Lue virallinen kuvaus

Tietoja Simpson

Perustettiin vuonna 1860, Simpson on laatinut opiskelijasukupolville menestyksekkään uran, tutkijakoulut tai huoltotöitä. Kaunis kampus istuu 75 hehtaarin Indianola, Iowa ja tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: hoitavaa akateemisen ympäristön, joka on lähellä uraa, työharjoittelun ja viihde vaihtoehtoja Iowa pääkaupungissa.

Useimmat professorit pitävät korkeimman asteen alallaan, ja ne ovat sitoutuneet auttamaan yli 1400 opiskelijoita saavuttamaan unelmansa. Opiskelijan elämä on jännittävä ja täyttää, kymmeniä mahdollisuuksia opiskelijoita osallistumaan, kaikessa kreikkalaisesta elämän intercollegiate ja sisäiset urheilua. Simpsonin menestys edistämisessä laatuohjelmia ja poikkeuksellisen arvon muutokset on kirjattu kansallisesti Petersonin Kilpailukykyinen Korkeakoulut ja US News. Tämä on suuri college, ja mitä enemmän ihmiset oppia Simpson, sitä enemmän vaikuttunut ne tulevat. Kutsumme sinut käymään ja katsoa tarkemmin.

Lyhyesti Perustettu Vuonna 1860 Simpson College perustettiin jäsenten Iowa United Methodist Church.

Akkreditointi Simpson College on täysin akkreditoitu Higher Learning komission ja jäsen North Central Association vuodesta 1913.

Paikkakunnat Indianola, Iowa, yhteisö 13000 ihmistä sijaitsee 12 meripeninkulmaa etelään Des Moines, mikä on Iowan kukoistava pääkaupunki. Simpson on myös kampuksilla Clive ja Ankeny.

Main Campus Kahdeksankymmentä-viisi aaria käsittää Simpson pääkampuksella Indianola 34 suurten rakennusten, kuten: College Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Carver Science Center, Dunn Library, Kent Campus Center, Smith Memorial Chapel, Blank Performing Arts Center, Atleettinen Complex, Amy Robertson Music Center ja Henry H. ja Thomas H. McNeill Hall.

Merkki Simpson College on United Methodist liittyvä, itsenäinen, perustutkintoa, yhteiskoulu, liberaali-taiteen college.

Lukuvuosi Kaksi neljän kuukauden lukukautta ja yhden kolmen viikon ajan toukokuussa joka mahdollistaa erikoistunut tutkimus tai kampuksen ulkopuolella, muodostaa lukuvuoden.

Lukumäärä tiedekunnan Tiedekunta on opiskelija-suhde on yksi professori jokaista 13 opiskelijoille 86 prosenttia 95-jäsenisen, kokopäiväinen tiedekunnan ollut suorittanut suurimmassa määrin omalla alallaan.

Opiskelijamäärä Opiskelija runko koostuu 1400 päätoimisia opiskelijoita ja 300 osa-aikaisesti opiskelijoille.

Pääsy Hakulomake, lukion selostukset, ACT tai SAT-tulokset ja suosituksen pääasiallinen tai ohjaajan tarkastellaan hyväksynnän prosessi.

Kustannukset Kustannukset 2016-17 lukuvuoden ovat seuraavat: opetus ja palkkiot $ 35.876; standardissa kustannukset $ 3.860; standardikortti maksut $ 4.103.

Majors, Alaikäiset & ohjelmat Simpson tarjoaa 80 suuret yhtiöt, alaikäiset ja ohjelmia.

oppimäärään Järjestöt Kahdeksankymmentä-neljä prosenttia opiskelijoista osallistuu Oppilaskuntamme, sanomalehti, radio, intercollegiate ja sisäiset urheilu, kreikkalaistunnelmasta, osastojen toimintaa, kunniaa ja ammattiryhmien, musiikki, draama, uskonnon ja muiden sidosryhmien kanssa.

intercollegiate Urheilu Men: baseball, koripallo, hiihto, jalkapallo, golf, jalkapallo, tennis, yleisurheilu, paini, Naiset: koripallo , hiihto, golf, softball, jalkapallo, uinti, tennis, track & kenttä, lentopallo

  • Viimeaikaiset Iowa Intercollegiate Athletic Conference Champion (vuodesta 1987).

Honors ja Professional Societies

Alpha Lambda Delta; Alpha Sigma Lambda; Beta Beta; Epsilon Sigma; Mu Phi Epsilon; Omicron Delta Kappa; Phi Alpha Theta; Phi Mu Alpha Sinfonia; Student Education Association.

greek Järjestöt Fraternities: Alpha Tau Omega, Kappa Theta Psi, Lambda Chi Alpha, Sigma Alpha Epsilon sororities: Delta Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Beta Phi, Sigma Lambda Gamma

Distinctive Facts Simpson on tunnustettu laatuohjelmia ja arvosta Petersonin Kilpailukykyinen Korkeakoulut ja US News and World Report. Lisäksi Simpson joukkoon kansakunnan alkuun 100 korkeakouluihin prosenttiosuus ulkomailla opiskelevat opiskelijat, mukaan US News and World Report. Simpson myös kesämökkiläisten kansainvälisesti tunnustettujen Des Moines Metro Opera. Totesi tutkija George Washington Carver aloitti college uran Simpson vuonna 1890.

Head Ylläpitäjät Tuoli, johtokunnan: Sunnie Richer puheenjohtaja: Jay Simmons presidentin kanslia

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Simpson College

Kandidaatin (BA) tutkinto pääaineena musiikki on 128-luotto asteen jossa kurssien määrä musiikin on vähemmän kuin ammatillisesti suuntautunut musiikin kandidaatin tutkint ... [+]

Kandidaatin (BA) tutkinto pääaineena musiikki on 128-luotto asteen jossa kurssien määrä musiikin on vähemmän kuin ammatillisesti suuntautunut musiikin kandidaatin tutkinto, jolloin enemmän tuntia saatavilla ei-musiikkikursseja . Tutkinto ei kuitenkaan edellytä monipuolinen joukko kursseja, jotka jättävät opiskelijalle erinomaisen musiikillisen ymmärrystä ja esiintymistaito. Lisäksi opiskelijalla on vapaus harjoittaa toissijainen kiinnostava alue, joka voisi muodostaa perustan tietynlaisesta ammatillisen koulutuksen. Useimmat opiskelijat jatkaa kaksinkertainen major (musiikki ja toinen kenttä) valita BA astetta.

Opiskelijat, jotka ansainneet kandidaatiksi musiikkia Simpson College nauttinut työllisyyden hoitajien kanssa taiteen järjestöissä, osallistui tutkijakoulu ansaita MBA astetta, osallistui tutkijakoulu musiikin tulla yksityinen musiikin opettajia, ja lukuisia muita vaihtoehtoja. BA mahdollistaa suurimman määrän opetussuunnitelman joustavuus.... [-]

Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Simpson College

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu opiskelijoille, joilla urasuunnitelmat koulutukseen ja tutkimukseen (koulu, oppilaitokset, konsulttiyritykset), tulkitseva ekologia (alue- ... [+]

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu opiskelijoille, joilla urasuunnitelmat koulutukseen ja tutkimukseen (koulu, oppilaitokset, konsulttiyritykset), tulkitseva ekologia (alue- ja kansallispuistot, luonto säilyttää, eläintarhat, museot), resurssienhallinta (virastojen ja järjestöjen kanssa metsän, veden, ja villieläimet resurssit), kansanterveyden (valtion ja läänin virastot), ja ympäristöteknologia (sääntelyvirastojen apuohjelmia, yksityinen teollisuus).

Opiskelija suorittaa kymmenen kurssit plus huippukivi seuraavasti:

Tarvitaan: Core: Biol 103 Kierrätys w / lab Biol 110 Principles of Biology I w / lab Biol 111 Principles of Biology II w / lab Biol 145 Alustavat Plant Biology w / lab Biol 253 Principles of Ecology w / lab Ekologinen - organismin Emphasis (Valitse vähintään 2 kurssia) Biol 245 Yleinen Entomology w / lab Biol 251 Microbiology w / lab Biol 275 Behavioral Ecology w / lab Biol 350 mammologin w / lab Biol 358 Makea Ecology w / lab Biol 390 Special Topics Sosiaalinen, eettinen, Policy, historialliset ympäristötieteiden laitos ... [-]
Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Simpson College

Biokemian / Forensisessa merkittävä tarkoituksena on valmistella opiskelijoille saamiseksi lähtötason työpaikkojen labs suorittaa oikeuslääketieteelliset analyysit, siirr ... [+]

Biokemian / Forensisessa merkittävä tarkoituksena on valmistella opiskelijoille saamiseksi lähtötason työpaikkojen labs suorittaa oikeuslääketieteelliset analyysit, siirry jatko työtä rikosteknisen tutkimuksen, tai tarjota hyvän pohjan advanced degree työtä esimerkiksi kemia, biokemia, forensics, molekyyli- tai solubiologian, tai siihen liittyvää teknologian aloilla.

Sen lisäksi joukon tyypillinen biologian ja kemian kursseja, tukemalla työ matematiikkaa, fysiikkaa ja rikosteknisen / rikosoikeusjärjestelmän tarvitaan. Siirto opiskelijat ovat tervetulleita ja ehkä loppuun monet pakolliset kurssit ennen tätä ohjelmaa. Opiskelijat, jotka hakevat lähtötasona oikeuslääketieteelliset tehtävissä valmistumisen jälkeen kehotetaan ilmoittautua työharjoitteluun.... [-]

Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
Simpson College

Olemme varmoja, että vahvuus ohjelmamme yhdistettynä lukuisia mahdollisuuksia työharjoitteluun mahdollista Des Moines metron alueella ja sen ulkopuolella, tarjoaa Simpson ... [+]

Kautta tutkimus ja käytäntö, saat kokemusta tarvitaan onnistua tutkijakoulun ja työurastasi.

Nykyinen opiskelijoiden ja alumnien mielellään kertoa: Simpson on paikka, jos olet kiinnostunut uran rahoitusta.

Syitä miksi sinun pitäisi liittyä meihin Simpson Suurimmat avaa ovia sinulle uran kuten pankki-, rahoitus-, vakuutus- tai poliittisia analyyseja, ja tarjoaa erinomaiset koulutusta syventäviä opintoja MBA tai Ph.D. ohjelmia. Työselostus yhdistyvät tarkka analyyttinen koulutus käytännön sovelluksia johti omistettu tiedekunnan ajetaan auttaa menestymään. Pienet luokkakoot mahdollistavat meidän tiedekunnan antaa opiskelijoille henkilökohtaista huomiota ja mentorointia. Huippukivi kurssi valtuutetaan opiskelijat yhdistää teorian, tiedonkeruu ja tilastollisia menetelmiä tuottaa korkealaatuisia, innovatiivisia tutkimus. ... [-]
Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Simpson College

On sanottu, että "Physics on perusta engineering". Fysiikka-Engineering suuret Simpson College tarjoaa siksi erityisen vankka perusta engineering. Tämän suuren opit teor ... [+]

On sanottu, että "Physics on perusta engineering". Fysiikka-Engineering suuret Simpson College tarjoaa siksi erityisen vankka perusta engineering. Tämän suuren opit teoreettinen perustan kaikille tekniikan aloilla sekä suunnittelun ja soveltaminen tätä teoriaa ratkaista maailman ongelmia.

Sen lisäksi vankan suunnittelu perusta, aloitat suunnittelu uraa Simpson College on edut pieni luokka koko ja henkilökohtaista huomiota, laaja taiteet pohja, ja lisää mahdollisuuksia tutkia muita kampuksen osallistuminen ja yleisurheilu.

Huom: Tämä merkittävä on saatavilla vain opiskelijoille, jotka siirtyvät tekninen koulu kolmen vuoden osana Dual-Degree Program in Engineering. Enintään 32 opintopistettä voidaan siirtää takaisin Simpson College päässä engineering koulun. (Katso lisätietoja Dual-Degree Program in Engineering.)... [-]

Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Simpson College

Haluatko päästä sisälle mielissä maailman johtajat ja oppia heidän päätöksensä? Jos olet kiinnostunut globaaleja kysymyksiä ja diplomatia, sitten International Relations ... [+]

Haluatko päästä sisälle mielissä maailman johtajat ja oppia heidän päätöksensä? Jos olet kiinnostunut globaaleja kysymyksiä ja diplomatia, sitten International Relations (IR) on täydellinen suuri sinulle! IR, opit noin Latinalaisen Amerikan politiikassa, Aasian historia, maailmanuskonnoista, ja paljon muuta. Sitten testaa diplomatian taitoja, kun kilpailevat opiskelijoiden kanssa muiden korkeakoulujen klo Model YK.

Mitä kurssista varten International Relations suuria? POSC 130 Malli YK (EHDOTETTUJA, ei tarvita) POSC 240 Maailmanpolitiikka POSC 340 politiikka muuttuvaan maailmaan POSC 385 Senior seminaari

Kolme seuraavista: (vähintään kaksi opin laitos)... [-]

Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Simpson College

Haluamme sanoa "politiikka on elämä" Simpson College. Missä muualla voit löytää monia johtamistilaisuuksia? Simpsonin erottuva ohjelma sisältää Capitol Hill Työharjoittel ... [+]

Haluamme sanoa "politiikka on elämä" Simpson College. Missä muualla voit löytää monia johtamistilaisuuksia? Simpsonin erottuva ohjelma sisältää Capitol Hill Työharjoittelu (CHIP) lukukauden Washington, DC, Culver Public Policy Centerin ja Fellowship, kansallisesti sijoittui puhe ja keskustelu Team, Model United Nations, Simpson Poliittinen Survey, ja toukokuun aikavälin matka Brasiliaan, Iso-Britannia , ja Washington, DC

Full kurssiesite: https://issuu.com/kedronbardwell/docs/polisci_brochure2015

Mitä kurssista varten Political Science merkittävä? POSC 101 Yhdysvaltain hallitus POSC 240 Maailmanpolitiikka POSC 385 Senior seminaari Yksi kurssi Comparative Politics: POSC 230 Länsi-Euroopan politiikka POSC 231 politiikka Venäjän ja Itä-Euroopan POSC 232 Aasian politiikka POSC 233 Latinalaisen Amerikan politiikka Yksi kurssi American toimielimissä: POSC 215 American puoluelain ja vaalit POSC 250 American puheenjohtajakaudella POSC 315 korkeimman oikeuden ja perustuslain Yksi kurssi Public Policy: POSC 245 Global Issues POSC 270 American Public Policy POSC 370 Ympäristöpolitiikka Poli Sci valittavien Valitse neljä Valtiotiede kurssia. ... [-]
Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Simpson College

Tarjoamme kattavan liiketoiminnan opetussuunnitelma, jossa keskitytään hallintaa. Seniorit osallistua johdon Senior seminaari ja ottaa maailmanlaajuisen keskittynyt näkö ... [+]

Näet tärkeimmät luettelossa erilaisesti jokaisessa koulussa (globaalin liiketoiminnan, kansainvälisen liiketoiminnan, kansainvälinen johto), mutta Simpsonin Global Management merkittävä on erotteluja erottavat sen:

Tarjoamme kattavan liiketoiminnan opetussuunnitelma, jossa keskitytään hallintaa. Seniorit osallistua johdon Senior seminaari ja ottaa maailmanlaajuisen keskittynyt näkökulma. Globaali komponentti ei ole pelkästään lisäämällä tutkimusta toisella kielellä. Opiskelija valaa maailman politiikan, kulttuurin, uskonnon ja historian kurssien osaksi liiketoimintaa tutkimuksia. Toimintamme professorit kansainvälistä tutkimusta, opetusta ja liiketoiminnan kokemus ovat innoissaan työskennellä globaalisti keskittynyt opiskelijoille. Opiskelija hyödyntää toukokuun aikavälillä lukukausi ja vuoden mittainen kansainvälinen tutkimus vaihtoehtoja, kansainvälinen harjoittelupaikkoja ja työpaikoista. Meidän tutkimuksessa 2012 valmistuneet (100% hoitovaste), kaikki opiskelijat oli löytänyt kokopäivätyötä. ... [-]
Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Simpson College

Tutkinto Multimedia journalismin tarkoittaa meidän opiskelijoiden taidon perinteisen kirjoittamisen, editointi ja raportoinnin taitoja sekä oppia, miten luoda podcasteja, ... [+]

Syitä miksi sinun pitäisi liittyä meihin: 3 julkaisut tarjoavat mahdollisuuksia osallistua: Tällä Simpsonian sanomalehti, KSTM radio, ID Magazine Taattu harjoittelupaikkoja tarkoita, että kaikki opiskelijaa, joilla on kokemusta valmis aloittamaan työuransa menestys. Tiedekunnalle työkokemus ohjata tutkimuksia ja auttaa kehittämään polku saavuttaa tavoitteesi. Kaikki opiskelijat saavat yksilöllistä neuvontaa varten työselostus ja työn / työharjoittelu haku. Simpsonin strateginen sijainti aivan Des Moines tarjoaa työharjoittelu, työ varjo ja uramahdollisuuksista suurissa broadcast kumppanit, sanoma- ja aikakauslehtiä. 100% meidän keväällä 2012 kyselyyn vastanneista vahvistivat kokoaikatyössä (89% vastausprosentti). ... [-]
Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Simpson College

Sports Administration suuria tai pieniä on suunniteltu palvelemaan intressejä ja ammatillisia mahdollisuuksia opiskelijoille jatkaa liiketoiminnan puolella urheilun ja fy ... [+]

Sports Administration suuria tai pieniä on suunniteltu palvelemaan intressejä ja ammatillisia mahdollisuuksia opiskelijoille jatkaa liiketoiminnan puolella urheilun ja fyysinen kunto. Sports Administration suuria ominaisuuksia käytetään kahta harjoittelupaikkoja tarjota kokemuksellisen oppimisen, tärkeä ainesosa tahansa Sports Management-ohjelma.

Sports Administration Major

Opiskelija suorittaa kymmenen kurssit plus huippukivi seuraavasti:

Tarvitaan: SpSc 214 Virkistys ja Park Program Mgmt. SpSc 253 Urheilu ja Fitness Management * CT sulautettujen taitoja SpSc 263 Sports Law * CE alueen sitoutumisen ja WC ja IL sulautettujen taitoja SpSc 273 Urheilu ja Fitness Marketing SpSc 300 Sport Finance SpSc 320 Tapahtuma ja Facility Management Acct 201 Johdatus Accounting * QR upotettu taito Comm 223 Johdatus Integroitu markkinointiviestintä * OC upotettu taito Econ 100 Principles of Economics SpSc 319 Junior tai vanhempi harjoittelun Capstone: SpSc 385 Senior Capstone kanssa harjoittelun * WC ja IL sulautettujen taitoja ... [-]
Yhdysvallat Indianola
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Welcome To Simpson College

This Is Simpson College