Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa maailman ainoalle Norbertine Collegeille

Vuodesta 1121 lähtien Xantenin Norbertin perustama uskonnollisen järjestyksen jäsen on omaksunut radikaalin vieraanvaraisuuden perinteen. Tänä päivänä, St. Norbert College , sama perinne on innokkaasti laajennettu sinulle. St. Norbertissa kaikki ovat tervetulleita.

Paikka tarinasi

Taustastasi riippumatta, oikean yliopiston valitseminen voi olla ylivoimaista. Sen on oltava hyvä sopimaan kuka olet - sellainen, joka tarjoaa tähtitieteen akateemisia mahdollisuuksia ja palvelun hengen muille säilyttäen samalla hauskan ja ystävällisen kampuskokemuksen.

Kampuksemme on yhteisölähtöinen ja keskittyy luomaasi tarinaan. Olemme yhtä sitoutuneita kehittämään henkilökohtaista matkaasi kuin ammatillisia toiveitasi. St. Norbert College on paikka tarinasi ilmestymiselle.

Historia. Tulevaisuutesi.

St. Norbert on yksi maan kattavimmista katolilaisten taiteiden korkeakouluista, ja hänellä on ylpeä historia ja perinne juurtunut säätiö. Kun Norbert Xanten perusti Norbertin pappien järjestyksen 12-luvulla, hän ei voinut kuvitella, miten hänen elämänsä ja tehtävänsä vaikuttaisi maailmaan lähes yhdeksän vuosisataa myöhemmin. St. Norbert College henki tänä päivänä elää tämän modernin, vilkkaan riverfront-yhteisön kautta, joka on omistettu uuden sukupolven maailmanmarkkinoiden sukupolven muokkaamisesta ja voimaannuttamisesta.

Henki ja perinne Communio

Aivan kuten Norbert kutsui muita liittymään häneen molemminpuolisen arvion, luottamuksen, vilpittömyyden, uskon ja vastuun pyrkimyksissä, kutsumme sinut liittymään meihin.

Sana St. Norbertistä täältä löytyvälle syvälle yhteisötunnukselle on kommunio . Se elää avoimen vuoropuhelun, kuulemisen ja yhteistyön kautta. Communio kannustaa meitä vastaamaan yksilöllisesti ja kollektiivisesti paikallisten ja globaalien yhteisöidemme tarpeisiin.

St. Norbert College , kuulet sanan communio melko usein, mutta on toivomme, että kokeilet sitä joka päivä.

121176_985dc5ef-b1fa-4ede-bdec-dcaadf2e96f3-hs_file_upload-SNC-Arch-1.jpg

Katolinen. Taiteet. Norbertine.

Kutsumme sinut liittymään meihin pyrkiessämme ja elämään kolmesta keskeisestä perinteestä, jotka muodostavat tehtävämme maailmalle:

Katolinen perinne, joka kehottaa meitä:

  • Pidä kiinni kaikkien ihmisten pyhästä arvokkuudesta.
  • Etsi totuutta jatkuvan vuoropuhelun kautta uskon, järjen ja kulttuurin välillä.
  • Hyödynnä tietoa edistääksesi evankeliumin näkemystä oikeudenmukaisuudesta.

Norbertine-perinne, joka vaatii meitä

  • Rukoile ja reflektoi yhteisöllisesti ja yksilöllisesti ja toivottaa kaikki osallistumaan.
  • Etsitään rauhaa ja sovintoa Norbertin hengessä.
  • Vastaamme globaalien ja paikallisten yhteisöidemme tarpeisiin.

Vapaa-ajan perinteet, jotka vaativat meitä

  • Vuoropuhelu eri kulttuurien, näkökulmien ja uskomusten kanssa.
  • Viljele elinikäisen oppimisen rakkautta, joka on inspiroitunut erinomaisesta opetuksesta.
  • Ajattele kriittisesti vastuullisina yhteiskunnan jäseninä.121269_SNC_FallScenes_00591.jpg

Koko ihmisen kehitys

Yliopisto edistää henkistä, henkistä ja henkilökohtaista kehitystä sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Edistämme kokonaisten henkilöiden kehitystä viljelemällä opiskelu-, pohdinta-, rukous-, hyvinvointi-, leikki- ja toimintatapoja.

Koska ainoa norbertiininen korkeakoulututkintolaitos maailmassa, juurimme, perinteemme ja sitoumuksemme luovat ainutlaatuisen koulutuskokemuksen, joka valmistaa meitä kunnioittamaan Jumalaa, palvelemaan ihmiskuntaa ja hoitamaan kaikkia.

Mottomme

Docere Verbo ja Exemplo - opettaa sanalla ja esimerkillä

120890_best-friends-blond-hair-bonding-1574650.jpg

Suuret korkeakoulut saavat huomiota

Riippumatta siitä, kuinka yhdistät St. Norbert College , tunnet vauhdin. Rakennamme maan seuraavaa suurta vapaa-taiteiden korkeakoulua, ja kuten voitte nähdä, monet muut ovat yhtä mieltä.

Yksi parhaista

St. Norbert nimettiin yhdeksi vuoden 2018 parhaimmista keskilännessä The Princeton Review -lehden parhaista 366 oppilaitoksesta. Princeton Review -lehden tavoitteena on tunnistaa standout-korkeakoulut ja yliopistot maan jokaisella alueella.

Maine rakennushahmolle

St. Norbert nimitettiin John Templeton Foundation -säätiön kunniamerkiksi luonnetta parantaville korkeakouluille korkeakouluna, jolla on esimerkillisiä ohjelmia, jotka inspiroivat opiskelijoita johtamaan eettistä ja kansalaismielistä elämää.

Johtava katolisen vapaakatemian korkeakoulu

Vuoden 2018 oppaassaan “Amerikan parhaisiin korkeakouluihin” St. Norbert luokiteltiin yhdeksi parhaimmista kansallisista vapaa-ajan taiteiden korkeakouluista, joten se oli yksi kymmenen parhaan katolisen vapaakaiteen korkeakoulun joukossa.

Upea opetus, onnistuneet tulokset

Erityisryhmät tunnustavat edelleen St. Norbert College vuosina 2018-19 sitoutuneille opiskelijoilleen, loistavalle opetukselle, vilkkaalle yhteisölle ja onnistuneille tuloksille.

Yksi Amerikan parhaista korkeakouluista

Forbes-lehden ”Amerikan suosituimpien korkeakoulujen” sijoituksissa St. Norbert College -opisto on # 37/6/6-luokitellusta korkeakoulusta ja yliopistosta.

Suuri arvo

Sijoituksissa, joissa yhdistyvät koulutuksen laatu, kohtuuhintaisuus ja alumnien menestys, Money -lehti sijoitti St. Norbertin # 294 727 korkeakoulusta yhdeksi 2018 parhaista rahaa käsittelevistä korkeakouluista.

Esimerkki yhteisön sitoutumisesta

Carnegie-säätiö opetuksen edistämiseksi valitsi St. Norbert College esimerkillisiksi yhteisötoimintakäytäntöksi.

Nelivuotinen valmistumisasiakirja

Yli 10 vuoden aikana St. Norbert on suorittanut ajoissa enemmän prosentuaalisia opiskelijoita kuin mikään muu Wisconsinin yliopisto tai yliopisto. Tämä auttaa oppilaita pitämään velkaa alhaisempana ja pääsemään nopeammin työpaikkaan tai yleiseen kouluun. Neljän vuoden valmistumistakuumme on yksinkertainen: Jos et valmistu neljässä vuodessa ilman omaasi syytä, poimimme välilehden loput opinto-opintojen suorittamiseen tarvittavista kursseista.

Tuki huonolaatuisille opiskelijoille

St. Norbert College tunnustettiin opiskelijamahdollisuuksien keskuksessa

Täysin akkreditoitu vuodesta 1934

St. Norbert College on akkreditoinut korkeakoulujen oppilaitoksen Pohjois-korkeakoulujen liitossa (HLC). Akkreditointi on vertaisarviointiprosessi, jonka tarkoituksena on varmistaa korkeakoulujen hyväksyttävä laatutaso.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

St. Norbert College

Jos olet kiinnostunut psykologiasta, olet todennäköisesti kiinnostunut ihmisistä - mikä saa heidät linnuttua, miksi he tekevät mitä tekevät ja kuinka auttaa heitä löytämä ... [+]

Haluatko käsitellä kysymyksiä, jotka ovat jo pitkään olleet keskeisiä ajatuksissamme ihmiskokemuksesta? Silloin psykologia voi olla sinulle tärkein.

Psykologia

Ihmisen ajattelu, tunne ja käyttäytyminen ovat loputtoman monimutkaisia - ja loputtoman mielenkiintoisia. Psykologia lopettaa tämän monimutkaisuuden, yhdistämällä tieteen ja humanistiset tieteet psyykkisten prosessien tutkimiseksi ihmisarvon ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Jos olet kiinnostunut psykologiasta, olet todennäköisesti kiinnostunut ihmisistä - mikä saa heidät linnuttua, miksi he tekevät mitä tekevät ja kuinka auttaa heitä löytämään tiensä parempaan, merkityksellisempään elämään.... [-]

Yhdysvallat Vihreä Lahti
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Norbert College

Taloustieteen opiskelijana saat taitava yhdistämään kvantitatiivisen analyysin ihmisen käyttäytymistä koskeviin näkemyksiin ja murskaamaan lukuja punnitseviin kulttuurite ... [+]

Taloustiedettä kutsutaan usein rationaalisen käyttäytymisen tieteeksi; se korostaa muodollista, systemaattista ja analyyttistä ajattelua.

taloustiede

Jos harkitset uraa taloustieteessä, tiedät, että tämä dynaaminen ala on paljon enemmän kuin rahaa. Kyse on siitä, miten ihmiset, yritykset ja kansat liittyvät toisiinsa, kun he käyttävät voimavaroja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Taloustieteen opiskelijana saat taitava yhdistämään kvantitatiivisen analyysin ihmisen käyttäytymistä koskeviin näkemyksiin ja murskaamaan lukuja punnitseviin kulttuuritekijöihin ymmärtääksesi paremmin yhteiskuntia. Taloustieteilijänä tutkitut asiat - terveydenhuolto, kansainväliset suhteet, tuloerot ja muut - ovat yhteiskuntia muovaavia kysymyksiä.... [-]

Yhdysvallat Vihreä Lahti
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BBA

St. Norbert College

Kun opiskelet kirjanpitoa, kiinnität silmääsi merkityksellisiä yksityiskohtia ja kehität globaalilla markkinoilla elintärkeää yritystoimintaa, johtamistaitoja ja vankkaa ... [+]

Kirjanpito-ohjelmamme valmistaa sinut moniin haastaviin ja monipuolisiin ammatillisiin polkuihin.

Kirjanpito

Kirjanpito on paljon enemmän kuin numeroita. Tilintarkastajat asuvat taiteen ja tieteen risteyksessä, analysoivat ja raportoivat taloudellista tilaa menestyksen edistämiseksi kaikenlaisissa organisaatioissa.

Kun opiskelet kirjanpitoa, kiinnität silmääsi merkityksellisiä yksityiskohtia ja kehität globaalilla markkinoilla elintärkeää yritystoimintaa, johtamistaitoja ja vankkaa etiikkaa.

Osana St. Norbertin kirjanpito-ohjelmaa ansaitset kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kirjanpidossa. Voit myös osallistua lisäkursseille pätevöityäksesi KHT-tenttiin.... [-]

Yhdysvallat Vihreä Lahti
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

St. Norbert College

Kun opiskelet biologiaa St. Norbertissa, sinä osallistut omakohtaisesti tähän elintärkeään etsintään. Luokkahuoneen laboratoriokokemus ja tiedekunnan tutkimusyhteistyö ka ... [+]

Löydät tutkimuksen ja kenttätyön olevan looginen jatko biologian opetussuunnitelmalle ja olennainen osa akateemista kulttuuriamme.

Biologia

Pienimmistä mikro-organismeista korkeimpiin puihin biologit tutkivat elämän salaisuuksia. Heidän löydöstään, nykyään enemmän kuin koskaan, auttaa tasapainottamaan ekosysteemejä, palauttamaan ympäristön, ruokkimaan nälkäisiä ja parantamaan tautia.

Kun opiskelet biologiaa St. Norbertissa, sinä osallistut omakohtaisesti tähän elintärkeään etsintään. Luokkahuoneen laboratoriokokemus ja tiedekunnan tutkimusyhteistyö kasvattavat jännitystä kentällä ja taitavat taitosi tieteellisessä menetelmässä.

St. Norbertissa valitset yhden kahdesta pitoisuudesta, kun ansaitset bachelorshipsin biologiaa:... [-]

Yhdysvallat Vihreä Lahti
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
St. Norbert College

Tietokonetieteilijät luovat ja optimoivat tämän digitaalisen ympäristön työskentelemällä siellä, missä ihmiset ja heidän käyttämänsä tekniikka risteilevät päivittäin. Tie ... [+]

Tietotekniikan opiskelu valmistaa sinua pääsemään nopeasti kasvavaan, jännittävään ja jatkuvasti muuttuvaan ammattiin.

Tietokone Tiede

Elämme täysin digitaalisessa maailmassa. Olipa opiskelet, seurustelevat, työskentelevät tai pelaavat, teknologiatekijät lähes kaikkiin.

Tietotekniikan tutkijat luovat ja optimoivat tämän digitaalisen ympäristön, työskentelevät ihmiset ja teknologia, joihin he luottavat, risteävät joka päivä. Tietokoneasiantuntijana pyrimme toimimaan tyylikkäässä toiminnassa ja ulkonäössä, kun suunnittelet innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja, jotka helpottavat työtä ja elämää.

Voit opiskella St. Norbert College . Voit hankkia tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnon valitsemalla yhden kolmesta pitoisuudesta:... [-]

Yhdysvallat Vihreä Lahti
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

St. Norbert College

Yritystoiminta globaalissa ympäristössä vaatii enemmän kuin teknistä tietotaitoa. Se vaatii hienostunutta maailmankuvaa ja partakoneen terävää kykyä analysoida prosesseja ... [+]

Ohjelmamme perustuu St. Norbertin taiteiden perinteisiin ja tuo henkisen kurinalaisuuden johtamistaidoidesi kehittämiseen.

Liikehallinto

Yrityksen toiminta globaalissa ympäristössä vie enemmän kuin tekninen osaaminen. Se vaatii hienostunutta maailmankuvaa ja partaveitsevaa kykyä analysoida prosesseja, neuvotella suhteista ja lievittää vaisto älyllisesti.

Tällaiset taidot eivät ole helppoa. Et voi vain opiskella liiketoimintaa; sinun on tehtävä nopeasti yritystoimintaa.

St. Norbertin kansainväliseen keskittymiseen keskittyvä vapaiden taiteiden ympäristö auttaa sinua tekemään juuri sen, kun ansaitset kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon yhdestä kolmesta päätoimesta:... [-]

Yhdysvallat Vihreä Lahti
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi