Lue virallinen kuvaus

USCB. Löydetty.

University of South Carolina Beaufort on pieni, julkinen yliopisto vain yli 1750 opiskelijaa ympäri maailmaa. Sen perintö vuodelta Beaufort College 1700-luvun lopulla, USCB on jatkossakin suuri merkitys voimakas futuurit meidän opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan, ja yhteisöjä palvelemme koko Low Country.

USCB on dynaaminen ja elinvoimainen tiedeyhteisön joka palvelee Lowcountry ja ulkopuolella.

• sijainti lähellä maailmanluokan resorts Hilton Head Island, historiallisesti rikas taide asetus Beaufort, ja paljon muuta nostaa käytännön oppimiseen.

• opiskelija-to-tiedekunnan suhde 17: 1, joka tarjoaa erittäin yksilöllistä oppimisympäristön.

• Johtava koulutusmahdollisuudet klo todella edulliseen hintaan, koska USCB tunnetaan edullisin neljän vuoden laitos osavaltiossa Etelä-Carolinassa.

• Tutkimus mahdollisuuksia state-of-art laboratoriot, opiskelija tutkimus ja Scholarship päivä, ja kyky esittää tutkimusta kansallisesti ja julkaista kansallisesti kunnioitetaan lehdissä.

Meidän Kampukset

Tutustu kahdella kampuksella

University of South Carolina Beaufort on nopeimmin kasvava neljän vuoden laitos Etelä-Carolinassa. Vuodesta luonnonkaunis näkymät state-of-the-art tilat, pienet luokkakoot elinvoimainen kampuksella elävä, tutkia voimakas tulevaisuuden yhdessä USCB kaksi kampuksilla-Hilton Head Gateway ja Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Hilton Head Gateway kampuksella Bluffton, SC, on University of South Carolina uusin paikalla vain lyhyen ajomatkan päässä Hilton Head Island, joka tarjoaa maailmanluokan oppimismahdollisuuksia biologiasta tutkimuksesta interning maailmanluokan Resorts.

Meidän 200 eekkerin, hiljattain rakennettu kampuksella on kaikki mukavuudet ja mukavuudet, joita tarvitset opiskelijaelämään. Palmetto Village, Hilton Head Gatewayn kampuksella asumiseen, on seitsemän täysin kalustettu, sviitti-tyylinen rakennus hallit jossa yhteiset oleskelutilat, ja keittiö jokaisessa huoneessa.

26000 neliön jalka Campus keskus on myös kirjakauppa, ruokasali, monikäyttöinen huone, opiskelija kokoustila, ja opiskelija-aulassa.

Historic Beaufort Campus

Historic Beaufort kampuksella istuu sisävesikanavista keskustassa Beaufort, SC, jossa voit elää ja opiskella lähellä artsy kauppoja, ravintoloita, ja ranta-kaikki historiallisesti rikas kaupunki on niin paljon tarjottavaa.

Jossa historia vuodelta 1795, tämä kampus on taidekeskus, joka isännöi näyttelyitä, konsertteja, teatteriesityksiä tapahtumia, ja muita esityksiä kaikille historiallisessa, luonnonkaunis, ja elinvoimainen yhteisö. Opiskelijat voivat myös elää kampuksella Grace Valkoinen talo, hiljattain remontoitu asuinpaikka sali on täysikokoinen keittiö, makuuhuonetta, ja talon pesula.

Alkuja tuovat mahdollisuuksia, ja USCB on alussa ohjelmia, tavat ja perinteet. Se on jännittävä aikaa poikkeuksellinen paikka.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

University of South Carolina Beaufort

Bachelor of Arts varhaiskasvatuksessa on koulutusohjelman suorittaville opiskelijoille USCB jotka etsivät South Carolina opetusta sertifiointi laadut Pre-K kautta perusko ... [+]

Bachelor of Arts varhaiskasvatuksessa on koulutusohjelman suorittaville opiskelijoille USCB jotka etsivät South Carolina opetusta sertifiointi. Varhaiskasvatus suurten hyötyä osallistumisestaan ​​käytännön kokemuksia, mahdollisuuksia integroida teoriaa ja opetusharjoittelua, ja laaja kenttä ja kliinisten kokemuksia lasten hoitotilanteissa, Head Start keskukset, Montessori koulujen ja paikallisten julkisten koulujen. Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille laaja akateeminen tausta ja ammatilliset tiedot, taidot ja dispositions tarvitaan työtä nuorten vuotiaita lapsia syntymästä kahdeksan.

Varhaiskasvatus ohjelma on 123 lukukauden tunnin ohjelma. Kaikki opiskelijat pyrkii täydentämään BA varhaiskasvatuksessa tutkinto on muodollisesti sallittu tulla ammatillinen ohjelma, kun hän on suorittanut vähintään 46 lukukausi tuntia, joista 30 on täytettävä USCB, ja tapasi muut vaatimukset. Pre-Professional ja Professional Program sekvenssin varhaiskasvatuksen vaatii 67 tuntia työselostus keskitytään kehittämään pedagogisen ja sisällön tietoa. ... [-]

Yhdysvallat Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

University of South Carolina Beaufort

Bachelor of Science biologian kanssa pitoisuus Coastal Ekologia ja säilyttämistä palvelee tarvetta koulutettuja rannikko tutkijoiden kanssa tietoja ja taitoja tarvitaan v ... [+]

Rannikon Ekologia ja Conservation

Bachelor of Science biologian kanssa pitoisuus Coastal Ekologia ja säilyttämistä palvelee tarvetta koulutettuja rannikko tutkijoiden kanssa tietoja ja taitoja tarvitaan vastaamaan ainutlaatuinen ongelmia rannikkoalueiden ekosysteemien. Ympäristön korostaa intensiivistä kaupallisen ja asuinalueiden kehittäminen on mahdollista merkittävästi vaikuttaa herkkä rannikon ekosysteemien jos kasvu ei oikein onnistunut. USCB on hyvät mahdollisuudet hyödyntää ainutlaatuinen fyysiset ja ekologiset ominaispiirteet Meren Saaret rannikkoalueiden kouluttamiseksi meidän opiskelijoiden suojelun paikalliseen ympäristöön. Useat USCB n Vastavalmistuneiden toteuttavat parhaillaan jatkotutkintoja joissakin kaikkein kilpailukykyisin jatko-ohjelmia sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Toiset työskentelevät paikallisten ja alueellisten rannikkoalueiden suojelu / tiede tehtävissä sekä ekomatkailun työpaikkoja.... [-]

Yhdysvallat Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of South Carolina Beaufort

Maailmanluokan golf, tennis, veneily ja majoitustilat, rannat, puroja ja suot, erinomainen ruokailu-ja yöelämä, taiteen ja kulttuurin keskuksia, ja ympäristö- ja historia ... [+]

Laitos Hospitality Management

Hotelli-, ravintola-, ja matkailuhallinnon

Coastal South Carolina: Great Place to Live and Learn!

Tutkimus Hospitality Management maailmanluokan asetus

Maailmanluokan golf, tennis, veneily ja majoitustilat, rannat, puroja ja suot, erinomainen ruokailu-ja yöelämä, taiteen ja kulttuurin keskuksia, ja ympäristö- ja historiallisia koulutus sivustoja ja ohjelmia, tämä alue tarjoaa täydellisen oppimisen laboratorio vieraanvaraisuus tutkimukset ja nauttimaan aikaa yliopistossa.

Erilaisia ​​harjoittelupaikkoja ja työllistymismahdollisuuksia on tarjolla opiskelijoille ja vastavalmistuneille Hilton Head Island, Beaufort sekä Savannah. Monet paikalliset yritykset tarjoavat opetusta apua Hospitality Management opiskelijoille, jotka työskentelevät alalla samalla täydentämään harjoittelun osana koulutusohjelman.... [-]

Yhdysvallat Beaufort Bluffton Hilton Head Island
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi