University of Southern Indiana

Esittely

Lue virallinen kuvaus


Vuonna 1965 perustettu University of Southern Indiana ilmoittautuu yli 10 000 opiskelijalle ja jatko-opiskelijalle yli 130 tutkimusalueelle.

Julkinen korkeakoulu, joka sijaitsee kauniilla 1 400 hehtaarin kampuksella Evansvillessä, Indiana, tarjoaa USI-ohjelmia Vapaita taiteita käsittelevän korkeakoulun, Romainin kauppakorkeakoulun, Hoitotyön ja terveydenhuollon ammattiopiston sekä Pottin teknillisen korkeakoulun kautta. ja koulutus. USI on Carnegie-säätiön Community Engaged University ja tarjoaa jatkokoulutusta ja erityisohjelmia yli 15 000 osallistujalle vuodessa Outreachin ja sitoutumisen kautta.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Tietoja University of Southern Indiana

Yliopisto tarjoaa opiskelumahdollisuuksia ulkomaille yli 60 maassa, ja se on isäntä kansainvälisille opiskelijoille ympäri maailmaa. Kilpaileva jäsen NCAA Division II: n ja Suurten järvien laakson konferenssissa, USI tarjoaa 17 yliopistojen välistä kollegioitua miesten ja naisten urheilua. Presidentti Ron Rochon on USI: n neljäs presidentti, ja se vihittiin vihreään vuonna 2018. Hänen johdollaan yliopisto jatkaa opiskelijoille kohtuuhintaista huippuosaamisen perinnettä ja etenee samalla rohkealla strategisella suunnitelmalla saavuttaa huippuosaaminen innovaatioiden ja sitoutumisen kautta ja asettaa USI parhaaksi valinnaksi. korkeakouluopiskelijoille ympäri osavaltiota ja aluetta sekä houkuttelemaan korkeatasoisia opiskelijoita ympäri maata ja maailmaa.

67518_cover.JPG

Maailmanlaajuiset suurlähettiläät maailmanlaajuisessa yhteisössä

USI on sitoutunut oppimisyhteisö, joka edistä koulutusta ja osaamista, lisää kansalaisten ja kulttuurin tuntemusta sekä edistää kumppanuuksia kattavien tiedotusohjelmien avulla. Valmistamme yksilöitä viettämään viisaasti monimuotoisessa ja globaalissa yhteisössä.

Nopeat faktat

Ilmoittautuminen: 10 734 Palvelevat opiskelijat 91 Indianan läänistä, 42 muusta osavaltiosta ja 69 muusta maasta. 82% viimeaikaisista USI-tutkinnoista työskentelee omalla tai tyydyttävällä alalla.

Naiset: 64% miehet: 36% Vähemmistö: 15% Alumni: 44 000+ Noin 70% USI: n tutkinnon suorittaneista jää Indianaan.

Yli 140 opiskelijajärjestöä kampuksella.

Evansville on helpon ajomatkan päässä Indianapolis, Louisville, Nashville ja St. Louis

Sijainnit

Evansville

University of Southern Indiana

Osoite
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, Yhdysvallat
Puhelin
+1 812-464-1768