Lue virallinen kuvaus

Tietoja SWOSU: sta

Tervetuloa Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) yliopistoon, joka tunnetaan laadukkaista akateemisista ohjelmistaan, ystävällisestä ilmapiiristä ja taloudellisista kustannuksista. Sijaitsee Weatherfordin pienessä kaupungissa, Länsi-Oklahoman sydämessä, ja se tarjoaa turvallisen ja vieraanvaraisen ympäristön.

SWOSU: ssa on 5000 opiskelijaa, joista 250 on Yhdysvaltojen ulkopuolisia opiskelijoita noin 35 maasta. Opiskelija voi suorittaa täydennyskoulutusta, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoa osallistumalla joko perinteisiin kampuskursseihin tai osallistumaan etäopetuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin, jotka tarjotaan huipputekniikan avulla.

SWOSU-operaatio, arvot

arvot

SWOSU vahvisti arvot sidosryhmien kanssa.

 • Arvostamme asemamme johtajana Oklahoman korkea-asteen oppilaitoksena, joka vastaa valtion ja alueen tarpeita tarjoamalla helppokäyttöisiä, edullisia, korkealaatuisia yhteistyökumppaneita, kandidaatin, maisterin ja ammattikorkeakoulutuksen ohjelmia.
 • Olemme sitoutuneet korkeatasoiseen opetukseen, hallintoon, tutkimukseen, tieteelliseen ja luovaan toimintaan sekä palveluun yliopistoon ja yhteisöön.
 • Meidän tiedekunta, henkilökunta ja hallinto ovat sitoutuneet edistämään turvallista, terveellistä ja monipuolista henkistä, kulttuurista ja sosiaalista ympäristöä opiskelijoiden menestykselle.
 • Olemme omistaneet alueen taloudellisen vakauden ja kasvun, ja vaalimme roolia taiteen, kulttuurin, tieteen ja teknologian keskuksena.
 • Ohjaa toimintaamme oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden ja rehellisyyden avulla, kun noudatamme velvoitteitamme antamalla meille luottamuksellisia ja luonnonvaroja.

Näkemys

Ensisijaisena yliopistona vastauksena muuttuvaan maailmaan SWOSU tarjoaa tiedekunnan, opiskelijalle ja jatko-opiskelijalle menestystä ja julkista palvelua erilaisten elementtien kautta:

 • Innovatiiviset ja saatavilla olevat akateemiset ohjelmat;
 • Opiskelijoiden toiminta ja mahdollisuudet;
 • Kulttuurinen osallisuus ja monimuotoisuus;
 • Laajennetut kansainväliset ohjelmat, kansainvälisten opiskelijoiden mahdollisuudet ja maailmanlaajuisen tietoisuuden edistäminen;
 • Yhteisön ja yksityissektorin kumppanuudet, jotka hyödyttävät opiskelijoita, tiedekuntaa ja henkilöstöä sekä yhteisöä;
 • Opiskelija- ja tiedekunnan tutkimukset, tieteelliset ja luova toiminta, joka laajentaa tietämystä ja parantaa elämänlaatua;
 • Toiminnot ja investoinnit, jotka edistävät eettistä, älyllistä, ammatillista ja henkilökohtaista kasvua;
 • Yliopistojen ja yhteisöjen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen;
 • Sitoutuminen yliopisto-operaatioiden optimointiin ja ylläpitoon ja ylläpitoon sekä luokkien ja opiskelijoiden etäopiskeluun;
 • Taloudellisten voimavarojen hallinta ja uusien mahdollisuuksien luominen laadukkaiden ohjelmien tukemiseksi ja säilyttämiseksi ja
 • Alumnitoiminnan laajentaminen, tunnustaminen, kumppanuudet ja tuki.

Tehtävä

Southwestern Oklahoma State University alueellisen yliopistojärjestelmän jäsen Southwestern Oklahoma State University tehtävänä on tarjota koulutusmahdollisuuksia, tutkimusta, tieteellistä ja luovaa toimintaa ja palvelua turvalliseen, helposti saatavilla olevaan, kasvattavaan oppimisympäristöön, joka vastaa valtion tarpeita ja ja edistää osaltaan koulutusta, taloudellista ja kulttuurista ympäristöä. SWOSU tarjoaa perinteisesti vahvoja opinto-ohjelmia, jotka johtavat eri tutkintoihin, tohtorintutkinnosta tohtorin tutkintoihin. Yliopiston opintoalat, kansalliset akkreditoidut ohjelmat, yleissivistävä opetusohjelma, palvelu- ja kokemuksellinen oppimistoiminta sekä osallistuminen opiskelijoiden toimintaan ja organisaatioihin tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden hankkia taitoja, tietoa ja kulttuurin arvostusta, jotka edistävät opiskelijoiden ja alumnien saavutuksia.

ESL-keskus - Kieliyritys

TLC-Weatherford on TLC-Edmondin apupiste, joka sijaitsee Southwestern Oklahoma State University (SWOSU). Kanssamme parannatte englannin kielen taitoja ja samalla luota upeita muistoja Yhdysvalloista ja sen ihmisistä.

Opit opettajien alaisena, jotka opettavat englantia kansainvälisille opiskelijoille. Sinulla on akateemisia neuvonantajia opastamaan sinua joka askeleella. Yhteistyössä toimiva yliopistoverkko auttaa sinua pääsemään valitsemaanne amerikkalaiseen yliopistoon.

Kasvatat kulttuurisesti sekä akateemisesti. Kielijän sponsoroimat toiminnot ovat yhteisöjä ja kaupunkeja, joissa kokeilet amerikkalaista elämäntapaa.

Yleiset tavoitteet

 • Kehitä ja toimittaa laadukkaita ohjelmia, joilla on selvästi pätevöity henkilöstö ja toimitusjärjestelmät, jotka varmistavat asiakkaiden ja palveluntarjoajien tyytyväisyyden.
 • Tehokkaan hallinnan, johtajuuden ja viestinnän varmistaminen koko organisaatiossa.
 • Varmistetaan vahva taloudellinen perusta yritykselle.
 • Asettaa standardeja ja varmistaa kaikkien työntekijöiden ammatillisen kasvun ja kehityksen mahdollisuudet.
 • Kehitä ja toimittaa laadukkaita palveluita asiakkaan ja sponsorin tyytyväisyyden varmistamiseksi.
 • Varmistetaan yrityksen elinvoimaisuus asiakkaiden monipuolistumisen ja verotuksen hallinnan kautta.
 • Varmistetaan, että yhtiön strateginen toiminta ja suunnittelu ovat ESL-alan standardien mukaisia ​​ja ohjaavat yhtiön tehtävää.

Nopeat faktat

 • Noin 5 100 opiskelijaa ilmoittautuu jokaiseen pudotukseen SWOSU-kampuksella.
 • SWOSU tarjoaa yli 100 erilaista suurtilaa ja 1000 erilaista luokkaa.
 • Ylpeä perinne sisältää vahvat akateemiset ohjelmat ja laadukas tiedekunta.
 • SWOSUllä on 14 kansallisesti akkreditoitua akateemista ohjelmaa - eniten Oklahoman alueellisissa yliopistoissa.
 • Lisätietoja on osoitteessa www.swosu.edu
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Southwestern Oklahoma State University

BS Biological Sciences-tutkinto valmistelee opiskelijoita pääsemään yli sata erilaiseen urapolkuun. Biotieteiden tiedekunta on kokeneita neuvonantajia ja auttaa valitsema ... [+]

Yleiskatsaus

BS Biological Sciences-tutkinto valmistelee opiskelijoita pääsemään yli sata erilaiseen urapolkuun. Biotieteiden tiedekunta on kokeneita neuvonantajia ja auttaa valitsemaan polun, joka sopii sinulle parhaiten.

Korkeakouluopetukseen liittyy enemmän kuin kursseja. Biotieteiden tutkinnossa sinulla on mahdollisuus osallistua seminaareihin, jotka ovat tarjolla kampus- ja kampuskokouksissa eri biologian aiheisiin liittyen, mahdollisuus suorittaa tutkimusta SWOSUssa tai muussa laitoksessa tai tutkimuskeskuksessa, mahdollisuus osallistua tai edes esittää valtiossa, alueellisella, kansallisella tai kansainvälisellä tieteellisellä kokouksella tai mahdollisuus käyttää opetustasi palveluksessasi yliopistoon ja yhteisöön. Sinun kannattaa vierailla muilla tämän sivuston alueilla saadaksesi lisätietoja tästä koulutustasi.... [-]

Yhdysvallat Weatherford
Syyskuu 2020
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oklahoma State University

Tietojenkäsittelytieteen tai tietotekniikan kandidaatin voi avata tulevaisuudessa monia ovia. Voit aloittaa uraasi välittömästi tai valita jatkaa jatko-opintoja useissa o ... [+]

Ansaitse tietotekniikan tai tietotekniikan BS

Tietojenkäsittelytieteen tai tietotekniikan kandidaatin voi avata tulevaisuudessa monia ovia. Voit aloittaa uraasi välittömästi tai valita jatkaa jatko-opintoja useissa ohjelmissa. SWOSU: n tietojenkäsittelytieteen kandidaatti tarjoaa seuraavat:

Tietojenkäsittelytieteiden ja tietojärjestelmien vaihtoehtojaGame Design OpportunitiesVerkon turvallisuuskoulutusHPC-ohjelmointiTutkimusmahdollisuudet

Avaa urasi tietojenkäsittelytieteen tai tietotekniikan avulla SWOSU-tutkinnolla. Valmistuneilla on ollut menestyksekkäitä uraa teknologiayrityksissä, valtion virastoissa, energiayhtiöissä, rahoituslaitoksissa ja valmistusyrityksissä.

... [-]
Yhdysvallat Weatherford
Syyskuu 2020
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Southwestern Oklahoma State University

Kemian tiedekunnan jäsenten akateemisen taustan ja kokemusten monimuotoisuus ja sitoutuminen korkealaatuiseen koulutukseen antavat Southwestern Oklahoma State University ... [+]

Yleistä tietoa

Kemian tiedekunnan jäsenten akateemisen taustan ja kokemusten monimuotoisuus ja sitoutuminen korkealaatuiseen koulutukseen antavat Southwestern Oklahoma State University kemian merkittävän kilpailuedun menestykseen. Jokainen erikoistumisalue on opettaja, jolla on tohtorin tutkinto. kuten orgaaninen kemia, analyyttinen kemia, epäorgaaninen kemia, biokemia tai fysikaalinen kemia. Pieni luokka ja laboratoriokoko mahdollistavat laajan keskustelun ja vuorovaikutuksen ohjaajan kanssa. Opiskelijoilla on runsaasti mahdollisuuksia kysyä ohjaajiltaan kysymyksiä.

Laboratoriokokemus on välttämätöntä hyvin valmistautuneelle kemistille. SWOSU-kemian ohjelma korostaa kemiallisen kasvatuksen tämän puolen erilaisten laboratorio-opetusten kautta, joista kukin on Ph.D. kemisti. Juniorit ja vanhemmat opiskelijat, jotka työskentelevät joko BS-tutkinnossa, valitsevat tutkimushankkeen kemian professorin johdolla. Tämä mahdollistaa yhden-to-one-ohjeen nykyisen tieteellisen kiinnostuksen hankkeissa. Opiskelijat saavat kokemusta paitsi perinteisistä kemian tekniikoista, mutta myös mahdollisuus käyttää nykyaikaista tieteellistä instrumentointia. Valitut laboratoriokokeet on liitetty suoraan tietokoneisiin kätevän tietojen keräämiseen ja manipulointiin.... [-]

Yhdysvallat Weatherford
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oklahoma State University

Liiketoiminnan ja tietojenkäsittelyn laitos tarjoaa opiskelijoille ammatillista koulutusta liike-elämässä ja tietotekniikassa, joka helpottaa henkilökohtaista kehitystä h ... [+]

Ansaitse tutkinto liiketoiminnasta tai tietojenkäsittelytieteestä SWOSUssa

Liiketoiminnan ja tietojenkäsittelyn laitos tarjoaa opiskelijoille ammatillista koulutusta liike-elämässä ja tietotekniikassa, joka helpottaa henkilökohtaista kehitystä heidän tulevaisuuden urallaan.

Hae nytTutkinnotBBA kirjanpidossaBBA yrittäjyydestäBBA FinanceBBA johtamisessaBBA markkinoinnissaBS TietojenkäsittelytiedeMBAMS-johtoOrganisaation johtaminen

Apulaisprofessori: Dr. Patsy Parker 580.774.3284 Puheenjohtaja: Dr. Trisha Wald 580.774.3061 Ohjelmajohtaja: Madeline Baugher 580.774.3122

Laitoksen tiedekunta ja henkilökunta pyrkivät luomaan ja ylläpitämään ammatillista asennetta ja tiiviitä työsuhteita opiskelijoiden kanssa. Luokan korkealaatuisen opetuksen painopisteiden lisäksi tiedekunta kannustaa oppilaita käyttäytymään eettisesti ja laajentamaan oppimistaan ​​luokkansa ulkopuolella osallistumalla aktiiviseen yritystoimintaan tai tietotekniikkayhteisöihin kampuksilla.... [-]

Yhdysvallat Weatherford
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oklahoma State University

Musiikkiterapio-ohjelma perustettiin vuonna 1980. Tämä on Oklahoman ainoa musiikkiterapio-ohjelma. Opiskelija voi harjoittaa musiikkitutkimusta musiikkiterapian tai vasta ... [+]

Musiikkiterapia Yleistietoja

Musiikkiterapio-ohjelma perustettiin vuonna 1980. Tämä on Oklahoman ainoa musiikkiterapio-ohjelma. Opiskelija voi harjoittaa musiikkitutkimusta musiikkiterapian tai vastaavuuden / rekisteröinnin Music Therapy -ohjelmassa SWOSUssa. Molemmat voivat täyttää musiikkiterapistien kansallisen sertifiointitutkinnon edellyttämät musiikkiterapistijärjestön (MT-BC) tunnustetiedot.

Musiikkiterapian kandidaatin opinnot täyttävät näppäimistö-, ääni- tai instrumentaalipainotteiset fuksiyhdistyksen ja siirtokurssin opiskelijoiden on täytettävä yleissivistävän koulutuksen, perusmusiikin ja musiikkiterapian perusopetuksen vaatimukset.

Musiikkiterapian vastaavuus / rekisteröinti tarjoaa niille, jotka pitävät kandidaatin tutkinnon (erityisesti) Musiikkikasvatuksessa mahdollisuuden täyttää American Music Therapy Associationin musiikkiterapian osaamisvaatimukset.... [-]

Yhdysvallat Weatherford
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oklahoma State University

Psykologia on yksi maailman suosituimmista tutkinnoista. Tämä on ymmärrettävää, koska psykologian tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuu ... [+]

Ansaitse psykologian tutkinto SWOSUssa

Psykologia on yksi maailman suosituimmista tutkinnoista. Tämä on ymmärrettävää, koska psykologian tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun avaamalla ovet monille mielenkiintoisille ja haastaville uralle. Lisäksi kenttä antaa opiskelijoille mahdollisuuden räätälöidä oppimiskokemuksiaan ja koulutusohjelmiaan keskittyen erityisiin alueisiin, jotka vetävät erityisiin intresseihin. Psykologian opiskelijat oppivat ihmisen ja eläimen käyttäytymisestä sekä henkisistä prosesseista.

Hae nytTutkinnot

SWOSUn psykologian osastolla on yksi perustutkinto, kuusi ala-asteen alaikäistä, neljä maisteritason jatko-ohjelmaa ja yksi LPC-opetussuunnitelman erityisohjelma. Näihin ohjelmiin kuuluvat:... [-]

Yhdysvallat Weatherford
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oklahoma State University

Tervetuloa SWOSU: n teknisen tekniikan laitokselle, jossa tarjoamme opiskelijoillemme erinomaisen koulutuksen, joka valmistelee niitä alan teknisistä tehtävistä. ... [+]

Ansaitse oman tekniikan koulutusaste SWOSUssa

Tervetuloa SWOSU: n teknisen tekniikan laitokselle, jossa tarjoamme opiskelijoillemme erinomaisen koulutuksen, joka valmistelee niitä alan teknisistä tehtävistä.

Hae nytTeknistekniikan tutkinnoistaInsinööritieteiden kandidaatin tutkinto, jossa on valmistustekniikan vaihtoehtoInsinööritieteiden kandidaatin tutkinto, jolla on mahdollisuus Computer Electronics Engineering TechnologynInsinööritieteiden kandidaatin tutkinto, jossa on mahdollisuus käyttää ympäristöteknologiaaTeollisuustekniikan kandidaatin tutkinto elektronisen teknologian ja tuotantotekniikan vaihtoehdoillaMiksi SWOSU on tekniikan tekniikka

Insinööripalvelutekniikan laitos rohkaisee käytännön oppimista teollisuuspohjaisissa laboratorioissamme. Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden työskennellä ja analysoida monia eri materiaaleja. Opiskelijamme suunnittelevat ja rakentavat erilaisia ​​projekteja SWOSU: n aikana.... [-]

Yhdysvallat Weatherford
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oklahoma State University
Verkkosivusto