University of Dayton School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia

Oikeustieteiden korkeakoulu on osa Daytonin yliopistoa, joka perustettiin vuonna 1850 ja joka tunnustetaan ylimmän tason kansalliseksi yliopistoksi ja yhdeksi kymmenestä parhaasta katolisesta yliopistosta. Katolisena, marianistisena instituutiona Daytonin yliopisto on sitoutunut tuottamaan tutkinnon suorittaneita, jotka noudattavat korkeimpia ammatillisia vaatimuksia.

121815_IMG_6017yes.JPG

Ensin perustettiin Daytonin yliopiston oikeustieteelliseksi korkeakouluksi. Oikeustieteiden korkeakoulu avattiin vuonna 1922 Daytonin kaupungin entisen ensimmäisen apulaisjohtajan, dekaani John C. Shean johdolla. Heijastaen katolisen marianilaisen osallisuuden ja hyväksymisen perinteitä, yliopiston ensimmäinen luokka koostui monimuotoisesta opiskelijaryhmästä, mukaan lukien kaksi naista ja yksi afrikkalainen amerikkalainen.

Perustamisestaan lähtien lakikorkeakoulu oli tunnettu keskittyneensä opetukseen ja akateemiseen huippuosaamiseen. Jokainen ensimmäisen luokan jäsen suoritti baarikokeen ensimmäisellä yrityksellä, ja baarin läpäisyaste pysyi erittäin korkeana seuraavana vuosikymmenenä. Valmistuneiden menestyksestä huolimatta suuren masennuksen taloudellinen myllerrys johti lakikorkeakoulun sulkemaan ovensa vuonna 1935 odotettaessa uudelleen aloittamista, kun ajat paranivat.

Lähes neljä vuosikymmentä myöhemmin, syyskuussa 1974, tästä odotuksesta tuli totta ja koulu, nimeltään " University of Dayton School of Law ", avattiin uudelleen. Daytonin yliopiston presidentti tohtori Raymond A. Roesch sanoi tuolloin: "Kiinnostustamme ei ole pelkästään tarjota yksityisen tuen alla mahdollisuuksia hankkia oikeudellista asiantuntemusta, joka onkin tämän tavoitteen arvoinen. Pikemminkin näemme tässä poikkeuksellisen mahdollisuuden. edistää kristillistä oikeudenmukaisuutta sekä sosiaalisesti että yksilöllisesti ja siten auttaa yhteiskunnan inhimillistämisessä. "

Uuden avaamisen jälkeen oikeustieteellisestä korkeakoulusta on tullut kansallisesti tunnettuja innovatiivisista ohjelmista, kuten sen edeltävästä oikeustieteellisestä tutkimuksesta ja kirjoitussuunnitelmasta, lakimiesohjelmasta; yksi maan ensimmäisistä laki- ja teknologiaohjelmista; ja nopeutettu JD-ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat suorittaa tutkinnon kahdessa vuodessa.

Oikeustieteiden korkeakoulun opetussuunnitelma on saanut kansallisen huomion mallina 2000-luvun oikeustieteelliseen koulutukseen. Opetussuunnitelma, joka keskittyy "Opi. Johda. Palvele". on vahvistanut opiskelijoiden kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia ja lähentänyt oikeustieteiden koulua läheisemmin katolisen ja marianilaisen filosofian filosofiaan, joka koskee koko ihmisen koulutusta, sekä inspiroinut opiskelijoita oppimaan, johtamaan ja palvelemaan. Esimerkiksi vuoden 2016 luokan jäsenet vapaaehtoistyöhön osallistuivat yli 4600 tuntia ilmaista juridista ja yhteisöllistä palvelua. Yli kolmasosa tutkinnon suorittaneista ansaitsi koulun Pro Bono -sitoumuksen yhteisön palkintoon.

University of Dayton School of Law korkeakoulu on omistettu ohjelmiensa, professoreidensa ja tilojensa avulla parantamaan perinteitäen valmistaa korkeasti päteviä lakimiesammattilaisia.

121817_G0840816.jpg

Toimintaperiaatteemme

Missiomme lakikouluna heijastaa luonnetta ja tarkoitusta, perustuu perinteihimme ja inspiroi pyrkimyksiämme. Missiomme ja visiomme vaikuttavat merkittävästi siihen, miten täällä opetetaan lakia ja miten voit odottaa, että sinut kohdellaan opiskelijana.

Olennaisena osana Daytonin yliopistoa, joka on katolinen yliopisto, jonka Marian yhdistyksen jäsenet perustivat vuonna 1850, jaamme yliopiston sitoutumisen palvella muita ja tarjota koulutusta, joka sekoittaa teoriaa ja käytäntöä. Yliopiston tavoin arvostamme myös tiedekunnan roolia opettajina, menttoreina ja tutkijoina.

Keskeinen opetussuunnitelmassamme ja opetuksessamme on ajatus täydellisten ammattilaisten kehittämisestä. Perinteistä oikeustieteellistä koulutusta, joka on vallinnut lakikouluissa ympäri maata ja joka keskittyy tapausmenetelmään ja oikeudellisiin perusteluihin, täydentää ammatillisten taitojen kehittäminen, johon opiskelijamme luottavat käytännössä, ja lisääntynyt arvostus etiikasta ja yhteisöpalvelusta, joka erottaa heidät lakimiehinä ja johtajina tulevina vuosina.

Kasvavan maineen oikeustieteellisenä korkeakouluna olemme sitoutuneet kehittämään ja tarjoamaan erinomaisia opinto-ohjelmia. Investoimme jatkuvasti niihin alueisiin, jotka ovat tärkeimmät opiskelijoiden koulutukselle, omistautuneelle tiedekunnalle, innovatiiviselle opetussuunnitelmalle ja fyysiselle ympäristölle, jossa opiskelijoiden koulutus tapahtuu.

121818_Dayton.png

Akkreditointilausunto

Oikeustieteiden korkeakoulu perustettiin ensimmäisen kerran Daytonin yliopistoon vuonna 1922 ja kukoisti kolmetoista vuotta. Lakikoulu oli johtava miesten ja naisten koulutuksessa tällä alueella, joista monista tuli merkittäviä lakimiehiä ja juristeja. Suurten masennukseen liittyneiden myrskyisten aikojen kanssa lakikoulu suljettiin vuonna 1935.

Useiden vuosien suunnittelun ja valmistelun jälkeen oikeustieteiden korkeakoulu avattiin uudelleen vuonna 1974. Amerikan asianajajaliitto sai väliaikaisen hyväksynnän ensimmäisen toimintavuodensa 1974-75 aikana. Vuonna 1979 lakikoulu sai täyden akkreditoinnin Yhdysvaltain asianajajayhdistyksen oikeudellisen koulutuksen ja oikeudellisen osaston neuvostolta. Oikeustieteiden korkeakoulu sai jäsenyyden myös American Law Schools -yhdistyksen jäseneksi vuonna 1984.

Daytonin yliopisto on akkreditoinut korkeakoulujen ja keskiasteen koulujen Pohjoinen liitto, ja monet sen ohjelmista ovat akkreditoituja useiden ammattijärjestöjen toimesta.

Sijainnit

Dayton

Osoite
300 College Park
Dayton, Ohio 45469
937-229-1000

Dayton, Ohio, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: