Lue virallinen kuvaus

Rosemont College on yhteisö elinikäisiä oppijoita omistettu akateemista huippuosaamista ja edistämällä iloa harjoittamisesta tiedon. Rosemont College pyrkii kehittämään kaikissa yhteisön jäsenet avointa ja kriittistä mieliä, kyky tehdä perustellun moraalisia päätöksiä, ja vastuuntuntoa palvella toisia globaalissa yhteiskunnassa.

Juuret Katolisuus, Rosemont tyytyväinen kaikkia uskontoja ja ohjaavat periaatteet Cornelia Connelly ja Society of the Holy Child Jesus tarpeisiin ajasta.

Rosemont College arvot:

Luottamus ja kunnioitusta ihmisarvoa jokaisen henkilön;
Moninaisuutta sitoutuminen rakentaa kulttuurien yhteisöä;
Pysyvyys ja rohkeus edistämisessä oikeuteen myötätuntoisesti;
Care maapallon kuin yhteinen kotimme.

Edustusto Rosemont College virtaa kasvatusfilosofian sponsoroivan uskonnollisen seurakunta, joka avattiin Rosemont 1921, Society of the Holy Child Jesus. Tämä filosofia on henkeen ja koulutuksen periaatteet perustaja Society, Cornelia Connelly. Tämä Holy Child koulutus on selkeästi määritelty mutta joustava ihanteellinen, juuret kristilliset arvot ja ilmaisuja, sopusoinnussa oppimismahdollisuuksia, jotta opiskelijat voivat vastata elämän iloa, intoa ja myötätuntoa. Ainoa College maailmanlaajuinen verkosto Holy Child oppilaitosten, Rosemont on maadoitettu Holy Child filosofia, joka kannustaa opiskelijoita täyttämään monimuotoisuus ja muuttuvat luottamus omaan lahjat ja Jumalaan, joka on tehnyt liiton kanssa ihmissuvun.

historia

Rosemont College perustettiin vuonna 1921 Society of the Holy Child Jesus.

Vuodesta toimielimen alkuaikoina läpi hetkellä SHCJ foundress, Cornelia Connelly on ollut kantava voima Rosemont n maksu kasvattaa opiskelijoita "tavata toiveet ikä", joka on ollut olennainen osa kasvun College.

Rosemont sijaitsee 56 hehtaarin historiallisessa asuinalueella Rosemont, Pennsylvania, 11 mailia länteen Philadelphia on esikaupunki pääradan. Kollegiota tunnettu erinomaisesta akateeminen maine ja keskittyminen kehittämiseen henkistä, hengellistä, ja henkistä hyvinvointia kunkin opiskelijan.

Yli vuoden Rosemont on kehittynyt "täyttää toiveet iän," kehittämällä yhtenä college kolme koulua: Opiskelijakirjaston College ja koulujen Graduate ja ammattiopinnot.

  1. toukokuuta, 2008 johtokunnan Rosemont College hyväksyi strateginen suunnitelma, joka korosti ja laajensi akatemian ilmoittautuminen, ohjelmat, ja maine syleilemällä co-koulutus, kumppanuudet, ja verkko-opetusta. Vuonna 2009 College avasi ovensa opintojen tasolla kaikille kiinnostuneille ja päteviä naisia ​​ja miehiä, yhdistäen akatemian kolmen koulun ja laajentamalla College missio olemisen "yhteisö oppijoiden. Samana vuonna, koulujen Graduate ja Professional hyväksyttyjä tarjota täysin verkossa koulutusohjelmissa Lähi valtioiden komission korkeakouluopintojen.

Rosemont rikastuttaa tarjontaansa laajalla yhteistyötä monet sen lähialueiden oppilaitosten kuten Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata University, ja muut. Rosemont on solminut kumppanuuksia kautta artikulaatio sopimuksia Drexel ja Temple yliopistojen tarjota pre-med, kahden asteen ja kunniaa ohjelmia.

The College ulottuu yhteisölle tarjoamalla erilaisia ​​ei-lainaohjelmien ja ainutlaatuinen "Forum" ohjelma miesten ja naisten kaikenikäisille, lisäksi kampuksella taidenäyttelyitä ja kulttuuriohjelmia.

Rosemont on noin 8000 elävä alumni. Niitä löytyy korkeissa asemissa tieteen ja lääketieteen julkaisu, politiikan, elinkeinoelämän, koulutuksen, laki, ja taiteen. Rosemont on johdonmukaisesti paremmuusjärjestykseen US News and World Report, ja on myös nimetty John Templeton säätiön Honor Roll "Character-Building Korkeakoulut" että "College of Distinction." Rosemont on yksi 218 korkeakoulujen nimeltä "The Best Northeastern Korkeakoulut "The Princeton Review. Rosemont tarjoaa naisille ja miehille kaikenikäisille ja taustoja kanssa koulutus- ja hengellinen perusta tarkoituksena on auttaa heitä saavuttamaan mahdollisimman potentiaalia.

Rosemont on sitoutunut valmistelee yksilöiden haasteisiin ajat ja toimimaan vastuullisesti ja tehokkaasti alati muuttuvassa maailmassa.

Faktoja

Perustettu: 1921
Sijainti: Suburban. Yksitoista mailia länteen Philadelphian keskusta
Character: Katolinen - Society of the Holy Child Jesus
Tyyppi: Yksityinen; liberaali-arts
Yhteensä opiskelijamäärien: 1103
Perustutkinto Ilmoittautuminen: 597
Jatko Ilmoittautuminen: 506
Opiskelija opettaja-suhde: 10: 1
Keskimääräinen Luokka Koko: 12
Perustutkinto College Opetus ja maksut 2015-2016 lukuvuonna: $ 31.520
Perustutkinto College Opetus ja maksut 2016-2017 lukuvuonna: $ 18.500
Täysihoito 2015-2016: Basic kahden hengen; sisältää sähköposti- ja Internet-palvelu: $ 13.400 vuodessa
Täysihoito 2016-2017: Basic kahden hengen; sisältää sähköposti- ja Internet-palvelu: $ 11.500 vuodessa
School of Graduate Studies Opetus 2015-2016 lukuvuoden: $ 640 / credit hour
School of ammattiopinnot Opetus 2015-2016 lukuvuoden: $ 540 / credit hour
Yleisurheilu Division: NCAA III
Miesten urheilu: hiihto, koripallo, lacrosse, golf, jalkapallo ja tennis
Naisten urheilu: hiihto, koripallo, lacrosse, jalkapallo, softball, tennis, ja lentopallo
Akkreditointi: Rosemont on akkreditoitu Lähi valtioiden komission Korkeakoululakia, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Rosemont College

Bachelor of Science in Accounting tarjoaa vahvan perustan aloilla kirjanpidon ja raportoinnin kustannusten ja johdon laskentatoimen, tilintarkastuksen ja liittovaltion tu ... [+]

kirjanpito

Bachelor of Science in Accounting tarjoaa vahvan perustan aloilla kirjanpidon ja raportoinnin kustannusten ja johdon laskentatoimen, tilintarkastuksen ja liittovaltion tuloverotuksesta. Opiskelija toteuttaa kaikki vaadittavat kurssit Certified Public Accounting tutkiminen Commonwealth of Pennsylvania.

Tärkeimmät valmistaa opiskelijoita olla käsitys kielen, teoria ja periaatteet osuus uran yksityisellä sektorilla, teollisuudessa, valtiollisten ja ei-voittoa ja julkisen kirjanpidon.

Täyttämisen lisäksi kurssin vaatimukset määrään kunkin suuren, kaikki opiskelijat on myös täytettävä yleiset Education vaatimukset (noin 48 ov) varten Opiskelijakirjaston College. Kandidaatin tutkinto Accounting edellyttää 120 opintopistettä. ... [-]

Yhdysvallat Rosemont
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Rosemont College

Bachelor of Science in Finance tarjoaa erikoistuminen opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintoja ja / tai työllisyyden alalla. Suurimmat in Finance valmistaa opiskeli ... [+]

rahoittaa

Bachelor of Science in Finance tarjoaa erikoistuminen opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintoja ja / tai työllisyyden alalla. Suurimmat in Finance valmistaa opiskelijoita työskentelemään pankki-, vakuutus-, taloudellinen analyysi, varallisuuden ja investointien hallinta, julkisella sektorilla: nostamalla ja käyttöön pääomaa, tukemalla day-to-day kassanhallinnan ja eläkerahastojen tukea.

Täyttämisen lisäksi kurssin vaatimukset määrään kunkin suuren, kaikki opiskelijat on myös täytettävä yleiset koulutuksen vaatimukset Opiskelijakirjaston College. Kandidaatin tutkinto Finance edellyttää 120 opintopistettä.

Pakolliset kurssit tietenkin N... [-]
Yhdysvallat Rosemont
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Rosemont College

Kemia suuret at Rosemont tarjoaa opiskelijoille tietoa välttämätöntä luoda menestyksekkään uran eri teollisuudenaloilla ja jatko-tutkimus. Pääaineopiskelijat kemian tarvi ... [+]

kemia

Ilman kemiaa maailma sellaisena kuin me sen tunnemme voi aivan hyvin olla olemassa, olisimme voineet koskaan oppinut miten säilyttää ruokaa, parantaa sairauden, luoda rokotteita ja paljon muuta.

Kemia suuret at Rosemont tarjoaa opiskelijoille tietoa välttämätöntä luoda menestyksekkään uran eri teollisuudenaloilla ja jatko-tutkimus. Pääaineopiskelijat kemian tarvitsemia kursseja myös: vuosi yleisen kemian, vuosi orgaanisen kemian, analyyttinen kemia, fysikaalinen kemia, ja biokemia.

Tukeminen kurssit ovat: fysiikka ja hammaskiven. Tässä ohjelmassa opiskelijat saavat hyvän pohjan suunniteltaessa opiskeluun ja kemian aloilta. Opiskelijan ei tarvitse osallistua tutkimukseen ja mahdollisuuksia työharjoitteluun, mutta nämä mahdollisuudet ovat tyypillinen osa oppilaan kemian kokemus.... [-]

Yhdysvallat Rosemont
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Rosemont College

... [+]

[-]
Yhdysvallat Rosemont
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Rosemont College

Biologia suuret tarkoituksena on valmistella opiskelijoita uran terveydenhuollon, tutkimus ja kehitys, koulutus, ympäristön tutkimukset, opiskelijat tai lääketieteellisen ... [+]

biologia

Nopeasti muuttuvat ja aina kehittyvä, Biologia on aina läsnä nyky-yhteiskunnassa. Biologia opiskelijat täällä Rosemont College on mahdollisuus valita kolme kappaletta tutkimus:

biologia Track -ympäristölaskennan Track Pre-Health Track

Biologia suuret tarkoituksena on valmistella opiskelijoita uran terveydenhuollon, tutkimus ja kehitys, koulutus, ympäristön tutkimukset, opiskelijat tai lääketieteellisen koulun, ja enemmän. Opiskelija valmistuu ymmärtämään perustan biologisten käsitteitä.

Kurssit sisältävät laboratorio osaa, jossa opiskelijat oppivat uusimpia tekniikoita ja menetelmiä, joita tällä hetkellä käytetään eri aloilla.... [-]

Yhdysvallat Rosemont
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Rosemont College

Matematiikan Ohjelma tarjoaa opiskelijoille vahvan pohjan erilaisiin uran liiketoiminnan, teknologian, tieteen ja enemmän. Opiskelijat valmistuvat valmis siirtymään opisk ... [+]

matematiikka

Charles Caleb Colton sanoi kerran, "Tutkimuksessa matematiikan, kuten Niilin alkaa minuteness mutta päättyy komeus." Matematiikka on johtaa suuria asioita maailmanlaajuisesti rakentamisesta Sphinx Egyptissä lääkärit määrättäessä oikea annostus lääkettä.

Matematiikan Ohjelma tarjoaa opiskelijoille vahvan pohjan erilaisiin uran liiketoiminnan, teknologian, tieteen ja enemmän. Opiskelijat valmistuvat valmis siirtymään opiskeluun sekä uran yksityisellä tai valtion aloilla monien joukossa.

Opiskelijat tässä tärkeä voivat valita pitoisuus toisen asteen jatkaa opetusta uran yläasteen ja lukion tasolla.

Academic opportunties

Opiskelevat matematiikka on mahdollisuus saada pitoisuus Business, Accounting, Science tai koulutus. Oppilailla on mahdollisuus alkaa radan klo johdanto tasolla tai nopeutettu. Suurimmat avulla opiskelijat voivat keskittyä teknisten materiaalien, päättelyn ja viestintä, luoda hyvin pyöristetty tutkinnon siirrettäviä taitoja. ... [-]

Yhdysvallat Rosemont
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi