San Diego State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

San Diego State University (SDSU), todella globaali oppimisyhteisö, on ihanteellinen paikka aloittaa kansainvälinen koulutus. SDSU on osa 23 kampuksen Kalifornian osavaltion yliopiston (CSU) järjestelmää, ja se on osavaltion kolmanneksi suurin yliopisto, jossa on yli 35000 opiskelijaa. Tarjoamme 97 kandidaatin, 84 maisterin ja 21 tohtorin tutkinto-ohjelmaa.

Palkittujen professoreiden, huipputason tutkimuslaitosten ja aurinkoisen sijainnin portilla Latinalaisen Amerikan ja Tyynenmeren alueelle tarjoava SDSU tarjoaa opiskelijoille työkalut laajentaa tietämystään ja potentiaaliaan.

Akateeminen vahvuus ja sijoitukset

US News & World Report sijoittuu maan 70 parhaan julkisen yliopiston joukkoon.

  • Amerikan parhaan vastineen yliopistot: nro 30 ( Forbes , 2019)
  • Valmistumisasteen suorituskyky: nro 8 ( Yhdysvaltain uutiset ja maailma -raportti )
  • Etninen monimuotoisuus: Top 35 ( Yhdysvaltain uutiset ja maailma )
  • Kansainvälinen liiketoiminta: nro 11 ( US News & World Report )
  • Yrittäjyys: nro 37 ( US News & World Report )
  • Rakennustekniikka, sähkötekniikka ja konetekniikka: 25 parasta kandidaatin tutkintopalkintoa (ASEE, 2018)
  • Fulbright-tutkijat: Yli 90 opiskelijaa on saanut Fulbright-palkintoja, mikä tekee SDSU: sta Fulbright-voittajien huipputuottajan.

139702_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Kampustamme

SDSU: n kampus on Cosmopolitanin kauneimpien yliopistokampusten luettelossa nro 8, ja se on vilkas sekoitus historiallisia ja huipputeknisiä rakennuksia, jotka sijaitsevat yli 280 hehtaarin vehreässä maisemassa. Vaikka kampus on suuri, voit kävellä kampuksen yli vain 20 minuutissa. SDSU on koilliseen San Diegon keskustasta, joka sijaitsee kätevästi yhdessä San Diegon vaunun kanssa (helpon pääsyn kaikkiin San Diegon ympärillä oleviin kuumiin paikkoihin).

Sijaintimme

Kalifornian toiseksi suurin kaupunki, San Diego, on kukoistava kulttuuri-, tiede- ja koulutuskeskus. Läheisyytemme Tyynenmeren alueeseen ja Meksikoon sekä monipuolinen alueellinen väestömme tarjoavat mahdollisuuden arvokkaaseen työhön ja oppimiskokemuksiin.

Alueellamme tunnetaan lähes täydellisestä ilmastosta, mailista hiekkarannoista ja hauskasta rantatoiminnasta, ja se tarjoaa monenlaisia teollisuudenaloja tekniikasta ja biotekniikasta maatalouteen ja matkailuun. Gaslamp Quarterin ja keskustan kaupunginosien hälinää täydentävät viehättävät ja eklektiset rantakaupungit Pacific Beach, Ocean Beach ja La Jolla.

Tutkimusmahdollisuudet

Jos sinut innostaa löytöretki, valmistaudu tekemään tutkimusta SDSU: n historian tekijöiden rinnalla. Opiskelijamme, tiedekuntamme ja alumniimme ovat olleet osa tutkimusryhmiä, jotka käsittelivät tärkeitä aiheita, kuten RNA: n modifikaatio, biomatematiikka ja metsäpalojen jälkeinen myrskyn valuminen. Heidän tutkimuksensa valaisee uutta keuhkosairautta, murrosikäistä ahdistusta, syöpää, diabetesta, dengue-virusta ja monia muita häiriöitä.

Valmistuneita

Valmistuttuasi liityt yli 300 000 elinikäisen atsteekkien alumniyhteisöön. SDSU pyrkii auttamaan kaikkia opiskelijoita löytämään unelmoijansa monien harjoittelupaikkojen, urapalvelujen ja mentorointiohjelmien kautta. SDSU yhdistää sinut yrityksiin San Diegon alueella ja ympäri maailmaa. SDSU-koulutuksella on suuri tuotto sijoituksellesi. Alumniimme ansaitsevat keskimäärin 102 800 dollaria keskipalkalla PayScalen mukaan.

Sijainnit

San Diego

Osoite
5250 Campanile Drive
San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin