The State University of New York at Geneseo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Geneseo on perustettu vuonna 1871 opettajien kouluksi, ja hän on kehittynyt yhdeksi maan pääministerikokouksista. College sijaitsee Geneseon historiallisessa kylässä 220 aaria, lyhyen ajomatkan päässä Rochesterista ja Buffalosta. Kampus esittelee Koillis-korkeakoulujen perinteitä tiilikäytävillä, varjopuilla ja kukoistavalla muratti.

Geneseo on yksi maan valikoimimmista julkisista oppilaitoksista, ja se on erittäin arvostettu kansallisissa julkaisuissa akateemista laatua ja arvoa kohtaan. Peruskoulututkimuksen tukiohjelma mahdollistaa useiden opiskelijoiden osallistumisen Geneseon tiedekunnan jäsenten monipuoliseen tutkimukseen ja esittelee kirjallisuutta alueellisissa ja kansallisissa kokouksissa.

Collegen 53 miljoonan dollarin integroitu tiedekeskus sisältää ainoan pelletronihiukkastuspuskurin Länsi-New Yorkissa, mikä on avainasemassa alueen tieteelliselle tutkimukselle. Geneseo on amerikkalaisen fysiikan instituutin mukaan fyysisen kandidaatin tutkintojen joukossa. Ensisijaisesti perustutkimuslaitoksista korkeakoulu on kymmenen parhaan joukossa alumnien lukumäärää STEM-alan tohtoriohjelmien alalla.

Geneseon kylän vieressä - yksi 24: stä yhteisöstä valtakunnallisesti tunnustetuksi kansalliseksi historialliseksi maamerkiksi - kampuksen murattipeitteiset tiilitalot edustavat perinteistä college-tunnelmaa. Kylä on ihanteellinen koti Collegeille, jolla on pitkät perinteet keskinäisestä kunnioituksesta ja yhteisestä kulttuurista.

Geneseo tarjoaa 49 perustutkinnon suurta lukua ja joukon kaksoistutkinto-ja kansainvälisiä opinto-ohjelmia, mukaan lukien humanistiset kursseja Englannissa ja Euroopassa joka kesä, mukaan lukien keskeiset Humanistinen kursseja opetetaan Englannissa ja Euroopassa joka kesä.

Opiskelijan toimintaan kuuluu NCAA III -luokan yleisurheiluliitto (vuoden 2005 maajoukkueen mestaruus); 200 opiskelijajärjestöä (mukaan lukien 11 opiskelija monikulttuurista ryhmää); aktiivinen oppilashallinto; yhteiskunnalliset palvelut; ja erilaisia ​​erinomaisia ​​puhujia ja kulttuuritapahtumia joka vuosi. College tarjoaa myös kansallisesti palkitun opiskelijavaihto-ohjelman ja kansallisesti palkitun yhteisö / korkeakoulun yhteistyön, joka on tarkoitettu hurrikaanin Katrinan tuhoamien alueiden jälleenrakentamiseen.

Sijainnit

Geneseo

State University of New York at Geneseo

Osoite
SUNY Geneseo
1 College Circle

Geneseo, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 585-245-5000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin