Lue virallinen kuvaus

Siena Heights -yliopisto (SHU) on Roomalaiskatolinen postsecondary institution Jonka pääkampuksella sijaitsee Adrian, Michigan. Laitos perustettiin vuonna 1919 nimellä St. Joseph's College mukaan Adrian Dominican Sisters. Sisään 1939, Se nimettiin nimellä Siena Heights College Jälkeen Saint Catherine of Siena. Vuonna 1969 se tuli coeducational. Sisään 1998, Se nimettiin nimellä Siena Heights -yliopisto.

Adrian Dominican Sisters

Sisaret palvelevat 29 valtiota, Kolumbian piirikuntaa ja Puerto Ricon kansaa ja seitsemässä Yhdysvaltojen ulkopuolella: Kanadassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Keniassa, Meksikossa, Norjassa, Filippiineillä ja Taiwanissa. Reagoivat "aikojen merkkeihin", he pyrkivät vastaamaan maailman tarpeisiin, palvelemaan niitä, joihin heidät kutsutaan mennä.

Kampuksilla

Pääkampuksella on 55 aaria 17 rakennuksessa Adrianissa, Michiganissa. Pääkampuksella on erottelu siitä, että se on Michiganin osavaltiossa ensimmäinen langaton kollegio tai yliopisto. Satelliittikeskuksia ovat Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson ja verkossa.

Kuuluminen

Siena Heights on sidoksissa ja sponsoroima Dominican Sisters Adrian, Michigan, akkreditoitu North Central Association of korkeakouluissa ja kouluissa (NCACS).

Yliopiston tiiviste käyttää kansainvälisen julistuksen saarnaajia koskevaa Dominikaanista kiltaa, joka koostuu neljästä valkoisesta ja neljästä mustasta gyronista tai kolmioista. Nämä symboloivat ihmisten yhteenkuuluvuutta, joka työskentelee yhdessä yhteisen hyvän hyväksi. "Cross fleury" (tai risti, jossa kummassakin päässä oleva fleur de lis), joka on päällekkäin gyroneille, merkitsee voittoa, velvollisuutta ja itsensä uhrautumista. Sable (tai musta suojassa) symboloi viisautta, hiljaisuutta, vakaumusta ja syntiä. Valon väri tarkoittaa rauhaa, puhtautta, hyväntekeväisyyttä ja vilpittömyyttä. Kilpi ympäröivä tunnuslause "Laudare, Benedicere, Praedicare" tarkoittaa "ylistää Jumalaa, siunata kansansa ja saarnata Hänen evankeliumiaan". Suojaa voi myös ympäröi kuusi- tai kahdeksankertainen tähti, joka on St. Dominicin tunnusmerkki.

Academics

Yliopistoon kuuluu yli 40 akateemisia opintojaksoja College of Arts and Sciences, College of Professional Studies ja Graduate College. Yliopisto-opiskelu on edelleen jaettu seitsemään akateemisen divisioonan: Business & Management; Tietojenkäsittely, matematiikka ja tiede; Humanistiset tieteet; Sairaanhoito; Sosiaaliset ja käyttäytymistieteet; Visual / Performing Arts & Opettajankoulutus.

Siena Heights tarjoaa myös luokkia lukiolaisille kaksinkertaisen ilmoittautumisen kautta. Tämä antaa junioreille ja senioreille, jotka täyttävät tietyt kriteerit saada college-luotto ja kokemus vielä lukiossa, saada opiskelijat askeleen lähemmäksi menossa college ja oppia yliopiston elämästä ja luokan työtä. Opiskelija-tiedekunnan suhde on 12: 1.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Siena Heights University

Siena Heights -yliopiston kandidaatin tutkinto avautuu sinulle monenlaisia ​​työmahdollisuuksia. Siena Heightsin yliopiston viestinnän ja etiikan painopisteenä voit luott ... [+]

Siena Heights -yliopiston kandidaatin tutkinto avautuu sinulle monenlaisia ​​työmahdollisuuksia. Siena Heightsin yliopiston viestinnän ja etiikan painopisteenä voit luottavaisesti päättää aloittaa uuden uran tai ottaa työsi liiketoiminta-alalla seuraavalle tasolle.

viestintä

Kyky ilmaista ideoita kirjallisesti, suullisesti ja visuaalisesti

Luovuus

Kyky kehittää alkuperäisiä ideoita tai käyttää yhteisiä ratkaisuja ainutlaatuisilla tavoilla

Analyyttinen kyky

Taito tehokkaasti erottaa monimutkainen ongelma komponentteihin ratkaisujen löytämiseksi

Integroitu ajattelu

Kyky havaita osapuolten väliset suhteet ja arvioida niiden merkitystä ratkaisujen luomisessa... [-]

Yhdysvallat Adrian Jackson Battle Creek Benton Harbor Monroe Southfield  + 3 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Siena Heights University

Yksi ohjelma. Kaksi astetta. Viisi vuotta. Tämä on Sienan korkeakoulun uuden insinöörityöohjelman taustalla oleva käsite. Pohjois-Dakotin yliopistossa yhteistyössä Siena ... [+]

Yksi ohjelma. Kaksi astetta. Viisi vuotta. Tämä on Sienan korkeakoulun uuden insinöörityöohjelman taustalla oleva käsite. Pohjois-Dakotin yliopistossa yhteistyössä Siena Heights -opiskelijoilla on mahdollisuus ansaita sekä UND-tutkinnon Bachelor of Engineering Science -ammattikorkeakoulututkinnon että kandidaatin tutkinto SHU: n opiskelijavalinnasta.

Asuessaan Adrianin kampuksella kokopäiväisesti opiskelijat suorittavat UND: n insinöörikurssit suorittamalla kandidaatin tutkinnon Sienassa. Opiskelijat matkustavat Pohjois-Dakotaan kahdesti laboratoriotyön suorittamiseksi.

UND tarjoaa seuraavia teknisiä tutkintoja: kemikaalit, sähkölaitteet ja mekaaniset. Siena Heightsin teknisiä ohjelmia tarjotaan yhteistyössä Pohjois-Dakotan lippulaivan tutkimuslaitoksen kanssa. Opiskelija voi harjoittaa tutkintotodistuksia kemian-, sähkö- tai konepaja-alalla. Yhteistyö UND: n kanssa mahdollistaa opiskelijoiden suorittavan ABET-akkreditoidun kandidaatin tutkinnon.... [-]

Yhdysvallat Adrian
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Siena Heights University

Siena Heights Computer and Information Systems -ohjelma keskittyy valmistamaan ihmisiä todelliseen maailmaan pikemminkin kuin vain teoreettisten käsitteiden avulla. Suunt ... [+]

Siena Heights Computer and Information Systems -ohjelma keskittyy valmistamaan ihmisiä todelliseen maailmaan pikemminkin kuin vain teoreettisten käsitteiden avulla. Suuntaamme luokkamme niin, että opiskelijoiden oppiminen on yritysten kannalta houkuttelevaa.

Ohjelma sisältää paljon todellista maailmaa olevaa osaamista ja kokemusta. Harjoittelut ovat tärkeitä ja niitä kannustetaan.

Ohjelmistokehitys ei välttämättä ole tietokoneen kirjoittamassa koodissa. Suuri osa siitä istuu käyttäjien kanssa varmistaakseen, että hakemus tulee tekemään sen, mitä henkilö haluaa. Sienan ohjelma pyrkii kehittämään sitä opiskelijoilleen.

Siena Heightsin omistautunut tiedekunta, joka harjoittaa alan ammattilaisia, valmistautuu tulevaisuuden haasteisiin. Kaikki CIS-luokat ovat pienikokoisia, yleensä alle 20 oppilasta, ja ne tapaavat laboratoriotyylisessä luokkahuoneessa, jossa yksi-to-one keskustelu tiedekunnan kanssa on normi. Uramahdollisuuksiasi vahvistavat työkokemus ja vanhempi projekti.... [-]

Yhdysvallat Adrian
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Siena Heights University

Ohjelman ensisijainen tavoite on kehittää visuaalista taiteilijaa. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan riskejä, spekuloimaan, tutkimaan, tutkimaan, luomaan ja jatkamaan l ... [+]

Studio Angelico on Siena Heightsin kansallisesti akkreditoitu taideosasto, joka tarjoaa graafisen suunnittelun, taiteen historiaa ja taideteoksia. Osana näistä tutkinnoista voit tutustua taideteollisuuteen, kuten animaatioon, keramiikkaan, piirustukseen, graafiseen suunnitteluun, metallien leikkaamiseen, maalaukseen, valokuvaukseen, taidemuotoihin, veistoksiin, videon muokkaukseen ja web-suunnitteluun. Lisäksi voit yhdistää taidekurssiasi useisiin muihin suuryrityksiin, alaikäisiin ja sertifiointeihin muun muassa liiketoiminnan, psykologian, kemian, museo-opintojen ja opettajankoulutuksen aloilla, mikä auttaa sinua valmistautumaan uraan esimerkiksi mainonnassa , Taideterapiasta, taideteollisuudesta, museotyöstä ja taidekasvatuksesta.... [-]

Yhdysvallat Adrian
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi