Lue virallinen kuvaus

Miksi Savannah State?

 • Perustettu: 1890
 • Ilmoittautuminen yhteensä: noin 4 900
 • Akkreditoinnit: Korkeakoulujen ja koulujen eteläosuuskunta
 • Akateemiset ohjelmat: 30 ylioppilastutkintoa ja tutkintoa; 6 valmistunut
 • Tiedekunta: 145
 • Taloudellinen tuki: yli 90 prosenttia Savannahin valtion opiskelijoista saa jonkinlaista apurahaa tai taloudellista tukea.
 • Aktiviteetit: Yli 75 klubeja, järjestöjä, oppilasjulkaisuja, kunniapalkintoja, seurakuntia ja veljeskuntia sekä intramuraaliurheilua.
 • Yleisurheilu: Savannah State on NCAA Division I AA: n jäsen
  • Miesten - jalkapallo, koripallo, baseball, radan ja kentän,
  • Naisten - koripallo, softball, tennis, maastohiihto, kisat, lentopallo
  • Mascot: Tiger

128 vuotta Savannah State University on ollut tärkeä osa korkeakoulutusta. Georgia-vanhin julkinen HBCU ja vanhin korkea-asteen oppilaitos Savannah-historiallisessa kaupungissa SSU on palvellut tätä yhteisöä erotuksetta vastaamaan yhä monimuotoisempia oppilaita.

201 hehtaarin kampus on Georgian osavaltiossa kaikkein kaunein. Moss-kuormitetut lakaisevat tammet, laaja suola ja historiallinen arkkitehtuuri luovat loistavan mutta rauhallisen ilmapiirin. Kauneuden ja loiston alapuolella on elinvoimainen asuntokampus, joka räpyttää saumoja, joissa on vim ja laadukas kollegiaalinen elämä: asiaankuuluvat akateemiset päälliköt, harjoittavat luentoja, huippututkimusta, laadukasta opiskelija-opettajien sitoutumista ja vaalia ympäristöä. Pyydän teitä tulemaan osaksi SSU-perheestä. Jatka etsimällä Savannah State University - sekä webissä että henkilökohtaisesti - ja jakaa jännitystä.

Tehtävä

Savannah State University , Georgian valtion vanhin julkinen historia-musta yliopisto, kehittää globaalin yhteiskunnan tuottavia jäseniä korkealaatuisen opetuksen, apurahan, tutkimuksen, palvelun ja yhteisön osallistumisen kautta. Yliopisto edistää sitoutumista oppimiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun opiskelijakeskeisessä ympäristössä, joka juhlii Afrikkalainen Amerikan perintöä samalla hoitaa monipuolista opiskelijaelintä. Savannah State University tarjoaa jatko-opintoja ja perustutkintoja, mukaan lukien kansallisesti akkreditoituja ohjelmia taiteessa, tiedeissä ja ammateissa.

Näkemys

Savannah State University tulee alueellamme toimiva instituutio, jossa opiskelijat maksimoivat potentiaalinsa sosiaalisessa ja älyllisessä monimuotoisuu- dessa omaksuttavassa ympäröivässä ympäristössä. Yliopisto luo tehokkaan, opiskelijakeskeisen kulttuurin, joka vastaisi sidosryhmien tarpeita, tukee ihanteita ja eettisiä totuuksia ja uskollisesti sen rikas perintö ja perintö.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Savannah State University

Maa- ja vesirakennustekniikan opetussuunnitelma on suunniteltu tarjoamaan runsaasti opetusta niille osaamisalueille, joita vaaditaan onnistuneelle suoritukselle seuraavis ... [+]

Maa- ja vesirakennustekniikan opetussuunnitelma on suunniteltu tarjoamaan runsaasti opetusta niille osaamisalueille, joita vaaditaan onnistuneelle suoritukselle seuraavissa kapasiteeteissa ja muissa rakennusalan tehtävissä:

Arkkitehti- ja rakennesuunnittelija ja suunnittelija - suunnittelee, suunnittelee ja valvoo kehyksen, teräs- ja betonirakenteiden rakentamista; tekee arkkitehtonisia tarkastuksia ja arviointeja arkkitehdeille ja rakentajille.Highway Engineering Technologist - kerää ja testaa maaperänäytteitä, betonia ja muita materiaaleja sen fyysisten ominaisuuksien selvittämiseksi käytettäväksi maanteiden rakentamisessa; luodaan maanteiden rakentamiseen tarvittavien pisteiden, korokkeiden, viivojen, alueiden ja ääriviivojen sijainnit ja mittaukset sekä valmistelee piirustuksia, piirustuksia tai tietokoneella tuotettuja piirustuksia.Estimaattori - määrittelee rakenteiden pystyttämiseen tarvittavien materiaalien ja työmäärien määrät ja kustannukset.Materials Tester - määrittää rakenteiden ja valtateiden pystyttämiseen käytettävien materiaalien mekaaniset ominaisuudet.Surveyor - valvoo, ohjaa ja vastaa suunnittelupalvelun osapuolen työn paikkansapitävyydestä, jonka tehtävänä on määritellä maapallon pisteiden, korkeuksien, viivojen, alueiden ja ääriviivojen sijainti ja mittaus rakennustekniikan tietojen turvaamiseksi maantieteellisen rakentamisen, kartanmuodostuksen, maa-arvostuksen, kaivostoiminnan tai muun tarkoituksen.Ympäristöteknologi - Suunnittele ja valvoo vettä, jätevettä ja muita ympäristöhaittoja... [-]
Yhdysvallat Savanni
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Savannah State University

Biologian opetussuunnitelma on suunniteltu niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita biotieteiden urakehityksestä, mukaan lukien erilaiset biolääketieteelliset ura ... [+]

Biologian opetussuunnitelma on suunniteltu niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita biotieteiden urakehityksestä, mukaan lukien erilaiset biolääketieteelliset urat, perus- tai soveltavat tutkimukset tai teollisuusalat. Seuraavassa selostettu opintojakso on yleinen suunnitelma ja jokainen yksittäinen opiskelija valitsee omat ainutlaatuiset opetussuunnitelmansa tiedekunnan neuvonantajansa avulla.

Savannah State University biologian ja elämäntieteen ohjelma on sijoitettu useisiin rakennuksiin kampuksella, ja pääkomponentit sijaitsevat Drew-Griffith-rakennuksessa kampuksen lounaispäässä. Marine Science -ohjelma perustuu Marine Science -rakennukseen, joka on kampuksen ulkopuolella ympyrää alkuperäisen koillispäässä kampuksella. Osasto työskentelee myös Skidaway Institute of Oceanografian lähiopistossa lähellä Skidaway Islandia.... [-]

Yhdysvallat Savanni
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi