Ohio Wesleyan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ohio Wesleyan tarjoaa kaiken voit-kokemuksellisen buffet-oppimisen, kokemuksen ja tekemisen, joka jättää sinut kaipaamaan enemmän.

Vuodesta 1842.

Vielä insatiable.

Ohio Wesleyan University on ihmisten yhteisö, jolla on sietämätön ruokahalu elämästä ja oppimisesta. Olemme intohimoisia ja innokkaita luomaan yhteyksiä ympäröivään maailmaan ja maailmaan. Miksi? Koska eri ajatusten, näkökulmien ja kokemusten yhdistäminen tuo innovaatiota ja keksintöä. Meidän 200 hehtaarin kampus tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia tutkia. Seuraa niitä kaikkia. Dream uusia ideoita. Tartu miettimään ja tulevaisuuden muotoiluun. Kokematta täydellistä taidekasvatuksen rikkautta ja yhteydenpitoa.

Luo huomenna opiskelijoillemme

200 miljoonan dollarin Connect Today -palvelun Luo Huomenna kattava kampanja - suurin koulun historia - uudistamme sitoutumisemme perustavoiteperiaatteihimme, kun kartoitetaan rohkea polku eteenpäin. OWU: ssa taidekasvatuksen kestävät arvot valmistavat jatko-opiskelijoille johtajuutta ja palvelua kaikilla yhteiskunnan osilla. Kiitos roolista perintömme ylläpitämisessä.

Sijoittaminen professoreihimme Tavoite: 37 miljoonaa dollaria

Kysy keneltä tahansa, mitä he rakastavat OWU: sta, ja he nimittävät suosikkiopettajan - tai kaksi tai kolme. Sinun tukesi avulla OWU voi rekrytoida, kehittää ja kehittää suurimman voimavaramme - ihmiset, jotka kouluttavat, muokkaavat ja innoittavat huomisen johtajia.

Apurahat ja rahoitusapu Tavoite: 50 miljoonaa dollaria

Emme saa antaa resursseja estää OWU-koulutuksen transformaatiovaikutusta. Riippumatta siitä, onko se tarvepohjainen, ansioihin perustuva vai tuki palaavalle opiskelijalle, apurahat voivat olla ratkaiseva tekijä opiskelijan saamiseksi OWU: lle ja sen varmistaminen, että he voivat suorittaa tutkintonsa.

Sijoittaminen kampuksellemme: pääomanparannukset Tavoite: 43 miljoonaa dollaria

Meidän historiallisessa kampuksissamme on otettu huomioon useita vaikuttavia uusia rakennuksia ja nähty joitakin kaikkein ikonisimpia tiloja, jotka antavat uutta elämää ja tarkoitusta merkittävän hyväntekeväisyyden ansiosta.

OWU-yhteys | Tavoite: 35 miljoonaa dollaria

Tämä innovatiivinen opetussuunnitelma mahdollistaa opiskelijoiden yhdistää akateemisen teorian reaalimaailman käytäntöön globaalissa kontekstissa. Lisäksi opiskelijalle pääsy harjoitteluun laajennetaan suunnitellun Ura-yhteyskeskuksen kautta.

Sijoittaminen jokaiseen päivään: vuotuinen antaminen Tavoite: 35 miljoonaa dollaria

Jatkamme jatkossakin säilyttämällä kauniin kampuksen ja kehittämällä huipputeknisiä oppimistilamme. Teknologiasta ohjelmavaroihin, tiedekunnan ja henkilöstön koulutukseen ja palkkoihin, vuotuiset lahjat koskettavat jokaista osaa OWU: sta joka päivä.

Tehtävä

Tavoite

Ohio Wesleyan perustamisestaan ​​lähtien on säilyttänyt yhteyden Metodistisen (nyt yhdistyneen) metodistisen kirkon kanssa, joka tarjoaa kirkon ja yhteiskunnan rikastuttavan apurahan, johtajuuden ja palvelun laadun.

Ohio Wesleyanin peruskirjan mukaan "yliopisto on ikuisesti tehtävä kaikkein liberaalisin periaattein, jotka ovat kaikkien uskonnollisten nimitysten käytettävissä ja suunniteltu kansalaisten eduksi".

Tämän perinnön hengessä yliopisto määrittelee itsensä opettajien ja oppilaiden yhteisöksi, joka on omistettu totuuden vapaalle etsimiselle. Se yrittää kehittää opiskelijoiden älykkyyden ja luonteen ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä riippumatta siitä, mitä he haluavat tehdä myöhemmin. Tietämyksen siirto, laajentaminen ja löytäminen ovat keskeisiä taiteen perinteitä kohtaan.

Rohkaisemalla ammatillista apurahaa ja tuntemalla olevansa syvästi ylpeitä tiedekunnastaan ​​ja tutkinnon suorittaneista, jotka nauttivat kansallisista tai kansainvälisistä maineistaan ​​aloillaan, yliopistolla on ennen kaikkea tarkoitus olla oppimisen ja oppimisen laatutyö. Koska tehokas opetus on erittäin tärkeää, tiedekunnan jäseniä tarkastellaan säännöllisesti ja arvioidaan opetuksen huippuosaamista varten.

Ohio Wesleyan tuomitsee itsensä onnistuneeksi, kun hän on saavuttanut kolme tavoitetta opiskelijoiden kanssa:

Ensimmäinen on antaa tietoa. Tähän sisältyy tieto kulttuurista menneisyydestämme; liberaali koulutus kertoo mitä suuret mielet ovat ajatelleet, suuret taiteilijat ovat luoneet, suuret johtajat ovat tehneet. Mukana on myös uusi tieto; liberaali koulutus kertoo, mitä hankitaan nykykyselyn rajoilla ja nykyisen ihmisen henkiin. Tietämyksen luovuttamisen tavoite alkaa siitä, että se on luonnostaan ​​kannattavaa hallita humanististen tieteiden, taiteiden ja tieteiden kautta välitettyjä tietoja ja näkemystä.

Toinen tärkeä tavoite on kehittää ja parantaa opiskelijoiden tiettyjä tärkeitä kykyjä. Kun he edistyvät yliopiston opetussuunnitelman kautta, opiskelijat varmistavat lukutaidon, kirjoittamisen ja kvantitatiivisen analyysin perustaidot. He rakentavat näitä taitoja kykyä ajatella kriittisesti ja loogisesti, käyttää eri tutkimusalueiden menetelmiä ja ymmärtää symbolisia kieliä, joita käytetään koodaamaan ja viestimään tietoa nykyisessä yhteiskunnassa. He voivat kehittää esteettisiä herkkyjä tai luovia kykyjä useilla aloilla. Monet oppilaat oppivat integroimaan teorian käytäntöön valmistautumalla erilaisiin tieteenaloihin ja ammatillisiin ja ammatillisiin ohjelmiin.

Kolmas tavoite on sijoittaa opetusarvoihin. Liberaalinkoulutus pyrkii kehittämään oppilaita ymmärtämään itsensä, arvostamaan toisia ja haluavat vastata kansalaisuuden vastuuseen vapaassa yhteiskunnassa. Se tunnustaa, että koulutettu herkkyys yksityisille ja julkisille arvokysymyksille, joka perustuu erilaisten kulttuuriperintöjen ymmärtämiseen, on tärkeä kypsyydelle ja hyvälle elämiselle. Se antaa suurta kunniaa henkiselle rehellisyydelle. Ohio Wesleyan kannustaa meidinkielisen perinteidemme mukaisesti huolestumaan kaikista uskonnollisista ja eettisistä kysymyksistä ja kannustaa opiskelijoita tutkimaan omia näkemyksiään näiden asioiden valossa.

Siinä määrin kuin Ohio Wesleyan opettaa liberaalisesti, se täyttää lopullisen tarkoituksensa antaa opiskelijoille tietoa, osaamista ja luonteen johtamista, palvelua ja jatkuvaa oppimista monimutkaisessa ja yhä globaalissa yhteiskunnassa.

Sijainnit

Delaware

Osoite
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Yhdysvallat