Rice University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulumme

Rice University yhteiskuntatieteiden koulu on elinvoimainen, osallistava tutkijoiden, opiskelijoiden ja kouluttajien yhteisö, joka on sitoutunut yhdistämään opetuksen ja tutkimuksen yhteiskunnan parantamispolitiikkaan. Meillä on seitsemän osastoa, joilla on yksi tehtävä: vastata yhteiskunnan suurimpiin haasteisiin epätavanomaisella näkemyksellä tulevaisuuden muotoilusta, johon me kaikki voimme kukoistaa, sekä yksin että yhdessä.

Opiskelijamme

Rice University yhteiskuntatieteiden koulu sijaitsee 300 hehtaarin suuruisella metsäkampuksella Houstonin sydämessä, Texasissa. Rice University on suuren tutkimusyliopiston mukavuudet ja asiantuntemus, mutta vaatimaton koko tarkoittaa todellista monitieteistä yhteistyötä ja läheisiä työsuhteita tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä.

Olemme tunnettuja tutkijoistamme ja akateemikoistamme, mutta huomaat, että riisi on enemmän kuin opiskelupaikka. Se on monipuolinen akateeminen yhteisö, jossa poikkeuksellinen tiedekuntamme kiinnostaa henkilökohtaisesti henkistä kasvuasi, koulutuksesi laatua ja tulevaisuuttasi. Me inspiroimme toisiamme olemaan parhaamme ja työskentelemme perinteisten rajojen yli, jotta voimme lisätä perustietämystämme maailmasta ja kehittää monitieteisiä, innovatiivisia ratkaisuja ihmiskunnan ongelmiin.

Sijaintimme Houstonissa, Yhdysvaltojen neljänneksi suurin kaupunki ja yksi monimuotoisimmista tarkoittaa, että sinulla on runsaasti mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa teollisuuden kanssa vieraanvaraisessa kaupungissa, josta ei puutetta tekemistä.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Tiedekuntaamme

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta etsii todisteisiin perustuvia strategioita ja ratkaisuja yhteiskunnan suurimpiin haasteisiin. Tiedekuntamme ymmärtävät, että heidän tutkimuksellaan on potentiaalia parantaa muiden elämää tekemällä kumppanuuksia hallituksen, julkisten koulujen ja paikallisten sairaaloiden kanssa. Tiedekuntamme luo mahdollisuuksia sosiaaliseen yrittäjyyteen, jota ei ollut olemassa, etsivät innovatiivisia lähestymistapoja syrjinnän vähentämiseksi ja suunnittelevat interventioita, joilla kannustetaan koulutusmahdollisuuksia kaikille. Yksi monista syistä, miksi opiskelijat valitsevat riisin, johtuu tiedekunnan jäsenistä, jotka kiinnostavat opiskelijoita ja nauttivat opettamisesta. Missään kampuksella ei ole selvempää kuin yhteiskuntatieteellisessä korkeakoulussa, jossa tiedekunta osoittaa jatkuvasti opiskelijoiden sitoutumista voittamalla opetuspalkintoja ja luomalla kiehtovan oppimisympäristön, joka saa opiskelijat ajattelemaan kriittisesti.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Sijainnit

Houston

Osoite
6100 Main St.
TX 77005-1827 Houston, Texas, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: