Slippery Rock University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Slippery Rock University , jonka vuonna 1889 perustivat Slippery Rockin kaupunginosat, on alueen johtava julkinen asuntokunta. Yliopisto on muotoiltu normaalilla koulusijoituksellaan ja sitä luonnehtii sen sitoutuminen henkiseen kehitykseen, johtajuuteen ja kansalaisvastuuseen.

SRU avasi maaliskuun 26. päivänä 1889 Slippery Rock State Normal Schoolin, jonka tehtävänä oli kouluttaa kiinnostuneita ja päteviä henkilöitä opettajiksi. SRSNS on vuosien varrella täyttänyt tehtävänsä hyvin, valmistuttuaan tuhansia opiskelijoita henkilöstölle julkisiin kouluihin Pennsylvaniassa ja koko maassa.

Vuonna 1926 laitosta osti Commonwealth, nimeltään Slippery Rock valtion opettajakorkeakoulu, tuli neljän vuoden opettajien college ja jatkoi perinnettä opettajankoulutuksen.

Slippery Rock State College perustettiin vuonna 1960 ja ensimmäistä kertaa voisi myöntää jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille taiteet ja ammateissa. Yliopistotutkinnot myönnettiin vuonna 1983.

Tänään SRU on kattava yliopisto, joka tarjoaa laajan joukon perustutkintoja ja valita jatko-ohjelmia.

Länsi-Pennsylvanian kukkuloilla sijaitseva SRU on 14-kampuksen Pennsylvanian valtion korkeakoulutusjärjestelmän länsimaisin instituutio. 660 hehtaarin kampus on alle tunnin pohjoiseen Pittsburghista, tunnin etelään Eriestä ja 45 minuuttia itään Youngstownista Ohioon. Kaksi suurta valtatietä, I-79 ja I-80, leikkaavat yliopiston seitsemän meripeninkulman päähän, yhdistää ne kätevästi koko Kansainyhteisöön ja sen lähialueisiin.

Campus sijaitsee Slippery Rock -kaupungin alueella Butler Countyssä Pennsylvaniassa. Se on turvallinen ja ystävällinen yhteisö, noin 3 000 ihmistä, jota ympäröivät valssaavat viljelysmaat, metsät ja kuohuviinit.

Laajennettu oppiminen

Laajennettu oppiminen SRU antaa sinulle mahdollisuuden saada laadukasta koulutusta erilaisilla vaihtoehdoilla, kuten kurssitarjonnalla etäopetuksen kautta, Leadership Development Centeristä, McKeeverin ympäristöopetuskeskuksesta, Pennsylvanian ympäristökasvatuskeskuksesta ja Eläkevakuutuslaitoksesta.

SRU tarjoaa oppimismahdollisuuksia opiskelijoille kumppanuuksilla ja yhteistyökumppanuuksilla yritysten ja teollisuuden kanssa sekä liittoutumalla yritysten ja voittoa tavoittelemattomien tahojen kanssa.

Sijainnit

Liukas rock

Slippery Rock University of Pennsylvania

Osoite
1 Morrow Way Slippery Rock,
16057 Liukas rock, Pennsylvania, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 724-738-9000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin