University of South Carolina Beaufort

Esittely

Lue virallinen kuvaus

USCB. Löydetty.

University of South Carolina Beaufort on pieni, julkinen yliopisto vain yli 1750 opiskelijaa ympäri maailmaa. Sen perintö vuodelta Beaufort College 1700-luvun lopulla, USCB on jatkossakin suuri merkitys voimakas futuurit meidän opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan, ja yhteisöjä palvelemme koko Low Country.

USCB on dynaaminen ja elinvoimainen tiedeyhteisön joka palvelee Lowcountry ja ulkopuolella.

• sijainti lähellä maailmanluokan resorts Hilton Head Island, historiallisesti rikas taide asetus Beaufort, ja paljon muuta nostaa käytännön oppimiseen.

• opiskelija-to-tiedekunnan suhde 17: 1, joka tarjoaa erittäin yksilöllistä oppimisympäristön.

• Johtava koulutusmahdollisuudet klo todella edulliseen hintaan, koska USCB tunnetaan edullisin neljän vuoden laitos osavaltiossa Etelä-Carolinassa.

• Tutkimus mahdollisuuksia state-of-art laboratoriot, opiskelija tutkimus ja Scholarship päivä, ja kyky esittää tutkimusta kansallisesti ja julkaista kansallisesti kunnioitetaan lehdissä.

Meidän Kampukset

Tutustu kahdella kampuksella

University of South Carolina Beaufort on nopeimmin kasvava neljän vuoden laitos Etelä-Carolinassa. Vuodesta luonnonkaunis näkymät state-of-the-art tilat, pienet luokkakoot elinvoimainen kampuksella elävä, tutkia voimakas tulevaisuuden yhdessä USCB kaksi kampuksilla-Hilton Head Gateway ja Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Hilton Head Gateway kampuksella Bluffton, SC, on University of South Carolina uusin paikalla vain lyhyen ajomatkan päässä Hilton Head Island, joka tarjoaa maailmanluokan oppimismahdollisuuksia biologiasta tutkimuksesta interning maailmanluokan Resorts.

Meidän 200 eekkerin, hiljattain rakennettu kampuksella on kaikki mukavuudet ja mukavuudet, joita tarvitset opiskelijaelämään. Palmetto Village, Hilton Head Gatewayn kampuksella asumiseen, on seitsemän täysin kalustettu, sviitti-tyylinen rakennus hallit jossa yhteiset oleskelutilat, ja keittiö jokaisessa huoneessa.

26000 neliön jalka Campus keskus on myös kirjakauppa, ruokasali, monikäyttöinen huone, opiskelija kokoustila, ja opiskelija-aulassa.

Historic Beaufort Campus

Historic Beaufort kampuksella istuu sisävesikanavista keskustassa Beaufort, SC, jossa voit elää ja opiskella lähellä artsy kauppoja, ravintoloita, ja ranta-kaikki historiallisesti rikas kaupunki on niin paljon tarjottavaa.

Jossa historia vuodelta 1795, tämä kampus on taidekeskus, joka isännöi näyttelyitä, konsertteja, teatteriesityksiä tapahtumia, ja muita esityksiä kaikille historiallisessa, luonnonkaunis, ja elinvoimainen yhteisö. Opiskelijat voivat myös elää kampuksella Grace Valkoinen talo, hiljattain remontoitu asuinpaikka sali on täysikokoinen keittiö, makuuhuonetta, ja talon pesula.

Alkuja tuovat mahdollisuuksia, ja USCB on alussa ohjelmia, tavat ja perinteet. Se on jännittävä aikaa poikkeuksellinen paikka.

Sijainnit

Beaufort

Osoite
801 Carteret Street
29902 Beaufort, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Hilton Head Island

Osoite
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, Etelä-Carolina, Yhdysvallat