Lue virallinen kuvaus

University of Nevada, Reno perustettiin vuonna 1874 State University of Nevada Elko, Nev., Noin 300 mailia koilliseen sen nykyisen kampuksella Reno. Sivusto yliopiston valmistava koulu Itä Nevada (jossa ei valtion instituutiot oli aiemmin sijoitettu) osoittautui epäkäytännöllistä, sillä lähes puolet valtion asukkaiden asui Reno-Carson Cityn alueella. Vuonna 1885, lainsäätäjä hyväksyi liikkua yliopiston välille Elko Reno. Morrill Hall, rakennettu bluffi näkymät keskustaan, oli ensimmäinen rakenteen rakennetaan 10 hehtaarin kampuksella. Sali, nimetty Amerikkalainen senaattori Justin S. Morrill Vermont, kirjailija 1862 Land-Grant College lain, joka johti kehitystä University of Nevada, Reno ja vastaavien laitosten, oli yksi rakennus yliopiston asumisen presidentin ja rekisterinpitäjän toimistot, luokkahuoneet, kirjasto, museo, ja oleskelutiloihin varten groundskeeper.

Vuonna 1891, 17 vuotta perustamisensa jälkeen, Yliopisto esitteli ensimmäisen tutkintotodistukset valmistuvan luokan kolme että mukana Frank Norcross, tulevaisuus Yhdysvaltain käräjätuomari, Nevada korkeimman oikeuden tuomari ja jäsen Nevada lainsäätäjä.

Siihen mennessä, rikkaat "Bonanza" päivän hopean ja kullan louhinta Comstock Lode, 23 mailia kaakkoon Reno Virginia City, olivat poissa. Valtio oli talouden taantuman ja sen ensimmäinen yliopisto kamppailivat rakentaa ilmoittautuminen ja painoarvoa.

Mackay Influence

Perhe John Mackay, irlantilainen maahanmuuttaja, joka auttoi ohjata louhintaan yli 100 miljoonaa dollaria malmia kahdella Virginia City kaivokset puolivälissä 1870, oli keskeinen rooli auttaa kampuksella kasvamaan. Vuodesta 1907-1936, Mackay perillisten jätti yliopiston yli 1,5 miljoonaa dollaria Mackay School of Mines rakennuksen, jalkapallokenttä kokoinen nelikulmio mallinnettu Thomas Jeffersonin yliopistossa Virginia, urheilullinen kentän, maan hankintoja ja Mackay Science Hall. 7-jalka, 8 tuuman patsas Mackay, luonut Gutzon Borglum, joka myöhemmin veistetty Mount Rushmore, on seisoi pohjoispäässä Quad vuodesta 1908. Elm-vuorattu Quad ja yliopiston alkuperäisen ydin kampuksella, jossa on luettelo National Register of Historic Places vuodesta 1987, pidetään Yhdysvaltain kulttuurinen voimavara.

Perustamisesta sen Name

Yliopiston viranomaiset tekivät harppauksia parantamaan kampuksen pysyvän pienenä, 1000-opiskelija julkinen college harvaan asutuilla länteen 1920-luvun ja 30-luvulla. Niistä huomattavin varhainen tiedekunnan olivat Jaakobin kirkko, jonka Sierra lumi tutkimuksia edelläkävijä tiede ennustaminen vuodenaikojen vedenjakelu; kemialliset tiedemies Maxwell Adams, joka löysi käyttötarkoituksiin öljyjen marunapensaiden ja kanin harjalla läntisellä aavikolla; ja Mackay School of Mines geologi-seismologi Vincent Gianella, kaimansa varten elohopean mineraali, gianellaite.

Vuoteen 1940, Hollywood-elokuvan tuottajat, houkuttelemina yliopiston viiniköynnösten peitossa, Ivy-liigan kaltaista tiili rakennukset ja idyllinen Manzanita Lake, käyttivät kampuksen puitteet suositut elokuvat, mukaan lukien "Mr. Belvedere Menee College," kanssa Shirley Temple; "Andy Hardy Blonde Trouble" Mikki Rooney; ja "äiti on Fuksi" Van Johnson.

Dramaattinen muutos

Vuoteen 1958, jossa 2000 opiskelijaa osallistuvat luokat, toimielin oli partaalla dramaattinen muutos. Uusi oppilaitokset ja liike olivat ensimmäisen vuoden aikana. Ylioppilaskunta, jota ei ollut opiskelija keskus rakennuksen ensimmäisen 70 vuotta yliopiston hallintaoikeus Reno, lopulta oli päämaja avaamalla Jot Travis ylioppilaskunnan. Tämä liitto korvasi marraskuussa 2007 Joe Crowley ylioppilaskunnan, yksi muutosjohtaminen rakennuksista koskaan rakennettu kampuksella. Tämä 167000-neliö-jalka, "vihreä" ympäristöystävällinen laitos viestii muutos kampuksen laajentamiseen, joka tarjoaa kampuksen ja yhteisöä uusi keskeisellä paikalla "etuovi" yliopiston Virginia Street. Se on nimetty kunniaksi yliopiston presidentti Joe Crowley, jonka 23 vuoden toimikautensa laitoksen pääjohtaja on ennätys. Vuonna 2008 yksi maan kaikkein teknologisesti kehittyneitä kirjastot, Mathewson-IGT Knowledge Centre, avasi vieressä Crowley ylioppilaskunnan lisäksi signalointi kampuksen siirtyä pohjoiseen.

Presidentti Charles Armstrong ja varatoimitusjohtaja William Wood kannustanut tutkimusohjelmia kampuksella vuonna 1959, jolloin perustettiin Desert Research Institute (DRI) ja siihen sidoksissa olevien ohjelmien ilmakehän fysiikan, autiomaa biologian, antropologinen tutkimukset, tietojenkäsittelytiede ja vesivarat. DRI oli yliopiston divisioona keskittyy tutkimukseen tutkitaan Nevadan kuiva maa resursseja. Vuoteen 1969, presidentti N. Edd Miller, kampuksella oli tohtoriohjelmiin yli tusina erikoisuuksia, ja oli luonut School of Medical Sciences.

Viime 35 vuotta, yliopisto on vastannut haasteisiin johtajuutta mitä nyt nopeimmin kasvava valtion maassa, jossa sen ilmoittautuminen noustessa yli 17000 opiskelijaa syksyllä 2010.

Yliopisto on numerot

 • Perustettu: 1874
 • Paikkakunta: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("Kaikki maamme")
 • Opiskelijat: 18227 (syksyllä 2012)
 • Tiedekunta: 912
 • Päätoiminen tiedekunnan tilalla korkein tutkinto alansa: 93 prosenttia
 • Tutkinnot tarjotaan: kattava valikoima koulutusohjelmien perustutkintoa, jatko-ja jatko tasolla.
 • Yliopistoissa ja kouluissa: maatalous, bioteknologia ja luonnonvarat; Liiketoimintaa; Koulutus; Engineering; Journalismi; Liberal Arts; Lääketiede; Tutkijakoulu; ja Division of Health Sciences.
 • Mascot: Alphie, susi; Wolfie Jr.
 • Nimimerkki: Wolf Pack
 • Värit: Hopea ja sininen
 • Akkreditoitu: Northwest komission Korkeakoulut ja yliopistot (vuodesta 1938), sekä 20 ammattimaisesti akkreditoitu ohjelmia.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University of Nevada, Reno

Kemia suurten täydellinen kursseja tarjoavat vankka fysiikan ja matematiikan sekä järjestyksessä kursseja yleensä orgaaninen, epäorgaaninen, analyyttinen, ja fysikaalinen ... [+]

Kemia suurten täydellinen kursseja tarjoavat vankka fysiikan ja matematiikan sekä järjestyksessä kursseja yleensä orgaaninen, epäorgaaninen, analyyttinen, ja fysikaalinen kemia. Luento luokat täydentävät laboratorioissa, jotka antavat käytännön kokemusta kemian menetelmiä ja välineitä.

Liittyvät Tutkinnot ja ohjelmat Kemia, Minor Kemia, Bachelor of Science Degree Kemia, Master of Science Degree Kemia, filosofian tohtori tutkinto [-]
Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Diplomi-insinöörit käyttävät tieteen ja tekniikan suunnitella ja ylläpitää paljon meidän maailman infrastruktuuria. Ne koskevat myös heidän asiantuntemuksensa parantaa el ... [+]

Diplomi-insinöörit käyttävät tieteen ja tekniikan suunnitella ja ylläpitää paljon meidän maailman infrastruktuuria. Ne koskevat myös heidän asiantuntemuksensa parantaa elämänlaatua, onko se suunnittelemalla turvallisempia rakennuksia, vähentää hiilijalanjälkeämme tai vain lyhentää oman työmatkan. Heidän työnsä auttaa ratkaisemaan monia planeettamme on suurimpia ongelmia, kuten rappeutunut maantiet, tukossa moottoriteitä, saastuneen veden ja vaarallisten jätteiden.

Diplomi-insinöörit yleensä erikoistuneet tietyllä alueella. Osastomme tarjoaa viisi erikoisaloilla opiskelijoille:

Maanjäristys ja rakennesuunnittelu sisältyy analyysi ja suunnittelu rakenteita, jotka tukevat tai vastustavat kuormia, kuten siltoja tai rakennuksia. Ympäristötekniikka käyttää tieteen ja tekniikan periaatteita parantaa ympäristöä, jossa keskitytään erityisesti ilmaan, veteen ja maaperään resursseja. Geotekniikka on haara insinöörin koskee engineering käyttäytymistä maa-ainesten, kuten maaperän, perustukset ja maan rakenteita kuten tunneleissa, patoja tai levees. Jalkakäytävät / materiaalitekniikka keskittyy jalkakäytävä suunnittelu ja materiaalit sekä ajoneuvojen jalkakäytävä vuorovaikutukseen. Kuljetus engineering liittyy kaikkiin suunnittelua, toiminnallinen suunnittelu, toiminta ja tilojen hallinta tahansa kuljetusmuoto. ... [-]
Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Psykologia suurten oppia ihmisen käyttäytymisestä ja sen asiayhteys. He opiskelevat motivaatioita, kapasiteettia ja inhimillisiä kykyjä, ja harjoittajat tätä tietämystä t ... [+]

Psykologia suurten oppia ihmisen käyttäytymisestä ja sen asiayhteys. He opiskelevat motivaatioita, kapasiteettia ja inhimillisiä kykyjä, ja harjoittajat tätä tietämystä työskennellä inhimillisen hädän lievittämiseen.

Contemporary psykologia on hieman jaettu eri lähestymistapoja tai teorioita ymmärrystä käyttäytymistä. Organismit katsoi voi vaihdella simpanssit ja kyyhkysiä, ihmisistä Amoebas. Jotkut psykologit uskovat on erittäin tärkeää ymmärtää fysiologisia prosesseja (biologinen lähestymistapa); toiset vain harvoin, jos koskaan, harkitse fysiologia. Jotkut psykologit väittävät, että meidän on tutkittava syvimmät ajatukset tajuton mielessä (psykoanalyysi); toiset pyrkivät ymmärtämään henkistä rakenteita ja prosesseja taustalla ihmisen suorituskyky (cognitivists). Samaan aikaan toiset tutkimaan sijainnilla toimia organismien ja kiistävät, että "mieli" voidaan erottaa tämän tason analyysi (behaviorismi). Psykologia on kaukana yhtenäisen alan tutkimuksen ja käytännön. Tämä on yksi niistä kysymyksistä, sinun on vastattava itse: johon kentän, tai näkökulma, psykologia on mielenkiintoista sinulle.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Kandidaatin tutkinto antaa perustan perustiedot tieteestä. Opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa välittömästi uran tieteen tai teknologian tai haluavat harjoittaa jatko- ... [+]

Kandidaatin tutkinto antaa perustan perustiedot tieteestä. Opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa välittömästi uran tieteen tai teknologian tai haluavat harjoittaa jatko-opintoja fysiikassa olisi take suositeltava ylemmän divisioonan kursseja valittavien. Työselostus koostuu kahdesta osasta. Tiede komponentti kutsutaan suuret vaatimukset ja kattavan osan nimeltään opetussuunnitelman. Saat lisätietoja ytimen opetussuunnitelman vaatimukset osoitteesta opetussuunnitelman verkkosivuilla. Liittyvät Tutkinnot ja ohjelmat Physics, Minor Physics, Master of Science Degree Physics, filosofian tohtori tutkinto Ohjeita Physics 497: Senior Thesis

PHYS 497 (senior thesis) on fysiikan merkittävä huippukivi tietenkin, että opiskelija suorittaa aikana vuotenaan. Senior Opinnäytetyö on tutkimushanke, joka toteutetaan johdolla opettajakunnan jäsen, jonka tuote on 10-20 sivun tutkielma, joka on toimitettu neuvonantajana ja yksi muu henkilökunnan jäsen, joka toimii lukija. Jättämisen jälkeen tutkielma, opiskelija pitää 20-30 minuutin suullisesti fysiikan laitos. Mainonta opinnäytetyön esityksen sisällä fysiikan laitos on opiskelijan vastuulla.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Biokemistien tutkia alkeellisinta elintoimintoihin, kuten tunnistetaan tapa, jolla DNA: ta, joka kuljettaa geneettistä tietoa, siirretään solujen välillä, ja voidaan mani ... [+]

Biokemistien tutkia alkeellisinta elintoimintoihin, kuten tunnistetaan tapa, jolla DNA: ta, joka kuljettaa geneettistä tietoa, siirretään solujen välillä, ja voidaan manipuloida. Tämä on johtanut uusien teknologioiden, kuten molekyylibiologian, bioteknologia ja geenitekniikka.

Biokemian ohjelma valmistelee opiskelijoille kilpailukykyisen ja palkitsevan uran tieteen, lääketieteen tai tutkimusta. Biokemia tärkeimmät paikat vahva painotetaan käytännön, käytännön kokemusta, joten valmistuneet biokemian ohjelmaan hyvin valmistautunut työmarkkinoilla.

Biokemian tarjoaa erinomaisen taustan biotekniikan tutkimusta, lääketieteen, hammaslääketieteen, apteekki, ravinto, eläinlääketieteen ja koulutusta.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Perinteisesti hallinta sisältää seuraavat toimet: suunnittelu, järjestäminen, joka johtaa, ja valvoa. Tarkemmin, johto vastaa ensisijaisesti toimintaa yrityksen; ne ovat ... [+]

Perinteisesti hallinta sisältää seuraavat toimet: suunnittelu, järjestäminen, joka johtaa, ja valvoa. Tarkemmin, johto vastaa ensisijaisesti toimintaa yrityksen; ne ovat saapuvan logistiikan, toiminta, lähtevä logistiikka, markkinointi ja myynti ja huolto.

Management vastaa myös tukitoiminta infrastruktuurin (laskentatoimi, rahoitus, strateginen suunnittelu), henkilöstöhallinnon (rekrytointi, koulutus ja kehittäminen, korvaukset hallinta), teknologian kehittämiseen (tuotteiden ja prosessien parantaminen), ja hankinnat (materiaalin hankkiminen). Johdon suuret yhtiöt ovat valmiita uran joko yleishallinnon (tai erikoistumisen henkilöstöhallinnon) tai yrittäjyys perustuva pitoisuus valinta General Management tai Human Resource Management.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Kandidaatin tutkinnon konetekniikan on laajasti suunniteltu mukautumaan erilaisiin uran tavoitteita. Opiskelijat ottavat ydin pakolliset kurssit tekniikan, humanististen, ... [+]

Kandidaatin tutkinnon konetekniikan on laajasti suunniteltu mukautumaan erilaisiin uran tavoitteita. Opiskelijat ottavat ydin pakolliset kurssit tekniikan, humanististen, matematiikan ja luonnontieteiden sekä täydentäviä valinnaisia ​​kursseja. Nämä kursseilla perus- insinöörialan ja suunnittelun käsitteitä ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää erityisiä urasuunnitelmat Saharan aloilla koneenrakennuksen, kuten uusiutuvaa energiaa, nanoteknologian ja biolääketieteen tekniikan.

Meidän kansallisesti rankattu ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä läheisesti erottaa tiedekunnan ja saada käytännön kokemusta, koska ne liikkuvat rakentamasta Lego autoja Fuksit suunnitteluun huippukivi hanke oman valintansa kuin eläkeläiset. Opiskelijat voivat hyödyntää kahden opetuksen labs sekä täyden palvelun kone- ja hitsaamo käytetään opiskelijoiden projekteja ja tutkimuslaitteet.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Kandidaatin tutkinnot matematiikassa on vaihtoehtoja soveltavaan matematiikkaan, diskreetti matematiikka / toimintojen tutkimus, tilastot, tai yleisiä tutkimus ... [+]

Matematiikan ja tilastotieteen

Kandidaatin tutkinnot matematiikassa ovat vaihtoehtoja sovellettu matematiikka, diskreetti matematiikka / toimintojen tutkimus, tilastot, tai yleisiä tutkimus. Kandidaatin tutkinto tarjoaa perinteiset taiteet kokemusta tasapainoisen opintonsa taiteen, humanististen, vieraan kielen, yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden. Kandidaatin tutkinto on "laajennettu suuria", joka tarjoaa entistä intensiivinen kokemus matematiikan, tietotekniikan ja tiedettä.

Liittyvät Tutkinnot ja ohjelmat Matematiikka, Minor Matematiikka, Bachelor of Arts Degree Opetus Matematiikka, Master of Arts Degree Matematiikka, Master of Science Degree [-]
Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Tutkinto sähkötekniikan valmistaa opiskelijoita kehittämään ratkaisuja kiireellisiin ongelmiin alueilla, kuten teho, viestintä, tietojenkäsittely ja verkostoituminen. ... [+]

Tutkinto sähkötekniikan valmistaa opiskelijoita kehittämään ratkaisuja kiireellisiin ongelmiin alueilla, kuten teho, viestintä, tietojenkäsittely ja verkostoituminen.

Sähkötekniikan työskentelevät sähkömagneettisia kenttiä ja sähkön käyttöön viestinnässä, biotekniikan sovellukset ja elektronisia piirejä. Ydin sähkötekniikka on kyky työskennellä anturit, hankkimaan tietoa, kommunikoida sähköisesti, käsitellä signaaleja ja tietoja, malli monimutkaisia ​​järjestelmiä, ja integroida eri energialähteiden hajautetuissa järjestelmissä.

Painopistealueita

Sinulla on mahdollisuus valita jatkamaan oman sähkötekniikan tutkinnon korostetaan joko uusiutuvan energian tai lääketieteellisen tekniikan.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

Tietotekniikan on kenttä keskittynyt ratkaisemaan ongelmia tietokoneiden kanssa. Se on dynaaminen kurinalaisuutta sijoitettu tienristeyksessä monilla aloilla matematiikan ... [+]

Tietotekniikan on kenttä keskittynyt ratkaisemaan ongelmia tietokoneiden kanssa. Se on dynaaminen kurinalaisuutta sijoitettu tienristeyksessä monilla aloilla matematiikan, luonnontieteiden ja tekniikan, ja se kokoaa yhteen teoriaan, abstraktio ja suunnittelu tiedonkäsittelyn laitteet, ohjelmat ja järjestelmät ratkaista erilaisia ​​ongelmia lähes kaikilla inhimillisen ponnistelun.

Tietotekniikan kattaa menetelmiä, työkaluja ja tekniikoita, ja teoria siitä, miten tiedot on saatu, varastoidaan, käsitellään ja tiedoksi. Koska sen merkitys maailmaamme, tietojenkäsittelytiede ja tekniikan on äärimmäisen jännittävä alan tutkimuksessa, joka kasvaa edelleen kovaa vauhtia.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Nevada, Reno

General Business merkittävä laajenee vahvan liiketoiminnan perusta kehittynyt pre-liiketoiminnan ja ylä-divisioonan liiketoiminnan kursseista. Tarkoituksena tärkeimmistä ... [+]

General Business merkittävä laajenee vahvan liiketoiminnan perusta kehittynyt pre-liiketoiminnan ja ylä-divisioonan liiketoiminnan kursseista. Tarkoituksena tärkeimmistä on tarjota vaihtoehto opiskelijoille, jotka rajoittavat työn tai muiden velvoitteiden aikataulujen kursseista antamalla opiskelijat voivat suorittaa suuria liittyvää kursseista aikana joustavammin-aikataulun iltakoulu.

Yleinen liiketoiminnan merkittävä laajenee vahvan liiketoiminnan perusta kehittynyt pre-liiketoiminnan ja ylä-divisioonan liiketoiminnan kursseista. Tärkeimmät edellyttää loppuun pre-liiketoiminnan ydin ja ylä-divisioonan liiketoiminnan keskeisiä kursseja vaaditaan muiden BS-BA (Bachelor of Science in Business Administration) suurten yhtiöiden lisäksi 24 opintopisteen suositellaan ylemmän divisioonan liiketoiminnan kursseista eri liiketoiminta-alueilla. Suuret vaatii yhteensä 128 opintopistettä.... [-]

Yhdysvallat Reno
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

This Is Nevada - 2011

Inauguration of President Marc Johnson - Universit

2012 National Concrete Canoe Race at University of

Strategic Research Program

Commencement, Spring 2012

Dorm Storm - Move In Day

Night of All Nations - University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno - A National Tier One U

The Mackay Song: Remixed

Study Abroad at the University of Nevada, Reno

Black Graduate Celebration

Happy Holidays from the University of Nevada, Reno

BioFit: Academic Bootcamp

Spring in Nevada

Visit Nevada

Commencement Season is Upon Us

Reno & Tahoe: An Ideal University Setting

Academics at the University of Nevada, Reno

Real Impact: University Research & Engagement Chan

Student Life at the University of Nevada, Reno

Research at the University of Nevada, Reno