedämme, mitä olet tekemässä ja autat täällä!

Menestykselliset tulokset

Yksi USNewsin mukaan parhaista alueellisista yliopistoista (Midwest)

Apurahat

Pohjois-Centralissa tiedämme, että korkea-asteen koulutus on kallista - ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan unelmasi! Yhdessä olemme kumppaneita investoimaan tulevaisuuteesi. Yli 95% kansainvälisistä opiskelijoista saa stipendia - jopa 28 000 dollaria vuodessa!

Nopeita faktoja

 • Opiskelijat: 2900 opiskelijaa 28 maasta
 • Tiedekunta: 151 kokopäiväistä tiedekuntaa, joilla on 100% jatko-opettajista. tai terminaalisen tutkinnon alalla. Kaikki luokat opettaa tiedekunta - ei jatko-opiskelijoilla!
 • Luokat: Keskimääräinen luokka 20 ja 14: 1 opiskelijan ja tiedekunnan suhde
 • Aktiviteetit: Opiskelijat osallistuvat yli 75 oppilaatiloihin
 • Urheilu: Opiskelija-urheilijat kilpailevat 26 kollegionaalisessa urheilussa NCAA III -ryhmässä ja Illinoisin College-konferenssissa

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Kuinka hakea

Kansainvälisten hakijoiden on toimitettava:

 • North Central College -sovellus tai koalitiohakemus
 • Viralliset keskiasteen opintosuoritukset, jotka sisältävät vähintään kolmen vuoden palkkaluokan
 • Viralliset yliopistolliset opintosuoritukset ja kurssikuvaukset (vain siirtohakijoille)
 • Viralliset TOEFL-, IELTS-, SAT- tai ACT-tulokset (valitse yksi)
 • Passi-kopio

* Pohjois-Central ilmoittaa hakijoilleen pääsypäätöksensä ja stipendiosuutensa noin kahden viikon kuluessa vastaanotetun hakemuksen vastaanottamisesta.

Etusijalle asetettavat määräajat:

 • Syyskuukausi (elokuu): 1. toukokuuta
 • Joulukuu (tammikuu): 1. lokakuuta

Lisää tukipalveluja

 • Henkilökohtaiset tunnustukset ja ilmoittautumiskokemus - räätälöity tarpeidesi mukaan
 • Globaalin koulutuksen keskus tarjoaa suuntautumista, kansainvälistä opiskelijavaihtoa ja opiskelee ulkomailla mahdollisuuksia
 • Tutorit, kirjoituskeskus ja kielikeskukset ovat saatavilla ilman lisäkustannuksia
 • Taattu kampuskoulutus asunto kaikille kansainvälisille opiskelijoille turvallisissa ja kätevissä oleskelutiloissa
 • Dyson-wellness-keskus kaikille opiskelijoille
 • Urakehitys antaa asiantuntijan uran ja tutkijakoulun neuvontaa
 • Englanninkielinen kielikeskus (ELI) tarjoaa ehdollisia pääsymahdollisuuksia

85090_oldmainspring2.jpg

Sijainnit

Naperville

Osoite
North Brainard Street,30
60540 Naperville, Illinois, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin