University of Southern Indiana

Esittely

Lue virallinen kuvaus


Vuonna 1965 perustettu University of Southern Indiana rekisteröi lähes 9 500 ala-asteen ja ylioppilastutkinnon 80 suurimmasta yliopistosta. Julkinen korkeakoulu, joka sijaitsee kauniilla 1400 hehtaarin kampuksella Evansville, Indiana, USI tarjoaa ohjelmia College of Liberal Arts, Romain College of Business, College of Nursing ja terveys ammatteja ja Pott College of Science, Engineering, ja koulutus. USI on Carnegie Foundation Community Engaged University ja tarjoaa jatkokoulutusta ja erityisohjelmia yli 15 000 osallistujalle vuosittain Outreach and Engagement kautta.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Tietoja University of Southern Indiana

Yliopisto tarjoaa opiskelu-ulkomailla mahdollisuuksia yli 60 maassa ja on isäntä kansainvälisille opiskelijoille ympäri maailmaa. Kilpailukykyinen jäsen NCAA Division II: ssa ja Great Lakes Valley -konferenssissa, USI tarjoaa 17 yliopistoa intercollegiate-miesten ja naisten urheilua. Presidentti Linda LM Bennett on USI: n kolmas presidentti ja hänet vihittiin käyttöön vuonna 2009. Hänen johdollaan yliopisto jatkaa opiskelijoiden edullisen huippuosaamisen perinnettä ja jatkaa rohkealla strategisella suunnitelmalla saavuttaakseen huippuosaamisen innovaation ja sitoutumisen kautta ja aseman USI: valinta opiskelijoiden ympäri valtion ja alueen sekä houkutella korkean kaliiperi opiskelijoita ympäri maata ja maailmaa.

67518_cover.JPG

Maailmanlaajuiset suurlähettiläät maailmanlaajuisessa yhteisössä

USI on sitoutunut oppimisyhteisö, joka edistä koulutusta ja osaamista, lisää kansalaisten ja kulttuurin tuntemusta sekä edistää kumppanuuksia kattavien tiedotusohjelmien avulla. Valmistamme yksilöitä viettämään viisaasti monimuotoisessa ja globaalissa yhteisössä.

Nopeat faktat

Ilmoittautuminen: 9 364 Opiskelijoita 89 Indiana-maakunnasta, 36 muusta valtiosta ja 51 muusta maasta. 86,2% viimeaikaisista USI-tutkinnoista työskentelee alallaan tai tyydyttävällä alalla. Naiset: 62% Miehet: 38% Vähemmistöt: 9% Alumnit: 36,000 Noin 74% USI: n tutkinnon suorittaneista jää Indianaan. Yli 130 opiskelijajärjestöä kampuksella. Evansville on helpon ajomatkan päässä Indianapolisista, Louisvilleista, Nashvillistä ja St. Louisista

Sijainnit

Evansville

University of Southern Indiana

Osoite
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, Yhdysvallat
Puhelin
+1 812-464-1768