Tennessee Technological University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tennessee Techin opiskelijat saavat enemmän kuin huipputason koulutuksen. He oppivat olemaan johtajia valituissa uroissaan ja elinikäisissä oppijoissaan.

Opiskelijoiden ja tiedekunnan väliset kumppanuudet yhdistävät tieteenalojen ja ideoiden monitieteellisissä projekteissa ja tutkimuksessa. Ulkopuolella luokkahuoneessa he oppivat kulttuureista eri puolilla maapalloa, löytävät kuinka olla hyviä kansalaisia ​​palvelujärjestöjen ja kymmeniä opiskelijajoukkueiden kautta, saamaan taiteelle altistumista ja rakastamaan ystävyyttään kaikenikäisille, taustoille ja kiinnostuksille.

Kuten meidän maskotti, Awesome kultainen kotka, Tennessee Tech -opiskelijat ovat keskittyneet opintoihinsa, pelottomia tavoitteidensa ja tulevaisuutensa toteuttamisessa ja sitoutuneet kampukseen ja globaaleihin yhteisöihin.

Yli 10 500 opiskelijaa ilmoittaessaan TTU tarjoaa yli 40 perustutkintoa ja 20 jatkotutkintoa kahdeksassa korkeakoulussa ja koulussa: maatalous ja ihmisen ekologia, taide ja tiede, liike-elämä, koulutus, tekniikka, kuvataide, monitieteinen tutkimus ja hoitotyö.

Sijainnit

Cookeville

Osoite
William L Jones Drive,1
38505 Cookeville, Tennessee, Yhdysvallat