Saint Francis University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Saint Francis University

Saint Francis University on yksi maan vanhimmista katolisista yliopistoista ja vanhimmista frantsiskaaniarvoista. Maalauksellinen kampuksemme sijaitsee vuoren huipulla Lorettossa, Pennsylvaniassa, lähellä Pittsburghia. Usko, anteliaisuus, kunnioitus, löytö ja ilo ovat DNA: ssa, ja pyrimme houkuttelemaan opiskelijoita (kuten sinä) intohimolla muovaamaan maailmaa.

Tule joku, joka ...

Se mitä seuraa ... on sinulle ainutlaatuista. Tämä lause kirjoitetaan (ja kirjoitetaan uudelleen) koko elämäsi matkan ajan. Jokainen meistä täällä SFU: lla haluaa tulla joku, joka auttaa sinua kirjoittamaan kaikkein vaikuttavimman tarinan, jonka voit.

SFU-tunnuslauseeksi tulee jotain , joka puhuu pyrkimyksemmeamme kouluttaa myötätuntoisia, välitämme menestyviä ammattilaisia; ja haluasi tulla yhdeksi.

Poltta mieltäsi

Menestys tarkoittaa kykyjen löytämistä ja jakamista muille. Kohdennettu uranvalmistelu sekoitettuna rikkaaseen taiteperinteeseen (jossa tutkit monia intohimoja) voi auttaa sinua löytämään tien.

Inspiroi henkeäsi

Kaikki ovat tervetulleita kävelemään Francisin kanssa. Assisi-Pyhän Francisci jätti meille katolisen ja fransiskaanimiehistön välityksellä runsaasti vihjeitä elämään merkityksellistä elämää, joka puhuu kaikille uskoille.

Luennon ulkopuolella

Globaalit kokemukset, harjoittelujaksot ja muu auttavat sinua tulemaan henkilöksi, johon sinun on tarkoitettu. Lisäksi nämä kokemukset kuuluvat kaikki viralliseen johtajuuteen, osallistumiseen ja palvelutekstiin.

Pieni koulu - intohimoiset fanit

Olemme koti yhdelle kansallisten pienimmistä NCAA Division-I -ohjelmista ja tunnustetaan akateemisesta huippuosaamisesta ja urheilullisuudesta!

Flash-tosiasiat, sijoitukset ja paljon muuta

Saint Francis University , Loretto, PA on Yhdysvaltojen vanhin katolisen ja fransiskaanin yliopisto. Missiomme on auttaa opiskelijoita kasvamaan myötätuntoisiksi, menestyviksi ammattilaisiksi uskon, anteliaisuuden, kunnioituksen, löytön ja ilon kulttuurin kautta. Yliopisto tarjoaa yli 50 ohjelmaa (perus-, jatko- ja aikuistutkinto) kolmen koulun kautta: Business; Terveystieteet

Fransiskaaninen identiteettimme

Mieli erinomaisuudelle, henki rauhalle ja oikeudenmukaisuudelle, sydän palvelulle

Kuuden irlantilaisen fransiskaanirokkon istuttivat siemeniä siitä, mistä on tullut Saint Francis University ja franciskaaniidentiteetti, joka perusti poikaakatemian Loretto-vuoristokeskukseen Pennsylvaniassa. Nämä frantsiskaanien ohjaavat periaatteet ovat arvoja, jotka omaksumme Saint Francis University tähän päivään saakka.

 • Katolinen yhteiskoulutusalan yksityinen vapaa-ajan yliopisto; yksi ensimmäisistä katolisen co-ed korkeakoulujen kansakunnan
 • Kolmannen järjestyksen fransiskaanien sponsoroima Fr. presidentin johdolla. Malachi Van Tassell, FT, TOR
Numbersin mukaan
 • Ilmoittautuminen: 2 289 (1 726 perustutkintoa, 563 valmistunut)
 • Sukupuoli: Nainen 63,0%, mies 37,0% (perustutkinto)
 • Ensimmäisen vuoden säilytysaste: 85%
 • Keskimääräinen valmistumisaste: 70,3%
 • Luokan keskikoko: 17,6
 • Päätoiminen tiedekunta: 131

Perustuu syksyn 2017 ilmoittautumiseen.

Akkreditointi
 • Työterapiakasvatuksen akkreditointineuvosto
 • Lääkäriassistentin, Inc: n koulutuksen akkreditointikomitea
 • American Chemical Society, sertifioitu kemian tutkinto
 • Liittoutuneiden terveyskasvatusohjelmien akkreditointikomissio
 • Fysioterapian koulutuksen akkreditointitoimikunta
 • Collegiate Nursing Education -komitea
 • Sosiaalityön koulutusneuvosto
 • Ympäristötekniikan ABET: n tekninen akkreditointikomissio
 • Kauppakorkeakoulujen kansainvälinen edustajakokous
 • Keski-Amerikan korkeakoulutuskomissio
 • Pennsylvanian osavaltion hoitoneuvosto
 • Pennsylvanian osavaltion opetusministeriö hyväksytyistä opettajankoulutuksen ohjelmista
Hallintorakenne

Kolmannen järjestyksen fransiskaanit sponsoroivat yliopistoa, ja sitä johtaa hallintoneuvosto, joka koostuu sekä maallikoista että franciskeista. Yliopiston presidentti vastaanottaa tiedekuntia, hallintohenkilöitä ja opiskelijoita, jotka osallistuvat yliopiston tehtävän edistämiseen.

Yleisurheilu

SFU on National Collegiate Athletic Associationin jäsen, ja yliopiston 23 miesten ja naisten urheilujoukkuetta kilpailevat Division I -tasolla. Yliopisto on myös Koillis-konferenssin jäsen. Yliopiston lempinimi on Red Flash.

laitteisto

Akateemisella rintamalla tilamme sisältävät akateemiset rakennukset, jotka keskittyvät sekä luento- että projekti- / laboratoriopohjaiseen oppimiseen, kirjasto- ja oppimisyhteisöihin sekä erilaisiin opiskelijoiden tukitoimistoihin. Kampuksen elämämahdollisuuksia ovat kampuksen asuinhuoneet ja kampuksen ulkopuolella sijaitsevat siirtymävaiheen asunnot, ylioppilaskunta, yleisurheilutilat, useita ruokailutilat ja opiskelijoiden terveyspalvelut. 600 hehtaarin kampuksella sijaitsevat myös Etelä-Alleghenies -taidemuseo, Saint Francis -järvi ja Immergrün-golfkenttä. Läheiset Mount Assisi -puutarhat parantavat ympäristöä entisestään. lähellä oleva Assisi-puutarha.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Tehtävä ja arvot

Monimutkaisuuden aikakaudella Assisin Pyhän Franciscon viestin yksinkertaisuus vetoaa enemmän kuin koskaan ennen: nöyryys. Anteliaisuus. Kunnioitusta. Palvelua. Kunnioittaminen. Rukous. Ilo. Rakkaus. Nämä frantsiskaanien ohjaavat periaatteet ovat arvoja, jotka omaksumme Saint Francis University .

Tehtävänanto

Mieli huippuosaamiseen

Saint Francis University tarjoaa korkea-asteen koulutusta ympäristössä, jota ohjaavat katoliset arvot ja opetukset ja joka on inspiroitunut suojelushenkilömme, Assisi-Pyhän Franciscon esimerkistä. Yhdysvaltain vanhin fransiskaaninen korkeakouluopisto, Saint Francis University on osallistava oppimisyhteisö, joka toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi.

Henki rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen

Yliopisto-ohjelmat ja -toimet edistävät sellaisia fransiskaaniarvoja kuin nöyrä ja antelias asenne oppimiseen, monimuotoisuuden ja yksittäisten henkilöiden ainutlaatuisuuden kunnioittaminen, eettisten asioiden ymmärtäminen ja kunnioitus koko elämään. Yksinkertaisuuden ja ilon hengellä tarjoamme yliopistoyhteisölle mahdollisuuden ajatella kriittisesti ja analyyttisesti, kommunikoida tehokkaasti sekä integroida teoria ja käytäntö.

Sydän palvelulle

Saint Francis University tarjoaa vapaa-ajan perinteiden perus- ja jatko-opinto-ohjelmia, jotka korostavat henkilökohtaista ja ammatillista etiikkaa, sekä jatkokoulutusmahdollisuuksia henkilökohtaisen ja uran parantamiseksi. Pyrimme inspiroimaan kaikissa yliopistoyhteisön jäsenissä rakkautta elinikäiseen oppimiseen ja sitoutumista jakamaan lahjojaan ja taitojaan anteliaasti muiden kanssa nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Franciscanin korkeakoulutuksen tavoitteet
 • Nöyrä ja antelias asenne oppimiseen
 • Kunnioittaminen koko elämälle ja koko ihmiskunnan hyvyydelle
 • Yksilöiden yksilöllisyyden kunnioittaminen
 • Globaali visio
 • Palvelu köyhille ja köyhille
 • Uskon ja rukouksen yhteisö,
 • Yksinkertaisuuden ja ilon henki
 • Fransiskaanin läsnäolo.

Monimutkaisuuden aikakaudella Assisin Pyhän Franciscon viestin yksinkertaisuus on houkuttelevampaa kuin koskaan ennen. Nämä fransiskaanien ohjaavat periaatteet eivät ole vain ihailuja, joita on ihailtava, vaan myös eläviä arvoja.

Näkemys

Saint Francis University on katolinen yliopisto, joka on valittu erittäin kyvykkäille opiskelijoille, jotka etsivät aitoja, akateemisesti tiukkoja, vuorovaikutteisia oppimiskokemuksia, joissa he voivat kasvaa älyllisesti, henkisesti, moraalisesti ja sosiaalisesti. Opiskelijat etsivät Saint Franciscia sen kyvystä yhdistää vapaataiteellisen koulutuksen arvot ja visio yhteiskunnan taloudellisten tarpeiden kannalta merkityksellisiin oppimistavoitteisiin.

Saint Francis University on tunnustettu elintärkeäksi strategiseksi kumppaniksi - alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti -, joka luo vahvoja suhteita etsimällä yhteistyökumppaneita vaalimaan ja laajentamaan yliopiston tehtävää, visioita ja strategisia tavoitteita edistäen samalla kokonaisvaltaista näkemystä yhteiskunnallisesta hyvästä, jonka tehokkaiden palvelijajohtamisperiaatteiden harjoittaminen.

Saint Francis University tilat on suunniteltu parantamaan ja nostamaan korkeimmalle kyvylle sen kansallisesti tunnustettuja johtamisohjelmia liiketaloudessa, terveydenhuollossa, tieteessä ja humanistisissa tieteissä.

Saint Francis University pyrkii jatkuvasti parantamaan organisaation tehokkuutta ja tehokkuutta kaikilla tasoilla - sisäisten ja ulkoisten arviointien pohjalta - edistääkseen henkilöstö- ja taloudellisten resurssiensa poikkeuksellista hallinnointia.120739_120706_IMG_7078.jpg

Sijainnit

Loretto

Osoite
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, Yhdysvallat