Lue virallinen kuvaus

Tehtävämme

University of Mary Washington on eräs Virginian erinomaisista julkisista taiteen korkeakouluista, joka tarjoaa ylivoimaista koulutusta, joka innostaa ja mahdollistaa opiskelijamme tekemään myönteisiä muutoksia maailmassa. Me olemme…

tiukka

Meillä on paikka, jossa tiedekunta, opiskelijat ja henkilökunta jakavat tiedon luomiseen ja pelottomaan tutkimukseen tutkimuksen, henkilökohtaisen vastuun ja palvelun avulla. Pidämme tiukan, korkealaatuisen opetuksen tarjoamista etuoikeutena ja tärkeimpänä tehtävämmeä.

Ammattitaitoisen tiedekunnan kautta tuemme jatkuvaa tutkimusta, joka sopii opiskelijoiden kyvykkyyden ja tiedekunnan etujen kehittämiseen. Erityisesti kannatamme opiskelijoiden osallistumista tutkimukseen.

Intohimoinen

Meidän koko, innostunut ja omistautunut tiedekunta sekä historiallinen sitoutuminen hienokoulutukseen edistävät kulttuuria, jossa sekä perus- että jatko-opiskelijat hyötyvät aitoista suhteista tiedekuntaan ja monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen oppimiseen.

Alalle suunnattuja

Olemme sydämemme sitoutumisesta elinvoimaisten ja moninaisten yhteisöjen kesken ja olemme sitoutuneet tukemaan ammatillista kehitystä ja taloudellista kehitystä sekä parantamaan alueellista elämänlaatua.

Me täytämme tehtävämme edistämällä opiskelijoiden henkistä ja luovaa itsenäisyyttä, helpottamalla heidän upottamistaan ​​paikallisiin, alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin yhteisöihin ja luomalla kunnia- ja rehellisyysarvot. Valmistuneitamme ovat malleja adaptiivisesta oppimisesta, henkilökohtaisesta saavutuksesta, vastuullisesta johtajuudesta, huolehtimisesta muille, ja aktiivisesta kansalaisuudesta globaalissa ja monimuotoisessa yhteiskunnassa.

Nopeat faktat

Olemme johtava, valikoiva, yhteistyökykyinen julkinen laitos, joka tarjoaa:

 • Tiukka tutkijat pienissä, erittäin vuorovaikutteisissa luokissa.
 • Innovatiiviset ja saatavilla olevat päällikön opettajat.
 • Kolme korkeakoulua - taiteet ja tieteet, liike-elämä ja koulutus - jotka tuottavat valmistuneita, jotka ovat kriittisiä ajattelijoita, jotka ovat valmiita menestymään.
 • Avustava kampusyhteisö, joka arvostaa kunniaa ja eheyttä.
 • Kansalais-yhteiskunnallisesti ja älyllisesti sitoutunut yhteisö.

Sijainti

Olemme Fredericksburgissa, Va., Tunnin ajomatkan päässä sekä Washington, DC että Richmond, Va., Joka tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisia harjoittelupaikkoja, tutkimusretkiä ja virkistysmahdollisuuksia. UMW: llä on kaksi muuta lähikampaa: yksi Staffordissa, Va., Joka on valmistunut jatko- ja aikuiskoulutusohjelmista; ja toinen Dahlgren, Va., joka tarjoaa täydennyskoulutusta ja ammatillisen kehityksen kursseja alueen insinööreille, tutkijoille ja hallinnollisille ammattilaisille.

Oppilaskunta

 • Noin 4000 opiskelijaa
 • Opiskelijoita noin 34 valtiosta ja monista ulkomailta
 • Noin 26 prosenttia itse tunnistetuista vähemmistöistä
 • Noin 56 prosenttia asuu kampuksella yhdessä 17 asuinpaikasta tai kampuksen huoneistosta
 • 327 ilmoittautui ammattiopintoihin ja jatko-ohjelmiin

Tiedekunta

 • 86 prosenttia on ansainnut tohtorin tai muun terminaalin tutkinnon omalla alallaan
 • Mestariopettajat innostavat korkean suorituskyvyn opiskelijoillemme - ei jatko-opintoja
 • Kahdeksan tiedekunnan jäsentä on saanut Fulbright-palkinnot opettamiseen ja tutkimukseen ulkomailla vuodesta 2006 lähtien.

Luokkakoko

 • Keskimääräinen perustutkinnon luokan koko 19 opiskelijaa
 • 14 - 1 opiskelija: tiedekunnan suhde

Ensimmäisen vuoden kokemus

Ensimmäisen vuoden seminaarikurssit antavat opiskelijoille älyllistä tutkimusta. Seminaarit on suunniteltu antamaan opiskelijoille vuorovaikutuksessa erinomaisten tiedekunnan jäsenten kanssa tutkimalla perinteisiä aiheita epälineaarisesti. Erityiset aiheet vaihtelevat kurssi kurssiin, mutta kaikki lupaavat:

 • College, kuten kuvititte sen: tiedekunnan opettama mielen elämä
 • Pienet luokat, rajoitettu 15 opiskelijalle
 • Aktiiviset, keskustelupohjaiset muodot
 • Kirjoitus- ja puhetaidon kehittäminen

Opiskella ulkomailla

 • Kolmasosa UMW-opiskelijoista opiskelee ulkomailla ennen valmistumista
 • Yli 15 ohjelmaa johtaa UMW-tiedekunta
 • 7 vaihto-ohjelmaa
 • 147 hyväksyttyä ohjelmaa 51 maassa
 • 183 980 dollaria myönnettiin UMW-opinnot ulkomailla apurahoina viimeisten kolmen vuoden aikana

Opiskelijaelämä

Yli 100 opiskelijajoukkueesta ja -organisaatiosta keskitytään akateemisten teemojen, taiteen, urheilun ja virkistyksen, oppilaitoksen, kulttuurien monimuotoisuuden ja muiden intressien ympärille.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University of Mary Washington

Oletko kiinnostunut elämän kemiaan? Biokemia tutkii elämää molekyyli- ja atomitasolla - jokaisen elävän organismin syvemmälle sen peruselementeissä. Se kattaa paitsi eläv ... [+]

Biokemia

Oletko kiinnostunut elämän kemiaan? Biokemia tutkii elämää molekyyli- ja atomitasolla - jokaisen elävän organismin syvemmälle sen peruselementeissä. Se kattaa paitsi elävän aineen kemiallisten komponenttien rakenteet myös elävän aineen ja molekyylibiologian metabolian. Jos huomaat, että tämä on mielenkiintoista, se voi olla sinulle tärkeä.

Tutkimusalueet

UMW-biokemian pääaineessa, jota harjoitat kemian laitoksen kautta, käy kemia, biologia ja fysiikka sekä biokemian luennot ja laboratoriot. Jos valitset, on valinnaisia ​​ravintoaineita ja aineenvaihduntaa, syövän biologiaa, proteiinien biokemiaa ja paljon muuta.

harjoittelupaikkoja

Opiskelijoita kannustetaan jatkamaan tutkimus- ja harjoittelumahdollisuuksia sellaisten työnantajien kanssa kuin National Institutes of Health, National Science Foundation ja American Chemical Society.... [-]

Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Mary Washington

Meidän kandidaatin kemian ohjelma vie sinut yli dekantterilasiin ja koeputkiin, syvälle tieteenalaan, joka koskettaa elämäämme kaikkia osa-alueita. Orgaanisen, analyyttis ... [+]

Kemia

Meidän kandidaatin kemian ohjelma vie sinut yli dekantterilasiin ja koeputkiin, syvälle tieteenalaan, joka koskettaa elämäämme kaikkia osa-alueita. Orgaanisen, analyyttisen ja fysikaalisen kemian keskeiset kurssit herättävät tärkeitä yhteyksiä fysiikan ja matematiikan, biologian ja lääketieteen välillä. Hands-on mahdollisuudet ja tutkimus meidän huippumodernit laboratoriot saatat sinut pysty tekemään läpimurtoja, jotka asiasta.

Tutkimusalueet

UMW: n kandidaatin kemiaohjelma kattaa yhteiskunnallisen, orgaanisen, fysikaalisen ja ympäristökemian sekä tarjoaa kursseja biokemiaan, kemiallisiin analyyseihin, kemialliseen ulottuvuuteen ja muuhun.

harjoittelupaikkoja... [-]
Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Mary Washington

Viestintä ja teknologia ovat jatkuvasti liikkeellä. Meidän kandidaatin ohjelma viestinnässä ja digitaalisissa opinnoissa opettaa aikuisia - ja tech-savvy teens - jakaa id ... [+]

Viestintä ja digitaaliset tutkimukset

Viestintä ja teknologia ovat jatkuvasti liikkeellä. Meidän kandidaatin ohjelma viestinnässä ja digitaalisissa opinnoissa opettaa aikuisia - ja tech-savvy teens - jakaa ideoita media-driven maailma. Huippuluokan opetussuunnitelma on uusi teknologia ja opettaa sinut luomaan tehokkaita viestintävälineitä, suunnittelemaan multimediakampanjoita ja luomaan digitaalisen identiteetin.

Tutkimusalueet

Yhdistä viestintä- ja digitaalitutkimuksen keskeiset kurssit jännittävillä valinnaisilla ryhmillä, mm. Pelit ja kulttuuri; Lähestymistavat videotaiteeseen; Sosiaalinen media; Graafinen romaani; ja tietohallinnon historia.

vaatimukset

Viestintä- ja digitaalitutkimusopinnot edellyttävät 36 opintopistettä kahdessa ydintäryhmässä - 15 opintopistettä viestinnässä, 9 opintopistettä digitaalisissa opinnoissa - 12 opintopistettä.... [-]

Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Mary Washington

Tietotekniikan kandidaatin ohjelma tarjoaa joukon kursseja, kuten tietokantojen ongelmien ratkaiseminen, digitaalinen tarinankerronta, tietokonetiikka, tietojenkäsittelyn ... [+]

Tietokone Tiede

Haluatko kirjoittaa huippuluokan ohjelmistoja? Koodi seuraava tappaja -sovellus? Tietotekniikan tutkijat etsivät innovatiivisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. Meidän kandidaatin ohjelma yhdistää teoria, soveltaminen, tekniikka ja muotoilu. Tutki tietokonearkkitehtuuria, monisäikeistä ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua ja valitse verkkoaineista, 3D-grafiikasta, tietokoneen tietoturvasta ja muilta.

Tutkimusalueet

Tietotekniikan kandidaatin ohjelma tarjoaa joukon kursseja, kuten tietokantojen ongelmien ratkaiseminen, digitaalinen tarinankerronta, tietokonetiikka, tietojenkäsittelyn teoreettiset perusteet, web-sovellusten kehittäminen, tekoäly, tiedonhankinta, ohjelmistosuunnittelu ja paljon muuta.... [-]

Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Mary Washington

University of Mary Washington biologiapäällikkönä voit kerätä näytteitä Rappahannock-joelle eräänä päivänä, ja sitten osallistua seuraavaan ryhmäkeskusteluun ekologiasta. ... [+]

Biologia

University of Mary Washington biologiapäällikkönä voit kerätä näytteitä Rappahannock-joelle eräänä päivänä, ja sitten osallistua seuraavaan ryhmäkeskusteluun ekologiasta. Biologian pääaineemme ylittää molekyylit ja mikroskoopit, ruokkii uteliaisuutesi elävistä asioista, edistää tieteellistä prosessia ja haastaa sinut löytämään tuoreita lähestymistapoja tutkimukseen.

Tutkimusalueet

Kurssitarjonta sisältää ihmisen biologian, organismin toiminnan ja monimuotoisuuden, kasvitieteen, akordiatutkimuksen, kasvien ekologian, eläinten ekologian, entomologian, histologian, genetiikan, ravitsemuksen ja aineenvaihdunnan, mikrobiologian, parasitologian, eläinkäyttäytymisen, neurobiologian, endokrinologian, selkärankaisen eläintieteen, ornitologian, syövän biologia ja paljon muuta.... [-]

Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Mary Washington

University of Mary Washington maantieteellisen University of Mary Washington joukossa voit osallistua luokkien kulttuurisiin, poliittisiin, taloudellisiin ja fyysisiin nä ... [+]

Maantiede

University of Mary Washington maantieteellisen University of Mary Washington joukossa voit osallistua luokkien kulttuurisiin, poliittisiin, taloudellisiin ja fyysisiin näkökohtiin ympäri maailmaa. Opit, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa omien ja luonnollisten ympäristöjen kanssa, ja sinulla on mahdollisuuksia laajentaa elämänkokemustasi opiskelemalla ulkomailla. UMW: n vahvan taiteen ja monitieteisen lähestymistavan ansiosta voit saada viestintää ja teknisiä taitoja, jotka edistävät urasi - ja koko elämäsi.

Tutkimusalueet

Maantieteen pääaineessa on kolme painopistealuetta:

Globalisaatio: keskitytään globalisaation maantieteisiin ja sen poliittiseen, kulttuuriseen ja taloudelliseen ulottuvuuteen.Yhteisö, kehitys ja kulttuuri: keskittyminen siihen, miten tietyissä paikoissa ja alueilla asuvat ihmiset kokevat ja vaikuttavat yhteiskunnallisiin, kulttuurisiin, taloudellisiin ja ympäristöprosesseihin.Luonto ja yhteiskunta: keskitytään klimatologisiin, geomorfisiin, biogeografisiin ja sosiaalisiin prosesseihin, jotka muokkaavat luonnollista ympäristöä ja vaikuttavat ihmiselämään.harjoittelupaikkoja... [-]
Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Mary Washington

University of Mary Washington yritysjohtamisen päällikkö ja aseta itsesi menestymään yritysmaailmassa tai yrittäjänä. Opit etiikkaan, strategiaan, laillisuuteen ja muihin ... [+]

Liikehallinto

University of Mary Washington yritysjohtamisen päällikkö ja aseta itsesi menestymään yritysmaailmassa tai yrittäjänä. Opit etiikkaan, strategiaan, laillisuuteen ja muihin opettajiin, jotka ovat työskennelleet Fortune 500: eille. Tutkimuksemme ja harjoittelumahdollisuutemme antavat sinulle todellisen maailman kokemuksen, joka tarvitsee tehdä eron.

Tutkimusalueet

UMW: n kandidaatin ohjelma College of Businessin avulla voit olla merkittävä kirjanpito, yleinen liiketoiminta, kansainvälinen liiketoiminta tai markkinointi. Lisäksi ohjelma kattaa tietojärjestelmät ja sovellukset, sovelletut tilastot ja yritystutkimukset, liiketoiminnan oikeudellinen ympäristö, johtamisen periaatteet, liittovaltion verotus, organisaation käyttäytyminen, henkilöstöhallinto, päätöksenteko, rahoitusperiaatteet, kauppaoikeus, kuluttajakäyttäytyminen, johtaminen teoria ja käytäntö, neuvottelut ja paljon muuta.... [-]

Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Mary Washington

UMW: n ympäristötiede - luonnontieteellinen tutkija tutkii biologian, kemian, fysiikan, geologian ja maatieteen suhteita. Monitieteinen ohjelma kannustaa perustutkimuksee ... [+]

Ympäristötutkimus - luonnontieteet

UMW: n ympäristötiede - luonnontieteellinen tutkija tutkii biologian, kemian, fysiikan, geologian ja maatieteen suhteita. Monitieteinen ohjelma kannustaa perustutkimukseen ja edistää analyyttistä, kriittistä ajattelua ja viestintätaitoja, joita tarvitset työskentelevä tutkija tai jatko-opiskelija.

Tutkimusalueet

Ympäristötutkimus-luonnontieteellinen pääaine antaa sinulle vankan taustan biologisissa, ekologisissa, kemiallisissa ja geologisissa periaatteissa. Tämän säätiön ja tiedekunnan neuvonantajien opastuksella valmistat kurssin, joka vastaa etuja ja uran tavoitteita.

harjoittelupaikkoja

UMW: n ympäristötieteilijät ovat viime vuosina harjoittaneet harjoittelua Fredericksburgin kaupungin, insinöörien armeijan joukon, riistan ja sisävesikalastuksen osavaltion laitoksen, Rappahannockin ystävien, Marstel-Day LLC: n, Chesapeaken ilmastotoimintaverkoston, Greenpeacen, Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto ja Yhdysvaltojen maatalousministeriö.... [-]

Yhdysvallat Fredericksburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi