Susquehanna University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kasvatat, menesty ja palvelet

Nopeasti muuttuvassa maailmassamme pommitetaan tietoa ja uutta teknologiaa.

Tieteelliset löydöt haastavat tapaa, jolla ajattelemme.

Kulttuuriset vallankumoukset vaikuttavat tapamme toimia.

Valmistamme sinut kasvamaan, onnistumaan ja palvelemaan tätä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Oppimustavoitteidemme ja innovatiivisen Keski-opetussuunnitelman avulla kannustamme sinua avaamaan mielen ja ajattelemaan eri tavalla itsestäsi ja maailmasta.

Opi asiantuntijan tiedekunnan käsissä, jotka eivät ole ainoastaan ​​opettajia vaan ohjaajia. He avaavat silmäsi uuteen näkökulmaan. Opeta sinut älyllisesti joustavaksi. Valmistaudu sinut kriittiseen ajatteluun ja kommunikoimaan selkeästi eri tieteenaloilla. Auttaa sinua kehittämään vahvaa itseni tunnetta. Ja antaa sinulle paremman käsityksen ympäröivästä maailmasta.

Sinusta tulee korkeasti koulutettu yksilö, joka arvostetaan suuresti markkinoilla. Sinulla on taidot, joita työnantajat haluavat. Ja on hyvin valmistautunut saavuttamaan elämän, johtajuuden ja palvelun.

Tarjoaa yli 100 majoria ja alaikäistä

Voit valita suurista, alaikäisistä ja monitieteisistä ohjelmista yhdessä kahdesta koulusta - Taideteollisen korkeakoulun ja Sigmund Weisin kauppakorkeakoulun kanssa.

Ei väliä, mitä valitset, kokeilet henkilökohtaista, korkealaatuista koulutusta, jonka tunnemme. Sinulla on pienet luokat, joita opettajat eivät ole suorittaneita avustajia, ja niillä on runsaasti mahdollisuuksia käytännön oppimiseen.

Sijainnit

Selinsgrove

Osoite
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Pennsylvania, Yhdysvallat