University of Nevada, Reno

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Nevada, Reno perustettiin vuonna 1874 State University of Nevada Elko, Nev., Noin 300 mailia koilliseen sen nykyisen kampuksella Reno. Sivusto yliopiston valmistava koulu Itä Nevada (jossa ei valtion instituutiot oli aiemmin sijoitettu) osoittautui epäkäytännöllistä, sillä lähes puolet valtion asukkaiden asui Reno-Carson Cityn alueella. Vuonna 1885, lainsäätäjä hyväksyi liikkua yliopiston välille Elko Reno. Morrill Hall, rakennettu bluffi näkymät keskustaan, oli ensimmäinen rakenteen rakennetaan 10 hehtaarin kampuksella. Sali, nimetty Amerikkalainen senaattori Justin S. Morrill Vermont, kirjailija 1862 Land-Grant College lain, joka johti kehitystä University of Nevada, Reno ja vastaavien laitosten, oli yksi rakennus yliopiston asumisen presidentin ja rekisterinpitäjän toimistot, luokkahuoneet, kirjasto, museo, ja oleskelutiloihin varten groundskeeper.

Vuonna 1891, 17 vuotta perustamisensa jälkeen, Yliopisto esitteli ensimmäisen tutkintotodistukset valmistuvan luokan kolme että mukana Frank Norcross, tulevaisuus Yhdysvaltain käräjätuomari, Nevada korkeimman oikeuden tuomari ja jäsen Nevada lainsäätäjä.

Siihen mennessä, rikkaat "Bonanza" päivän hopean ja kullan louhinta Comstock Lode, 23 mailia kaakkoon Reno Virginia City, olivat poissa. Valtio oli talouden taantuman ja sen ensimmäinen yliopisto kamppailivat rakentaa ilmoittautuminen ja painoarvoa.

Mackay Influence

Perhe John Mackay, irlantilainen maahanmuuttaja, joka auttoi ohjata louhintaan yli 100 miljoonaa dollaria malmia kahdella Virginia City kaivokset puolivälissä 1870, oli keskeinen rooli auttaa kampuksella kasvamaan. Vuodesta 1907-1936, Mackay perillisten jätti yliopiston yli 1,5 miljoonaa dollaria Mackay School of Mines rakennuksen, jalkapallokenttä kokoinen nelikulmio mallinnettu Thomas Jeffersonin yliopistossa Virginia, urheilullinen kentän, maan hankintoja ja Mackay Science Hall. 7-jalka, 8 tuuman patsas Mackay, luonut Gutzon Borglum, joka myöhemmin veistetty Mount Rushmore, on seisoi pohjoispäässä Quad vuodesta 1908. Elm-vuorattu Quad ja yliopiston alkuperäisen ydin kampuksella, jossa on luettelo National Register of Historic Places vuodesta 1987, pidetään Yhdysvaltain kulttuurinen voimavara.

Perustamisesta sen Name

Yliopiston viranomaiset tekivät harppauksia parantamaan kampuksen pysyvän pienenä, 1000-opiskelija julkinen college harvaan asutuilla länteen 1920-luvun ja 30-luvulla. Niistä huomattavin varhainen tiedekunnan olivat Jaakobin kirkko, jonka Sierra lumi tutkimuksia edelläkävijä tiede ennustaminen vuodenaikojen vedenjakelu; kemialliset tiedemies Maxwell Adams, joka löysi käyttötarkoituksiin öljyjen marunapensaiden ja kanin harjalla läntisellä aavikolla; ja Mackay School of Mines geologi-seismologi Vincent Gianella, kaimansa varten elohopean mineraali, gianellaite.

Vuoteen 1940, Hollywood-elokuvan tuottajat, houkuttelemina yliopiston viiniköynnösten peitossa, Ivy-liigan kaltaista tiili rakennukset ja idyllinen Manzanita Lake, käyttivät kampuksen puitteet suositut elokuvat, mukaan lukien "Mr. Belvedere Menee College," kanssa Shirley Temple; "Andy Hardy Blonde Trouble" Mikki Rooney; ja "äiti on Fuksi" Van Johnson.

Dramaattinen muutos

Vuoteen 1958, jossa 2000 opiskelijaa osallistuvat luokat, toimielin oli partaalla dramaattinen muutos. Uusi oppilaitokset ja liike olivat ensimmäisen vuoden aikana. Ylioppilaskunta, jota ei ollut opiskelija keskus rakennuksen ensimmäisen 70 vuotta yliopiston hallintaoikeus Reno, lopulta oli päämaja avaamalla Jot Travis ylioppilaskunnan. Tämä liitto korvasi marraskuussa 2007 Joe Crowley ylioppilaskunnan, yksi muutosjohtaminen rakennuksista koskaan rakennettu kampuksella. Tämä 167000-neliö-jalka, "vihreä" ympäristöystävällinen laitos viestii muutos kampuksen laajentamiseen, joka tarjoaa kampuksen ja yhteisöä uusi keskeisellä paikalla "etuovi" yliopiston Virginia Street. Se on nimetty kunniaksi yliopiston presidentti Joe Crowley, jonka 23 vuoden toimikautensa laitoksen pääjohtaja on ennätys. Vuonna 2008 yksi maan kaikkein teknologisesti kehittyneitä kirjastot, Mathewson-IGT Knowledge Centre, avasi vieressä Crowley ylioppilaskunnan lisäksi signalointi kampuksen siirtyä pohjoiseen.

Presidentti Charles Armstrong ja varatoimitusjohtaja William Wood kannustanut tutkimusohjelmia kampuksella vuonna 1959, jolloin perustettiin Desert Research Institute (DRI) ja siihen sidoksissa olevien ohjelmien ilmakehän fysiikan, autiomaa biologian, antropologinen tutkimukset, tietojenkäsittelytiede ja vesivarat. DRI oli yliopiston divisioona keskittyy tutkimukseen tutkitaan Nevadan kuiva maa resursseja. Vuoteen 1969, presidentti N. Edd Miller, kampuksella oli tohtoriohjelmiin yli tusina erikoisuuksia, ja oli luonut School of Medical Sciences.

Viime 35 vuotta, yliopisto on vastannut haasteisiin johtajuutta mitä nyt nopeimmin kasvava valtion maassa, jossa sen ilmoittautuminen noustessa yli 17000 opiskelijaa syksyllä 2010.

Yliopisto on numerot

 • Perustettu: 1874
 • Paikkakunta: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("Kaikki maamme")
 • Opiskelijat: 18227 (syksyllä 2012)
 • Tiedekunta: 912
 • Päätoiminen tiedekunnan tilalla korkein tutkinto alansa: 93 prosenttia
 • Tutkinnot tarjotaan: kattava valikoima koulutusohjelmien perustutkintoa, jatko-ja jatko tasolla.
 • Yliopistoissa ja kouluissa: maatalous, bioteknologia ja luonnonvarat; Liiketoimintaa; Koulutus; Engineering; Journalismi; Liberal Arts; Lääketiede; Tutkijakoulu; ja Division of Health Sciences.
 • Mascot: Alphie, susi; Wolfie Jr.
 • Nimimerkki: Wolf Pack
 • Värit: Hopea ja sininen
 • Akkreditoitu: Northwest komission Korkeakoulut ja yliopistot (vuodesta 1938), sekä 20 ammattimaisesti akkreditoitu ohjelmia.

Sijainnit

Reno

University of Nevada

Osoite
89557 Reno, Nevada, Yhdysvallat
Puhelin
+1 (775) 784-6874

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin