Lue virallinen kuvaus

University Of North Carolina at Pembroke on korkeakoulutasoinen yliopisto, jossa on yli 6 200 opiskelijaa.

Laaja valikoima kandidaatin ja maisterin tutkinto-tarjouksia, fantastinen Pembroke-tiedekunta ja monipuolinen kulttuuriverkko, ideoita ja organisaatioita sormenpäillä, UNCP- opiskelijat ovat valmiita menestymään elämässä.

Jokainen opiskelija on yksilö UNCP: ssä. Opiskelijamme saavat tilaisuuden tehdä nimiä itselleen - erottumaan lämmin ja vieraanvarainen yhteisö, joka haluaa heidät menestymään - ja kokemaan harvinainen yhdistelmä mahdollisuuksia, kulttuureja ja ideoita, joita ei ole missään muualla.

Pembroken Kaakkois-North Carolina -kaupungissa UNCP: llä on rikas amerikkalainen intialainen historia, ja se on yksi Pohjois-Carolin yliopiston turvallisimmista kampuksista. Pienillä luokkakokoluokilla, alhaisella opiskelijakouluosuudella ja yhdellä maan monipuolisimmista kampuksista UNCP on kasvava yliopisto, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden elää elävää, täyttävää elämää.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

School of Business tarjoaa kandidaatin tutkinnon pääaineen joko kirjanpito tai liiketoiminnan hallinto. Liiketalouden suurten yritysten on valittava kappaleet taloustiete ... [+]

School of Business tarjoaa kandidaatin tutkinnon pääaineen joko kirjanpito tai liiketoiminnan hallinto. Liiketalouden suurten yritysten on valittava kappaleet taloustieteessä, yrittäjyydessä, rahoituksessa, kansainvälisessä liiketoiminnassa, johtamisessa tai markkinoinnissa. Opiskelijat, jotka haluavat opiskella useampia kappaleita, on täytettävä kaikki vaatimukset jokaiselle sekä vähintään kaksi lisäkertaa kahdelle toiselle radalle. Vähintään 50% lukuvuoden työharjoittelussa on otettava UNCP: ssä.

Liiketoimintaopintojen ydinosa korostaa dynaamisen työelämän onnistuneelle kilpailulle tarvittavia laaja-alaista taustaa sekä valmennusta jatko-opintoihin jatko-ohjelmissa. Toinen tavoite on tarjota palvelu yliopiston ja ympäröivän liike-elämän ulkopuolella.... [-]

Yhdysvallat Pembroke
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of North Carolina at Pembroke

BS psykologiassa ... [+]

Freshman-seminaari: 1 Sem. H.

Yleinen koulutus: 44 Sem. Tuntia.

ENG 1050. Kokoonpano I (3 op)ENG 1060. Kokoonpano II (3 op)Taide (3 op)Kirjallisuus (3 op)Historia (3 op)Filosofia ja uskonto (3 op)Yhteiskuntatieteet (9 op)Luonnontieteet (6 ov)Matematiikka (3 op)Liikunta (2 ov)Yleisopetus valittavien (6 op)

Tärkeimmät vaatimukset: 40 Sem. Tuntia.

Psykologin pääaine koostuu 40 lukukauden tunnista (joista vähintään 15 tuntia on otettava 3000-tasolla tai korkeammalla)

Huom .: Ei 3000-4000 tason kursseja on suoritettava, kunnes PSY 2080 ja PSY 2100 ovat valmiit.

I. Perusvaatimukset: 16 Sem. Tuntia.

PSY 1010. Johdantopsykologia (3 op)PSY 1900. Psykologian ura ja ammatilliset näkymät (1 op)PSY 2080. Tutkimustilastot (3 op)PSY 2100. Tutkimusmenetelmät (3 op)PSY 3000. Tutkimusmenetelmät Capstone (3 op)PSY 3040. Psykologian historia ja järjestelmät (3 op)... [-]
Yhdysvallat Pembroke
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi