Siena College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Siena College on yksityinen, katolinen taiteet college sijaitsee Loudonville, NY.

Siena College on yksityinen, katolinen, taiteet college sijaitsee Loudonville, New York-10 minuutin päässä osavaltion pääkaupunki Albany sydämessä New Yorkin Capital Region.

32 suuret yhtiöt, 80-plus alaikäisten ja todistukset, ja arvostettu yhteisiä asteen ohjelmia taiteet, tieteen ja liike, pyhillä on yli 1200 ainutlaatuisia keinoja saavuttaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita. Mutta se on vasta alkua.

Meidän 3000 Saints tulevat eri puolilta maailmaa ja jättää paitsi kanssa syvempää ymmärrystä siitä, mutta tarvittavat välineet ottamaan aktiivisen ja mielekkään osaa. Ne nopeasti toteuttaa Siena koulutus ei ole jotain saat, se on jotain tekemistä.

Satoja opiskelijaelämä eri vaihtoehtoja Punaisen Ristin rugby liittyä Sienan 22-urheilu Division I urheilullinen ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä peliin riippumatta niiden edut voivat olla. Laajan tutkimuksen ulkomailla ohjelmien ja kuulijan palvelu-oppimisen mahdollistavat löytö ja pohdintaa.

Saints työskentelemään tiiviisti niiden professorit (12: 1 opiskelija-tiedekunnan suhde), hyödyntämällä yhden-of-a-kind resurssit ja yksi-vastaan-yksi tutkimukseen mahdollisuuksia kaikilla aloilla. Siena opetus vahvistuu vankka työharjoittelu ohjelma, joka sisältää alkuun kasvuyrityksiä, yhdistyksille ja valtion organisaatioita, jotka ajavat tämän alueen kasvun.

Iskunkestävä oppimiskeskusten, huolehtiva ja sitoutunut tiedekunnan kuka vetää esiin parhaat opiskelijoille, ja fransiskaanien Palveluperinnettä ja yhteisön määrittävät, keitä me olemme ja antaa opiskelijoille elinikäinen etu.

Saints onnistua. Yhdeksänkymmentä viisi prosenttia Vastavalmistuneiden työskentelee tai jatkaa opintojaan, monet työ- ja opiskelu ylhäällä järjestöjen ja jatko-ohjelmia. Kolmannes valmistuneista sanoa Siena yhteys johti ensimmäistä työpaikkaa.

Sijainnit

Loudonville

Siena College

Osoite
515 Loudon Road
12211 Loudonville, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 518-783-2300

Akkreditoinnit

AACSB Accredited