Southern Arkansas University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Southern Arkansas University "tuntuu kotona", jossa on yksilölliset käyntikerrat, tiedekunta ja henkilökunta, jotka huolehtivat opiskelijoiden menestyksestä ja huolehtiva kampusyhteisö. SAU tarjoaa myös perinteisiä ja ainutlaatuisia korkeakoulututkinto-ohjelmia, jotka on luokiteltu kansallisesti laadun ja edullisuuden mukaan.

SAU on erinomainen paikka kutsua kotiin ja opiskella monenlaisia ​​akateemisia ohjelmia, kuten joitakin ainutlaatuisia tarjouksia valtiolle ja alueelle. Yliopisto on lyhyen ajomatkan päässä ulkoilma-aktiviteeteista ja on keskeisellä sijalla monissa alueellisissa keskuksissa, kuten Texarkanassa, Shreveportissa, Little Rockissa jne.

Vuonna 1909 perustettu SAU on rakentanut omistautumistaan ​​opiskelijoiden saavutuksiin ja kasvaa edelleen sekä kampuksella että verkossa , yli 80 astetta neljässä erillisessä oppilaitoksessa ja tutkijakoulussa.

Tehtävä

Southern Arkansas University tehtävänä on kouluttaa opiskelijoita tuottavista ja täyttävistä elämästään globaalissa ympäristössä tarjoamalla mahdollisuuksia henkiseen kasvuun, yksilölliseen rikastumiseen, taitojen kehittämiseen ja tarkoituksenmukaiseen urakehitykseen. Yliopisto uskoo yksilön arvoon ja hyväksyy sen vastuun kehittää opiskelijoilleen sellaisia ​​arvoja ja osaamista, jotka ovat välttämättömiä tehokkaalle kansalaisuudelle jatkuvasti muuttuvassa, vapaassa ja demokraattisessa yhteiskunnassa. Lisäksi yliopisto tarjoaa ympäristöä, joka edesauttaa huippuosaamista opetuksessa ja oppimisessa, apuraha, luovia pyrkimyksiä ja palvelua.

Näkemys

SAU on laadukas, kattava, alueellinen yliopisto, joka laajentaa saatavissa olevia ja muuntuvia oppimiskokemuksia.

Tavoitteet

  1. Toteutettava strategioita, jotka osoittavat opiskelijan oppimisen olevan tärkein yliopistokokemus.
  2. Vakuuttaa yliopiston oppimistavoitteet ja yleisopetuksen tavoitteet saavutetaan kattavan arviointiprosessin avulla.
  3. Rekrytoida ja säilyttää monipuolinen, pätevä henkilökunta ja henkilökunta, joka tukee kollegiaalisuutta ja akateemista huippuosaamista.
  4. Kehitä ja toteuttaa kirjautumisstrategioita, jotka rekrytoivat hahmoja ja akateemisia lupauksia.
  5. Paranna opiskelijoiden säilyttämistä ja valmistumista.
  6. Luodaan strategisia kumppanuuksia ja aloitteita SAU: n edistämiseksi ja kehittämiseksi.

Sijainnit

magnolia

Osoite
100 East University
AR 71753 magnolia, Arkansas, Yhdysvallat

Akkreditoinnit

AACSB Accredited