University of North Alabama College of Arts and Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Teknillinen korkeakoulu, tekniikka, tekniikka, taiteet ja matematiikka, 19 eri osastoa, joissa on useita suuria, alaikäisiä ja todistusohjelmia, jotka toimivat itsenäisesti ja yhdessä sytyttävät unelmansa, joka luo höyryä, joka ohjaa tulevaisuutesi. Liity meihin ja mene eteenpäin!

University of North Alabama College of Arts and Sciences on sitoutunut tarjoamaan ympäristöämme kampuksissamme ja yhteisössä, joka edistää osaamista, taitoa, taiteellista ja kulttuurista rikastamista, tutkimusta ja löytämistä tukemalla itsenäisyyttä, luovuutta ja innovaatiota.


Taiteen ja tieteen oppilaitoksen professorit ovat osaavia ja opettavaisia opettajia, jotka uskovat, että tiedekunnan ja opiskelijoiden voimakas vuorovaikutus sekä opiskelijoiden keskuudessa on avain henkiseen kasvuun. Opettajamme ovat myös aktiivisia tutkijoita, jotka pysyvät nykyisin opetusalallaan ja ylläpitävät vertaistovereitaan. Joukko menestyksekkäitä alumneja todistaa UNA: n taide- ja luonnontieteiden ohjelmien laadusta.


Dekaanin toimisto College of Arts and Sciences sijaitsee historiallisessa Bibb Graves Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

Pohjois-Alabaman yliopiston lähetystoiminta

Pohjois-Alabama -yliopisto pyrkii alueellisen, valtiollisen korkeakoulututkinnon tehtävänä harjoittaa opetusta, tutkimusta ja palvelua tarjoamalla oppilaiden oppimismahdollisuuksia, löytöympäristön ja luovien suoritusten sekä erilaisten jotka vastaavat alueemme ammattimaisia, kansalaisjärjestöjä, yhteiskunnallisia, kulttuurisia ja taloudellisia kehitystarpeita globaalin yhteisön yhteydessä.

Sijainnit

Firenze

Osoite
35632 Firenze, Alabama, Yhdysvallat