Lue virallinen kuvaus

Tietoa St. Ambrose University

Dynaaminen kampuksen elämä

Tarjoamme yli 60 suurta yritystä, jolla on joustavuus sekoittaa suurasiakkaita, alaikäisiä ja valinnaisia ​​asioita vastaamaan etuja. Lisäksi hengellinen yhteisömme tunnetaan urheilusta, erityisistä tapahtumista ja erinomaisista asuinpaikoista.

SAU-opiskelijat ovat innoittaneet katolinen henkinen perinne ja sitoutuminen yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen. Itse asiassa he antavat vapaaehtoisia tuhansia työaikoja vuosittain - ja yli 150 000 tuntia pelkästään edellisvuonna!

Yhdellä silmäyksellä

Arvostettu 26th (tie) US News

Muissa luokissa, US News

Sijaintimme

Oikealla keskellä missä haluat mennä!

St. Ambrose University sijaitsee Davenportissa, Iowassa, osa Quad Cities - kaksivartista (Iowa ja Illinois) pääkaupunkiseudulla, joka sijaitsee idässä länteen kulkevasta Mississippi-joen ainoasta suuresta osuudesta.

Miksi SAU

Löydä suurempi tarkoitus elämässä St. Ambrose University

Jotkut opiskelijat mieluummin menettävät väkijoukossa suurissa yliopistoissa. Koska he ovat ihmisiä kasvojen meressä, he voivat astua ulos maailmaan, joka ei tiedä kuka he ovat tai mitä elämä on kyse.

Mutta olette erilaiset. Haluat laadukkaan koulutuksen pienemmässä koulussa, jossa professorit tietävät sinut nimesi mukaan, missä voit tehdä tutkimusta ensimmäisenä vuotena ja missä uskosi ja omistautuminen muiden palvelemiseen tarjoavat sinulle ja ystävillesi enemmän elämän tarkoitusta. Jos olet tällainen opiskelija, haluamme tavata sinut!

Valtion koulun akateemiset resurssit, pienen oppilaitoksen ystävällisyys

Hanki molempien maailmojen parhaat puolet

St. Ambrose tarjoaa kymmeniä suuryrityksiä ja samoja huipputason akateemikkoja, jotka löytyvät suuremmista yliopistoista ja korkeakouluista Iowassa. Itse asiassa Ambroesin akateemiset mahdollisuudet - harjoittelu, tutkimus, käytännön oppiminen - menevät monille valtion ja yksityisen koulun kilpailijoille.

Mutta mikä erottaa meistä, meidän pienet luokkakokoot ja lähestyttävät professorit, jotka tutustuvat sinuun ja ovat omistautuneita opetuksestasi, antavat sinulle mahdollisuuksia, joita et ehkä saa muiden Quad Citiesissä tai muualla sijaitsevissa oppilaitoksissa.

Ambrosian arvot ovat rakennuksen menestyksen säätiö

SAU sopii sinulle sopivaksi

Ambrosian arvot akateemisesta huippuosaamisesta ja sitoutumisesta liberaaliin taiteisiin, yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhteisöpalveluun antavat pohjan menestyksestänne opiskelijaksi, urallesi ja tekemään maailmasta paremman paikan.

130 vuotta vahva

Jatkamme menestymään, ja voit myös.

St. Ambrose otti alusta lähtien tervetulleiksi kaikki uskonnolliset uskonnolliset, etniset taustat ja taloudelliset olosuhteet - katolisten koulujen poikkeuksellinen avoimuus tuolloin.

Tämä korostaminen katolisen ja taiteen traditioihin opetettujen urakehitysohjelmien osalta on säilynyt keskeisenä instituutiona nykypäivänä. Ajan myötä perinteet, kuten tiedekunnan ja opiskelijoiden väliset läheiset yhteydet ja henkilökohtainen huomio opiskelijoiden tavoitteista, turvallisuus, palvelun sitoutuminen ja katolinen identiteetti, juonivat ja elivät tänään.

Kampus on kasvanut huomattavasti viime vuosikymmeninä, ja sen avulla tarjotaan palveluita ja tukea opiskelijoille, tiedekunnalle ja henkilökunnallemme, joilla on paras ympäristö oppia, elää ja työskennellä. Työmme ja sitoutuminen huippuosaamiseen koulutuksessa on käynnissä.

Liity monipuolisten oppijoiden yhteisöön

Tehtävä

St. Ambrose University itsenäinen, diokesalainen ja katolinen - mahdollistaa sen opiskelijoiden kehittämän älyllisesti, hengellisesti, eettisesti, sosiaalisesti, taiteellisesti ja fyysisesti rikastuttamaan omaa elämäänsä ja toistensa elämää.

Näkemys

St. Ambrose tunnustetaan johtavaksi Midwestern yliopistoksi, joka on juurtunut sen diokesaaniperintöön ja katoliseen henkiseen traditioon. Ambrosian on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen, liberaaliin taiteisiin, yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen ja palveluun.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

St. Ambrose University

Olipa tavoitteesi aloittaa pieni yritys, hoitaa vähittäismyyntiketjua tai johtoryhmät monikansallisessa Fortune 500 -yrityksessä, St. Ambroseilla on ohjelma, joka auttaa ... [+]

Olipa tavoitteesi aloittaa pieni yritys, hoitaa vähittäismyyntiketjua tai johtoryhmät monikansallisessa Fortune 500 -yrityksessä, St. Ambroseilla on ohjelma, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

Valmistuneet työskentelevät Charles Schwabissa, Enterprise Car Rentalissa, Northwestern Mutualissa, TAG Communicationsissa ja monissa muissa.

Ambrose-edutPoikkeuksellinen liiketalousReal-maailman näkökulmaMahdollisuudet

Asiantunteva tiedekunta antaa sinulle koulutuksen ja mahdollisuuden rakentaa urakehitystä hallitsevia valtakirjoja, jolloin voit saavuttaa kunnianhimoasi.

St Ambrose -yliopisto on tunnustettu korkeakoulu, joka noudattaa menestyksekkäitä tuloksia, suurta opetusta, luo elinvoimaisen yhteisön ja kouluttaa sitoutuneita opiskelijoita.... [-]

Yhdysvallat Davenport
January 2020
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

St. Ambrose University

Onko tavoitteenasi edistää energia-alaa, suunnitella julkisia vesijärjestelmiä tai valvoa laitteiden ja tuotteiden valmistusta, St. Ambrose University ohjelma auttaa sinu ... [+]

Onko tavoitteenasi edistää energia-alaa, suunnitella julkisia vesijärjestelmiä tai valvoa laitteiden ja tuotteiden valmistusta, St. Ambrose University ohjelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

Valmistuneet työskentelevät Accenturessa, ExxonMobilissa, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

Ambrose-edutLaaja käsikäyttöinen tutkimusPoikkeavat laboratoriotilatHenkilökohtainen huomio: tiedekunta keskittyy sinuun

Tiukka mutta palkitseva mekaniikka-ohjelma antaa sinulle käytännön kokemuksen. Sinua ohjaavat asiantuntija ja harjoittama tiedekunta ja hankkivat taitoja, jotka tekevät sinulle etsittyä voimavaroja työvoimasta.

St Ambrose -yliopisto on tunnustettu korkeakoulu, joka noudattaa menestyksekkäitä tuloksia, suurta opetusta, luo elinvoimaisen yhteisön ja kouluttaa sitoutuneita opiskelijoita.... [-]

Yhdysvallat Davenport
January 2020
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Ambrose University

St. Ambrose on ohjelma, joka johtaa tavoitteisiisi ja paljon muuta. Haluatko muuttaa tuotantoa maailmalla, lisätä tuotteiden laatua kuluttajille tai työntekijöiden turval ... [+]

St. Ambrose on ohjelma, joka johtaa tavoitteisiisi ja paljon muuta. Haluatko muuttaa tuotantoa maailmalla, lisätä tuotteiden laatua kuluttajille tai työntekijöiden turvallisuuden tai valvoa työmaiden parannuksia?

Valmistuneet työskentelevät ExxonMobilissa, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose-edutLaaja Hands-On-tutkimus- ja suunnittelukokemusTiedekunta keskittyä sinuunAkkreditoitu ohjelma

Tiukka, mutta palkitseva Industrial Engineering -ohjelma antaa sinulle käytännön kokemuksen. Sinua ohjaavat asiantuntija ja harjoittama tiedekunta ja hankkivat taitoja, jotka tekevät sinulle etsittyä voimavaroja työvoimasta.

St Ambrose -yliopisto on tunnustettu korkeakoulu, joka noudattaa menestyksekkäitä tuloksia, suurta opetusta, luo elinvoimaisen yhteisön ja kouluttaa sitoutuneita opiskelijoita.... [-]

Yhdysvallat Davenport
January 2020
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Ambrose University

Jos haluat työskennellä ja manipuloida numeroita, analysoida tuloksia ja auttaa muita ymmärtämään, miten tiedot voivat toimia heille, St. Ambrose University tieteen tieto ... [+]

Jos haluat työskennellä ja manipuloida numeroita, analysoida tuloksia ja auttaa muita ymmärtämään, miten tiedot voivat toimia heille, St. Ambrose University tieteen tietotekniikan ja Analyticsin St. Ambrose University valmistaa sinut korkean vaatimustason uraan, joka vastaa tavoitteitasi.

Ambrose-edutTyöharjoittelu huippuyrityksissäPienet luokatOpi eettisiin tietojenkäytäntöihin

St Ambrose -yliopisto on tunnustettu korkeakoulu, joka noudattaa menestyksekkäitä tuloksia, suurta opetusta, luo elinvoimaisen yhteisön ja kouluttaa sitoutuneita opiskelijoita.

St. Ambrose Fall Drone -kiertue St Ambrose -yliopistosta Vimeossa.

Mitä opin?

Otat kursseja todennäköisyydellä ja tilastoista; tilastollinen mallinnus tietojen analysoinnilla; tietokone Tiede; kehittynyt matematiikka; ja viimeisen vuoden aikana, projektipohjainen kapteeni.... [-]

Yhdysvallat Davenport
January 2020
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Ambrose University

Uskot tietokoneohjelmat parantavat elämää, organisaatioiden toimintaa ja resurssien hallintaa. Haluat myös käsiä teknologisessa kehityksessä. Haluatko suunnitella mobiili ... [+]

Uskot tietokoneohjelmat parantavat elämää, organisaatioiden toimintaa ja resurssien hallintaa. Haluat myös käsiä teknologisessa kehityksessä. Haluatko suunnitella mobiilisovelluksia tai yritysohjelmistoratkaisuja, SAU voi valmistautua onnistuneeseen IT-uraan.

Valmistuneet työskentelevät Apple Inc.:ssä, Carleton Life Support -yrityksessä, Googlessa, HNI Corporationissa ja Southern Imperial Inc.:issä ja monissa muissa.

Ambrose-edutKattava koulutusKäytännön kokemus4 1 MSITM-ohjelma

Tiedekunnamme on ajan tasalla tietotekniikan tekniikoista ja innovaatioista. He työskentelevät rinnakkain kanssasi, kun opit kääntämään teoriaa, rakentamaan teknistä osaamista ja soveltamaan taitojasi todellisessa maailmassa.... [-]

Yhdysvallat Davenport
January 2020
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Fall at SAU

Welcome Week

Osoite
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Yhdysvallat