Lue virallinen kuvaus

Ohio Wesleyan tarjoaa kaiken voit-kokemuksellisen buffet-oppimisen, kokemuksen ja tekemisen, joka jättää sinut kaipaamaan enemmän.

Vuodesta 1842.

Vielä insatiable.

Ohio Wesleyan University on ihmisten yhteisö, jolla on sietämätön ruokahalu elämästä ja oppimisesta. Olemme intohimoisia ja innokkaita luomaan yhteyksiä ympäröivään maailmaan ja maailmaan. Miksi? Koska eri ajatusten, näkökulmien ja kokemusten yhdistäminen tuo innovaatiota ja keksintöä. Meidän 200 hehtaarin kampus tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia tutkia. Seuraa niitä kaikkia. Dream uusia ideoita. Tartu miettimään ja tulevaisuuden muotoiluun. Kokematta täydellistä taidekasvatuksen rikkautta ja yhteydenpitoa.

Luo huomenna opiskelijoillemme

200 miljoonan dollarin Connect Today -palvelun Luo Huomenna kattava kampanja - suurin koulun historia - uudistamme sitoutumisemme perustavoiteperiaatteihimme, kun kartoitetaan rohkea polku eteenpäin. OWU: ssa taidekasvatuksen kestävät arvot valmistavat jatko-opiskelijoille johtajuutta ja palvelua kaikilla yhteiskunnan osilla. Kiitos roolista perintömme ylläpitämisessä.

Sijoittaminen professoreihimme Tavoite: 37 miljoonaa dollaria

Kysy keneltä tahansa, mitä he rakastavat OWU: sta, ja he nimittävät suosikkiopettajan - tai kaksi tai kolme. Sinun tukesi avulla OWU voi rekrytoida, kehittää ja kehittää suurimman voimavaramme - ihmiset, jotka kouluttavat, muokkaavat ja innoittavat huomisen johtajia.

Apurahat ja rahoitusapu Tavoite: 50 miljoonaa dollaria

Emme saa antaa resursseja estää OWU-koulutuksen transformaatiovaikutusta. Riippumatta siitä, onko se tarvepohjainen, ansioihin perustuva vai tuki palaavalle opiskelijalle, apurahat voivat olla ratkaiseva tekijä opiskelijan saamiseksi OWU: lle ja sen varmistaminen, että he voivat suorittaa tutkintonsa.

Sijoittaminen kampuksellemme: pääomanparannukset Tavoite: 43 miljoonaa dollaria

Meidän historiallisessa kampuksissamme on otettu huomioon useita vaikuttavia uusia rakennuksia ja nähty joitakin kaikkein ikonisimpia tiloja, jotka antavat uutta elämää ja tarkoitusta merkittävän hyväntekeväisyyden ansiosta.

OWU-yhteys | Tavoite: 35 miljoonaa dollaria

Tämä innovatiivinen opetussuunnitelma mahdollistaa opiskelijoiden yhdistää akateemisen teorian reaalimaailman käytäntöön globaalissa kontekstissa. Lisäksi opiskelijalle pääsy harjoitteluun laajennetaan suunnitellun Ura-yhteyskeskuksen kautta.

Sijoittaminen jokaiseen päivään: vuotuinen antaminen Tavoite: 35 miljoonaa dollaria

Jatkamme jatkossakin säilyttämällä kauniin kampuksen ja kehittämällä huipputeknisiä oppimistilamme. Teknologiasta ohjelmavaroihin, tiedekunnan ja henkilöstön koulutukseen ja palkkoihin, vuotuiset lahjat koskettavat jokaista osaa OWU: sta joka päivä.

Tehtävä

Tavoite

Ohio Wesleyan perustamisestaan ​​lähtien on säilyttänyt yhteyden Metodistisen (nyt yhdistyneen) metodistisen kirkon kanssa, joka tarjoaa kirkon ja yhteiskunnan rikastuttavan apurahan, johtajuuden ja palvelun laadun.

Ohio Wesleyanin peruskirjan mukaan "yliopisto on ikuisesti tehtävä kaikkein liberaalisin periaattein, jotka ovat kaikkien uskonnollisten nimitysten käytettävissä ja suunniteltu kansalaisten eduksi".

Tämän perinnön hengessä yliopisto määrittelee itsensä opettajien ja oppilaiden yhteisöksi, joka on omistettu totuuden vapaalle etsimiselle. Se yrittää kehittää opiskelijoiden älykkyyden ja luonteen ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä riippumatta siitä, mitä he haluavat tehdä myöhemmin. Tietämyksen siirto, laajentaminen ja löytäminen ovat keskeisiä taiteen perinteitä kohtaan.

Rohkaisemalla ammatillista apurahaa ja tuntemalla olevansa syvästi ylpeitä tiedekunnastaan ​​ja tutkinnon suorittaneista, jotka nauttivat kansallisista tai kansainvälisistä maineistaan ​​aloillaan, yliopistolla on ennen kaikkea tarkoitus olla oppimisen ja oppimisen laatutyö. Koska tehokas opetus on erittäin tärkeää, tiedekunnan jäseniä tarkastellaan säännöllisesti ja arvioidaan opetuksen huippuosaamista varten.

Ohio Wesleyan tuomitsee itsensä onnistuneeksi, kun hän on saavuttanut kolme tavoitetta opiskelijoiden kanssa:

Ensimmäinen on antaa tietoa. Tähän sisältyy tieto kulttuurista menneisyydestämme; liberaali koulutus kertoo mitä suuret mielet ovat ajatelleet, suuret taiteilijat ovat luoneet, suuret johtajat ovat tehneet. Mukana on myös uusi tieto; liberaali koulutus kertoo, mitä hankitaan nykykyselyn rajoilla ja nykyisen ihmisen henkiin. Tietämyksen luovuttamisen tavoite alkaa siitä, että se on luonnostaan ​​kannattavaa hallita humanististen tieteiden, taiteiden ja tieteiden kautta välitettyjä tietoja ja näkemystä.

Toinen tärkeä tavoite on kehittää ja parantaa opiskelijoiden tiettyjä tärkeitä kykyjä. Kun he edistyvät yliopiston opetussuunnitelman kautta, opiskelijat varmistavat lukutaidon, kirjoittamisen ja kvantitatiivisen analyysin perustaidot. He rakentavat näitä taitoja kykyä ajatella kriittisesti ja loogisesti, käyttää eri tutkimusalueiden menetelmiä ja ymmärtää symbolisia kieliä, joita käytetään koodaamaan ja viestimään tietoa nykyisessä yhteiskunnassa. He voivat kehittää esteettisiä herkkyjä tai luovia kykyjä useilla aloilla. Monet oppilaat oppivat integroimaan teorian käytäntöön valmistautumalla erilaisiin tieteenaloihin ja ammatillisiin ja ammatillisiin ohjelmiin.

Kolmas tavoite on sijoittaa opetusarvoihin. Liberaalinkoulutus pyrkii kehittämään oppilaita ymmärtämään itsensä, arvostamaan toisia ja haluavat vastata kansalaisuuden vastuuseen vapaassa yhteiskunnassa. Se tunnustaa, että koulutettu herkkyys yksityisille ja julkisille arvokysymyksille, joka perustuu erilaisten kulttuuriperintöjen ymmärtämiseen, on tärkeä kypsyydelle ja hyvälle elämiselle. Se antaa suurta kunniaa henkiselle rehellisyydelle. Ohio Wesleyan kannustaa meidinkielisen perinteidemme mukaisesti huolestumaan kaikista uskonnollisista ja eettisistä kysymyksistä ja kannustaa opiskelijoita tutkimaan omia näkemyksiään näiden asioiden valossa.

Siinä määrin kuin Ohio Wesleyan opettaa liberaalisesti, se täyttää lopullisen tarkoituksensa antaa opiskelijoille tietoa, osaamista ja luonteen johtamista, palvelua ja jatkuvaa oppimista monimutkaisessa ja yhä globaalissa yhteiskunnassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Ohio Wesleyan University

Valmistautuminen liiketoiminnan tulevaisuuteen - se on OWU: n Business Administration -hankkeen painopiste. Opit suunnitella, organisoida, ohjata ja hallita liiketoiminna ... [+]

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Valmistautuminen liiketoiminnan tulevaisuuteen - se on OWU: n Business Administration -hankkeen painopiste. Opit suunnitella, organisoida, ohjata ja hallita liiketoiminnan toimintoja ja prosesseja dynaamisessa ja globaalissa taloudessa. Ohjelma on harvinainen kansallisessa liberaaliyliopistossa, antaa sinulle korkealaatuisen liiketalouden sekä vapaiden taiteiden säätiön, joka valmistautuu mielekkääseen työhön ja elämään.

OWU: n liiketoiminnan koulutus eroaa merkittävästi suuresta yliopistosta. Opit ajattelemaan toisin, joten voit erota joukosta. Voit hyötyä tiukoista liiketoimintaluokista, todellisesta kokemuksesta ja läheisistä suhteista professorien kanssa. Valmistat vankka liiketoimintaosaamisen ja taidekasvatuksen, joka auttaa sinua kehittämään taitoja, joita työnantajat haluavat: kriittinen ajattelu, päätöksenteko, viestintä, luovuus, tiimityö ja globaali näkökulma. Nämä ovat myös tärkeitä taitoja aloitteleville yrittäjille.... [-]

Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Ohio Wesleyan University

Kemia antaa meille mahdollisuuden ymmärtää, miten atomit ja molekyylit käyttäytyvät ja miten nämä käyttäytymiset johtavat siihen, mitä tiedämme ja rakastelemme. Se on ain ... [+]

Bachelor in Chemistry

"Molekyylien synteesi asettaa kemian hyvin lähelle taidetta. Luomme esineitä, joita me tai muut sitten tutkivat tai arvostamme. "

- Roald Hoffmann

Kemia antaa meille mahdollisuuden ymmärtää, miten atomit ja molekyylit käyttäytyvät ja miten nämä käyttäytymiset johtavat siihen, mitä tiedämme ja rakastelemme. Se on aineen tutkimus ja kaikki muutokset, joita asia voi kohdata. Kemia-alan yritykset pyrkivät ymmärtämään erilaisia ​​ilmiöitä molekyylin näkökulmasta.

Tietoja päälliköistä

OWU tarjoaa kaksi erillistä kemia-alan suurta opiskelijaa oppimisen ja uran tavoitteiden saavuttamiseksi.

Basic Chemistry valmistaa sinut hakemaan kemianteollisuudessa erilaisia ​​tehtäviä, kirjoittamaan joitain jatko-ohjelmia ja opettamaan lukion kemiaa.ACS-sertifioitu kemia täyttää American Chemical Societyin ammatillisen koulutuksen komitean suositukset. Täyttämällä tämän suuren, American Chemical Society vahvistaa sinut. ACS-sertifikaatit ovat erityisen kiinnostavia teollisuudelle. Tämän laajemman opetussuunnitelman kehittämisen myötä opiskelijat ovat myös paremmin valmistautuneita kemian ja teollisen tutkimuksen jatko-opintoihin. Tätä pääomaa suositellaan voimakkaasti kemianteollisuudelle.Kemian pääaine (BA)... [-]
Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Tietojenkäsittelyn kurssitarjoukset valmistautuvat ammatilliseen työhön tai jatko-opintoihin jatko-opinnoissa. ... [+]

Bachelor in Computer Science

Tietojenkäsittelyn kurssitarjoukset valmistautuvat ammatilliseen työhön tai jatko-opintoihin jatko-opinnoissa.

Tietoa majuri

Opiskelijat alkavat normaalisti tietojenkäsittelytieteen ja ohjelmoinnin aloitusopetuksessa. Tätä seuraa välikursseja, jotka kattavat laitteiston ja ohjelmiston peruskysymykset. Opiskelija oppii monenlaisia ​​korkean tason ohjelmointikielten (mukaan lukien C / C ja Scheme), kokoonpanokielen, UNIX-käyttöjärjestelmän, esineohjattujen ohjelmien ja perehtyneisyyden yliopiston ja osastojen atk-laitteistoon.

Monilla teoreettisen ja sovelletun tietojenkäsittelytieteen aloilla on edistyneitä kursseja. Päälliköt ottavat kursseja algoritmien laskennassa ja analysoinnissa. Osasto tarjoaa soveltuvia kursseja tietokantatekniikassa, käyttöjärjestelmissä ja tekoäly. Tietokoneiden kielten kiinnostuneille opiskelijoille kurssitoimituksiin sisältyy kääntäjän suunnittelu ja ohjelmointikielten teoria.... [-]

Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Tietämyksen laajuuden ja syvyyden kehittämiseksi otat erityisopetussuunnitelman, joka on suunniteltu erityisesti OWU: n politiikalle ja hallitukselle. Kun työskentelet ti ... [+]

Bachelor in Politics

Valtakuntasi koskeva tutkimus tarjoaa runsaan sekoitus todellisesta ja ihanteellisesta arvosta, jotka ovat usein ristiriidassa keskenään ja käytännön esteiden kanssa. Nämä vuorovaikutukset kohtaavat meitä joka päivä yksilöinä, kansamme kansalaisina ja maailmanlaajuisen yhteisön jäseninä.

Tietoa majuri

Tietämyksen laajuuden ja syvyyden kehittämiseksi otat erityisopetussuunnitelman, joka on suunniteltu erityisesti OWU: n politiikalle ja hallitukselle. Kun työskentelet tiiviisti tiedekunnan neuvonantajan kanssa, valitset kursseja kullakin ydinalueella vastaamaan ainutlaatuisia etuja ja uran tavoitteita. Osastolla on myös viiden kurssin alaikäinen.... [-]

Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan on yksi harvoista pienistä korkeakouluista, joissa on kaksi tiiviisti integroitua elämäntieteiden osastoa: kasvitieteet ... [+]

Bachelor in Zoology

Ohio Wesleyan on yksi harvoista pienistä korkeakouluista, joissa on kaksi tiiviisti integroitua elämäntieteiden osastoa: kasvitieteet

Tietoja päälliköistä

Ohio Wesleyan's Zoology -ohjelma tarjoaa sinulle kaksi päävaihtoehtoa, joten voit luoda ohjelman, joka sopii etusi ja uran tavoitteisiin.

Yleinen zoologialaitos on suunniteltu ihmisille ja muille eläimille kiinnostuneille opiskelijoille, mutta ehkä he eivät halua jatkaa ammattiurallaan lääketieteessä tai eläintarhassa. Usein yleiset eläintiedeopinnot päättävät kaksinkertaistaa toisen kurinalaisuuden, mikä lisää heidän uramahdollisuuksiaan.Pre-Professional Zoology major soveltuu paremmin lääkärin valmistamille tai jatko-opintoihin eläintarhassa. Suorituksen täydentäminen täyttää melkein kaikki biologian tai eläintutkimuksen jatko-ohjelmat, sekä täyttää useimmat lääketieteen, hammaslääketieteen ja eläinlääketieteen perusedellytykset.Eläintarha, päällikkö... [-]
Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Tämä Biologian pääaine tarjoaa perustan biologisille periaatteille, joilla on laaja valikoima joustavuutta valinnaisissa tutkimuksissa erilaisten biologisten aiheiden tut ... [+]

Biologian kandidaatti

Biologia on elämän tutkimusta, molekyylitasolta koko organismiin globaaliin biosfääriin. Biologit tutkivat elävien järjestelmien kaikkia osa-alueita ja biologiset löydöt parantavat edelleen ihmisten terveyttä, elintarviketuotantoa ja ympäristön kestävyyttä.

Tietoa majuri

Tämä Biologian pääaine tarjoaa perustan biologisille periaatteille, joilla on laaja valikoima joustavuutta valinnaisissa tutkimuksissa erilaisten biologisten aiheiden tutkimiseen . Biologian pääaineena opit tunnistamaan, muokkaamaan tai hallitsemaan biologisia prosesseja yksittäisiltä soluilta kokonaisiin organismeihin.

Avainsanat: lääketiede, terveydenhuolto, kansanterveys, säilyttäminen, kehittynyt tutkimus, laboratoriotiede, kenttätutkimus, ympäristötiede, bioteknologia, farmaseuttiset kentät.... [-]

Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Tietojen analytiikka on nopeasti kasvava ammatti monilla aloilla, kuten rahoitus, terveydenhuolto, vakuutus, biolääketieteellinen tutkimus, tietojenkäsittely, markkinoint ... [+]

Kandidaatin tutkinnot tietohallinnossa

Tietojen analytiikka on nopeasti kasvava ammatti monilla aloilla, kuten rahoitus, terveydenhuolto, vakuutus, biolääketieteellinen tutkimus, tietojenkäsittely, markkinointi ja monet muut alat. Tietojen analytiikan asiantuntijat ovat nopeasti arvostelleet kykyään käsitellä suuria määriä tietoja, havaita merkittäviä trendejä ja tehdä näkemyksiä, jotka tuovat tärkeitä päätöksiä.

Tietoa majuri

Tämä tärkeä yhdistää matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen opintoja, joilla on vankka perustusyliopisto. TED-puheenvuorossa haasteista suurien tietojen tulkinnassa, data-analyytikko Susan Etlinger sanoi: "Meidän on sen sijaan käytettävä hieman enemmän aikaa humanistisiin ja sosiologisiin asioihin, yhteiskuntatieteisiin, retoriikkaan, filosofiaan, etiikkaan, koska ne antavat meille konteksti, joka on niin tärkeä suurille tiedoille, ja koska ne auttavat meitä tulemasta parempaan kriittiseen ajattelijoihin. "... [-]

Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyanin erottuva kansainvälistymisopinnot keskittyvät kokemukseen ja yhteyksiin. Opiskelijana sinulla on monia mahdollisuuksia saada reaalimaailman kokemusta harj ... [+]

Kandidaatti kansainvälisissä opinnoissa

Ohio Wesleyanin erottuva kansainvälistymisopinnot keskittyvät kokemukseen ja yhteyksiin. Opiskelijana sinulla on monia mahdollisuuksia saada reaalimaailman kokemusta harjoittelupaikoilla ja tutkimushankkeilla Washingtonissa, DC: ssä ja eri puolilla maailmaa. Yhtä tärkeää, sinulla on kansainväliset kampanjan kansainväliset mahdollisuudet - tavata kansainvälisiä politiikan asiantuntijoita ja tutkijoita, Skypingin johtajien kanssa NATO: ssa ja muissa kansainvälisissä järjestöissä, jotka toimivat vuorovaikutuksessa OWU: n alumnien kanssa liittovaltion virastojen korkeudessa ja asuvat kampuksella muiden opiskelijoiden kanssa maailma.

Johdanto ohjelmaan... [-]
Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Majoring psykologiassa avaa oven mahdollisuuksien maailmalle ja OWU-psykologian alumnit tekevät elintärkeää työtä monilla eri puolilla maata. Psykologian pääaineet kerääv ... [+]

Kandidaatti psykologiassa

Majoring psykologiassa avaa oven mahdollisuuksien maailmalle ja OWU-psykologian alumnit tekevät elintärkeää työtä monilla eri puolilla maata. Psykologian pääaineet keräävät ja analysoivat tietoja ja oppivat kommunikoimaan havaitut trendejä. Monet myös harjoittavat ainutlaatuisia projekteja professoreiden kanssa.

Tietoa majuri

OWU: n Psykologian pääaineena tutkit monenlaisia ​​aiheita:

ihmisen sosiaalisesta ja henkisestä kehityksestä psykologisten sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon,operantista ja Pavlovin analyyseistä käyttäytymisestä ihmisten ajatteluprosesseihin,aivopiirien analyysistä pitkäaikaisen muistin mekanismeihin,ihmisten käyttäytymisestä erikseen ryhmäkäyttäytymiseen organisaatioissa,visuaalisen havainnon biologisista perusteista terapeuttisiin keinoihin skitsofrenian hoitoon.... [-]
Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Jos valitset taloustieteen pääaineen, otat kurssit mikrotaloustieteelliseltä, makrotaloustieteeltä, tutkimusmenetelmiltä, ​​kansainväliseltä ja vertailevalta taloustietee ... [+]

Kauppatieteiden kandidaatti

Taloustiede on yhteiskuntatiede, joka käsittelee valintojen tekemistä, kun resursseja on vähän. Liiketoiminnan lisäksi taloustiede auttaa auttamaan alemman tulotason maissa, työttömyysongelmia käsittelevissä avustusjärjestöissä, selvittämään parhaan mahdollisen keinon parantaa ympäristöä, ymmärtämään, miksi kuluttajat ostavat mitä he ostavat ja selittävät, mitä määrittää ihmisten tulot.

Tietoa majuri

Jos valitset taloustieteen pääaineen, otat kurssit mikrotaloustieteelliseltä, makrotaloustieteeltä, tutkimusmenetelmiltä, ​​kansainväliseltä ja vertailevalta taloustieteeltä sekä integroivan ylemmän seminaarin. Olet valmis aloittamaan urasi tai työskentelemään kohti pitkälle kehittynyttä tutkintoa. Ja jos harkitset jatko-opiskelua, sinun kannattaa sisällyttää huomattavaa työtä matematiikassa.... [-]

Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ohio Wesleyan University

Pääosa alkaa laskemalla ja siirtyy välikursseille, jotka luovat perustan matematiikan edelleen tutkimiselle. Yksi on velvollinen ottamaan teoreettisen kurssin analyysissä ... [+]

Matematiikan kandidaatti

Laitos tarjoaa kursseja opiskelijoille, jotka odottavat työllistymistä tai matematiikan, tilastotieteen tai matematiikan koulutuksen loppututkintoa. Lisäksi tarjoamme kursseja opiskelijoille, jotka haluavat käyttää matematiikkaa tai tilastoja tukemaan toisen suuren tai yksinkertaisesti oppia jotain uutta ja määrällistä.

Tietoa majuri

Pääosa alkaa laskemalla ja siirtyy välikursseille, jotka luovat perustan matematiikan edelleen tutkimiselle. Yksi on velvollinen ottamaan teoreettisen kurssin analyysissä tai algebrassa ja myös kurssin (tai voi osoittaa pätevyyden) tietokoneohjelmoinnissa. Sieltä laitos tarjoaa rikas kokoelma kehittyneitä matematiikan kursseja, jotka valmistavat opiskelijoita erilaisiin uramahdollisuuksiin.... [-]

Yhdysvallat Delaware
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Yhdysvallat