University Of Wisconsin - Green Bay

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Wisconsin-Green Bay vie ison kuvan lähestymistapaa koulutukseen, mikä on ainutlaatuinen tapa oppia, intohimosi, ja näkökulmaa.

Ulos luokkahuoneesta ja kentän, jossa tosielämän harjoittelupaikkoja ja jatko-tyyliin tutkimusta mahdollisuuksia. Haastetaan katsoa ongelmia ja ratkaisuja eri näkökulmista. Saada käytännön kokemusta tekemällä tiivistä erinomaisen tiedekunnan jäsentä.

Rikastua kautta vaikuttava harjoittelumahdollisuuksia; saada työtä, joka maksaa monin tavoin opiskelija työntekijä kampuksella; hauskaa samanhenkisten ihmisten liittymällä yksi 100 + seurojen ja järjestöjen; hyödyntää oman college vuotta kampuselämä; tullut johtava kautta opiskelija hallitusta; paremmin maailmasi yhdyskuntapalvelua; ja nähdä enemmän sitä kautta monia mahdollisuuksia opiskella ja matkustaa ympäri maailmaa.

Työnantajat uskovat UWGB lähestymistapa korkeakoulutukseen - opiskelee maailmaamme useista näkökulmista - on parempi tapa valmistautua 21. vuosisadan uran. Meidän mielestämme on parempi tapa kokea college. Numerot tukevat tätä: 97% opiskelijoista työskentelee, grad koulussa tai armeijassa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Uran ja yhteisössä, valmistuneet UW-Green Bay vaikutus muiden elämään positiivista vuorovaikutusta. Se koulutusta, joka muuttaa.

Asuminen UW-Green Bay yhteisön

Jokainen tietää, että Green Bay on tunnettu Lambeau Kenttä ja Packers, mutta kaupunki on myös viihtyy muiden ammatillisten ja vapaa-ajan liikuntaa, korkean teknologian teollisuuden ja valmistus, sekä monenlaisia ​​mahdollisuuksia taiteen.

UW-Green Bay nauttii puistomainen ympäristö näkymät Lake Michigan lahden Green Bay. Suunnilleen yksi neliö mailin, kampus on yksi suurimmista valtion. Suuri pinta on omistettu luonnonalueiden, jossa keskeinen kampuksen reunustaa toisella puolella lahtea ja toisaalta sillä voimakkaasti metsäinen Niagara luiska. Tietoja 2000 opiskelijat asuvat kampuksella. Opiskelijat löytää runsaasti vapaa-ajan vaihtoehtoja, kuten NCAA Division I yleisurheilu ja esityksiä nimekäs viihdyttäjiä klo Weidner Center ja Kress Events Center. Johtajuus mahdollisuudet ovat olemassa kautta Student hallitus ry. Opiskelija Good Times Ohjelmointi Board tarjoaa sosiaali-, kulttuuri-, vapaa-ajan ja opetusohjelmia. Opiskelijat löytää viime Hollywood myyntihittejä ja college klassikoita suositun elokuvan sarja, ja toimii myös koomikoita, hypnotists ja ylös-ja tulevina bändit konsertti kalenteri. Yli 125 seurat ja järjestöt keskittyvät erityisiä etuja.

UWGB Arts & Esitykset

At UW-Green BayLöydät kampuksella joka arvostaa kuvataiteen ja suorituskykyä. Meidän harjoittaa tiedekunnan jäsenet valmistaa opiskelijoita ammatillisen uran taide studio, valokuvaus, graafinen suunnittelu, Arts Management, taidehistoria, taidekasvatus, musiikki, musiikkikasvatus sekä teatterin ja tanssin. Opiskelijat suorittavat ja töitään näytteille vuonna huippuluokkaa palvelut, kuten kehuttu Weidner Center for Performing Arts ja arvostettu Lawton Galleria, sekä pieniin klubeihin ja studiot.

Sijainnit

Vihreä Lahti

Osoite
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Vihreä Lahti, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin