Lue virallinen kuvaus

Tietoa

South Carolina State University on säilyttänyt perintö huippuluokan koulutuksen. Olemme olleet kotona sukupolven tutkijoita ja johtajien liiketoiminnan, asevelvollisuus, hallitus, yleisurheilu, koulutus, lääketiede, tieteen, tekniikan teknologian ja enemmän. Kaupungissa Orangeburg, SC, SC valtion perustettiin maa myöntää college tehtävänä on antaa koulutusta ja palveluja kansalaisille valtion. Ensimmäisessä luvulla, SC valtio oli johtava koulutus ja edelleen tietä seuraavalle vuosisadalle.

Historia SC State University

Vuonna 1896, kun valtion ainoa julkinen college musta nuoriso, South Carolina State University on ollut keskeinen rooli koulutuksen Afrikkalainen-amerikkalaiset valtion ja kansakunnan. Koska maa-avustus laitos, se kamppaili antaa maa- ja mekaanisen koulutuksen sukupolvea musta nuoria. Kautta laajennus ohjelma, se lähetti maatila ja kodin esittelyä agentteja maakuntaan tarjota tietoa ja tietoa köyhtynyt musta maanviljelijäperhettä.

Yliopisto on koulutettu kymmeniä opettajia julkisissa kouluissa. Se jos koulutuksen tieteiden, kirjallisuuden ja historian. Tuki Rosenwald rahaston ja General Opetushallitus auttoi laitos hengissä laman. Toisen maailmansodan jälkeen, valtion lainsäätäjä loi jatko-ohjelma ja laki kouluun South Carolina State University estää mustan opiskelijoille ilmoittautumalla University of South Carolina n jatko ja oikeudellinen koulutusohjelmia. Lainsäätäjä on myös kasvanut dramaattisesti rahoituksen college nähtyään "yhtäläiset mutta erilliset" todellisuutta korkeakoulutuksen Etelä-Carolinassa. 1950- ja 1960-luvulla satoja SC osavaltio opiskelijaa osallistui paikallisia kansalaisoikeudet mielenosoituksia ja pidätettiin. Vuonna 1968 kolme nuorta miestä surmattiin ja 27 haavoittui koulutuskeskukseen valtatielle patrolmen vuonna Orangeburg verilöyly.

Vuodesta 1966, SC osavaltio on ollut avoin valkoinen opiskelijoiden ja opettajakunnan, mutta se on pitkälti säilyttänyt tehtävänsä ja luonnetta historiallisesti musta toimielin. Vuonna 1971 maatalouden ohjelma lopetettiin ja college maatilan muutettiin yhteisön virkistyskeskus koostuu golfkenttä sekä jalkapallo ja baseball kenttiä. Nykyään on lähes 5000 opiskelijaa pääaineenaan monenlaisia ​​ohjelmia, jotka sisältävät maatalouskaupan, kirjanpito, taide, Englanti, ja draamaa sekä muodin myynnin, fysiikka, psykologia, ja valtiotieteen.

Tehtävä

South Carolina State University (SC State) on historiallisesti musta julkinen 1890 maa-avustus vanhempi kattavaa instituutioiden noin 4,500-6,000 opiskelijoita. Kaupungissa Orangeburg, South Carolina, SC State University on sitoutunut tarjoamaan kohtuuhintaisia ​​ja laadukkaita ja helposti saatavilla ylioppilastutkinnon ohjelmia liiketoiminta-alueilla, sovelletaan ammatillinen, matematiikan, luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan teknologian, koulutuksen, taiteen ja humanististen. Useita ohjelmia tarjotaan maisterin tason opetuksessa, ihmisten palvelut ja maatalous, ja koulutus asiantuntija ja tohtorin ohjelmia on tarjolla opetushallinnon.

SC State University valmistelee korkeasti koulutettuja, osaavia ja sosiaalisesti tietoinen tutkinnon jotta he voivat työskennellä ja elää tuottavasti dynaaminen, globaalissa yhteiskunnassa. Kautta teknologiaa ja perinteisiä menetelmiä opetuksen ja oppimisen, tutkimuksen ja palvelu, yliopiston parantaa elämänlaatua kansalaisten ja edistää taloudellista kehitystä valtion ja kansakunnan.

(Tämä ajatus hyväksyttiin SC State yliopiston johtokunta 30. maaliskuuta 2010 ja Etelä-Carolina komission Higher Education touko 6, 2010.)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

South Carolina State University

Tällä hetkellä, Nuclear Engineering Program (NEP) on yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa North Carolina State University (NC State) ja UWM. Näiden sopimusten nojalla, ... [+]

Nuclear Engineering

Syyskuussa 2002 South Carolina State University (SC State University) yhteistyössä University of Wisconsin-Madison (UWM) sai hyväksynnän South Carolina komission Higher Education tarjota Alempi of Science Degree in Nuclear Engineering. Tämä sopimus oli ainutlaatuinen lähestymistapa ja ensimmäinen laatuaan alussa ydinvoiman renessanssin. Tämä sopimus aloitettiin, koska tarve laajentaa vähemmistöjen osallisuutta kaikilla tasoilla ydinenergian tutkimus, kehittäminen ja tuotanto. Tällä hetkellä, Nuclear Engineering Program (NEP) on yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa North Carolina State University (NC State) ja UWM. Näiden sopimusten nojalla, opiskelijoiden ydintekniikan ohjelma täydentää toisella puoliskolla niiden vuotenaan joko UWM tai NC State University voidakseen täyttää kaikki vaatimukset saadakseen Alempi of Science Degree in Nuclear Engineering (myönnetty SC State University). ... [-]

Yhdysvallat Orangeburg
Syyskuu 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
South Carolina State University

Criminal Justice ohjelma tarjoaa monitieteisen tutkimuksen rikollisuuden, teorioita rikollisuuden syy, ja arvioinnin yhteiskunnallisia vastauksia siihen. ... [+]

Criminal Justice ohjelma tarjoaa monitieteisen tutkimuksen rikollisuuden, teorioita rikollisuuden syy, ja arvioinnin yhteiskunnallisia vastauksia siihen. Opiskelijat pääaineenaan Rikosoikeus ottaa sarjan ydin kursseja, jotka kattavat kaikki vaiheet kolmesta osatekijästä rikosoikeusjärjestelmän lainvalvonta, tuomioistuinten ja korjaukset. Kursseja Englanti, luonnontieteiden, matematiikan, yhteiskuntatieteet ja humanistiset tieteet sisältyvät osana yliopiston yleistä opetussuunnitelmaa. Vieraan kielen kurssit ovat tarpeen auttaa valmistelemaan opiskelijoita työskentelee ja asuu etnisesti ja kulttuurisesti monimuotoisen yhteiskunnan.

Opetussuunnitelma Bachelor of Science in Criminal Justice valmistaa opiskelijoita täyttämään lähtötason standardit eri rikosoikeudellisten elinten sekä pääsy valmistua ja ammatillinen koulu.... [-]

Yhdysvallat Orangeburg
Syyskuu 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Welcome to South Carolina State University