The University of Texas at San Antonio

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The University of Texas at San Antonio on monikulttuurinen löytöyritys, jolla on yli 32 000 opiskelijaa. Se on San Antonion suurkaupunkiseudun suurin yliopisto.110215_people-woman-coffee-meeting.jpg

Tehtävämme

The University of Texas at San Antonio on omistettu tietämyksen edistämiselle tutkimuksen ja etsinnän, opetuksen ja oppimisen, yhteisön sitoutumisen ja julkisen palvelun avulla. UTSA käsittää pääsyn ja huippuosaamisen laitoksena monikulttuuriset perinteet ja toimii henkisten ja luovien voimavarojen keskuksena sekä katalysaattorina sosioekonomiselle kehitykselle ja teollis- ja tekijänoikeuksien kaupallistamiselle - Texasille, maalle ja maailmalle.

Näkemyksemme

Olla johtava julkinen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa pääsyn koulutukseen ja valmistaa kansalaisten johtajia globaalille ympäristölle.

Perusarvot

Kannustamme vuoropuhelun ja löytämisen ympäristöä, jossa edistetään rehellisyyttä, huippuosaamista, osallisuutta, kunnioitusta, yhteistyötä ja innovointia.110216_pexels-photo-1448258.jpeg

Kampuksemme

UTSA: ssa on neljä kampusta: Main Campus, Downtown Campus, Hemisfair Campus ja Park West Campus.

Main Campus

Kun 104 rakennusta on 600 eekkeriä, pääkampuksella on liike-, koulutus- ja inhimillisen kehityksen, tekniikan, liberaalin ja taiteen, tiede- ja kunniakoulut. Vuonna 2019 suuren mittakaavan testauslaboratorion on määrä avata insinööriopiskelijoille. Uusi tieteen ja tekniikan rakennus on määrä valmistua vuonna 2020. Julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet tarjoavat uusia asuntoja ja vähittäiskauppaa UTSA-bulevardin varrella.

Keskusta Campus

2018 oli keskeinen vuosi Downtown Campusille, joka sijaitsee IH-35-länteen länteen, ja San Antonion kaupungille suunnitelmat ilmoitettiin seuraavan kymmenen vuoden aikana lisäämällä tietojenkäsittelykoulu, yrittäjyyskoulu. Kaupungin sydämessä sijaitseva National Security Collaboration Center, Urban Education Institute ja Urban Science Institute keskustassa. Suunnitelmia on myös ilmoitettu lisäkoteloista, kun UTSA toimii San Antonion kaupungin ja Bexarin piirikunnan kanssa korkean teknologian käytävän ankkuroimiseksi.

Hemisfairin kampus

Hemisfairin kampuksella Texan-kulttuurien instituutti järjestää näyttelyitä ja live-esityksiä. Tutkimus, kokoelmat, näyttelyt ja ohjelmat edistävät Texasin ja Texansin ymmärrystä ja arvostusta.

Park West Campus

125 hehtaarin suuruinen Park West Campus, joka sijaitsee alle kahden mailin päässä pääkampuksesta, on jalkapallokentän ja radan ja kentän stadionin koti. Se palvelee Roadrunnerin urheilijoita ja on nimetty yhteisön urheilutapahtumien isäntäsivustoksi.110217_pexels-photo-256455.jpeg

Sijainnit

San Antonio, Pyhä Antonio

Osoite
Main Campus,
1 UTSA Circle

1 UTSA Circle, San Antonio, Pyhä Antonio, Texas, Yhdysvallat

San Antonio, Pyhä Antonio

Osoite
Downtown Campus,
501 W. César E. Chávez Blvd.

TX 78207 San Antonio, Pyhä Antonio, Texas, Yhdysvallat

San Antonio, Pyhä Antonio

Osoite
Hemisfair Campus,
801 E. César E. Chávez Blvd.

TX 78205-3209 San Antonio, Pyhä Antonio, Texas, Yhdysvallat

San Antonio, Pyhä Antonio

Osoite
Park West Campus,
8000 North 1604 W.

TX 78249 San Antonio, Pyhä Antonio, Texas, Yhdysvallat