Lue virallinen kuvaus

Geneseo on perustettu vuonna 1871 opettajien kouluksi, ja hän on kehittynyt yhdeksi maan pääministerikokouksista. College sijaitsee Geneseon historiallisessa kylässä 220 aaria, lyhyen ajomatkan päässä Rochesterista ja Buffalosta. Kampus esittelee Koillis-korkeakoulujen perinteitä tiilikäytävillä, varjopuilla ja kukoistavalla muratti.

Geneseo on yksi maan valikoimimmista julkisista oppilaitoksista, ja se on erittäin arvostettu kansallisissa julkaisuissa akateemista laatua ja arvoa kohtaan. Peruskoulututkimuksen tukiohjelma mahdollistaa useiden opiskelijoiden osallistumisen Geneseon tiedekunnan jäsenten monipuoliseen tutkimukseen ja esittelee kirjallisuutta alueellisissa ja kansallisissa kokouksissa.

Collegen 53 miljoonan dollarin integroitu tiedekeskus sisältää ainoan pelletronihiukkastuspuskurin Länsi-New Yorkissa, mikä on avainasemassa alueen tieteelliselle tutkimukselle. Geneseo on amerikkalaisen fysiikan instituutin mukaan fyysisen kandidaatin tutkintojen joukossa. Ensisijaisesti perustutkimuslaitoksista korkeakoulu on kymmenen parhaan joukossa alumnien lukumäärää STEM-alan tohtoriohjelmien alalla.

Geneseon kylän vieressä - yksi 24: stä yhteisöstä valtakunnallisesti tunnustetuksi kansalliseksi historialliseksi maamerkiksi - kampuksen murattipeitteiset tiilitalot edustavat perinteistä college-tunnelmaa. Kylä on ihanteellinen koti Collegeille, jolla on pitkät perinteet keskinäisestä kunnioituksesta ja yhteisestä kulttuurista.

Geneseo tarjoaa 49 perustutkinnon suurta lukua ja joukon kaksoistutkinto-ja kansainvälisiä opinto-ohjelmia, mukaan lukien humanistiset kursseja Englannissa ja Euroopassa joka kesä, mukaan lukien keskeiset Humanistinen kursseja opetetaan Englannissa ja Euroopassa joka kesä.

Opiskelijan toimintaan kuuluu NCAA III -luokan yleisurheiluliitto (vuoden 2005 maajoukkueen mestaruus); 200 opiskelijajärjestöä (mukaan lukien 11 opiskelija monikulttuurista ryhmää); aktiivinen oppilashallinto; yhteiskunnalliset palvelut; ja erilaisia ​​erinomaisia ​​puhujia ja kulttuuritapahtumia joka vuosi. College tarjoaa myös kansallisesti palkitun opiskelijavaihto-ohjelman ja kansallisesti palkitun yhteisö / korkeakoulun yhteistyön, joka on tarkoitettu hurrikaanin Katrinan tuhoamien alueiden jälleenrakentamiseen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

The State University of New York at Geneseo

Ohjelma koordinoimassa valtio-opin laitos, on monitieteinen; voit ottaa kursseja useista eri akateemisten aloilla kuten antropologia, taloustiede, vieraat kielet, maantie ... [+]

Tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa, se ei riitä yksinkertaisesti tiedä mitä tapahtuu omassa kaupungissa, tai maa. Sen sijaan ymmärrystä kansainvälisten asioiden ja vieraiden kulttuurien on yhä tärkeämpää sivistynyt ihminen ja kansalainen. Tehokkaammin vastaamaan dramaattisia muutoksia ja haasteita esiintyy ympäri maailmaa, Geneseo tarjoaa suuria kansainvälisissä suhteissa.

Ohjelma koordinoimassa valtio-opin laitos, on monitieteinen; voit ottaa kursseja useista eri akateemisten aloilla kuten antropologia, taloustiede, vieraat kielet, maantiede, historia, hallinto ja sosiologia.

Ohjelma

Kaikki opiskelijat on otettava joukko perus pakolliset kurssit joka perehdyttää kansainvälisen ja vertailevan politiikan, talouden, Yhdysvaltojen ulkopolitiikka, kehitysmaiden ja kulttuurin kansainvälisten suhteiden alalla. Valittavat valitaan opiskelijan suositeltavan erikoistumisen mukaan seuraavista kappaleista: - Global Political Economy keskittyy globalisaatioprosesseihin, kansainväliseen taloustieteeseen, vertailukelpoisiin talousjärjestelmiin, talouskehitykseen ja kansainväliseen liiketoimintaan. - Sota ja rauha Studies keskittyy sodan syiden, konfliktien ja häiriöiden ymmärtämiseen sekä rauhan ja konfliktien ratkaisemisen edistämiseen. - Euroopan painopiste keskittyy Euroopan ongelmiin ja kehitykseen, etenkin yhdentymiseen ja post-kommunistiseen siirtymiseen. - Kehitysmaissa -raita sisältää tutkimuksen eri alueiden kuten Keski-ja Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa, jotka kaikki on käsitelty niin poliittisen ja taloudellisen kehityksen. ... [-]

Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The State University of New York at Geneseo

Psykologian laitos klo Geneseo tavoitteena on antaa opiskelijalle laajat tiedot tieteenalan psykologian mahdollisuuksia käytännön kokemusta, ja kasvu ymmärrystä oman ja m ... [+]

Psykologian alan on laaja; lähes kaikki inhimillisen käyttäytymisen ja kehityksen voidaan tarkastella psykologisesta näkökulmasta. Psykologit toimivat monissa eri ympäristöissä, kuten oppilaitokset ja korkeakoulut, valtion virastot, koulut, yritykset ja klinikoita, ja tehdä erilaisia ​​töitä, opettamisesta neuvontaa tutkimusta.

Psykologian laitos klo Geneseo tavoitteena on antaa opiskelijalle laajat tiedot tieteenalan psykologian mahdollisuuksia käytännön kokemusta, ja kasvu ymmärrystä oman ja muiden. Osasto korostaa opetuksen ja aktiivinen opiskelija osallistuminen tieteelliseen empiirisen tutkimuksen ja soveltavan harjoittelupaikkoja.

Perustutkintoa ohjelma ... [-]
Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

The State University of New York at Geneseo

Osastojen tutkinto biokemian korostaa perustutkimuksen ja analyyttisiä taitoja. Laboratoriotutkimuksia kokemus on hankittu hyödyntämällä modernin instrumentoinnin. ... [+]

BS Biokemian

Osastojen tutkinto biokemian korostaa perustutkimuksen ja analyyttisiä taitoja. Laboratoriotutkimuksia kokemus on hankittu hyödyntämällä modernia välineitä niin biologian ja kemian osastot. Tutkinnon Tämän ohjelman ovat hyvin valmistautuneita työllisyyden aloilla biokemian, biotekniikan, solubiologian ja molekyylibiologian. Ohjelma tarjoaa myös hyvät valmiudet harjoittamisesta kehittyneen akateeminen tai ammatillinen astetta.

Tutkinnon rutiininomaisesti pisteet 90. prosenttipiste tai yli kansallisten arvion tentit ja rutiininomaisesti kysytty mukaan tutkijakoulujen työnantajia. Geneseo opiskelijat pärjäävät hyvin osittain siksi vuorovaikutus Geneseo opiskelijat ovat professoreita ja toistensa kanssa. Osallistujat kestää monta luokkaa yhdessä ja opiskella yhdessä biologian ja kemian rakennuksia, joten paljon toveruus kehittyy joukossa biokemia suuret yhtiöt. Tunnelma on hyvin kannustava, koska opiskelijat työskentelevät tiedekunnan omia tutkimushankkeita. Opiskelija saa käytännön kokemusta kehittyneemmät laitteet, joista suuri osa on yleensä löytynyt vain tutkijakoulu, ja heitä kannustetaan esittämään työnsä paikallisten tai kansallisten kokousten / seminaarien.... [-]

Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The State University of New York at Geneseo

Kuten liiketalous suuri sinun on ensin kehittää kriittistä ajattelua läpi laaja taiteet ydin ja altistuminen päämiehille kirjanpito, talous, matematiikka, etiikka ja laki ... [+]

Geneseo Business Administration-ohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat johtaa ja tehdä päätöksiä, sen sijaan seuraa ja toteuttaa päätökset muille.

Kuten liiketalous suuri sinun on ensin kehittää kriittistä ajattelua läpi laaja taiteet ydin ja altistuminen päämiehille kirjanpito, talous, matematiikka, etiikka ja laki. Sitten osallistumaan aktiivisesti päätöksentekoon aloilla, kuten markkinointi, henkilöstöresurssit, rahoitus ja kansainvälinen liiketoiminta lukuisten ryhmän esityksiä, riippumaton tutkimushankkeita ja harjoittelupaikkoja. Voit myös valita jonkun 4-1 ohjelmia, joiden avulla voit säästää vuodessa ansaitsevat oman MBA.

Kokonaispisteet täytettävä suuret: 58 ... [-]

Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The State University of New York at Geneseo

Kirjanpito suuret tarjoaa perusteellista ymmärtämistä nykyaikaisen kirjanpitojärjestelmän periaatteiden ja menettelyjen laajemmassa yhteydessä laadun perustutkintoa taite ... [+]

Kirjanpito suuret tarjoaa perusteellista ymmärtämistä nykyaikaisen kirjanpitojärjestelmän periaatteiden ja menettelyjen laajemmassa yhteydessä laadun perustutkintoa taiteet koulutuksen. Kuten kirjanpito major Geneseo, et ole juuri opettanut kirjanpitoa; pikemminkin, opit ajattelemaan kriittisesti eivätkä kirjanpito lukuisten yksilön ja ryhmän päätöksentekoon hankkeista, tapauskohtaisen analyysin, kirjoittaminen ja puhuminen tehtäviä, ja riippumaton tutkimushankkeita.

Ohjelmamme on ammatillinen koulutusohjelma, joka on rekisteröity New Yorkin osavaltiossa saada tutkinnon istua Uniform Certified Public kirjanpidon (CPA) tentti. Se tarjoaa 150 tuntia vaatimat tilintarkastusalan kiinnostuneille julkisen kirjanpidon kautta yhden vuoden maisteriohjelman. Opiskelijat täyttämällä tämä ohjelma saavat BS Laskentatoimen ja MS laskentatoimi. ... [-]

Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The State University of New York at Geneseo

Osuuskunta Engineering yhdistää opinnot taiteet ja tieteet on yksi Yhdistyneiden States'premier julkisten yliopistojen ammattimaisen valmisteen Engineering huipputason te ... [+]

Osuuskunta Engineering yhdistää opinnot taiteet ja tieteet on yksi Yhdistyneiden States'premier julkisten yliopistojen ammattimaisen valmisteen Engineering huipputason teknisissä oppilaitoksissa. Ehdokkaat kirjoilla osuuskunnan Engineering Program merkittävä joko fysiikan, kemian tai geologian. Päätyttyä kolme täyttä vuotta opiskelua jossakin näiden tieteenalojen, täytät kaksi ylimääräistä vuotta tutkimuksen valitun alan insinööriksi yhden yhteistyössä teknisissä oppilaitoksissa. Päätyttyä opintojen yhdessä koulujen Engineering, saat vapaiden taiteiden ja tieteiden tutkinto Geneseo ja kandidaatin insinööriksi Yhteistyössä laitokselle.

Edut Osuuskunta Approach ... [-]
Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

The State University of New York at Geneseo

Tehtävänä biologian osasto on tarjota opetusta, stipendi ja palvelu biologisten tieteiden SUNY Geneseo akateemisen yhteisön ja koko yhteiskunnalle. ... [+]

Geneseo tarjoaa tiukan Biologia ohjelman tunnettujen professorien, monenlaisia ​​Kurssitarjonta ja lukemattomia mahdollisuuksia tutkimukseen. Biologian osasto pyrkii tarjoamaan opiskelijoille laaja tausta biotieteiden, jota voidaan käyttää pohjana eri uraa. Opiskelijat ohjelmassa saavat ymmärrystä genetiikan periaatteet, ekologia, evoluutio, solubiologian, anatomia ja fysiologia. Opiskelijat myös saada taitoja tieteellisissä päätöksentekoelimissä, ja esittää tieteellistä tutkimusta suullisesti ja kirjallisesti muodoissa. Uskomme, että ohjelma altistaa opiskelijat leveys biologian ja analyyttisiä taitoja tärkeää olla onnistunut biologi.

Vuosittain Geneseo varustelu opiskelijoiden tutkimuksen aikana yliopiston laajuinen tapahtuma nimeltä suuri päivä (Geneseo tunnustavat Excellence, Saavutus & Talent). Biologian opiskelijat ovat suurin prosenttiosuus huippututkijoiden tähän tapahtumaan, joka esittelee havaintonsa kautta sekä juliste ja suullisia esityksiä. ... [-]

Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The State University of New York at Geneseo

Fysiikan ja tähtitieteen Geneseo tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä ympäristön omistettu huippuosaamista. ... [+]

Fysiikan ja tähtitieteen Geneseo tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä ympäristön omistettu huippuosaamista. Ammatilliset ja henkilökohtaiset suhteet tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä sekä sisään ja ulos luokkahuoneesta ja laboratorio viljellään yhteisten osastojen hallinnon osastojen kollokvio esityksiä, matkoja ammatillista kokouksia ja epävirallisia sosiaalisia tapahtumia. Laitoksella on neljä vuotta fysiikan ja soveltava fysiikan ohjelmia, ja fysiikan ja tekniikan (viiden vuoden) 3-2 -ohjelma on tarjolla kymmenellä eri korkeakoululla. Valmistuttuaan kaikki perustutkintoa fysiikan suuret yhtiöt saavat joko BA tai BS tutkinto fysiikassa. Fysiikka Ohjelma sisältää vähintään 12 kurssia fysiikan ja neljä matematiikan kurssit, kaksi toisessa laboratoriossa tieteen ja yksi tietotekniikassa. ... [-]

Yhdysvallat Geneseo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Relevance and Pi: Value of a SUNY Geneseo Education

Find out why there's no place like here!

Student Organization Expo

Discover Geneseo

State University of New York at Geneseo
Osoite
SUNY Geneseo 1 College Circle
Geneseo, New York, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 585-245-5000