Saint Anselm College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hengessä, mikä on paras taiteet koulutus, akateeminen ydin Saint Anselm College on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille laaja kokemus, joka valmistaa heitä elämään; koulutus, joka ei vain ammatillinen ja ura valmistelua, mutta myös kannustaa elinikäiseen harjoittamisesta totuuden, joka ylläpitää ja rikastuttaa elämäänsä. Tämä koulutus on helpottaa opetussuunnitelman koostuu joukko yhteisiä kursseja ja oppimistulokset pidetään olennaisena opiskelijoiden koulutukseen kaikissa suuret yhtiöt.

College on äskettäin uudistettu ja vahvistunut akateemista ydin hyväksymällä uuden opetussuunnitelman, joka alkoi syksyllä 2014. Uusi ydin on ominaista tasapaino yhteisiä kursseja, jotka edistävät tunnetta akateemisen yhteisön ja valinnaisia ​​kursseja, jotka mahdollistavat yksittäisen opiskelijan valinnan.

Opetussuunnitelman sisältää kolme keskeistä osaa: - Humanistinen - College Writing - Core Osaamistavoitteet

Luokkahuoneen ulkopuolella

Totta taiteet koulutus ei voida torjua rajoissa tietenkin luettelo. Pikemminkin koko mitta ymmärrystä, tutkimuksen ja palvelu vaaditaan täysin koulutettu opiskelija on usein maksetaan luokkahuoneen ulkopuolella. Opiskelijat Saint Anselm College on monia mahdollisuuksia akateemisia, kulttuurisia ja sosiaalisia rikastaminen luokkahuoneen ulkopuolella.

Kuten asuu useita kansainvälisesti tunnustettuja ja -laitosten, Saint Anselm tyytyväinen mielipidejohtajien ympäri maailmaa opiskelemaan, puhua, ja tutkimusta kampuksella. Itse asiassa, New Hampshire instituutin Politiikka on huomattava kansallinen paikka demokraattista keskustelua, joka on isännöinyt poliittinen kommentaattorit ja presidentin keskusteluissa. Lisäksi työselostus, tieteellisen ja akateemisen tutkimuksen painaa voimakkaasti perusopetuksen Saint Anselm. Opiskelijat Saint Anselm on mahdollisuus osallistua tutkimukseen mahdollisuuksia työskennellä yhdessä tiedekunnan jäseniä työskentelee laboratoriossa ja yhteiskuntatieteissä akateemisissa ja varustus kampuksella, sekä alalla paikoissa ympäri maailmaa.

Ja sopusoinnussa benediktiinimunkki omistautuminen oppimista palvelun ihmiskunnan, Saint Anselm College kannustaa kaikkia sen opiskelijoita osallistumaan palveluun oppimista soveltaa luokkahuoneessa käsitteitä haastavissa yhteisössä yhteyksissä. Palvelu oppimisen hankkeiden koordinoi Meelia keskus yhteisön Engagement ja tiedekunnan jäsenet usein integroida palvelu oppimisen vaihtoehtoja niiden kursseja.

Hengellinen elämä, kuten Mass palvelu, vapaaehtoistyötä mahdollisuuksia, ja vaihtoehtoinen Spring Break ministeriöiden koordinoi Saint Anselm n Campus Ministry.

Sijainnit

Manchester

Osoite
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Manchester, New Hampshire, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin