Siena Heights University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Siena Heights -yliopisto (SHU) on Roomalaiskatolinen postsecondary institution Jonka pääkampuksella sijaitsee Adrian, Michigan. Laitos perustettiin vuonna 1919 nimellä St. Joseph's College mukaan Adrian Dominican Sisters. Sisään 1939, Se nimettiin nimellä Siena Heights College Jälkeen Saint Catherine of Siena. Vuonna 1969 se tuli coeducational. Sisään 1998, Se nimettiin nimellä Siena Heights -yliopisto.

Adrian Dominican Sisters

Sisaret palvelevat 29 valtiota, Kolumbian piirikuntaa ja Puerto Ricon kansaa ja seitsemässä Yhdysvaltojen ulkopuolella: Kanadassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Keniassa, Meksikossa, Norjassa, Filippiineillä ja Taiwanissa. Reagoivat "aikojen merkkeihin", he pyrkivät vastaamaan maailman tarpeisiin, palvelemaan niitä, joihin heidät kutsutaan mennä.

Kampuksilla

Pääkampuksella on 55 aaria 17 rakennuksessa Adrianissa, Michiganissa. Pääkampuksella on erottelu siitä, että se on Michiganin osavaltiossa ensimmäinen langaton kollegio tai yliopisto. Satelliittikeskuksia ovat Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson ja verkossa.

Kuuluminen

Siena Heights on sidoksissa ja sponsoroima Dominican Sisters Adrian, Michigan, akkreditoitu North Central Association of korkeakouluissa ja kouluissa (NCACS).

Yliopiston tiiviste käyttää kansainvälisen julistuksen saarnaajia koskevaa Dominikaanista kiltaa, joka koostuu neljästä valkoisesta ja neljästä mustasta gyronista tai kolmioista. Nämä symboloivat ihmisten yhteenkuuluvuutta, joka työskentelee yhdessä yhteisen hyvän hyväksi. "Cross fleury" (tai risti, jossa kummassakin päässä oleva fleur de lis), joka on päällekkäin gyroneille, merkitsee voittoa, velvollisuutta ja itsensä uhrautumista. Sable (tai musta suojassa) symboloi viisautta, hiljaisuutta, vakaumusta ja syntiä. Valon väri tarkoittaa rauhaa, puhtautta, hyväntekeväisyyttä ja vilpittömyyttä. Kilpi ympäröivä tunnuslause "Laudare, Benedicere, Praedicare" tarkoittaa "ylistää Jumalaa, siunata kansansa ja saarnata Hänen evankeliumiaan". Suojaa voi myös ympäröi kuusi- tai kahdeksankertainen tähti, joka on St. Dominicin tunnusmerkki.

Academics

Yliopistoon kuuluu yli 40 akateemisia opintojaksoja College of Arts and Sciences, College of Professional Studies ja Graduate College. Yliopisto-opiskelu on edelleen jaettu seitsemään akateemisen divisioonan: Business & Management; Tietojenkäsittely, matematiikka ja tiede; Humanistiset tieteet; Sairaanhoito; Sosiaaliset ja käyttäytymistieteet; Visual / Performing Arts & Opettajankoulutus.

Siena Heights tarjoaa myös luokkia lukiolaisille kaksinkertaisen ilmoittautumisen kautta. Tämä antaa junioreille ja senioreille, jotka täyttävät tietyt kriteerit saada college-luotto ja kokemus vielä lukiossa, saada opiskelijat askeleen lähemmäksi menossa college ja oppia yliopiston elämästä ja luokan työtä. Opiskelija-tiedekunnan suhde on 12: 1.

Sijainnit

Adrian

Osoite
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Michigan, Yhdysvallat