Lue virallinen kuvaus

University of Wisconsin-Green Bay vie ison kuvan lähestymistapaa koulutukseen, mikä on ainutlaatuinen tapa oppia, intohimosi, ja näkökulmaa.

Ulos luokkahuoneesta ja kentän, jossa tosielämän harjoittelupaikkoja ja jatko-tyyliin tutkimusta mahdollisuuksia. Haastetaan katsoa ongelmia ja ratkaisuja eri näkökulmista. Saada käytännön kokemusta tekemällä tiivistä erinomaisen tiedekunnan jäsentä.

Rikastua kautta vaikuttava harjoittelumahdollisuuksia; saada työtä, joka maksaa monin tavoin opiskelija työntekijä kampuksella; hauskaa samanhenkisten ihmisten liittymällä yksi 100 + seurojen ja järjestöjen; hyödyntää oman college vuotta kampuselämä; tullut johtava kautta opiskelija hallitusta; paremmin maailmasi yhdyskuntapalvelua; ja nähdä enemmän sitä kautta monia mahdollisuuksia opiskella ja matkustaa ympäri maailmaa.

Työnantajat uskovat UWGB lähestymistapa korkeakoulutukseen - opiskelee maailmaamme useista näkökulmista - on parempi tapa valmistautua 21. vuosisadan uran. Meidän mielestämme on parempi tapa kokea college. Numerot tukevat tätä: 97% opiskelijoista työskentelee, grad koulussa tai armeijassa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Uran ja yhteisössä, valmistuneet UW-Green Bay vaikutus muiden elämään positiivista vuorovaikutusta. Se koulutusta, joka muuttaa.

Asuminen UW-Green Bay yhteisön

Jokainen tietää, että Green Bay on tunnettu Lambeau Kenttä ja Packers, mutta kaupunki on myös viihtyy muiden ammatillisten ja vapaa-ajan liikuntaa, korkean teknologian teollisuuden ja valmistus, sekä monenlaisia ​​mahdollisuuksia taiteen.

UW-Green Bay nauttii puistomainen ympäristö näkymät Lake Michigan lahden Green Bay. Suunnilleen yksi neliö mailin, kampus on yksi suurimmista valtion. Suuri pinta on omistettu luonnonalueiden, jossa keskeinen kampuksen reunustaa toisella puolella lahtea ja toisaalta sillä voimakkaasti metsäinen Niagara luiska. Tietoja 2000 opiskelijat asuvat kampuksella. Opiskelijat löytää runsaasti vapaa-ajan vaihtoehtoja, kuten NCAA Division I yleisurheilu ja esityksiä nimekäs viihdyttäjiä klo Weidner Center ja Kress Events Center. Johtajuus mahdollisuudet ovat olemassa kautta Student hallitus ry. Opiskelija Good Times Ohjelmointi Board tarjoaa sosiaali-, kulttuuri-, vapaa-ajan ja opetusohjelmia. Opiskelijat löytää viime Hollywood myyntihittejä ja college klassikoita suositun elokuvan sarja, ja toimii myös koomikoita, hypnotists ja ylös-ja tulevina bändit konsertti kalenteri. Yli 125 seurat ja järjestöt keskittyvät erityisiä etuja.

UWGB Arts & Esitykset

At UW-Green BayLöydät kampuksella joka arvostaa kuvataiteen ja suorituskykyä. Meidän harjoittaa tiedekunnan jäsenet valmistaa opiskelijoita ammatillisen uran taide studio, valokuvaus, graafinen suunnittelu, Arts Management, taidehistoria, taidekasvatus, musiikki, musiikkikasvatus sekä teatterin ja tanssin. Opiskelijat suorittavat ja töitään näytteille vuonna huippuluokkaa palvelut, kuten kehuttu Weidner Center for Performing Arts ja arvostettu Lawton Galleria, sekä pieniin klubeihin ja studiot.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

University Of Wisconsin - Green Bay

Sekä Business Administration suuret ja pienet ovat monitieteinen. "Tieteidenvälinen" tarkoittaa, että vaikka Business Administration opiskellaan tiettyyn aiheeseen (esim ... [+]

Kehittäminen te kuin mukana oppija, jotta voit tulla ammatillinen johtaja on mitä teemme. Cofrin School of Business keskittyy valmistaa sinua ammatillista menestystä kautta työselostus, työharjoitteluun, ja ammatillista kehitystä tapahtumia. Ansaitsevat oman aste valmistelee teitä kilpailukykyinen, noudatetaan uraa ja jotka Oma tyyli on sinun!

Austin E. Cofrin School of Business tarjoaa astetta keskittynyt auttamaan yksilöitä kytkeytymään, opiskelijoiden ja ammatillisen johtajia suurempi Koillis Wisconsin alueella ja sen ulkopuolella. Etsimme henkilöitä, jotka etsivät harjoittaa koulutusmahdollisuuksia, ammatillinen menestys, ja innovatiivisia liiketoiminnan ratkaisuja.... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

University Of Wisconsin - Green Bay

Kaikki Engineering ohjelmat kuuluu vahva taiteet perustaa yhdessä useita käytännön kokemuksia lukien huippukivi kokemusta tai työharjoitteluun, joka usein työskennellä yr ... [+]

Yhdistä käytännön oppimisen akateemisen työselostus, ja valmistaudu-demand työpaikkoja kasvavilla teknisen alan tekniikkaa. Teemme yhteistyötä alueellisten johtajien ja teknisten oppilaitosten niin, että sinun olla valmis alati muuttuva ala. Hanki teknisiä taitoja, jotka saavat sinut asiantuntija, ja kriittistä ajattelua, joka tekee sinut korvaamaton.

OHJELMA MISSION

Kaikki Engineering ohjelmat sisältävät vahvan taiteet perustaa yhdessä lukuisia käytännön kokemuksia, mukaan lukien huippukivi kokemusta tai työharjoitteluun, joka usein tulee työskennellä yritysten ja järjestöjen yhteisössä.

Electrical Engineering Technology

Valmentaa uran sähkötekniikka teknologi kanssa teknisiä ja johtamistaitoja tarpeen tulla uran suunnitteluun, soveltamiseen, asennus, valmistus, käyttö ja huolto sähköjärjestelmien / elektronisten järjestelmien. Opiskelijat erikoistuneet tuotekehittelyn, valmistuksen, rakentamisen ja operatiivisten tekniikan toimintoja.... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University Of Wisconsin - Green Bay

Arts järjestöt tekevät yhteisöt henkiin - alkaen sinfonioita jazziin bändejä, teatterit veistos puutarhat, museot yhteisön taiteen keskukset, julkisten radio- festivaalei ... [+]

Arts järjestöt tekevät yhteisöt henkiin - alkaen sinfonioita jazziin bändejä, teatterit veistos puutarhat, museot yhteisön taiteen keskukset, julkisten radio- festivaaleihin. Kaikki tämä toiminta on mahdollista taiteen johtajat.

Arts hallinta voi olla jännittävä, täyttää uran joku joka haluaa olla lähellä taiteen ja taiteilijoiden ja haluaa työskennellä kulissien takana, jotta taiteen tapahtua. Taide johtajat työskentelevät kulissien takana tuoda taiteen ja yleisön yhdessä - varainkeruu, markkinointi, järjestäminen vapaaehtoisille ja helpottaa ohjelmia.

At UW-Green Bay, Arts Management on sekä merkittävä ja vähäinen. Monet opiskelijat pariksi Arts Management pää- tai sivuaineen opinnot musiikin, studio taiteen, teatterin, tanssin, galleria ja museo käytäntöjä, Englanti, tai historia. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Tietojenkäsittelytieteen ohjelma on noin ongelmanratkaisu ja kyky oppia uusia ideoita ja soveltaa niitä. ... [+]

tietojenkäsittelytieteen ohjelma on noin ongelmanratkaisu ja kyky oppia uusia ideoita ja soveltaa niitä. Tämä johtuu siitä, sydän ohjelmiston suunnittelu ei ole kielellä tai kehittäjä ympäristölle, mutta kyky määritellä ongelman, analysoida erilaisia ​​komponentteja, ja projektin ja arvioida mahdollisia ratkaisuja, jotka kaikki voivat rajoitteiden ja luonnostaan ​​tietty tietokoneella.

Opiskelijan tulee ymmärtää, että teollisuudessa on oltava enemmän kuin vain työohjelman. Hyvä ohjelmisto ei vain työtä, vaan on täysin dokumentoituja, selkeästi kirjoitettu, ja helposti muunneltavissa vastaamaan muuttuvia ja laajempia vaatimuksia.

Yleiskatsaus

Alalla tietojenkäsittelytieteen on meneillään suuria muutoksia tekniikan kehittyessä ja tarve tietokoneohjelmistojen kasvaa. Opiskelijat tulevat tällä alalla saa nähdä kandidaatin tutkinnon tietotekniikan huipentuma tutkimuksen alalla. Pikemminkin ne täytyy nähdä se ensimmäinen askel täydennyskoulutuksen prosessi, joka kestää niin kauan kuin he haluavat pysyä alalla. Tavoitteena Computer Science merkittävä on antaa opiskelijalle vahva perusta, jolle he voivat edelleen rakentaa kuin kenttään. Opiskelijat voivat saada opetusta alueilla, kuten ohjelmistojen suunnittelu ja projektinhallinta, olio-ohjelmointi, suunnittelu algoritmien, käyttöjärjestelmät, tietokanta hallintajärjestelmät, neuroverkot, tietokonegrafiikkaa, verkko-ohjelmointiin, ja enemmän.... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Järjestelmällistä tutkimusta taloustieteen auttaa yksi ymmärtämään paremmin tätä monimutkaista järjestelmää markkinoiden, yritysten (voitto motivoitunut, valtion ja yksit ... [+]

Economics on kaikkialla! Työntekijöinä, kuluttajina, ja joskus yritysten omistajat kaikilla on kautta päivittäiseen toimintaan ansainnut tietoa siitä, miten talous toimii. Tämä tieto ei kuitenkaan ole systemaattista ja tarkkaa. Moderni talous on erittäin monimutkainen järjestelmä sosiaalisten instituutioiden. Järjestelmällistä tutkimusta taloustieteen auttaa yksi ymmärtämään paremmin tätä monimutkaista järjestelmää markkinoiden, yritysten (voitto motivoitunut, valtion ja yksityisten, ei-voittoa), ammattiliitot, ja monet muut taloudelliset ja poliittiset eturyhmät, jotka vaikuttavat talouteen ja Julkisen vallan rooli.

Tässä muutamia käytännön kysymyksiä tutkimuksen taloustieteen auttaa yksi ymmärtämään. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Environmental Sciences suuria valmistaa opiskelijoita analysoida, ymmärtää ja ratkaista ympäristöongelmia. ... [+]

Environmental Science tärkeä valmentaa opiskelijoita analysoida, ymmärtää ja ratkaista ympäristöongelmia.

Ohjelma opiskelujakson Environmental Science tärkeä on monitieteinen painottaen yhtenäinen lähestymistapa tietoa kentällä. Koska tutkimus ympäristöongelmien edellyttää vankkoja tieteellisiä periaatteita, Environmental Science merkittävä on maadoitettu luonnontieteiden ja matematiikan. Opetussuunnitelma sisältää yhteiskuntatieteissä komponentti, jonka avulla opiskelijat voivat saada käsitys ympäristöä talouden ja politiikan kysymyksiä. Field kokemuksia, harjoittelupaikkoja ja harjoituskursseille korostuvat.

Tämä merkittävä auttaa kehittämään seuraavia taitoja ja kykyjä:... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Musiikki Ohjelma on johtava esittävien taiteiden yliopiston Wisconsin-Green Bay tarjoaa musiikillista koulutusta maadoitettu suorituskyky, historialliset ja kulttuuriset ... [+]

Musiikki-ohjelma on johtava esittävien taiteiden yliopiston Wisconsin-Green Bay tarjoaa musiikillista koulutusta maadoitettu suorituskyky, historialliset ja kulttuuriset yhteyksissä. Ohjelma tarjoaa musiikin kursseja kaikille yliopiston opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa ymmärrystä ja nauttia musiikin taiteeksi. Tarjoamme kattavan valikoiman kokemuksia, jotka voidaan yksilöidä puitteissa erinomainen taiteet koulutuksen ja mukavuudet monipuolinen yliopisto. Musiikin yhtyeitä ovat avoinna kaikille yliopisto-opiskelijoille, jotka onnistuneesti koe. Suuri musiikillisia elämyksiä ja hienoa musiikkia koulutus alkaa erinomainen tiedekunnan. At UW Green Bay opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella asiantuntijoiden kanssa niiden käyttöä tai ääni. Meidän tiedekunnan ammatillisen muusikkoa luovia taiteilijoita, jotka tekevät opettaa etusijalla. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Viestintä osasto tehtävänä on kehittää ydinosaamista suullisessa, kirjallisessa ja visuaalisen viestinnän meidän monitieteinen ohjelma. ... [+]

Viestintä osasto Mission on kehittää ydinosaamista suullisessa, kirjallisessa ja visuaalisen viestinnän meidän monitieteinen ohjelma. Kaikkien opiskelijoiden pitäisi olla perus osaaminen kaikilla näillä aloilla, jotta niiden vaikuttavuuden parantamiseksi heidän valitsemassaan viestintä painopistealueena. Opiskelijoiden tulisi olla käsitteellinen käsitys suurten viestinnän teorioita ja teknologian vaikutuksesta viestintää.

Hankitut taidot

Valitsemalla tutkimuskohde on tärkeä päätös, koska se muovaa oman ajattelun tyyli ja henkilökohtainen osaaminen loppuelämän. Alla on lueteltu monia taitoja voit tarkentaa ohjelmaan. Jotkut taidot ovat tärkeämpiä tietyillä alueilla painopiste kuin toisissa. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Biologia Ohjelma tarjoaa oivalluksia olo järjestelmiä solukomponenttien tasolla ekosysteemin tasolla. Biologia suuria valmentaa opiskelijoita uran solu- ja molekyylibiolo ... [+]

Biologia ohjelma tarjoaa oivalluksia olo järjestelmiä solukomponenttien tasolla ekosysteemin tasolla. Biologia suuria valmentaa opiskelijoita uran solu- ja molekyylibiologia, biokemia, kasvien ja eläinten biologia, genetiikka, fysiologia, ekologia, ja kenttä biologia. Opetussuunnitelma voidaan kehittää valmistautua lääketieteen, hammaslääketieteen, eläinlääketieteen, maatalous tai muu ammattikouluja tai opiskeluun. Merkittävä myös luo perustan monitieteinen uran biologisten resurssien hallinta, ihmisen biologia, ravitsemukselliset tieteet, ja tiede viestintä (tekninen kirjoittaminen, journalismi, ja luonto tulkinta).

Biologia valmistuneet työllistyvät alan (lääkkeet, paperin valmistus, elintarvikkeiden jalostus, sairaaloita ja klinikoita, maatalous ja muut); valtion virastot (Environmental Protection Agency, Food and Drug Administration, Fish and Wildlife Service, Forest Service, Bureau of Land Management, Department of Agriculture, Wisconsin Department of Natural Resources); ympäristön konsulttiyritykset; ja oppilaitokset. Noin 40 prosenttia Biologian valmistuneista jatkaa jatkotutkintoja jatko ja ammatillisissa oppilaitoksissa. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Humanististen käsittävät ne kentät, tutkitaan ihmisen luomuksia kaikenlaisia. Humanististen siis kaikkia kirjallisia tutkimuksia, filosofia, historia, (myös taidehistoria ... [+]

Humanististen käsittävät ne kentät, tutkitaan ihmisen luomuksia kaikenlaisia. Humanististen siis kaikkia kirjallisia tutkimuksia, filosofia, historia, (myös taidehistorian ja tieteen historia), vieraat kielet, kulttuurintutkimus (mukaan lukien First Nations Studies), musiikkitiede, tieteidenvälistä tutkimukset, ja osia aloilla, kuten psykologia, antropologia ja sosiologia .

On kahdenlaisia ​​kandidaatin tutkinnot:) ne, jotka kouluttavat teitä uran, ja b) ne, jotka kouluttaa sinut pystyä koulutetaan monenlaisia ​​uran.

Esimerkkejä astetta, jotka kouluttavat teitä uran ovat hoitotyön, kirjanpito, ja sosiaalityö. Nämä astetta kouluttaa sinua hyvin harjoitella tiettyyn ammattiin, mutta ne eivät valmista sinua hyvin koulutettu monien muiden ammattien. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Laboratorio kurssit ovat kriittinen osa Human Biology suuria. On ero opiskelu tieteen ja tehdä tiedettä. Luentokurssit ohjaavat tutkimuksessa tieteen. Laboratorio kurssej ... [+]

Laboratorio kurssit ovat kriittinen osa Human Biology suuria. On ero opiskelu tieteen ja tehdä tiedettä. Luentokurssit ohjaavat tutkimuksessa tieteen. Laboratorio kursseja rakentaa tietoon tuottaa osaamista ja valmistaa opiskelijoita tekemään tiedettä. Tutkimushankkeet ovat opiskelijat tekevät tiedettä. Luento, laboratorio, ja tutkimus ovat tärkeitä komponentteja Human Biology suuria.

Yleiskatsaus

Human Biology-ohjelma tarjoaa monitieteinen suorittaville suuria ja pieniä. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille opetussuunnitelma, joka helpottaa ymmärtämään ihmisen organismin biologian, lääketieteen, käyttäytymiseen ja ravitsemukselliset näkökulmia.

Ohjelmamme pohjautuu asiantuntemusta tiedekunnan eri tieteenalojen, kuten biologiaa (molekyyli- ja solubiologian), genetiikka, evoluutio, kopiointi, immunologian, farmakologian, fysiologia, liikunta fysiologia, neurobiologian, ravinto, ruoka tieteen, biokemia kemia, ja fysiikka.... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Ihmisen kehitys on monitieteinen ohjelma, joka tutkii ihmisen kasvua, kehitystä ja muutosta, ja että conceptualizes se elinikäinen prosessi. Prosessi tapahtuu useita ja m ... [+]

Ihmisen kehitys on monitieteinen ohjelma, joka tutkii ihmisen kasvua, kehitystä ja muutosta, ja että conceptualizes se elinikäinen prosessi. Prosessi tapahtuu useita ja moninaisissa yhteyksissä ja liittyy biologisia, kognitiivisia, emotionaalisia, sosiaalisia ja moraalista kehitystä.

Ihmisen kehitys on sopiva suuri tai vähäinen opiskelijoille, jotka aikovat tahansa uran, joka liittyy ihmisten kanssa työskentelemisestä ja auttaa ratkaisemaan inhimillisiä ongelmia. Koska se on vapaiden taiteiden merkittävä, uramahdollisuudet ovat vaihtelevia, mutta monia vaihtoehtoja kuulu laajoja asiakokonaisuuksia ihmisten palvelut, koulutus, ja liike. Alumni on toiminut toimihenkilöille perheväkivallan turvakoti, kyseessä johtajien sosiaalisen palvelun toimisto, ja koska työntekijöiden tukiryhmittymien kuten AARP. Muut valmistuneet ovat mukana koulutukseen liittyvissä uraa, kuten koulutus- tukea, päivähoito ja esikouluissa, ja college tunnustukset. Toinen alue, jossa monet suuret yhtiöt pyrkivät työpaikkoja on yritysmaailmassa, onko myynti, asiakaspalvelu, tai jopa henkilöresursseja. Human Development opiskelijat myös harjoittaa jatko ja ammatillista koulutusta muun muassa inhimilliseen kehitykseen ja perheen tutkimuksia, gerontologian, yhteisö ja kansanterveys, korkeakoulujen / opintosihteeri, avioliitto ja perheterapia, laki, ja muilla aloilla. Pääsymaksu on hyvin selektiivinen ja vaatii erittäin vahva akateeminen valtakirjaa. Tiedekunnan neuvojat voivat auttaa opiskelijoita räätälöidä valinta akateemisen suunnitelman ja valittavien omiin uraan liittyviä tavoitteita. Koska vain yksi esimerkki, vaikka alaikäinen ei tarvitse valmistua Human Development merkittävä, alaikäisiä tai kaksinkertaisen suurten sellaisilla aloilla kuten Business, Human Biology, julkiset ja ympäristöasiat, naisten ja sukupuolten Studies, ja psykologia voi olla apua pyrkiessään tiettyjä uran tavoitteita tai sovellettaviksi tiettyihin Tutkijakoulun ohjelmia. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Keski järjestäytymiskokouksessa käsite tämä tärkeä on tieto - sen rakenteita sanallista, visuaalista, välittämä, ja määrällinen muodoissa; sen varastoinnin, analyysi, arv ... [+]

Keski järjestäytymiskokouksessa käsite tämä tärkeä on tieto - sen rakenteita sanallista, visuaalista, välittämä, ja määrällinen muodoissa; sen varastoinnin, analyysi, arviointi, käsittely ja viestintä sekä koneita ja ihmisiä. Ohjelma riippuu nykyisten tekniikoiden ja edelleen kehittyä teknologian muutos. Opiskelijat voivat odottaa opetussuunnitelman lisäyksiin, ja kuultava neuvonantaja aikaisin ja usein olla tietoisia vireillä muutoksia.

Opetussuunnitelma vaihtelee suuresti useiden tieteenalojen, jotka kaikki ovat edustettuina keskeiset vaatimukset. Niihin kuuluvat computing, kielitiede, kognitiivinen psykologia, viestinnän teoriaa, yhteisöviestinnän ja hallinta, matematiikka, data ja tietotekniikka, ja kieli. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja kehittää yksilöitä, jotka haluavat tehdä eroa niiden yhteisössä: ero, mitä tapahtuu vanhempien kaupunginosien siirtymävaiheessa; ero m ... [+]

Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskus kehittää yksilöitä, jotka haluavat tehdä eroa niiden yhteisössä: ero, mitä tapahtuu vanhempien kaupunginosien siirtymävaiheessa; ero mitä tapahtuu kun uusia esikaupunki yhteisöjä suunnitellaan ja rakennetaan; ja ero elämään ja hyvinvointiin henkilöiden eri pääkaupunkiseudun ja maaseudun alueilla.

URS tarjoaa opiskelijaa mahdollisuuden tutustua käsitteitä, jotka ovat hyödyllisiä, ovatko ne tulevat yhteisön järjestäjät, asianajajat, kaupunki tai alueellinen, arkkitehdeille, opettajat, taloudellinen kehitys asiantuntijat, toimittajat, sosiaalityöntekijät, kaupunginjohtajat, tai kirjoita uran liike.

Opiskelijoille tarjotaan johdanto ja kehittyneitä työselostus monissa yhteiskuntatieteissä tieteenalojen, jotka edistävät alan kaupunkien tutkimukset - kuten taloustiede, maantiede, valtio-oppi, psykologia, sosiologia - sekä erikoistuneita kursseista kuten kaupunkien sosiaalisia ongelmia, kaupunki- ja aluesuunnittelu, ja seminaarin etiikan ja julkisen toiminnan. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

UW-Green Bay kemia ohjelma on integroitu etenemistä luento ja laboratorion opetusta, joka on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille taitoja tarvitaan kemistit tänään. ... [+]

UW-Green Bay kemia ohjelma on integroitu etenemistä luento ja laboratorion opetusta, joka on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille taitoja tarvitaan kemistit tänään. Näitä taitoja ovat vankka käsitys kemian periaatteita, käytännön koulutusta käyttää nykyaikaisia ​​välineitä, kokemusta kokeiden suunnittelu ja kyky analysoida tietoja ja esittää tulokset. Opiskelijoita kannustetaan tarkentaa näitä taitoja harjoittamalla tutkimusta. Valtaosa UW-Green Bay kemia suurilla yhtiöillä on mahdollisuudet työskennellä tutkimuksen avustajien tiedekunnan hankkeita, eikä tehdä omia itsenäisiä projekteja. UW-Green Bay tiedekunnan aktiivisesti tutkimukseen kemiallisten katalyysia sol-geeli kemia, luonnollinen tuote synteesi, vaihtoehtoisten ja uusiutuvien energialähteiden, kemia ultraääni, polymeerinen pinta synteesi ja soveltaminen, mesohuokoisen aineen synteesin ja soveltaminen, kemia värit (laskenta), fotokatalyysi, anturit, ympäristön kemia, biokemia, ja molekyylibiologia. Kokemusta tutkimus on erittäin tärkeää, kun päästä työmarkkinoille ja soveltamisessa valmistua ja ammattikouluja. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Kirjanpito-ohjelman saat sekä syvällistä kirjanpidon tuntemus ja laaja tausta liiketoiminnan ymmärtämiseksi tarvitaan roolin kirjanpidon liikemaailmassa. ... [+]

Kurinpidollinen

Sekä suuret ja pienet laskentatoimen ovat kurinpidollisia. "Kurinpitolautakunnan" tarkoittaa, että kaikki kirjanpito opiskelijat saavat voimakasta ja perusteellista koulutusta kirjanpidossa. Yli 90 prosenttia UW-Green Bay Kirjanpito valmistuneet tyypillisesti työllistyä heidän valitsemassaan uransa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Alumni tutkimukset osoittavat, että alumnit kokevat kirjanpito-ohjelma hyvin myönteisesti, opinto-ohjelmaansa valmistaa niistä erittäin hyvin urallaan laatu Accounting tiedekunnan on "erinomainen" ja he ehdottomasti suositella ohjelmaa muille. Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat myös siihen, että yli 30 prosenttia Accounting valmistuneiden siirtää kaikki neljä osaa CPA tentti aikana ensimmäisessä istunnossa; jotka ottaa sen toisen kerran, 75 prosenttia siirtää kaikki neljä osaa. Nämä luvut verrata hyvin myönteisesti kansallisten keskiarvojen, jossa ensimmäistä kertaa läpäisyaste on noin 20 prosenttia. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Psykologia on järjestelmällinen ja tieteellinen tutkimus käyttäytymisen ja kokemuksen. Se pyrkii selittämään miten fysiologisen, henkilökohtainen, sosiaalinen, ja ympäris ... [+]

Psykologia on järjestelmällinen ja tieteellinen tutkimus käyttäytymisen ja kokemuksen. Se pyrkii selittämään miten fysiologisen, henkilökohtainen, sosiaalinen, ja ympäristöolosuhteet vaikuttaa ajattelun ja toiminnan. Tutkimus ihmisiin pyrkii ymmärtämään, ennustaa, ja vaikutus käyttäytymiseen.

Yleiskatsaus

Aiemmin luvulla, psykologia on siirtynyt olemasta filosofian haara olemaan sekä kokeellinen tiede ja aktiivinen auttaa ammatti. Se on kehittänyt useita erikoistuneita osa-alueilla pesäkkeitä ulottuen tasosta hermosolu (esim hermo perusteella muistia) ja että yhteiskunnan (esim kehityshäiriöitä seuraukset Head Start-ohjelma).

Vahva ote psykologian vaatii tietoa lähestymistapa ja sisältö kunkin sen osa-alueilla. Opiskelijat saavat tämän ymmärryksen täyttämällä kursseja neljään ydintä: Fysiologiset / Kognitiivinen, sosiaali- / Persoonallisuus, Kehitys- ja kliininen. He valitsevat ylimääräisiä kursseja yksilöllisiin tarpeisiin avulla psykologian neuvonantaja. Lisäksi opiskelijat, jotka pääaineenaan psykologia oppii arvioimaan tutkimuksen artikkeleita ja suunnitella, toteuttaa ja raportoida kokeita.... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Suunnittelu Arts suuria on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita Graafinen suunnittelu, ympäristösuunnittelu ja laajentaminen alalla Visuaalisen viestinnän. ... [+]

Suunnittelu Arts suuria on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita Graafinen suunnittelu, ympäristösuunnittelu ja laajentaminen alalla Visuaalisen viestinnän. Ohjelma tarjoaa muodollista koulutusta suunnittelu painottaen edistämällä ongelmanratkaisu ja osaamista, jotka ovat käytännöllisiä, kannettavia ja kestävä nopeasti muuttuvissa, teknisesti ajettu, luovien alojen.

Suunnittelu Arts suuria koostuu Studio Art, Graafinen suunnittelu, ympäristösuunnittelu, viestintä- ja Englanti kokoonpano kursseja. Leveys opetussuunnitelma heijastaa poikkitieteellinen luonne ohjelman ja rakentuu edistää henkistä ja esteettistä ymmärrystä visuaalisen viestinnän, ympäristön suunnittelu ja edistää ongelmanratkaisun taitoja. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

Valtiotiede liittyy tutkimuksen hallituksen politiikka, ja julkisen politiikan sekä sisällä Yhdysvalloissa ja muissa yhteyksissä ympäri maailmaa. Olemme pieni ohjelma, mu ... [+]

valtiotiede liittyy tutkimuksen hallituksen politiikka, ja julkisen politiikan sekä sisällä Yhdysvalloissa ja muissa yhteyksissä ympäri maailmaa. Olemme pieni ohjelma, mutta tarjoamme kursseja Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, julkinen politiikka ja hallinto, poliittisen teorian, vertailevan politiikan, ja kansainvälisiä suhteita. Tiedekunnan ohjelmassa toimivat tieteellisen tutkimuksen ja julkaisu, ja myös omistettu opetus.

Lisäksi toimintaa hallituksen ja vallankäyttöä, kaikilla kursseilla pyrimme kehittämään tärkeitä taitoja kriittistä ajattelua ja analyysiä, ja viestinnän ajatuksia. Uskomme, että nämä taidot ovat välttämättömiä uran lain, hallinnon, yritysten, journalismi ja politiikka. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Wisconsin - Green Bay

pääaineena ympäristöpolitiikka ja suunnittelu, tarjoamia Department of Public ja ympäristöasiatOn ympäristön tutkimukset ohjelma perustuu yhteiskuntatieteissä. ... [+]

pääaineena ympäristöpolitiikka ja suunnittelu, tarjoamia Department of Public ja ympäristöasiatOn ympäristön tutkimukset ohjelma perustuu yhteiskuntatieteissä.

Se on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita erilaisia ​​haastavia ammatteja, joihin liittyy suunnittelu, analysointi, suunnittelu, ja hallinto politiikkojen ja ohjelmien käsittelevät luonnon ja ihmisen muokkaaman ympäristön. Tämä monitieteinen suuret sopii myös valmistautumista lisätutkimus monenlaisia ​​jatko-ohjelmia, mukaan lukien ympäristöön tutkimukset, yleisen järjestyksen, julkisen hallinnon, lainsäädännön, kaupunki- ja aluesuunnittelu, ja siihen liittyvillä aloilla. Näin merkittävä, opiskelijat kehittää osaamista ja taitoja suunnitteluun ja päätöksentekoon, julkisen politiikan, poliittisten ja taloudellisten järjestelmien ja ympäristötieteet, ja hankkia analyyttinen valmiuksia osallistua näihin prosesseihin, jotka ohjaavat ympäristön laatua tulevaisuudessa. ... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Top 10 Reasons to Come to UW-Green Bay

UW-Green Bay Transforming Lives

Dreams at UWGB