Savannah State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Savannah State?

 • Perustettu: 1890
 • Ilmoittautuminen yhteensä: noin 4 900
 • Akkreditoinnit: Korkeakoulujen ja koulujen eteläosuuskunta
 • Akateemiset ohjelmat: 30 ylioppilastutkintoa ja tutkintoa; 6 valmistunut
 • Tiedekunta: 145
 • Taloudellinen tuki: yli 90 prosenttia Savannahin valtion opiskelijoista saa jonkinlaista apurahaa tai taloudellista tukea.
 • Aktiviteetit: Yli 75 klubeja, järjestöjä, oppilasjulkaisuja, kunniapalkintoja, seurakuntia ja veljeskuntia sekä intramuraaliurheilua.
 • Yleisurheilu: Savannah State on NCAA Division I AA: n jäsen
  • Miesten - jalkapallo, koripallo, baseball, radan ja kentän,
  • Naisten - koripallo, softball, tennis, maastohiihto, kisat, lentopallo
  • Mascot: Tiger

128 vuotta Savannah State University on ollut tärkeä osa korkeakoulutusta. Georgia-vanhin julkinen HBCU ja vanhin korkea-asteen oppilaitos Savannah-historiallisessa kaupungissa SSU on palvellut tätä yhteisöä erotuksetta vastaamaan yhä monimuotoisempia oppilaita.

201 hehtaarin kampus on Georgian osavaltiossa kaikkein kaunein. Moss-kuormitetut lakaisevat tammet, laaja suola ja historiallinen arkkitehtuuri luovat loistavan mutta rauhallisen ilmapiirin. Kauneuden ja loiston alapuolella on elinvoimainen asuntokampus, joka räpyttää saumoja, joissa on vim ja laadukas kollegiaalinen elämä: asiaankuuluvat akateemiset päälliköt, harjoittavat luentoja, huippututkimusta, laadukasta opiskelija-opettajien sitoutumista ja vaalia ympäristöä. Pyydän teitä tulemaan osaksi SSU-perheestä. Jatka etsimällä Savannah State University - sekä webissä että henkilökohtaisesti - ja jakaa jännitystä.

Tehtävä

Savannah State University , Georgian valtion vanhin julkinen historia-musta yliopisto, kehittää globaalin yhteiskunnan tuottavia jäseniä korkealaatuisen opetuksen, apurahan, tutkimuksen, palvelun ja yhteisön osallistumisen kautta. Yliopisto edistää sitoutumista oppimiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun opiskelijakeskeisessä ympäristössä, joka juhlii Afrikkalainen Amerikan perintöä samalla hoitaa monipuolista opiskelijaelintä. Savannah State University tarjoaa jatko-opintoja ja perustutkintoja, mukaan lukien kansallisesti akkreditoituja ohjelmia taiteessa, tiedeissä ja ammateissa.

Näkemys

Savannah State University tulee alueellamme toimiva instituutio, jossa opiskelijat maksimoivat potentiaalinsa sosiaalisessa ja älyllisessä monimuotoisuu- dessa omaksuttavassa ympäröivässä ympäristössä. Yliopisto luo tehokkaan, opiskelijakeskeisen kulttuurin, joka vastaisi sidosryhmien tarpeita, tukee ihanteita ja eettisiä totuuksia ja uskollisesti sen rikas perintö ja perintö.

Sijainnit

Savanni

Osoite
3219 College St.
Savannah, GA 31404

31404 Savanni, Georgia, Yhdysvallat