Pima Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pima Community College on kaksivuotinen college palvelevat suurempaa Tucson pääkaupunkiseudulla kuudella paikkakunnalla koko Pima County. Vuonna 1966, Pima n kurssipaketeissa luovutuskirjat ja osakkuusyrityksen astetta eri aloilla. PCC myös työvoiman kehittäminen, ura koulutusohjelmia, täydennyskoulutus, ja aikuiskoulutus.

Pima on sitoutunut tarjoamaan kätevä, edullinen ja helposti laadukkaan koulutuksen kanssa valtuudet muuttaa elämään opiskelijoita, ja parantaa yhteisön. Historia & Mission Tehtävänä Pima yhteisön College on olla avoin tunnustukset toimielimelle edullinen, kattava koulutusmahdollisuuksia, jotka tukevat opiskelija menestys ja vastaamaan erilaisiin tarpeisiin sen opiskelijat ja yhteisö. Tämä tehtävä, yhdessä meidän visio ja arvot, muodostavat puitteet College toimintaan.

Pima n historia osoittaa sitoutuen tehdä ero yhteisössämme.

Akkreditointi Pima on täysin akkreditoitu Higher Learning komissio (HLC). Organisoidakseen ohjelmat ovat myös akkreditoitu tai vahvistaa virastojen viranomainen.

International Students - Onnistunut matkat alkaa tästä Tervetuloa International Students! Tutustu monia etuja aloittamista koulutusuralla Pima yhteisön College.

Voit säästää lukukausimaksuista kustannuksia aloittamalla korkeamman koulutuksen Pima yhteisön College. Neljän vuoden yliopistot ovat kalliimpia kuin ammattikorkeakoulut. 2 + 2 mahdollisuuksia. Saada kaksi astetta yhden sijasta!

Täytä kahden ensimmäisen korkeakoulutuksen Pima yhteisön College ja saada Associate tutkinto. Sitten kruunaavat Baccalaureate tutkinto yliopistossa. Pima siirtohintojen sopimuksilla on helppo siirtää meidän kumppanioppilaitosten, kuten University of Arizona, täydentää tutkintoon.

Saat laadukkaan koulutuksen erittäin päteviä tiedekunnan ja nauttia henkilökohtaisesta opetusta pienessä luokkahuoneessa. Koe eri koulutusjärjestelmien Yhdysvalloissa. Aloita koulutus Pima Community College ja siirtää paikallinen yliopistossa tai muussa yliopistossa Yhdysvalloissa. Saavuttaa kilpailuetua. Ilmoittaudu meidän Honors Program.

Olemme tukenasi! Asuminen ja oppimisen eri maassa on jännittävä, mutta voi tehdä sinusta tuntuu epävarma. Olemme sitoutuneet tekemään oleskelustasi lämmin ja tervetullut. Siksi Pima yhteisön College International Student Services Office auttaa läpi opiskelijaviisumin vaatimukset ja opastaa onnistuneen akateemista kokemusta. Se on osa meidän lupauksen auttaa jokainen opiskelija onnistua.

Maahanmuutto neuvoo: ymmärtäminen oikeudet ja velvollisuudet, jotka hakevat vapaaehtoista harjoittelua. Academic neuvoo: valittaessa ohjelma kursseja, seurata edistymistä kohti yliopiston siirto, valitsemalla Englanti-as-a-Toisen Kielikurssit. Kulttuurinen säätö: viettää aikaa muiden kansainvälisten opiskelijoiden ymmärrystä amerikkalainen tulli, opetella elämään Tucson.

Sijainnit

Tucson

Osoite
Community Campus,
401 North Ave.

85709 Tucson, Arizona, Yhdysvallat

Tucson

Osoite
Northwest Campus,
7600 North Shannon Road

85709 Tucson, Arizona, Yhdysvallat

Tucson

Osoite
Desert Vista Campus,
5901 South Calle Santa Cruz

85709 Tucson, Arizona, Yhdysvallat

Tucson

Osoite
West Campus,
2202 West Anklam Rd

85709 Tucson, Arizona, Yhdysvallat

Tucson

Osoite
Downtown Campus,
1255 North Stone Ave.

85709 Tucson, Arizona, Yhdysvallat

Tucson

Osoite
Davis-Monthan Air Force Base Education Center,
5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100

85707-3011 Tucson, Arizona, Yhdysvallat

Tucson

Osoite
East Campus,
8181 East Irvington Rd

85709 Tucson, Arizona, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin