Lue virallinen kuvaus

St. Ambrose University

Dynaaminen kampuksen elämä

Tarjoamme yli 60 suurta yritystä, jolla on joustavuus sekoittaa suurasiakkaita, alaikäisiä ja valinnaisia ​​asioita vastaamaan etuja. Lisäksi hengellinen yhteisömme tunnetaan urheilusta, erityisistä tapahtumista ja erinomaisista asuinpaikoista.

SAU-opiskelijat ovat innoittaneet katolinen henkinen perinne ja sitoutuminen yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen. Itse asiassa he antavat vapaaehtoisia tuhansia työaikoja vuosittain - ja yli 150 000 tuntia pelkästään edellisvuonna!

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

SAU oli sijoittunut viidenneksi College Consensus'n (2018) tutkimuksessa, joka koski Iowan parhaita korkeakouluja ja yliopistoja. Sijoitettu 38th (tie) US News

LOCATON

Oikealla keskellä missä haluat mennä!

St. Ambrose University sijaitsee Davenportissa, Iowassa, osa Quad Cities - kaksivartista (Iowa ja Illinois) pääkaupunkiseudulla, joka sijaitsee idässä länteen kulkevasta Mississippi-joen ainoasta suuresta osuudesta.

MIKSI SAU

Löydä suurempi tarkoitus elämässä St. Ambrose University

Jotkut opiskelijat mieluummin menettävät väkijoukossa suurissa yliopistoissa. Koska he ovat ihmisiä kasvojen meressä, he voivat astua ulos maailmaan, joka ei tiedä kuka he ovat tai mitä elämä on kyse.

Mutta olette erilaiset. Haluat laadukkaan koulutuksen pienemmässä koulussa, jossa professorit tietävät sinut nimesi mukaan, missä voit tehdä tutkimusta ensimmäisenä vuotena ja missä uskosi ja omistautuminen muiden palvelemiseen tarjoavat sinulle ja ystävillesi enemmän elämän tarkoitusta. Jos olet tällainen opiskelija, haluamme tavata sinut!

Valtion koulun akateemiset resurssit, pienen oppilaitoksen ystävällisyys

Hanki molempien maailmojen parhaat puolet

St. Ambrose tarjoaa kymmeniä suuryrityksiä ja samoja huipputason akateemikkoja, jotka löytyvät suuremmista yliopistoista ja korkeakouluista Iowassa. Itse asiassa Ambroesin akateemiset mahdollisuudet - harjoittelu, tutkimus, käytännön oppiminen - menevät monille valtion ja yksityisen koulun kilpailijoille.

Mutta mikä erottaa meistä, meidän pienet luokkakokoot ja lähestyttävät professorit, jotka tutustuvat sinuun ja ovat omistautuneita opetuksestasi, antavat sinulle mahdollisuuksia, joita et ehkä saa muiden Quad Citiesissä tai muualla sijaitsevissa oppilaitoksissa.

Ambrosian arvot ovat rakennuksen menestyksen säätiö

SAU sopii sinulle sopivaksi

Ambrosian arvot akateemisesta huippuosaamisesta ja sitoutumisesta liberaaliin taiteisiin, yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhteisöpalveluun antavat pohjan menestyksestänne opiskelijaksi, urallesi ja tekemään maailmasta paremman paikan.

MITEN VOITTAA HARJOITUSTA?

SAU College of Business tarjoaa kattavan harjoitteluohjelman, joka antaa sinulle laadukkaan käytännön ja markkinoidun kokemuksen. Johtamisopiskelijat ovat internsissa useissa alueellisissa ja kansallisissa yrityksissä, kuten Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy ja Deere

Opiskelijoillamme on myös mahdollisuus soveltaa oppimistaan ​​todellisiin projekteihin, joiden avulla voit oppia ja osallistua Quad Cities -yhteisöön.

MITÄ ON POTENTIALISIA KARKAUKSEN PATSIA?

Johtoalan ammattilaiset voivat syöttää monia uran aloja, kuten markkinointi, rahoitus, matkailu, pankki, viihde ja paljon muuta. Useat alumnimme ovat liittyneet perheyritykseen.

Taitojasi arvostetaan myös yrityksissä, jotka keskittyvät vähittäiskauppaan, vieraanvaraisuuteen, pankkiin, valmistukseen, kuljetuksiin ja viihdeohjelmaan.

Alumnimme puhuvat usein St. Ambrose -opetuksen laadusta ja arvosta.

Viimeisimmän SAU College of Business -opetuksen tutkinnon suorittaneessa tutkimuksessa todettiin, että 97 prosenttia työskenteli kokopäiväisesti tai osa-aikatyönä jatko-opinnoissa, jatkoi koulutustaan ​​tai jos he eivät hakeneet työtä tuolloin.

MITÄ TÄMÄ OHJELMA TEHTÄVÄT?

  • Wes Erickson'12, '14 MOL ajatteli päätyvän asevoimiin, mutta löysi sen intohimonsa johtamisessa ja markkinoinnissa. Vaikka hän saavutti alaikäisiä näillä alueilla, hänen tietämyksensä ja etunsa - samoin kuin Wesin suosituimpien professoreiden mentorointi - ajoivat hänet SAU: n organisaation johtajuuden maisterin tutkintoon. Projektipäällikkönä UnityPoint Healthin Enterprise Program Management Officen kanssa Wes onnistuu hänen työstään Ambrosian ansainnuttavalla monipuolisella ja monitieteisellä koulutuksella.
  • Elijah Grant IV '15 harjoitteli kaksisuuntaista johtamista ja markkinointia ja toimii tällä hetkellä omalla mediayrityksellään, Grant Medialla Davenportissa. Elijah otti pois St. Ambroseelta tietää, miten vaikuttaa muutokseen ja innostaa ihmisiä. "Yliopiston johtajuusmahdollisuudet tekivät aikani St. Ambrose'ssa kannattavaani. Kunnianhimoisten johtajien roolissa oppilas valmisti minut johtamaan luokkahuoneen ulkopuolella ja auttoi minua kasvamaan ihmisenä."

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

St. Ambrose University

Olipa tavoitteesi aloittaa pieni yritys, hoitaa vähittäismyyntiketjua tai johtoryhmät monikansallisessa Fortune 500 -yrityksessä, St. Ambroseilla on ohjelma, joka auttaa ... [+]

Olipa tavoitteesi aloittaa pieni yritys, hoitaa vähittäismyyntiketjua tai johtoryhmät monikansallisessa Fortune 500 -yrityksessä, St. Ambroseilla on ohjelma, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

Valmistuneet työskentelevät Charles Schwabissa, Enterprise Car Rentalissa, Northwestern Mutualissa, TAG Communicationsissa ja monissa muissa.

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄSAU oli sijoittunut viidenneksi College Consensus'n (2018) tutkimuksessa, joka koski Iowan parhaita korkeakouluja ja yliopistoja. Sijoitettu 38th (tie) US NewsAmbrose-edutPoikkeuksellinen liiketalousReal-maailman näkökulmaMahdollisuudet

Asiantunteva tiedekunta antaa sinulle koulutuksen ja mahdollisuuden rakentaa urakehitystä hallitsevia valtakirjoja, jolloin voit saavuttaa kunnianhimoasi.... [-]

Yhdysvallat Davenport
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

St. Ambrose University

Onko tavoitteenasi edistää energia-alaa, suunnitella julkisia vesijärjestelmiä tai valvoa laitteiden ja tuotteiden valmistusta, St. Ambrose University ohjelma auttaa sinu ... [+]

Onko tavoitteenasi edistää energia-alaa, suunnitella julkisia vesijärjestelmiä tai valvoa laitteiden ja tuotteiden valmistusta, St. Ambrose University ohjelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

Valmistuneet työskentelevät Accenturessa, ExxonMobilissa, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄSAU oli sijoittunut viidenneksi College Consensus'n (2018) tutkimuksessa, joka koski Iowan parhaita korkeakouluja ja yliopistoja. Sijoitettu 38th (tie) US NewsAmbrose-edutLaaja käsikäyttöinen tutkimusPoikkeavat laboratoriotilatHenkilökohtainen huomio: tiedekunta keskittyy sinuun

Tiukka mutta palkitseva mekaniikka-ohjelma antaa sinulle käytännön kokemuksen. Sinua ohjaavat asiantuntija ja harjoittama tiedekunta ja hankkivat taitoja, jotka tekevät sinulle etsittyä voimavaroja työvoimasta.... [-]

Yhdysvallat Davenport
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Ambrose University

St. Ambrose on ohjelma, joka johtaa tavoitteisiisi ja paljon muuta. Haluatko muuttaa tuotantoa maailmalla, lisätä tuotteiden laatua kuluttajille tai työntekijöiden turval ... [+]

St. Ambrose on ohjelma, joka johtaa tavoitteisiisi ja paljon muuta. Haluatko muuttaa tuotantoa maailmalla, lisätä tuotteiden laatua kuluttajille tai työntekijöiden turvallisuuden tai valvoa työmaiden parannuksia?

Valmistuneet työskentelevät ExxonMobilissa, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄSAU oli sijoittunut viidenneksi College Consensus'n (2018) tutkimuksessa, joka koski Iowan parhaita korkeakouluja ja yliopistoja. Sijoitettu 38th (tie) US NewsAmbrose-edutLaaja Hands-On-tutkimus- ja suunnittelukokemusTiedekunta keskittyä sinuunAkkreditoitu ohjelma

Tiukka, mutta palkitseva Industrial Engineering -ohjelma antaa sinulle käytännön kokemuksen. Sinua ohjaavat asiantuntija ja harjoittama tiedekunta ja hankkivat taitoja, jotka tekevät sinulle etsittyä voimavaroja työvoimasta.... [-]

Yhdysvallat Davenport
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Ambrose University

Jos haluat työskennellä ja manipuloida numeroita, analysoida tuloksia ja auttaa muita ymmärtämään, miten tiedot voivat toimia heille, St. Ambrose University tieteen tieto ... [+]

Jos haluat työskennellä ja manipuloida numeroita, analysoida tuloksia ja auttaa muita ymmärtämään, miten tiedot voivat toimia heille, St. Ambrose University tieteen tietotekniikan ja Analyticsin St. Ambrose University valmistaa sinut korkean vaatimustason uraan, joka vastaa tavoitteitasi.

Ambrose-edutTyöharjoittelu huippuyrityksissäPienet luokatOpi eettisiin tietojenkäytäntöihin

St Ambrose -yliopisto on tunnustettu korkeakoulu, joka noudattaa menestyksekkäitä tuloksia, suurta opetusta, luo elinvoimaisen yhteisön ja kouluttaa sitoutuneita opiskelijoita.

St. Ambrose Fall Drone -kiertue St Ambrose -yliopistosta Vimeossa.

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄSAU oli sijoittunut viidenneksi College Consensus'n (2018) tutkimuksessa, joka koski Iowan parhaita korkeakouluja ja yliopistoja. Sijoitettu 38th (tie) US NewsMitä opin?... [-]
Yhdysvallat Davenport
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Ambrose University

Uskot tietokoneohjelmat parantavat elämää, organisaatioiden toimintaa ja resurssien hallintaa. Haluat myös käsiä teknologisessa kehityksessä. Haluatko suunnitella mobiili ... [+]

Uskot tietokoneohjelmat parantavat elämää, organisaatioiden toimintaa ja resurssien hallintaa. Haluat myös käsiä teknologisessa kehityksessä. Haluatko suunnitella mobiilisovelluksia tai yritysohjelmistoratkaisuja, SAU voi valmistautua onnistuneeseen IT-uraan.

Valmistuneet työskentelevät Apple Inc.:ssä, Carleton Life Support -yrityksessä, Googlessa, HNI Corporationissa ja Southern Imperial Inc.:issä ja monissa muissa.

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄSAU oli sijoittunut viidenneksi College Consensus'n (2018) tutkimuksessa, joka koski Iowan parhaita korkeakouluja ja yliopistoja. Sijoitettu 38th (tie) US NewsAmbrose-edutKattava koulutusKäytännön kokemus4 1 MSITM-ohjelma

Tiedekunnamme on ajan tasalla tietotekniikan tekniikoista ja innovaatioista. He työskentelevät rinnakkain kanssasi, kun opit kääntämään teoriaa, rakentamaan teknistä osaamista ja soveltamaan taitojasi todellisessa maailmassa.... [-]

Yhdysvallat Davenport
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

St. Ambrose University

Osoite
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Yhdysvallat